| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
co to je?
moc dobrý čaj, co voní jako mokrá louka, podmáčená hlína...prostě bezvadňáckej čaj.
má to holt jednu vadu,vo kerý ty samo víš
ano, vím, proto sme se rozešli, nicméně si prostě myslím, že skloubit to na všech frontách jde, že neni nutný se uchylovat k radikálnímu odsouzení hnet. Anebo sem jenom prostě blpka a nikoli tulipánek, takže tato zkušenost časem bude přebita tou špatnou, což klidně možný je, ale předjíma to to prostě nebudu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
spíš mi to přijde jako bys popisovala soužití s rodičema s mejma
no dyk jo..jak myslíš,že to po letech vypadá?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:01
- Nahlásit
davidkova renata
No tak já sem to myslela spíš tak, jako že by se mi od nich ulevilo, jakkoliv to zní hrozně z mnoha důvodů..
Od Vládika by se mi teda neulevilo je to hodný hoch, navíc bohatý a heský a má to auto ))) navíc i když je bohatý, tak si můžu dělat program jaký chci a ptát se ho na nic, jak píše Gerda, rozhodně nemusím
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
čaj, co voní jako mokrá louka, podmáčená hlína
šiš to je nějakej pohřební ne? ..mám si uš pytlík vobjednat? myslíš že uš je čas?
nicméně si prostě myslím, že skloubit to na všech frontách jde
no..ale nešlo to ,že..si právě myslim,že tak jak to fachčilo,to fachčilo proto,že to celkově nefachčilo na fšech frontách jak by mělo..proto to mohlo fachčit
neni nutný se uchylovat k radikálnímu odsouzení hnet.
jj,jenže to právě nebylo hnet..to sou ty zkušenosti a věkovej rozdíl.
du ven a dřít uš nic nerozebírejte!!!!
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
all
Můj názor je ten, že každej vztah je plnej kompromisů, ale musej je dělat oba. Ne aby ustupoval vždycky ten jeden z toho páru. Já bych si přála mít jednou takovej vztah jako mají naši. I po 30 letech manželství se mají fakt rádi a jsou v pohodě.
Bohužel, cvoci jako je náš táta asik nejspíš už vymřeli
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Gerda
och můj bože, tys měla mýho vysněnýho chlapa jenom já mám po x letech práce v čajovně chlapa, co sotva pozná černej čaj vod zelenýho jo, říkala jsem, že potřebuju hodně peněs, ne hodně šít. jinak, samozřejmě jsem ochotná ušít pytlíčky nebo podobný bejkárny a vyšít na ně jména, no problém. Nevim, jestli nebude potisk levnější, na ty mikiny.
Gekonci se od rána nepohli. Sou to nudný zviřátka, jen chvilku tikali. To je na nic velmi zábavné. Pokud budou tikat v noci, rozmáčknu je nějakou knihou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
Gerda
pani, nejste blpka ani tulipanek
jde to skloubit, jen je treba, aby se sesli lidi, co to oba chteji a ustoji. nesmite si pro tenhle projekt vybrat cloveka, co ceka, ze vy ho udelate stastnym. rozumite, jak to myslim? nehodi se to pro takovy ty brectany
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jako že by se mi od nich ulevilo, jakkoliv to zní hrozně z mnoha důvodů..
nezní to hrozně,zní to normálně a přesně tak to v drtivý většině dopadne aji s vyvoleným
rozhodně nemínim nikomu šlapat do úsměvu,je klidně možný,že se pletu,což bych ti moc přála,ale prostě na to už nevěřim..jde jen o čas..někdo tu zmínil muchoše..taky byla leta zajištěná a v pohodě a přesvědčená o správnýn výběru a mrd ho ,,blesk z čistýho nebe..naštěstí neváhala příliš dlouho,řekla bych v řádu pár hodin
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
Baico
A jací jsou tvoji rodiče?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:08
- Nahlásit
Maky a Trix
říkala jsem, že potřebuju hodně peněs, ne hodně šít.
no a taghle vznikaj fámy
Pokud budou tikat v noci, rozmáčknu je nějakou knihou.
mooooc blbá )))))
P.S. nejsou voni noční zviřátka?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
davidkova renata
A tak stát se může cokoli, zase taková naivka nejsem Vlastně jsme spolu teprv 8 let V nejhoršim to udělám jako Kejtlin a budu chodit na seks k Bambimu
A muchoš sem nějak nepostřehla kurňa, my tady nic nevíme
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
si právě myslim,že tak jak to fachčilo,to fachčilo proto,že to celkově nefachčilo na fšech frontách jak by mělo..proto to mohlo fachčit
nevim, težko říct, myslim si, že kdyby to naopak fachčilo lépe na fšech frontách, mohlo to bejt ještě o "level vejš" )) A samože k tomu pomáhalo, že sme spolu byli v období, kdy měl fakt hafo prachů. Ať chceme nebo ne, sou prostě strašně důležitý, s prachama je život mnohem a mnohem lepší.
Maky a Trix
já mám po x letech práce v čajovně chlapa, co sotva pozná černej čaj vod zelenýho
hele já byla nucena poznat podle tvaru čaj Bílé obočí dlouhého věku, pak eště ňákej další, co už si ho nepamatuju, podle ptořeby nám s sebou připravovat druhý až pátý nálev...super bylo, když sme s kámošema na zamrzlym rybniku vytáhli vařič, udělali si sezení a vařili si maču se všema proprietama - to je ten ze zelenýho prášku. maryje mezitím honila běžkaře a vyháněla je z JEJÍHO rybníka ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:14
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
A jací jsou tvoji rodiče?
Takoví trošku praštěný jako já
Táta má spoustu koníčků, hraje fotbal, hokej a tenis. Nikdy jsme nezažila, aby mu mám zakazovala jet hrát. Ale zase, když je potřeba něco doma udělat, tak táta maká doma. Do společnosi choděj spolu nebo si jsou každej se svýma kamarádama. Občas s taky rafnou, většinou kvůli kravině , ale za chvilu jsou zase v pohodě.
davidkova renata
Jo mimochodem si máti vylepšila kádrovej profil, za to, že opět slíbila něco za mě Přivezli mi ze Slovače 5 zlatejch bažantů (to je pivo) a dneska mi volala, že mě zve do divadla na Carmen s Bílou.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
sou, ale to je přejde... pár ran knihou
Gerda
jéé... můj sen já vždycky vzpomínám, jak jsem neměla psa, co zvrhává kalíšky, pije čaj a ničí konvičky, tak jsem dělala pro blízký okruh přátel čajový pikniky uprostřed města. a teď jsem ráda, že si maču našejkuju s třtinovým cukrem, naleju do flašky a mizíme ven
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nejhoršim to udělám jako Kejtlin a budu chodit na seks k Bambimu
e s vími klidně rozdělim i vo rozhodčího
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
Maky a Trix
pokusim se, než dojedeš, puehr sehnat, nebo ho vem ty - ten v kostce, je mnohem lepší než kafe.
Gekonky tikaj?????????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
tihle tikaj. Tak zvláštně. až to budou zase dělat, tak si to asi nahraju do telefonu jako vyzvánění a pak ti to pustím. Puehrek klidně vezmu.
Jak to vypadá s akcema teda, abych si mohla zsspat do diáře kde co a kdy a co mám ušít?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:27
- Nahlásit
Maky a Trix
nejbližší bude bez ničeho - příští prodlouženka 29/10 a potom 28/11 Mikulášská, šiješ pytlíky a budou mikiny.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:29
- Nahlásit
Gerda
Hele pani, pošlete mi sms číslo účtu, abych vám mohl poslat koruni na tílko.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:29
- Nahlásit
Gerda
fájn, nějaký speciální požadavky na barvu sáčků?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Maky a Trix
Sou to nudný zviřátka, jen chvilku tikali
hele já myslela že sis přídila nějaký živý zvíře, nééé hodinky
DavítkováRenata
Lucie Kratochvílová
nejhoršim to udělám jako Kejtlin a budu chodit na seks k Bambimu
ty woe Bambi na roztrhání
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:31
- Nahlásit
Gerda
Toho 29.10. jste kde?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:31
- Nahlásit
Jinak děcka, bude někdo z vás dneska v osm u netu, že by mi zapsal zkoušku? Já budu v osm ještě ve škole a potřebuju si to zapsat...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:32
- Nahlásit
Maky a Trix
Sou to nudný zviřátka, jen chvilku tikali
Jestli jsou to gekonci zední, vypusť je z terárka a bude po nudných zvířátcích. Pak je můžeš honit i po stropě, to se nasměješ. Žádná nuda.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:34
- Nahlásit
Tak se tu mějte, letím z práce
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:36
- Nahlásit
Vlčáčková
nee, tihle jsou panenští. honit je nikde nebudu, bála bych se, že je skřípneme. Maj pár centimetrůch...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:36
- Nahlásit
Baico
pošlu mailem, dej mi mail.
Maky a Trix
pytliky budou čistě na tobě, měly by bejt prostě šílený, ne normální.
Vlčáčková
jedem za Aleksou do Let na závody.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:41
- Nahlásit
tak ahoj lidi jdu domu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:52
- Nahlásit
Bíbu dělá seks s Miou. Gdyž už Mia nechce tak dělá s jinýma holkama. Děsně u toho cvaká drápkama o podlahu a funí. Asi brzo dostane infarkt. Jde mi s tím na nervy
Stran toho soužití se samečkem - může to fungovat a funguje to. S exmanželem to teda nefungovalo vůbec a bylo to děsně moc o kompromisech. Které se pak ani jednomu nechtěli dodržovat. Pak jsem chodila se svým trenérem a šlo to celkem splavně. Možná díky tomu, že byl zdaleka a vídali jsme se jenom o víkendech . Takže jsme si nestačili moc lézt na nervy . No a s Mášenkem je to naprostá balada. Akorát mi jde na nervy svým KOPRem Jinak je fakt zlatej a jakékoliv kompromisy už prostě nedělám. On jo . Já jsem šla do toho vztahu s tím, že "chceš být se mnou, fajn tak buď, ale já jedu svoje a neuhnu ani o milimetr". Neuhla jsem. Dělám co chci, jedu kam chci, pořizuju psy,nemovitosti a movitosti jak chci.... on občas skřípe zubama, ale dává si bacha, aby nebyl v doslechu . Zase na druhou stranu, kde jinde by si mohl dovolit být rok bez práce a po žádné se neshánět, že jo. A umí dělat palačinky
Život úplně bez chlapa jako třá Davídková si neumím tak docela představit. Asi by mi bylo někdy trošku smutno. Ale hlavně ho potřebuju na ty technický věci - když auto dělá něco co nemá (což dělá prakticky furt ), kotel, počítač, nebo když sekačka na trávu sežere balonek na šňůrce...u nás skoro furt tyhlety věci dělají co nemají Kdybych to všechno furt vozila do opravny tak se nedoplatím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 14:56
- Nahlásit
Biluška
Život úplně bez chlapa jako třá Davídková si neumím tak docela představit. Asi by mi bylo někdy trošku smutno
jenže podle toho, jak jí znám, vona to nemůže ani moc stihnout, aby jí bylo smutno, bo furt někde s někym je, furt telefénuje jako blázen starý, furt někomu shání psy a péruje pézetko. Auto nemá, kotel taky ne, od tý doby, co hubne, sekačku na trávu taky nemá trávníku nemaje, počítač opraví pan doktor přes počítače, co je známej krs čokly. Leda by si nařídila budíka, aby jí bylo smutno večer mezi desátou a půlnocí, kdy eště nespí tak tvrdym spánkem....
|