| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:43
- Nahlásit
leyenda
paní, jsem vám poslala sovu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:47
- Nahlásit
leyenda
Tvůj "žrací návod na vobjet" jsem poslala mým dvěma kamarádkám, se kterými se scházíme 2x ročně (i s rodinami), jestli bychom neměli změnit menu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:55
- Nahlásit
leyendahele,nic mi nedoslo!zadny meil,jako jak budete mit cas,pokud tu zranici prezijete,tak mi odepiste,vase uvahy atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:58
- Nahlásit
Dobre jitro bábofky!
Lola1
Jak jako sešlo vobojí? Je bz srandy a chudej, nebo je srandovej a bohatej???
Lejendička
Já bych taky chtěla bydlet ve francyji a mít hodně kmarádůch, co by mě zvali na oběd! Furt! Je to podobný u romáků (samozřejmě se ale nežerou sýry a šáňo), gdyš je oslava, nesmí zůstat nikdy prázdnej stůl, musejí být alespoň tři hlavní jíla na výběr, strašně moc malejch zalířkůch se zobem, ale nejdůležitější jsou ta hlavní jídla, všechna sou strašně hutná a výživná a musí jich bejt moc moc moc. Mzitim se hraje, mluví zpívá, do toho jsou všude děcka, o který se průběžně někdo vždycky stará nebo si s nima hraje. Já mám tydle věci moc ráda, ale nepořádala bych to, chodim se jich jen účastnit. Takže lity lity lity, myslim na tě, ať tě nesnědi.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:00
- Nahlásit
ahoj všem,tady je krásně teploučko,dá se chodit v kratasech a v tričku,psiska vylítaný,já si zanesla kus brigády s ranní vycházkou a pc stále nefajčí,takže jsem ukradla pc honzovi,ten je u babičky a budu mejt vokna
je tu krásně slunečno
mějte se krásně fanfárově
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:06
- Nahlásit
brezen2008
gde to bydlíš prosímtě?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:07
- Nahlásit
brezen2008silenece nazdar!tu je hnusne,leje a je zima,jsem desne nasrana,bo nemuzu ani na cvicak!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:08
- Nahlásit
zdaréééc fšicí, co furt žerete? taky sem se jednou zbláznila a uspořádala pro šestnáct kamarádůch žranici o mnogo chodech, dodnes se o ní vyprávjejí legendy:-D spousta přetkrmůch - štyry pomatlánky, naloženej hermelín a tak, potom kuře na bylinkách, kuře na jabkách, k tomu brambory a rejže a tři různý saláty, pak uzené s povidlovou omáčkou a knedlem a nakonec štrůdl
POZOR POZOR, MÁME UŠ VELKÝ ŠTĚNĚ!!! Vypadly jí dva zuby a třetí je nakřivo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:15
- Nahlásit
fuj vy zase máte dneska škaredý téma Aš přijde mamka tak vás nejspíš zbije . Nebo řekně dědovi, aby vás vypnul
Jdu trhat ty bobule pro tchýňu. Asi zvolím špendlíky, ty se blbje vypeckovávají
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:17
- Nahlásit
Krásný teplý slunečný bezvětrný den (aspoň zatim)
Lit, lit, lit, fšem gde je chnusně a prší a taky leyendě,
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
tě bůch ,kreténi
su o něco málo nasrané neš fčera,ale su tagže makrélka může bejt f klidu,samotnou jí f tom nenechám
tady je úpe azúro,táhnu k rybníčku neš zamrzne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
davidkova renataty vo.e!vy tam mate slunecno a krasne,no me jebne,tu je kosa a leje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
nemethova5
Tu je taky sluníčko, ale kosa. Na válení se u rybníčka už bych to teda neviděla . Dokonce jsem se odletnila a vytáhla jsem mikinu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:37
- Nahlásit
Biluškafuj tajxl,tu je tak hnusne!slunicko tu vubec neni,je tu tma az cerno,no chci videt davidkovou,jak se vali v te kose u rybnicka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:41
- Nahlásit
nemethova5
tady je kosa, ale už neleje.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:42
- Nahlásit
makrelpozoruju,ze tady uz pomalicku prestava taky,se s aminem pujdu projit na prochajdu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:43
- Nahlásit
Tady jako šajní slunce, ale přemejšlím, že vytáhnu zimní bundu... fakt nerada mrznu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:47
- Nahlásit
My asi taky rychle vyrazíme na chvíli, kdo ví, jak bude odpoledne.A je tu 10 stupňů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:49
- Nahlásit
Biluška
Na válení se u rybníčka už bych to teda neviděla
TSSSSS to je létama vyzkoušený ))) dyš ležíš u země a nefouká,coš nefouká,je hyc
ale uš se dělaj mraky,tagže su nasraté úpe jako fčera
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:52
- Nahlásit
davidkova renatatady jsou mraky furt a je tu kosa a mokro,takze nejaky valeni to neni u nas vubec mozny.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:53
- Nahlásit
sim vás, jsem doma našla jakýsi léčivý olej Kyzyl-maj, ale nemám k němu návod a na netu to nejde najít. myslíte, že tomůžu dát na ty opary?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 10:58
- Nahlásit
makrelco to je??naky mongolsky olej?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:01 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
nemethova5
ty jo čoveče mongolský ne, ale kdesi z Tuvinské Republiky v Rusku, to jsem kdysi získala od někoho, ani už nevím od koho,ale vím, že to bylo v podstatě na všechno, je tam v tom několik bylin.
vyrobeno v Kazachstánu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:04
- Nahlásit
makrelto je kousek,mongolsko,akorat vim,ze to je plemeno nakych mongolskych koni s silenym rodokmenem,no tak to zkus,ja mela neco podobneho z metasekvoje a jakych si bylin.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:05
- Nahlásit
nemethova5
myslím, že opary při mojí léčbě radši rychle zdrhnou . Náhodou na to, že vylezly včera, tak už jsou ty puchýře splasklé ani to nějak nebolí, jen je to nepříjemné a trošku oteklé. tak snad to zabírá, to moje matlání
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:07
- Nahlásit
makrelno,tak aspon tak,ze te to moc neboli.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
Gerda
Jak jako sešlo vobojí? Je bz srandy a chudej, nebo je srandovej a bohatej???
No bohužel to první, jinak bych se nešířila.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
dyš ležíš u země a nefouká,coš nefouká,je hyc
no jo, když TY ležíš u země, nemůže většík o nic zachytit, když si tam lehnu já, je to jako větrolam.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
zdar paka
tadyk je krásně na sluníčku i docela teplo. Už sem byla s čoklema venku, nechci Barunu honit kvůllivá tý noze tak jim neházim talíře a ten debil zrzavej de celou cestu za mnou a drbe mě košíkem pod koleno
leyenda
lity lity lity
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 13:07
- Nahlásit
leyenda
šak proto jsem psala, udělej buřtguláš
all
jsem vstala vyvenčila, ohřála si jídlo a zas půjdu spát
|