Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:02
- Nahlásit

Maky a Trix
Jen co znám lidi po očkování proti lidský křipce, byli zdechlí, chytili všechno, každičký podělaný nachlazení, měli děsnou reakci na vakcínu - konkrétně v práci 4 kolegové, co sami řekli, že proti křipce už se nikdy nenechají očkovat, protože bez toho očkování jim bylo líp. Já osobně bych se očkovat proti křipce nenechala, ani sem neuvažovala o očkování proti tý prasečí jak byla ta hysterie.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:03
- Nahlásit

Biluška
budete na internetu mnohem více zviditelněná
to znám, zviditelnění stojí vždy minimálně 2 litry

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:07
- Nahlásit

Gerda
tak tohle jsem namysli neměla, spíš že může mít lehčí kašel... já osobně doufám, že to očkování Trix zvládne, čekala jsem dost dlouho a dostával spoustu bylinek a lososák a další kraviny na imunitu...

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
novidíš ami nic po očkování nebylo a mýmu psovi kdysi po té vakcíně do nosu taky ne.

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
no já jí semtam pridávám Céčko na posílení imunity.
OK pětikombinaci a sprej, to bude složitý páč mi loni píchla vzteklinu na tři roky, ale řeknu to vetce takhle ona na mě vyvalí bulvy a musí mi dát co chci páč jí to zaplatim , hned jak dostanu výplatu tak tam běžim

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:11
- Nahlásit

Akky0Aime
jo, počkej, to já nevěděla, že už máš vzteklinu! Nech si dát tu pětku s leptospirou bez vztekliny, pokud bere od biovety... nebo jak to je. Podle mě je leptospira docela užitečná, kor dyž jsou všade potkani a tyhlety sračky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:11
- Nahlásit

Gerda
Já osobně bych se očkovat proti křipce nenechala, ani sem neuvažovala o očkování proti tý prasečí jak byla ta hysterie.
ste moje nejlepci kamaradka, ja kvuli tomu nechala tejden decka doma, pac vockovali i ve skolach vyjezdove, sice mely papir, ze absolutne ne, ale tady cek nigdy nevi....

Ucitelnicu jsem vyridila aniz bych se rozcilila, pan reditel ode me neco potrebuje, takze byl vstricnost sama

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:12
- Nahlásit

Maky a Trix
a móóócc děkujííííí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:14
- Nahlásit

Akky0Aime
není vůbec zač, aspoň občas mám pocit, že něco z tý školy vím

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:20
- Nahlásit

Maky a Trix
jo to nevim čim očkuje no uvidim vše jí povym
moc děkuji

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:30
- Nahlásit

leyenda
u nás to tu bylo fakt hysterický, jednou přišla nabídka, že přijede doktorka závodní a všechny napíchá, tak se tu začaloběhat a řešit, aby zbyly vakcíny pro všechny a bla bla bla a jen pár lidí sme řikali, ať si klidně vemou tu naší vakcínu, že my se očkovat nenecháme, ani proti křipce, ani proti prasatům. Nevim, jestli bych měla proti psincáku vočkovat psa....měla ho jen jednou...vážně znám jen lidi, co měli reakci na očkování hnusnou a jsou furt nemocný.
To je dobře, že máš šeditele podchycenýho, zařiď to tak, ať od tebe potřebuje něco furt ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:34
- Nahlásit

Gerda
proti chřipce bych já coby riziková osoba být očkovaná být měla. měla bych to i zdarma, děkuji, nebudu to riskovat, radek se nechal očkovat a chytnul tak hroznou chřipku, že 4 dny jen blil a sral-doslova, jinak to nejde vyjádřit

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:37
- Nahlásit

kejtlin
já znám bohužel taky jen takový případy, o kterejch píšeš ty. Měli sme tu f práci přednášku, bya tu epidemioložka, vyprávěla o bacilech a očkování, ona sama za sebe byla pro to neočkovat, dokonce řikala, že si nikdy nemeje ani ovoce, že to stejnak nemá cenu. Byla to moje oblíbená doktorka, bo já sem si taky nikdy ovoce nemyla.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:39
- Nahlásit

Gerda
já jsem si to loni přivezla z tábora, nějakej idiot tam přivez marodnýho čokla a lezl s nim na kousání, měla to Akky, Honzovy (rozhodčí mlékojedy) psi, no asik půlka tábora to chytla

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:42
- Nahlásit

Akky0Aime
psincák je hodně velký svinstvo.Dokáže to udělat z čokla mrzáka ani nemrkneš... osobně se ho docela bojím, čoklů ve městech je pořád víc a víc, i to riziko je mnohem vyšší

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:48
- Nahlásit

Gerda
To je dobře, že máš šeditele podchycenýho, zařiď to tak, ať od tebe potřebuje něco furt ))

jo, to on bude potrebovat, ja se navic znam moc dobre s jeho sefem, jsem mozna jeho nejlepci kamaradka, akorat mam asi naky trauma z mladi prozityho v socyalizmu, tak nerada tyhle protekcni cesticky pouzivam ofsem lepci nez infarkt a siroty
k ockovani muzu rict jen to, ze mam velmi padny a smutny duvod se jim vyhybat a to taky po peclivem zvazeni pro a proti delam

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:55
- Nahlásit

Maky a Trix
psincáku se bojím asi nejvíc, nikdy to psi neměli ale chodím s nima ven a to stačí, aby někam ů flusnul " nakaženej pes a někdo z mých půjde čuchnout a je to v háji.
all
včera njsem si z práce dovezla 2 nové palety psům do kotce, dnes už mám naložené 2 palety, pobiju je kobercem a dám na ně matrace, aby psi neměli ty matrace na zemi, když zaprší tak se namočej a shnijou, ptž v zimě nic moc neschne a tolik matrací abych je vyhazovala zas nemám-i když jezdím po kontíkách a hned jak tam nějaký jsou tak pro ně jedua vezu domů jako největší vzácnost

malinka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:56
- Nahlásit

Dífčky, potřebuju pro malinku_muše, nějakej dobrej a hlavně hodně úúčinej sajrat na mazání bolavýho ramínka a svalů na ruce. V noci má vopkládek, ale do práce to nejde. Tak raťte.....
Protože jinak mi prodají celou lékárnu jako nej, nej a stejně to nebude nepomáhat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:58
- Nahlásit

malinka
z čeho to má namožený?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 14:59
- Nahlásit

malinka
co koňská mast?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:08
- Nahlásit

malinka
Pani, já dyš měla to rameno vykloubený, dávala sem si kostival, ať už rostlinu, nebo masť.

malinka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:17
- Nahlásit

kejtlin
měl tam úras proudem a teťkons maj moc práce, dělá vot rána do večera a je to dost záhul na ruce
Maky a Trix
ty sme měli vobje
Gerda
ten sem mu tam taky dávala

Uš sme měli - kaštanovej několik druhů, různý fast.. a takový, nepomáhá uš nic. Nejvěčí úleva byla po teplý sněhurce...

A ten nějakej sprej na to umrtvení, ten se dá koupit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:18
- Nahlásit

malinka
na tyhle věci mám gel Traumeel. Ale je z Německa, essi ho seženeš tady to fakt nevím.

kejtlin
sova přiletěla

malinka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:23
- Nahlásit

Biluška
je to tohle?

http://www.docsimon.cz/zbozi/traumeel-s-hell-mast- 50g

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:27
- Nahlásit

malinka
a co arnica? Mast a homeopaticky kulicky 9ch zaroven,
ja to pouzivam dost na vselijaky narazeniny, modriny, bolavy svaly a tak
ale nepomuze to, jestli je tam nejaky neurologicky problem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:29
- Nahlásit

Biluška
sova přiletěla
tak jsem to trefila dobře
malinka
myslím, že by dost pomohl klidový režim, ale to asi ted´ nejde vid´?já osobně namožený svaly a šlachy nechávám být, at´ jsem to mazala čímkoliv tak to odeznělo po stejně dlouhý době, jako když jsem to nemazala ničím

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:31
- Nahlásit

Maky a Trix
no právě že mám tiky z loňska, tak teď dostávala céčko ob den 14 dní

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:33
- Nahlásit

malinka
jj, to je on

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:34
- Nahlásit

malinka
a mas tam i arnikovy sprej

malinka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:35
- Nahlásit

leyenda
já uš fakt nevim, prášky se u nás nepapaj, vitamíny pašuju do limonád. Gdyš něco nepomůže - nelíp okamžitě, tak to nefunguje. Pak je to těšký. Ale asi je to vážný, jinak by si nenechal na to něco dávat. Ve sněhurce arnika je. No a dochtor? První měl čas za 3 neděle!! Druhej konstatoval, že je po úraze a starej ( přesně - nejni uš žádnej mladík)tak co chce.Tak ho tam asi uš nigdo nedostane. Celej den tam, jen aby se dověděl tohle.

<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání