| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:14 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Lola1
jsem byla na vodě s kolegama od muže z práce a fakt padaly takový perly. Večer zakempíme a tak prvně dostane nažrat pes, že, páč já se jdu nažrat do hospody. a nějaká ženština mi vynadala, že pes musí dostat nažrat po mě. že vona má rusella, ale že ho teda velmi ráda nechala doma, aby vod něj měla pokoj, prej je to hrozně aktivní hajzl jsem si pomyslela, že Trix je něco echt stejnýho a řekla jsem jí, že máme autoritu postavenou na jiných věcech. A normálně si skoro klepala na čelo, že mě jednou snad zakousne, ta moje 6kilová stvůra. A nejvíc mi va, že každej si myslel, že Trix je vychovanej sám od sebe. Nejvíc ona teda. Protože jeji rusell není nevychovanej, on je prostě takovej a jedni manželé, co tam s námi byli mi za psa nabízeli pěkný peníze asi ho jednou prodám
edit: nejhorší bylo, když se k nám přiblížil pes a všech 14lidí se strašně divilo, že se neperou jako dyby kuwa bylo normální, aby čokle neustále někoho rvali
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Protože jeji rusell není nevychovanej, on je prostě takovej
S tímhle se potkávám pořád. Nejčastější výmluvy jsou:
- je to nevycvičitelné plemeno
- je strašně chytrej, vždycky mě přechytračí
- je mazanej a vymyslí způsob jak to neudělat
a moje nejoblíbenější : - vyzkoušel jsem naprosto všechno a prostě NIC NEFUNGUJE
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:22
- Nahlásit
Maky a Trix
lidi, zejména soused a strýc si taky myslí, že KAO kyra je vychovaná sama o sobě a tudíž si toto plemeno chtějí pořídit na hlídání , což je dost potíž, protože psy co mají doma nejsou schopni vychovat a jsou to méně obtížnější plemena, než je moje kyra, která je mimochodem doma krom rodiny dost ostrá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:23
- Nahlásit
Biluška
a moje nejoblíbenější : - vyzkoušel jsem naprosto všechno a prostě NIC NEFUN
Ještě jsi zapomněla: když ty máš chytrý psi, ten můj je uplně blbej a nic se nenaučí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:23 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
jasně. To poslouchám pořád. "ten můj je teriér, ti prostě neuměj poslouchat" a nebo "ten váš je malej, to je divný, já myslel, že ti se prostě poslouchat nikdy nenaučej"
edit: jo, to poslouchám taky. on je kříženec, ti jsou děsně chytří. To je pak jasný, ten poslouchá sám od sebe. a ty dva roky dřiny a podobnejch věcí, to jako co? ještě on je z útulku, ti jsou vděční, tak to je jasný, že poslouchá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:28
- Nahlásit
Biluška
nebo přijedu na přednášku s jezevčíkama, holky z fóry je zažily na vlastní kůži, tak vědí jaký jsou a učitelky mě přesvědčují, že když jejich jezevčík je nevychovanej-+to je ale přece normální a je kousavej a není přátelskej, tak přece ti moji co jsou taky jezevčíci musí být takoví, protože to je plemeno co je svý a nelze vychovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:32
- Nahlásit
Biluška
vyzkoušel jsem naprosto všechno a prostě NIC NEFUNGUJE
úpa přesně jako já na obranách
Baico
bylas s veverkama kousat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:42
- Nahlásit
Baico
Ještě jsi zapomněla: když ty máš chytrý psi, ten můj je uplně blbej a nic se nenaučí
jj, to je taky děsně častý.
Maky a Trix
Samozřejmě, že terijéři neposlouchají. Pak taky ještě neposlouchají lovečáci, zejména kokři - páč sou lovecký. A rižbeci páč ti jsou strašně špatně cvičitelní. Taky neposlouchají molosi - jsou děsně líní. Pochopitelně neposlouchají jorkšíři, čivavy, krysaříci, bišonci a jezevčíci - jsou malinký. Neposlouchají bordery - jsou moc divoké a ovčáci (belgický, německý i australský) - jsou moc drajvoví a děsně zlí. Jo a boseroni - ti neposlouchají páč jsou moc inteligentní.
A chrti neposlouchají páč nemají mozek
kejtlin
Jezefčíci jsou úpa ze všech nejhorší páč jsou děsně tvrdohlavý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:45
- Nahlásit
Biluška
A chrti neposlouchají páč nemají mozek
a rozhodně!!! neposlouchají čévéčka bo ti mají naopak mozek vlastní a nic ti nedaj zadarmo ,prostě mystické zvíře
P.S. coš mne přivádí na myšlenku,že jsme čévéčka,pani kolegyně bo zadara nedáme teda nikomu nic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
coš mne přivádí na myšlenku,že jsme čévéčka,pani kolegyně bo zadara nedáme teda nikomu nic
Uf, abych si začala vést evidenci co fšechno vlastně jsme Asi začnu trpět ztrátou identity
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:01
- Nahlásit
Biluška
Uf, abych si začala vést evidenci co fšechno vlastně jsme
to je tak dyš se jeden nebo i dva musej za každou cenu furt zviditelnovat!!!
du čučet na mandželský etýdy,nepište volové
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:02
- Nahlásit
děckááá
twe ta laguna to s tou vodou nějak přehnala..uě jí na plavání příště rači nevemem
http://www.novinky.cz/krimi/210430-voda-zaplavila- prazskou-jizni-spojku-laguna-zablokovala-dopravu.h tml
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
twe ta laguna to s tou vodou nějak přehnala..uě jí na plavání příště rači nevemem
No prosim. Řekne mi, že nemůže pracovat páč jí prý hárá čuba a pak dělá takovéhle kraviny Strhnu jí prémije
to je tak dyš se jeden nebo i dva musej za každou cenu furt zviditelnovat!!!
Mě onehdá volal nějaký chlápek z centrum.cézet. Nabízel reglamu pro moji firmu na netu. Doslova řekl "budete na internetu mnohem více zviditelněná" . Jsem ho nemohla ani poslat do pr..páč jsem byla smíchy svalená na zemi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:19
- Nahlásit
Biluška
a co práce v mém kraji, nic?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
bylas s veverkama kousat?
Nebyla, do konce tohohle víkendu nemám vůbec čas. Musim doma vytvořit nějaké hodnoty, nebo mě máti vystěhuje.
Jinak náš morčák Boris je od verejška otcem. Dneska se jedu na potomstvo podívat a musim máti přesvědčit, že si jedno nutně musíme vzít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
kejtlin
jsem ti ráno jednu posílala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:33
- Nahlásit
Biluška
jj přišlo to až ted´ ,resp. mi přišla sms že mám maila, jj beru díky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
twe ta laguna to s tou vodou nějak přehnala.
hlavně, aby tam nedorazilo tsunami.
dala jsem na balkon chladit tuk ze smažení a když vychladl (skoro asi), tak ho Gerry zblajznul, ačkoliv si mých jiných potravin, ani tuku na balkoně, nikdy nefšímal. Myslíte, že se poee?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:45
- Nahlásit
Lola1
řekla bych, že jo. Ale je to dost individuální. Nějakej pes se ti posere, když mu dáš trochu kuřecí kůže, která je tučná a já svýho prcka můžu krmit sádlem a je mu to fuk.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:50
- Nahlásit
Lola1
Maky a Trix
já mým psům velkým dávám v zimě normálně lžíci sádla do krmení a malým, když chci aby přibrali taky a nic jim není
Biluška
pošlu ti rozpis volna na říjen
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:52
- Nahlásit
kejtlin
jj, já dávám trixovi tři lžíce a je naprosto ok. Akorát mi pak umastí peřinu, když si jde utřít hubu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 12:55
- Nahlásit
I Mařka citlifka dostává někdy od mámy do jídla lžičku kachního sádla (ani nevim proč, asi aby jí chutnaly grancle) a nemá sranděru...jen je velkou pravdou, že pekáč toho ještě nesnědla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:01
- Nahlásit
Biluška
prosím tě jak máš mail, jak se mi pojebal operační systém, tak mi zas kurva nejde adresář
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:17
- Nahlásit
Maky a Trix
ahoj nevíš kolik cca stojí očkování ta konbinace s psincovim kašlem?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:21
- Nahlásit
Biluška
trefila jsem to od oka snad dobře, myslkím adreszu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:23 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Akky0Aime
absolutně netuším, v cenách se fakt neorientuju.
edit: ale pokud chceš očkovat na psincák, nech si dát tu sprejovou vakcínu, je lepší.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:29
- Nahlásit
Maky a Trix
sprejovou? co to je?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:32 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Akky0Aime
takhle, na psincák je lepší očkovat zvlášť, protože ta vakcína v 5kombinaci neobsahuje Bordetellu, která to dost často vyvolává. Na to jsou dva druhy vakcín - injekční, standardní, která po nákaze hodně zmírní průběh, ale nezamezí nakažení. aerosol, kterej se sprejem stříká do čumesu, vytvoří slizniční imunitu, takže pes psincák ani nechytí.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:43
- Nahlásit
Maky a Trix
juchů tak super to přesně potřebuju aby to vůbec nechytila,( i když loni ho měla už, to neva?), takže normál naočkuju trojkombinačku a řeknu vetce o sprej proti psincáku a jak dlouho jí to budu stříkat?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
Akky0Aime
ne, neva, že ho měla, můj pes ho měl loni od léta do prosince skoro nonstop. A taky to máme v plánu.
jinak bych naočkovala 5kombinaci a ten sprej psovi stříkne veterinář, je to jednorázový, mohlo by jí bejt tejden blbě, jako když se lidi očkujou proti chřipce a rozhodně by neměla několik tejdnů chodit mezi štěňata a oslabený psy. Ale tu 5kombinaci jí dej určitě, je to mnohem jistější, protože ten intranasální většinou obsahuje jen tu bordetellu a ty potřebuješ pro lepší výsledek i ty ostatní, většinou to způsobuje docela široký spektrum virů a bakterií. akorát ti neřeknu, zda jí to dá souběžně s normálním očkováním, nebo budeš muset přijít jindy. Vakcína by měla působit jeden rok, ale samozřejmě zase absolutně psincák neřeší, kvůli tomu spektru původců. Jen je mnohem menší pravděpodobnost.
|