Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 07:40
- Nahlásit

novinky-radek má poničku, nádhernou ryzku asi 8mi letou a hrozně hodnou, což je u poníka velkou vzácností-aspoň u těch co znám, zachránil ji před smrtí, byla zchvácená na všechny 4 nohy, zadní má teda hodně moc chycený i 5ti cm schůdek je problém, ona když bude chodit, tak to bude lepší a když bude radek brousit kopyta, aby dostali správnej sklon, tak to bude taky lepší, ale na sport nikdy nebude, zatím dělá společnost jeho koni, ale radek ho plánuje prodat, tak tam bude s ovečkama

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 07:50
- Nahlásit

kejtlin
Co to znamená že je zchvácená na kopyta?

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:01
- Nahlásit

Mucholabka
to je zanet kopyta, zpusobeny poruchou latkove vymeny, narusi se spojeni mezi vnitrkem a vnejskem kopyta, laicky receno. Ponici na to dost trpi, vetsinou se to stane, kdyz konik hodne zere a malo maka

dobre rano vsem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:08
- Nahlásit

Mucholabka
zchvácení-laminitida je zánět kopytní škváry, resp. " lístky " kopyta-jako třeba u lidí nehtu, se neprokrvují tak jak mají,bud´ málo nebo naopak moc, vzniká když kůň žere jadrný krmivo nebo granule nebo i bez příčiny-tu ponici krmili jádrem, jak to toho koně bolí, tak si ulevuje že stojí jakoby na patách a tím stav zhoršuje, protože zmáčkne krevní kapiláry a kopyto je prokrvuje ještě míň

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:10
- Nahlásit

leyenda
Takže když chce člověk koníkovi dopřát a dá mu hodně tak mu v podstatě ublíží? To jsou věci, to jsou věci

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:21
- Nahlásit

kejtlin
co to znamená že se krmí jádrem, jakože obilím?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:26
- Nahlásit

Mucholabka
jádro je oves a ječmen

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:37
- Nahlásit

tě bůch,paka
zuzanaadidasková
gde si čéče??? su tu samotná modélka a nigdo mě nepotpoří v mým nelechkým údělu!
kejtlin
jádro je oves a ječmen
aha..tagže si dej bacha aby gošena neměla zchvácení kopyt viz howna v mlíkojedech

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:39
- Nahlásit

Ahojky fšem,
ach jo, brácha chce pořídit svému PZ bígla, si myslím,že pro začátečníky no není zrovna správná volba a vůbec si nemyslím, že by měli mít psa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
ale ona kadila nestrávenej ječmen a je pravda že se dostala do pytle s ním
Monty
proč myslíš, že by nemělo mít psa, můj strejc s tetou byli hrozně na čistotu doma i jejich dcera, pořídili se flata do bytu a neřeší najednou chlupy, sliny a prostě bordel co dělá pes doma a změnili se k lepšímu i povahově, najednou chápou že třeba dělám to a to, protože mám psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:43
- Nahlásit

Monty
brácha chce pořídit svému PZ bígla
ten vypečenej brácha co furt prudil máti?? no tak to je teda radost

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:44
- Nahlásit

Monty
no vzhledem k tomu, co jsi o nich říkala, je to pěkně blbý nápad.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:45
- Nahlásit

Monty
mě už vysíraj všichni, kdo si chtěj pořídit psa. Já fakt znám minimum lidí, co maj čokla z útulku, nebo z pořádný chovky s papírama. Jsem alergická už na to, že mi někdo oznamuje, že chce psa a vydržím bejt nasraná hodně dlouho. Muš mě požádal, abych pro nepapírovýho rasla od jeho kámoše našla nevěstu. Zbiju je voba. Kamarádky bratr si chce pořídit psa, ale nutně potřebuje borderu, jen nemá peníze na papírovou. Toho zbiju taky. Kamarádka, studentka veteriny má doma vrh nepapírovejch raslů. Nemůže je zaboha všechny udat. Blbka. Blbci. Kreténi. moje matka má čubu a ani nepoznaj, že hárá!!! nesnáším lidi!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:45 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Maky a Trix
souhlas naprostý, mě už taky berou čerti jak to sylším, že si někdo něco chce pořídit!
a pak furt jen sylšíš, že pes dělá to a to, že jak ho mají naučit nějaké kraviny-hlavně aby je co nejméně omezoval, v tom lepším případě. Nebo v tom horším se ho zbavujou.fuj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:47
- Nahlásit

Maky a Trix
ti zlepším náladu, na mých krysách vypadají obojky od tebe velmi pěkně, ale na velkých zejména ty růžový vypadaj na velkých psech nádherně!!!!mají je teda jen jako hodobóžový, aby je nezničili, ale jsou úžasný a ještě prosím, tě, čím jsou napsaná ta jména? občas totiž peru látkový obojky v pračce, když jsou hodně špinavý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:48
- Nahlásit

Maky a Trix
nesnáším lidi!!!
to seš tu dobře,jinde si ani skončit nemohla

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:48
- Nahlásit

makrel
mě neva, že maj lidi psy. Ať má čokla každej druhej, je jich dost. Ale proboha nechápu potřebu mít štěně z reklamy na Kleenex nebo z filmu, když nechci papírový. Jenže koupit čokla je jak zajít do sámošky pro chleba.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:49
- Nahlásit

davidkova renata
ten vypečenej brácha co furt prudil máti?? no tak to je teda radost
jo přesně on, více sourozenců nemám

proč by neměli mít psa?
1) brácha je strašný nervák - pes neposlechne bude dostávat pěkné kapky (jasně, když pes zlobí potřebuje potrestat, ale ne tak jak trestá on)
2) pořád jezdí pryč - na motorky, na auta - pes bude pořád sám
3) pořád si stěžují že nemají prachy, pes něco stojí
4) chce ho PZ, které u ničeho dlouho nezůstane- pes pak zbyde na nich a oni psa nechtějí, chtějí ho jen pro PZ
ještě bych si vzpomněla na více věcí proč ne, ale momentálně mě nic nenapadá, jsem děsně vytočená

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:49 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

kejtlin
per to maximálně na 30, po každým praní to zažehli přes pečící papír na teplotu na bavlnu

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:49
- Nahlásit

Maky a Trix
a mě teda vadí, že ho má každej druhej, protože jsou to kolikrát lidi, kteří psům absolutně nerozumí ale mají ho proto, že to je dneska tak nějak moderní a nejsou schopni a ochotni se mu věnovat, dělají z něho debila, mění ho podle toho co si sami myslí, podle toho co vyhovuje jim atd.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:50
- Nahlásit

Maky a Trix
Jenže koupit čokla je jak zajít do sámošky pro chleba.
a tos eště asi neviděla prodej štěnat a kotat přímo v nákupních centech..sou celej den v malý ohrádce dokud se neprodaj a lidi na ně koukaj přes sklo dyš dou kolem..PZ začne vřískat mamíííííííííííííí já to cííííííííííííííííííí a tak si koupěj zviřátko.Chleba vemou taky dyš uš tam sou

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:51
- Nahlásit

Monty
nech toho, už jsi vytočila i mě

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:51
- Nahlásit

makrel
nesnáším větu "pes k baráku patří" a pak taky "pes nemůže bejt v bytě, by se jen trápil". ale vlastně máš pravdu, ale kdo si pak ty čokle z útulku vezme, ha?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:52
- Nahlásit

davidkova renata

kde to je? to jako fakt funguje? Proč mi to Gerda neukázala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:53
- Nahlásit

Monty
já jsem taky nervák a nikdy jsem psu neublížila, taky jezdím pořád někam pryč a psi většinou se mnou a oni by měli jen jednoho a prachy taky nemám, ale mám zadarmo maso. tím ho neospravedlňuju, vůbec ho neznám, ale třeba by to nebylo tak hrozný

gabifi
Člen
- Nahlásit

Monty
hele, moje ségra pořizovala prvního psa taky kůlivá pézet, dnes mají tři a dýchali by za ně. Esli chtějí mermomocí bígla, zkus je nenápadně natlačit do feny. Že je brácha nervák nevadí, oni čokli stejně zůstanou v rodině na krku žencký, hlavně aby byla v klidu švagrová. Jo a prachi nemá nikdo.

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
protože jsou to kolikrát lidi, kteří psům absolutně nerozumí
to bude přípat bráchy

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:54
- Nahlásit

Maky a Trix
nevím, ale voni si je stejně neberou..tady ti o kterých mluvím
kejtlin
jenže ty je mít chceš, ale brácha od Monty s tou jeho ke psům vztah nemají

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:55
- Nahlásit

Maky a Trix
díky, až je budu prát, tak se tě zeptám znova

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:56
- Nahlásit

kejtlin
gabifi
holky nechci tady psát, čeho je můj brácha schopný, protože mi je z toho špatně, ale věřte mi, že se neumí chovat ke psům!!!!!!!!!!

<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání