| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:36
- Nahlásit
malinka
napadla mě ještě kafrová mast, ale fakt dost smrdí
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:37
- Nahlásit
Biluška
leyenda
tak dobrá zítra jedu to koupit. Uvidíme!! Díky
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 15:41
- Nahlásit
nazdar lidiové a krásný vékend
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:07
- Nahlásit
Biluška
máš sovu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 16:15
- Nahlásit
malinka
ibalgin mast. já vim, chemie, ale taky účinkuje. Traumeel měl táta na záda a taky to zabíralo.Jenže von je hrozná citlivka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
nazdar vsem, jsem dneska ridila na smichov a zpet uplne sama, jsem uz teen velkorodic
serou me kotata s kockou, meli jit kazdym dnem na ockovani a dostali sracku tak to musi pockat asi je zmlatim a bude, uz jsem jim chtela zacit hledat paniky, bo delaj bordel a brzo mi tu pribydou dalsi a oni si prujmujou, to je drzost toto
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 19:16
- Nahlásit
Maky a Trixcus,tuto vakcinu davam hajovy uz nejakych pet let,na tu nosni sliznici,nejake dve ampule se naredi a pak to rovnou hajanovy frkne do frnaku,akurat mu musim zaklonit hlavu,aby to nevyprskal zpatky,hele mam dotaz,co mam dat hajanovy na rozlizany loket????jak ma otlaky,tak si jeden totalne rozlizal do krve!!!!
Akky0Aimeahojky,ta vakcina do toho nosu je lepsi,ja jsem naprosto spokojena,hajan za tu dobu nemel ani jednou infekcni kasel,jinak u nas stoji 420kc.,nevim,jestli to zas nebude zdrazeny.
A JINAK,CO JE NOVEHO???????
leyendapani,moc se omlouvam,meil je nemethova5@seznam.cz cumela jsem na dobry dokumenty,dnes jsem v hermanicich.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
tak jsem učinila pokus, koupila jsem psům, kvůli financím delikan-stejně dostávají granule jen když chodím do práce a to jen většinou na noční, dneska jsem ale zapomněla na maso a vařit ho zmrzlý se minechtělo, takže ty granule jsem zalila vařící vodou a nerozpadly se, narozdíl od britcaru, kdy po zalití teplou vodou vznikla smradlavá kaše, kterou nechtěla ani goška a to je sakra co říct, tím teda neříkám, že delikan je kvalitnější než britcare, určitě ne, ale je to zvláštní
a nejde mi stále televize, musím v pondělí pána od settop boxu dotáhnout ke mě domů, protože u něj v prodejně je plný signál a u mě doma hovno a anténou to není, protože dědova tv na ni hraje normálně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 19:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
vidíš sem ti říkala, že se naučíš jezdit praxí , zezačátku je každej nejistej, to je normální.
kot´ata vem traverzou, si příště rozmyslej průjmy....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 20:01
- Nahlásit
Maky a Trix
ekla bych, že jo. Ale je to dost individuální. Nějakej pes se ti posere, když mu dáš trochu kuřecí kůže, která je tučná a já svýho prcka můžu krmit sádlem a je mu to fuk.
Tak to dopadlo dobře, měla jsem obavy, když to sežral samotný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:06
- Nahlásit
Nazdar pipky, už sme z venku, mařk hárá, přeměřovali sme marmínku, měří 89 f kohoutě a váží 75 kil. Je to velká fenka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:08
- Nahlásit
Gerda
pozdravuj mařk
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:14 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
řekněte mi někdo, který debil tu teď odpaluje nějaké petardy
edit: už je vidím, nějací haranti a vůbec je nesere, že jsou těsně kolem nich všude auta.a nejsou to petardy, ale rachejtle co strašně třískají.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:17
- Nahlásit
makrel
taky je ztřískej . ale dej bacha, ať tě nevidí jejich rodiče. Zkus traverzu s výsuvným nástavcem, ta se dá použít na dálku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
jsou to koko.., už mám zase vibrujícího psa. Fakt skvělá zábava, ječí tu několik alarmů. Ale bojím se je zmlátit, je jich víc.nechci být zlá, ale mohlo by je to aspoň lehce popálit, aby je přešly debilní nápady
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:23
- Nahlásit
makrel
bych volala esenbé, ať jim daj přes prdel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:24
- Nahlásit
makrel
Já bysem zlá byla . Aspoň na ně zavolej měšťáky, když nic jinýho tak je to aspoň vyplaší, hajzlíky. Nebo po nich chrstni z okna kýbl vody. Horké pochopitelně. Ještě lepší by bylo gdybys měla nějaké splašky, essi nemáš bude stačit voda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
vypadávaj mi tu na klávesnici písmenka ))))
makrelu nás je ohňostroj každou sobotu a většinou i v týdnu, těsně před desátou, před nočním klidem. Prostě furt.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:31
- Nahlásit
u nás ohňostroj jak kdy, jeden čas býval každý víkend, nenávidím to
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:34
- Nahlásit
Už sou pryč, z okna tam nic nevyliju, je to kusek dál. naštěstí asi neměli víc peněz, tak už přestali.Auto mi naštěstí stojí kus dál. Já tyhle zábavy prostě nechápu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:37
- Nahlásit
já ty čokle zabiju, uvařila jsem si trochu krupicový kaše, děsnou chut´ jsem na ni měla, dala jsem ji na stůl-vařící, chvilku potom co jsem ni slila s hrnce a šla jsem na záchod-přijdu za chvilku a kaše sežraná a talíř dočista umytej, že si tlamy nespálili, sem zvědavá essi budou mít sračku, po tom jediným ji asi mít budou, protože nejsou zvyklý na mlíko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:40
- Nahlásit
kejtlin
si zajdi do tématu co má umět slušné štěně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:47
- Nahlásit
makrel
si zajdi do tématu co má umět slušné štěně
jenže žádný z nich uš štěně néni , potíž je, že když je smečka, tak je " boj o žrádlo " můžu nechat i na zemi cokoliv včetně jakýhokoliv masa, když tam budu v tý místnosti, max. ve druhý s otevřenýma dveřma, sotva je zavřu nebo odejdu tak to tam není, na stůl předemnou nevyskočí žádnej, ale jak tady něco nechám k jídlu, tak to už zpátky nedostanu, sem myslela, že když byla ta kaše vařící, že to nesežerou, se museli spálit, ale prohlížela jsem tlamy a žádný puchýřky jsem tam neviděla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:48 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
kejtlin
který z nich bude mít sračku - aspoň pak zjístíš, který to byl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:49
- Nahlásit
kejtlin
no jo, smečka je horší. tak snad se nepo....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:51
- Nahlásit
kejtlinjeste,ze mam ty cokly tak hodny,mam amina v praci,furt jen otravuje a lital by a lital,hele mam dotaz kdyz mi pani maky neodpovedela,hajan si rozlizal loket fdo krve,mel tam otlak,co mu uzu na to dat,aby sito nelizal a rychle se to zahojilo,jsem se tak koukala,ho i se mi zda svedi.
Montyvy pani jeste zijete?co bilej knirac?myslim ten malej?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:53
- Nahlásit
nemethova5
ste se mě sice neptala, ale já bych mu na to asi nedávala nic, max. bych to občas opláchla v řepíku nebo nějaké dezinfekci, aby to bylo čisté.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:54
- Nahlásit
Monty
makrel
jsem si skoro jistá, že to byla kolektivní spolupráce, takže na každýho vyšlo pár líznutí, to na sračku nebude-doufám, nechci v noci lítat ven a má to pozitivum-přešla mě chut´ na kaši a dala jsem si místo ní 5 rajčat, sice takovejch popraskanejch a divnejch, ale nebyly špatný
sem nějak servaná jak borůvka, půjdu dneska dřív spát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:54
- Nahlásit
kejtlin
Akéla takhle svého času šlohla řízek co se smažil na pánvi. Nebyla jsem doma, byla tu aupairka a dělala ty řízky na oběd. Aka jí nějak nestřeženě vlezla do kuchyně, opřela se tlapama o sporák a vylovila ten řízek z vařícího oleje. Měla spálený čumák, tlamu, jazyk... říkali jsme si všechno zlý je pro něco dobrý, aspoň Ofce přestane krást. Houby houby zlatá rybko, kradla vesele dál, dokonce i ze sporáku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:55
- Nahlásit
kejtlin
já už rajčata nemám, jsem si je zapomněla koupit a mám chuť na topinky , ale je mi blbé si je teď dělat
|