| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:15
- Nahlásit
makrelvetsinou je to fakt ze stresu a nervu a vetsinou z horecek,nebo zenskych problemu,ja musim zaklepat tuky tuk,ze ted mam klid.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:20
- Nahlásit
nemethova5
a ten teatree olej tě neštípe?
a k doktorovi nemusím, ani když je to u oka?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:26
- Nahlásit
makreljen si do toho oka nehrabej,jako je 100%,takze normalne to ani necitim na hube,spise to vysusi a hlavne to neleze dal,jako kdyby jsi videla na moji hube puchyre nality jak petikoruna tak nepochopis,mno me na to muj doktor dal jakysi namichany bylinky,to mi pomohlo,jako tinktura,ale nevim co to bylo.jinak s ti k doktorovy nechodim.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:29
- Nahlásit
nemethova5
budu se snažit, já to nemám puchýře, zatím je to jenom malinké zarudlé a placaté, tak snad to zastavím brzo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:42
- Nahlásit
taky u vás pořád prší???
makrel ani nemethova mi nemusí odepisovat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:43
- Nahlásit
Monty
makrel ani nemethova mi nemusí odepisovat
co to je za diskriminaci?????
JO,PRŠÍ!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:46
- Nahlásit
makrel
JO,PRŠÍ!!!!!
ty fole dík za info vždyť bydlíme skoro u sebe
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:48
- Nahlásit
Monty
nechci být diskriminovaná, no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:56
- Nahlásit
u nás neprší ale bude, zejména v noci, když budu chodit venku, už ted´ mě to sere
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 17:59
- Nahlásit
kejtlinhm,a co mam rikat ja,co jsem nastoupila permanentne chcije,to je zas sobota prochcana.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:04
- Nahlásit
nemethova5
nj jenže tebe ta práce aspoň baví, ale já to tam nenávidím
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:36
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin
monty
tak tady neprší vůbec! Od půl páté, kdy jsme přišli z dlouhé procházky, svítí sluníčko, ještě teď. Takže vám to tam ze západu posílám, můžete se těšit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:42
- Nahlásit
Lola1
Od půl páté, kdy jsme přišli z dlouhé procházky, svítí sluníčko, ještě teď. Takže vám to tam ze západu posílám, můžete se těšit.
To teda dík Jsme dneska pořádali výstavu voříšků. Lilo celou dobu nonstop, akorát to chvílema zesilovalo a zase lehce sláblo Humus. Jsem mokrá úpa durch a psi taky. Dokonce i Lilátko už bylo krajně nespokojené
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
Lucinka s tím divným nickem
Prosím paní Lucinkus tím divným nickem co je přes kočičky. Našla jsem koťátko vyhublý zablešený špinavý...evidentně ale 100% socializovaný bo když sem zavolala čiči skočilo mě bez váhání ze dvou metrů do náruče jak kdyby sme se potkali po letech...takže evidentně nějaký lufťáci ho zanechali svému osudu ... Už je teda nakrmený hajá fpelíšku nastříkaný proti blechám no ušiska má špinavý tak ty se taky vyčistěj...
je krásný tříbarevný asi tak 3 měsíce starý - netroufám si odhadnout...děsně šmajchlovní a vrnící ...asi kočka...
Miši-lofka by se nám doma hodila jenže mám doma fenku kočky-lofku takže to nejde dohromady ..fňuk
Dyž pošlu foto šlo by to umístit někam na ten kočičí web do nabídky??? Sím prosím...bych mu přála lepší osud než aby skončilo v hubě mojí fenky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
Monty
taky u vás pořád prší???
u nás od cca 11 sluní svítíčko konečně
a vypadá to i na jasnou noc budu zase sledovat ufony
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:54
- Nahlásit
Biluška
Jsme dneska pořádali výstavu voříšků. Lilo celou dobu nonstop, akorát to chvílema zesilovalo a zase lehce sláblo
po minulotejdení pudlí venkovní výstavě s vámi paní soucítím, mě zachránilo jenom to že v autě permanentně vozim holiny a deštník
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:55
- Nahlásit
Alexa
a vypadá to i na jasnou noc budu zase sledovat ufony
co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 18:57
- Nahlásit
Lidi mám škaredý zážitek z Kauflandu. Na pokladně jsem pořád pípala, tak pak přilezl i ochranka a že prej mi pípá taška. Tak jsem mu ukázala ten bordel uvnitř a víte co to pípalo? 100 let staré otevřené a napůl spotřebované žvýkačky. Hlavně že jsem tam zdržovala a ještě mále vypadala jako zloděj. Fakt super.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:02
- Nahlásit
makrel
Paní klid, já takhle posledně pípala v Tescu. Ani se nepřišlo na to co pípá. Jsem tam vysypala kabelku, svlíkla se pomalu do naha a stejně jsem pípala furt Maj to rozbitý
Alexa
po minulotejdení pudlí venkovní výstavě s vámi paní soucítím, mě zachránilo jenom to že v autě permanentně vozim holiny a deštník
U nás to bylo komplikovanější tím, že sme to pořádali. Nerada pořádám akce gdyž je hnusně, fšichni jsou pak takoví přednasraní a nic jim není po chuti Čekám gdy mě zase gdo rozmázne na netu, páč mi tam běhaly šelmyje navolno a kámoščiny berňáci taky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
Lidi mám škaredý zážitek z Kauflandu. Na pokladně jsem pořád pípala, tak pak přilezl i ochranka a že prej mi pípá taška. Tak jsem mu ukázala ten bordel uvnitř a víte co to pípalo? 100 let staré otevřené a napůl spotřebované žvýkačky.
a zaplatilas je konečně????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:03
- Nahlásit
makrelno,tak to je trapas teda,ale az jsem se zasmala pani.
kejtlinnastesti bavi,no.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:04 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Alexanemethova5
s váma se nebavím, víte jak to bylo nepříjemné?
s Biluškou jo, když taky pípala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:05
- Nahlásit
Biluška
U nás to bylo komplikovanější tím, že sme to pořádali. Nerada pořádám akce gdyž je hnusně, fšichni jsou pak takoví přednasraní a nic jim není po chuti
njn to já na ně byla taky nasratá, měli jediný štěstí že dostala toho čekatele
Čekám gdy mě zase gdo rozmázne na netu,
šiš normálka za to chtěj prachy a tebe zviditelňujou zadáčo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:05
- Nahlásit
makrel
já pípala už tolikrát a pokaždý sem f tom byla nevině
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:06
- Nahlásit
kejtlin
a že je to hnusný, když tam je plný obchoďák a všichni čumí...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:07
- Nahlásit
makrelno co no,ja to vidim zive a smeju se,me takhle pipali knizky z knihovny no a taky jsem premyslela,proc pipam.no ja vim jak je to neprijemny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:08
- Nahlásit
makrel
s váma se nebavím, víte jak to bylo nepříjemné?
hele to neni nic proti tomu, když máš v hypernově narvanej vozejk až po vokraj a karta hlásí hovno hovno a ty víš že tam ty prachy máš, ale samozřejmě ti nikdo nevěří a vůbec n ejlepší je když je za tebou pořádná fronta
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:09
- Nahlásit
Alexa
hihi to je taky dobrý, já nechápu, jak může někdo krást, když my poctifci se propadáme hanbou i když jsme nic neudělali
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:09
- Nahlásit
zdaréc fšici, sme byli dneska poprvní na cvičáku, počasíčko vyšlo nádherně, aš teď se urobilo hnusno, bylo nás tam šest štěníků a poctatný je, že sme NEBYLI NEJHORŠÍ!!! Akurát Bajša je úpa nejvěčí hyperaktyfka, vůbec se nesoustředí, gdyby byla děcko, tak je určitě dys-něco Ale čikovná je moc, hlavně teda musíme pocvičit chůzi u nohy, to sme zatím vůbec nedělali, toš to nám nešlo velmi.
makrel
Biluška
já sem taky jednou tagle f tesku pípala a prodavačka se mě hned zeptala, esi nemám rifle z kauflandu, coš sem měla - čerstvje koupený, prej sem byla ten den uš asi šestá toš sem pak ten čip doma vyhledala, byl vlepenej za kapsou, a odhodila sem ho f širou dál, od tý doby nepípám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 19:10
- Nahlásit
Biluška
Ani se nepřišlo na to co pípá. Jsem tam vysypala kabelku, svlíkla se pomalu do naha a stejně jsem pípala furt
sem jednou měla přilepenej kod na botě, taky trvalo asi půl hoďky než na to přišli a děsně sem je srala gdyž sem neustále opakovala že sem nic nevzala a ráda si počkám na cajty ale rozhodně se nebudu slíkat
|