Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 20:49
- Nahlásit

Biluška
hele měl by se dát na politiku a přectaf si jak by mu to šlo v parlamentu nebo na nějakym ministerstvu

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

Alexa
To jo, rozpočtový schodky, to je něco pro něj

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:07
- Nahlásit

Biluška
Mám pocit že mám stejný model. Byly odložené peníze na akci v PL a na nájem. V pátek jsem mu napsala-až mě budeš vyzvedávat, vem s sebou ty čtyři tisíce pro Renatu, přijede si pro psa. Odepsal Jaké čtyři, tam jsou tři. Netuším kam zmizel zbytek, prý to INVESTOVAL-a to mělo zbýt dalších pár tisíc na tu akci. Nezjistila jsem do čeho investoval, protože jsem ho poslala domů a dojela jsem sama až jsem potrénovala psy a vybrečela se, že se na akci nejde. Na akci se teda jede, ale zkrouhly se náklady a nějak se to udělalo, ale potvrdilo se že takové věci musím držet pevně ve svých rukách. Ale jinak je to skvělý muž.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:10
- Nahlásit

Mucholabka
By mě zajímalo k čemu ti samečci na světě vlastně jsou. Akorát teda na stěhování nábytku a řezání dřeva sou dobrý...ale jinak nevim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

nemethova5
hlavne ja,hlavne ja!!!ja musim byt proste vsude,vsak to znate ne?
jistě,taky se potřebujete zviditelnit
Biluška
mě dost překvapilo jak je inteligentní
úplnej delfín,pani..tak at plave makat
Mucholabka
čtyři tisíce pro Renatu, přijede si pro psa
jako pro 4 litry můžu hned k vám zaject,ale čokla nechcu,toho si nechte,beru jen love

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka
Můj bývalý manžel udělal schodech cca 200 tisíc. Takže pár tisícovek je ještě vlídné první varování. Je však nutné zvolit se ministrem financí a strážcem pokladu v jednom a dávat si na finance bacha. Ony ty mužské "investice" jsou většinou dobré tak leda "pro kočku" a rodina z toho zpravidla vůbec nic nemá.

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:19
- Nahlásit

Alexa
pro fšechny nasraty
vy ste paka, baby

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Biluška
ještě je to dobré ke sbírání hovínek z kotce a ještě víš na co

Atika
Člen
- Nahlásit

Biluška
Samečci jsou na hloubení jam a nošení břemen, přeci. A i to jenom některý.

makrel
Člen
- Nahlásit

Až přijde paní leyenda, tak má maila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:21
- Nahlásit

davidkova renata
úplnej delfín,pani..tak at plave makat
Jistě paní, maká . Uš druhý den jede mým tempem, proto je taky takový nevrlý
Jako víš proč uďál scénu dneska na džukelijádě? Páč jak jsme balili a fšichni lidi odešli tak jsem pustila psy na volno. On nesl něco do auta a Tex šel s ním. Považte paní, jaká je to od toho čokla drzost. Došel s ním až k silnici (naprosto nefrekventované) a zase zpátky. Přitom Tex je pohodář, chodí zásadně po krajnici a autům se vyhýbá. Sameček, místo, aby buď Texla poslal zpátky hned jak vyrazil, nebo aby na mě zavolal ať si ho odvolám ho nechá jít a pak dělá krky, že jako se musel starat o mý čokly Normálně je nasraný, že ho nutím dělat tak hledá sebemenší záminky k hádkám. Asi ho načas pošlu k mamince, aby vychladl

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:22
- Nahlásit

Biluška
pošli ho sem, za dva dny se připlazí po kolenách k tobě zpátky, když uvidím, jak je to jinde hrozné

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:23
- Nahlásit

já mám doma dva samečky pro radost....ale to sou psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

gabifi
já mám doma dva samečky pro radost....ale to sou psi

a pak gdo je tu pako))))
Biluška
maká . Uš druhý den jede mým tempem, proto je taky takový nevrlý
tak to vydrž,brzo totiš uš bé mrtvý a ti jak známo prudit jiš nemohou

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:28
- Nahlásit

Tak můj sameček když vidí jak si večeří psiska, že mají masíčko (každý den) zeleninku že jim mixuji a ke všemu to dostanou až pod nos tak se mě vtipně zeptal co bude k večeři.A já mu na to suše odpověděla jako vždy vem si chleba s paštikou.
Ale zas musím dodat, že můj manžel je ten kdo nosí domu peníze,proto jsem mu právě ten chleba nabídla jinak by měl půst.
Jednou týdně to je prý zdravé.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:32
- Nahlásit

jdu spát, abych mohla být ráno zase nasraná.A jestli budu vypadat hůř než dneska, tak někoho zmlátím

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

davidkova renata
tak to vydrž,brzo totiš uš bé mrtvý a ti jak známo prudit jiš nemohou
Mám obavy, že dříf budu mrtvá já, páč mi rupne céfka. Nějaká důležitá

laguna
správně to děláš. A hezky ať si ten chleba vezme sám, přece se mu s tím nebudeš chystat.

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:35
- Nahlásit

Biluška
No jasně že si ho vzal sám.Přece ho nebudu rozmalovat ještě by si na to zvykl.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

laguna
no, u nás právě jsem já kdo ty peníze nosí, a nic jsem si nekupovala abych mohla se psama na první letošní akci po tom všem co se mi od ledna přihodilo. A ono tohle, to mě dostalo.

Ale jinak si zase stěžovat nemůžu. Dneska mi kámoška řekla že je na něm vidět že mě má rád a že pro mě a pro psy by udělal vše. A divím se že akceptuje všechny moje střelené nápady. Třeba dneska jsme potkali mojeho bývalého mám fajn muže, to zas jo. Jen s těma penězma on to neumí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:41
- Nahlásit

laguna
Jistě, šak má ruce, ne?

Jdu se svalit, jsem unavené. A musím dočíst tu knížku co ji louskám po třech řádcích denně

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

Zdarec ženy, co novýho? Má makrelka obličej? A pms? Má někdo pms? A co je novýho? My byli celej den v řiti, na oslavě narozek dcery mý kámošky. Byla sranda, šest harantůch, všechny sem je navedla, aby se pokreslili lihovejma fiksama a nejvíc aby pokreslili tu nejmenší, pak si všichni nalakovali nechty (krom klukůch), ti si kreslili fiksou na zuby kazy. Pak na mě všichni byli ubatí a řikali, že mám fakt jalový nápady. Haranti byli rádi, že je sranda. Pak sem je všechny pokreslené poslala ven se psem. Pak s námi jedno pézetko odmítlo jít domu, tak sme ho nechali na náfštěvě a odešli mínus jeden. Zítra už se na mě moc těšej, vymyslela sem tempery a malování olejem. Maryje si hrála s beníčkem, potom jí přepadla maličká šelmyje. Co vy, jelita?

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:53
- Nahlásit

Mucholabka
Já si na manžílka taky stěžovat nemůžu. Jen každý měsíc před výplatou vždycky vyhrožuje že o finance se bude starat on apod.spoustu bla bla bla okolo. Tak jsem ho jednou nechala celkem to zvlád až na jednu platbu pani z banky mu volá že to nezaplatil a že bude platit penále a můj drahý povídá ale to já udělal schválně aby jste z toho taky něco měli vždyť se vám to vůbec nevyplatí takhle pujčovat lide.
Od té doby se o finance opět starám já.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 21:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Zítra už se na mě moc těšej, vymyslela sem tempery a malování olejem.
určitě se na tebe těšej matky co?????
A pms?
no gdo asi schválně essi to uhodneš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

vrátila jsem se z obchůzky a vyřizuju icq, jaksi už s těmi lidmi co jsem jim hlídala psy přestávám jednat slušně, nemaj prachy, tak že si půjčí od rodičů, n icméně rodiče taky prej nemají, tak jsem jim sdělila, at´ si pučej gde chtěj, ale že ty prachy zejtra prostě potřebuju

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:10
- Nahlásit

laguna
ale to já udělal schválně aby jste z toho taky něco měli vždyť se vám to vůbec nevyplatí takhle pujčovat lide.
Od té doby se o finance opět starám já.

))))) ten je výýýbornej!

Alexapms má mamka, matky pézetkůch sou už zvyklý )) zejména od dobry, co sem dycky přišla na kafe, když uspaly mimino, já sm si ho probudila, rozdováděla, když už začalo kravit moc, řekla sem pápá a nechala je zase dvě hodiny klidnit rozjitřence. Nejvíc mě asi nesnášely, když sem si v létě vzala to rozespalý pézetkov pyžámku večer na hřiště a nechlaa ho klouzat na klouzačce, v tom pyžámku. Pak to chtěly všechny haranťata a chodily spát v teplákách, že prej až přijde teta, musej bejt už připravený ))

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:17
- Nahlásit

Gerda
matky pézetkůch sou už zvyklý
Tak jsem si říkala, že bych po ty třička přijela já, ale asi pošlu Michala. A bjeda ti, jestli ho necháš klouzat na klouzačce!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:19
- Nahlásit

Gerda

))))) ten je výýýbornej!
Proto jsem si ho vzala ale po deseti letech už na to začínám být alergická

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:29
- Nahlásit

makrel
A jestli budu vypadat hůř než dneska, tak někoho zmlátím
a sakra, proto jsi psala, jestli nepůjdeme zítra ven

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:34
- Nahlásit

kachna_
nebujte pani, klouzačky máme daleko a beztak by nespal, tak to nemá cenu ))))

laguna
Jak neni s mušem sranda, je to snad eště horší, než dyš je chudej.

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:54
- Nahlásit

Gerda
Nikdy nezapomenu když jsme spolu začínali a on mojí mámě (v té době jí bylo 40stejně jako jeho mamce) když se ho zeptala kolik je jeho rodičů aniž by se začervenar praví 60 jako vám

<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání