Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

Baysha
makrel
byla jsem bez auta 2 týdny a hrůza, je to spojení do práce bylo sice blbý, ale dalo se, ale být na zastávce na čas byla moje smrt, kor, když ráno venčíš psy, příp. ošetřuješ nebo dáváš léky, ne vše se povede napoprvý, autem je jedno jestli vyjedu o 5-10min dýl nebo dřív, ale busu to jedno není, jak si člověk zvykne na auto tak je bez něj celoživotně v háji, od mých 18ti což už je 13 let se všude pohybuju převážně autem

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
nevím, já taky matiku neumím, ale 7 l na 100 km je celkem reálné, i když možná ve městě, kde se furt zastavuje to bude víc.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:39
- Nahlásit

kejtlinpřesně, já měla auto 3 dny v servisu a myslela jsem, že to nepřežiju, ty šílené ztrátové časy, když jsem MHD cestovala 2x tak dlouho, to byl děs.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:40
- Nahlásit

makrel
jj tech 7l to ma prumernou spotrebu, mam pocitac palubni a ten mi ukazuje, ze vetsinou je to min kolem 6. Kolony snad nebudou - jsem optimistka. Jezdila bych pres Bohdalec ne pres magistralu, ale jedine co bude problem bude parkovani a to jako hodne, tak byvaj ty auta dost namackany na sobe a jeste je to ulice z kopce, takze nevim jestli kvuli parkovani budu jezdit buuu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:41
- Nahlásit

makrel
kejtlinbohuzel,ja jsem zavisla jen na busu a mozna na svagrove,ktera me sem-tam hodi do prace.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
Mam to dobre
se ptej dyskalkula , bez kalkulačky nemám šanci ani převést desetinná místa, já fakt nevim, naštěstí mám kalkulačku v mobilu i notebooku a v práci máme dvě, občas na mě řidiči koukají divně, že něco tak jednoduchýho počítám na kalkulačce, ale nedá se svítit, bez ní kupecký počty nedám

makrel
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
tož to nevím, jak to tam máte, ale i parkování se dá naučit.Chce to cvik, ze začátku teda radši za sebou jen když je místo pro víc než 1 auto a pak to půjde.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

kejtlin
ja to samo taky na kalkulacce pocitala, ale jestli jsem to tam dobre dosadila nevim.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:44
- Nahlásit

makrel
no prave a tam to je kousek od centra - ulice Krymska - takovy uzky ulicky a auta na sobe namackly dnes jsem dokonce zaparkovala i pred Obi, sla jsem si koupit zarovky a nove zetko, protoze to stare mi v servisu sloupli jak to opravovali a lakovali, to nove je vetsi takze to az tak neva

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:45 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

lucYnka XIII
se naučíte paní, nebojte, hlavně trénujte teď, jak budou v zimě závěje a namrzlý sníh, tak to bude horší. Jsem si taky myslela, že to nikdy nezvládnu a teď jezdím autem 2x denně a parkuju všude.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
opravdu to chce praxi jako všechno, postupně si začneš víc věřit a budeš se pouštět dál a dál, mě nedělá potíž řídit polsko vnitrozemí a zpět což je nějakých 10-12hod za volantem a zaparkuju dlouhým autem skoro všude, ale zabloudím v praze a vím, že už to nebude jiný, ale parkování se dá naučit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:57
- Nahlásit

nemethova5
dokud jsem neřídila tj na střední tak mi taky nevadil bus a kdybych bydlela ve městě nějakým větším, tak bych asi řidičák ani neměla, ale bydlím celej život na vsi, krom asi 8mi měsíců v praze, a u nás jezdí autobusy v úterý a v dubnu, když to přeženu, takže nestihnu jeden a jsem na několik hodin v háji

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:01
- Nahlásit

kejtlintak to je naprd!je fakt,ze auto je daleko lepsi a clovek se dostane kam potrebuje,no spise bydlim v mestecku,ale mam to dobry,dostanu se vsude busem,kam potrebuju,hned u baraku mam zastavku,akorat se clovek musi spolehat na MHD,no to je jasny,pokud jsi na vesnici,tak bez auta se neda existovat,kdyz nekam potrebujes nutne zajet.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:06
- Nahlásit

nemethova5
no, a kdyz bydlite jeste k tomu mimo vesnici, tak musite mit bud auto nebo kone, ovsem ty se parkujou jeste hur nez auta

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:09
- Nahlásit

leyenda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:11
- Nahlásit

leyenda
hůř v tom, že když zůstanou po koni koblihy, tak majitelé objektů, kde byl kůň uparkován nebývá příliš rád-s tím mám zkušenosti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:17
- Nahlásit

jdu zalehnout s krysama a knihou

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 23:26
- Nahlásit

kejtlin
dobrou noc, at te krysy kousou celou noc

nemethova5
co se divite, pani?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 00:03
- Nahlásit

kejtlin
makrel
jj jsem si porad jistejsi cejtim to dnes jsem sama jela na smichov coz je pro me velkej uspech, zatim jsem jezdila jen s tatkou vedle sebe. Jen mam problem s trasama, tak kde to znam, tak se soustredim na rizeni a jde to, ale kdyz mam nekam jet kde neznam tak blby. Hodne uvazuju o navigaci, moc by mi pomohla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 01:08
- Nahlásit

leyendaja jen cucim jak puk!no nic jdu si prepojit notas na telku.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 07:47
- Nahlásit

Fstávejte lemuřííííí!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 07:48
- Nahlásit

fstávat a makat. Dneska máme džukelijádu, to zas budou fofry

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 09:21
- Nahlásit

Dobre rano,
mam dotaz asi hlavne pro prazandy - nevite nahodou nejaky obchod, kde po netu nakoupite a zaplatite a oni to donesou az domu? Jsem nejake nasla, ale tam se plati pri dodani v hotovosti,
bych byla radsi zaplatit dopredu po netu. Jedna se mi o potraviny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 09:27
- Nahlásit

sem vstalá a ,makat jdu až večer na noční, psi sračku neměli

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 09:36
- Nahlásit

kejtlin
psi sračku neměli

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:15
- Nahlásit

leyenda
www.dumpotravin.cz - ale vyzkoušené je nemám.

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:27
- Nahlásit

kejtlin
psi sračku neměli
u nás taky nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:32
- Nahlásit

Lola1
u nás taky nic.

jsou asi odolnější, než si myslíme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

hned brzo ráno jsem byla se psama venku a už je cítit podzim ve vzduchu, takový přesně počasí co mám moc ráda, po ránu zima, přes den babí léto a večer už taky chladno, nemusím to když mám noční to je dost na prd, v květnu byla v noci taková zima, že jsme nosili ještě čepice

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

tak zase navštívíme v pondělí veterináře, zuzanka má zevnitř zadních nohou takovou divnou kůži a asi ji to svědí, kouše si to a líže, snad mi dají do neděle ty lidi ty prachy.

<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání