Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:59
- Nahlásit

laguna )))) máma musela vyprsknout smíchy, ne? )) Mladej čék odhadne celkem dost přesně věk mladejch lidí, ale ty jiný věkofky mu unikaj, jak sme byli malý a někomu už bylo dvacet dva, řikali sme, jak je to starej čék, že už je to skorem důchodec, nad třicet byla chodící smrt ) ale todle vlastně mohlo mamku vyvést trošku z míry.

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 23:08
- Nahlásit

Gerda
Nevěděla jestli si z ní dělá srandu a nebo to myslí vážně.
Nejhorší na tom je že to trvá dodnes. Občas když jí něco vypráví nebo vysvětluje tak se mě pak ptá:"to myslel vážně nebo si ze mě dělá srandu ?" často se na to ptaj i jeho rodiče jestli si z nich zase střílí nebo to výjmečně myslí vážně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 23:18
- Nahlásit

laguna
ještě že se mají koho zeptat, horší by bylo, kdybyste nevěděli nikdo, jesli je muš vážný či humorista ))

Děvečky boubelatý nazdar, jdu vlítnout do peří.

laguna
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2010 23:24
- Nahlásit

Nemaj já jen tipuji.Taky jdu spát dneska jsem si dala závazek že půjdu spát v devět.Nestihla jsem to škoda.Dobrou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 00:31
- Nahlásit

Jsem si vas docetla, odpovedela Makrelce na mejl
a jdu taky spat. Zitra mam supervelkou zraci akci, jsem
v nejakem velikasskem pomateni smyslu pozvala hodne lidi
s pezetkama na obed nevim, co me to napadlo
vubec neumim varit a nemam hodne hrncu a uz vubec ne tak velkejch A francouzi strasne moc zerou
Jsem blazen. Jsem se urcite nakazila tady. Porad neco poradate
a chudaci, co bydlej daleko, s toho maj komplexy. A pak to takhle dopada Za trest mi vsechny drzte palce. A prifstante si na to

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 00:38 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

zdarec zase vsichni chrapete? ja spala odpoledne bylo mi desne zle. Zitra mi dovezou 5 prcku co se museji kojit, uprimne se vubec netesim.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 06:15
- Nahlásit

Tak fstavejte, fstavejte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 06:36
- Nahlásit

fstávat, za chvílu jedu z práce a jdu spát

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 06:57
- Nahlásit

su tu a držím leyendě palce. Máme dneska naplánovanou mega velkou náfštěvu u starých mášenkových. To jsem teda štěstím bez sebe. A ještě předtím musím do práce. To mi teda va míň než to odpolodne s tchánem co se zase ožere a bude vzpomínat na starý dobrý časy gdyž studoval vůml :blééééé:
Za trest jim dovezu hrozně moc peckovatých bobulí a budu se bavit aspoň představou jak to tchýně zavařuje a tchán s kocovinou vypeckovává

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:12
- Nahlásit

Biluška
Za trest jim dovezu hrozně moc peckovatých bobulí a budu se bavit aspoň představou jak to tchýně zavařuje a tchán s kocovinou vypeckovává

bezva nápad až někam pojedu, nechám se inspirovat, máme višně-ted´ už teda nééé, jsou fakt hnusný a červavý, každej rok přemýšlím komu se jimi pomstím
od pátku máš ode mě sovu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:14
- Nahlásit

impact
gde jsi??????
prosím zarej do bíbušky, kde že mám peníze za hlídání čoklů? měli na to týden, že to začali shánět den před tím, než mi to měli dát je jejich věc a že si nemají kde půjčit mě už vůbec nezajímá, dost mě nasrali a mě nasere jen absolutní magor, který se nemá moc rád!a nemusíš být ani slušná, já už taky přestala být

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:17
- Nahlásit

leyenda
tak udělej buřtguláš ne!!! je to rychlý, spotřebuješ minimum hrnců, moc to nestojí a je to na přípravu a provedení nenáročný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:29
- Nahlásit

kejtlin
od pátku máš ode mě sovu
jo, vím. Se tím snad dneska dopo prokoušu. Mám tam těch sof asi sto

prosím zarej do bíbušky
Já necííííííííí,aby do mě někdo rýpaaaaaal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:33
- Nahlásit

Biluška
Já necííííííííí,aby do mě někdo rýpaaaaaal

vyjímečně to z mé strany nebyl překlep

beru živý přímotopy-psy a jdu spát

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 07:34
- Nahlásit

Pěkné nasrané deštivé ráno vinšuju.Oko stejné, nos stejný, ale v noci mi natekla půlka huby, tak jsem to ve tři ráno dezinfikovala a vysušovala betadinou,cožnevím, jestli se může, každopádně to trochu pomohlo. Sice vypadám stále jako debil, ale aspoň už to není tak velké a začiná se to vysušovat. Kldině ať si celý den leje, nikam stejně nechcu jít, tak mám aspoň výmluvu. A ještě du spát.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 08:34
- Nahlásit

makrel
Kldině ať si celý den leje
díky paní, jste moc hodná

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 08:34
- Nahlásit

Gerda
Jak neni s mušem sranda, je to snad eště horší, než dyš je chudej.
Mám dojem, že mně se sešlo oboje.

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 08:37
- Nahlásit

Biluška
Máme dneska naplánovanou mega velkou náfštěvu u starých mášenkových. To jsem teda štěstím bez sebe.
Tak to využij a hned uplatni reklamaci.

leyenda
Držím palce, abys festival zvládla v poho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 08:47
- Nahlásit

makrelcus,kup si ten teatree oil,nebo eukaliptovy,ten je taky dobry,ja ti zapomnela rict,ze ti otece pusa z toho oparu,ja vzdycky taky vypadam desne a jsem nervni,bo to boli.
jinak vsem preju desne nasrany den!tu furt prsi,na cvicak jsem nesla!

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 08:57
- Nahlásit

nemethova5
ahojte paní, tak co, kde se přestěhujem? Kde neprší???

co třeba k leyendě do Fr?
Prší u vás?

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:06
- Nahlásit

Dekuju fsem, co mi drzi palce, ste fakt hodny, ja vedela, ze je na vas spolehnuti
pro spici Kejtlin, pokud bude docitat - prosimte, burtgulas,
bydlim ve Francyji! Vis, jak tady probiha, dys nekoho pozves na vobjet? Pridou v 11, nejdrif chti aperitif - spoustu malejch jidlicek, jednohubek, susenejch svestek obalenejch slaninou, malejch suchejch parecku, u toho sedi 2 hodiny, normalni a i prumerne zravej cek by mel dost, voni ne, nasleduje teplej predkrm, salat, v zime polifka, nastesti neni zima, pak hlavni jidlo - 1 pri normalnim vobjedu, 2 dys to ma bejt hogofogo, pak sejry s dezertnim vinem, pak moucnik se sampanskym a nakonec kafe s konakem a cokoladovejma bombonama
to je tak kolem 6. hodiny odpoledne a zacne se chlastat, dys mas kliku, zbyly ti naky veci z aperetivu, dys ne, zacnes rabovat lednici. Ale v nedeli dou vecinou kolem 9 domu, v patek nebo v
sobotu se zdrzej
Muj mus se rad prispusobil (podeziram ho, ze to byl hlavni duvod, ze chtel mermomoci bydlet ve Francyji, asi chudak myslel, ze prevezmu tento zpusob stolovani), my s deckama vzdycky jen zirame a neverime svym vocim
je vam, doufam, jasny, ze pak celou noc meju nadobi a uklizim
a taky, ze u nas festivaly (diky, Lola1, to je prilehavy oznaceni) probihaji jen zridkakdy

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:08
- Nahlásit

leyenda
co se u vás oslavuje? co mi uteklo???

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:08 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Monty
Prší u vás?
ne, v lete skoro nigdy, ale je tu mistral, osobne snasim lip dest

neoslavuje se nic, bylo mi lito, ze sou furt naky hezky zumpi akce
tak jsem vymyslela schromazdeni spratelenych pezetek + jejich rodicu

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

leyenda
paní ale máte dobrý nerfy, já bych z tolikati chodů asi zblbla
tak to taky držím palečky, ať všechno dopadne podle tvých představ.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

leyendacus pani,tak to vas teda lituju!to je jak oslava nejakych narozek prinejmensim,no taky cumim,jak a co pisete,takovyhle stolovani,ne stejny,ale podobny bylo jak byli zasnuby meho bratra,ale tohle??????????co rilate na radu ohledne vaseho kousace?????zkusite to,nebo ne?
Montytady leje,leje a zase leje!asik se odstehuju fakt jinam,jako nejdu na cvicak,pujdu ve stredu,bohuzel.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:20
- Nahlásit

nemethova5
a já bych chtěla konečně na pořádnou vycházky, ale když jdu v dešti tak jdeme jako naprostí koko.i Monty se bzadu vleče, jak kdybych ho chtěla spráskat a malá Sophyje ječí jak siréna. Jaka musí ma más být super pohled jo a zapomněla jsem dodat a já samozřejmě na ně nasraná, že děláme ustudu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:22
- Nahlásit

Montyprosim te to je jak u nas,hajan se vlece pozadu a amin lita jak posuk,je mu jedno,jestli leje,nebo padaji guvna s hackama.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:25
- Nahlásit

nemethova5
už mě to počasí ale doopravdy dost štve, malá je živel a potřebuje se venku vylítat, včera jsem toho dopoledne využila, že nepršelo a byla s kníračema na hodinu a půl na procházce, ale jí to nestačí, potřebovala bych jí utahat více, doma spolu blbneme, ale lepší je to venku. No nejlepší je když si s ní hraje Monty - to lítá jak splašená, ale ten si s ní zas tak často nehraje...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:29
- Nahlásit

Montyno ono je zazrak,kdyz si hajan hraje s aminem,pochybuju,ze jeste bude naky babi leto,fak t to stoji za hovno,amina jsem vzala proto do prace,abych ho unavila,ale moc teda unavenej nebyl.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2010 09:42
- Nahlásit

nemethova5
pani, dik za radu, ja vam odepsala mejlem, ale asi jste to necetla
v kazdym pripade, jestli ten dnesek preziju, mam na zitrek vobjednanyho figuranta (jsem blbe naplanovala, zas mi bude nadavat, ze dys neudrzim psa, co vazi o malo min nes ja, mam si koupit kocku), tak to s nim jeste proberu, ale vpodstate sme to tak taky zkouseli

<< 1 ... 5103 . 5104 . 5105 . 5106 . 5107 . 5108 . 5109 . 5110 . 5111 . 5112 . 5113 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání