| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:55
- Nahlásit
makrelto je takovy stary blbec a s jakou vervou si to lize,tak je to normalni?asi vyzkousim ten repik,nejhorsi je,ze to rozlizal total do krve a furt pokracuje dal!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:57
- Nahlásit
nemethova5
pani, poslala jsem vam mejl
kejtlin
kasi sezrali malopsi? to jsou sikulky, ze vyskoci na stul
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:58
- Nahlásit
nemethova5
já bych na to dezinfekci nedala, aby mu to nerozežrala ještě víc, radek dává na takový rány silnej černej čaj, ale fakt silnej třeba 5 sáčků do klasickýho hrnku, jeho pitbulce se nechce hojit ta noha a dává jí na to ten čaj a je to lepší, já to ozkoušený nemám, a zamezila bych lízání. amin už taky maká teda pani, vy ty psy vykořist´ujete , to už jsi v novým objektu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
leyendaja vam taky,shrnula jsem to v kostce,at v tom mate trochu poradek,no doufejme,ze jsem vam aspon trosililinku poradila,jako na druhou stranu,je tam velka prace figuranta,takze by si s nim mel pohrat figurant,vy jste tam jen jak rusivy element,jak ja rikam.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
přešla mě chut´ na kaši a dala jsem si místo ní 5 rajčat,
no vidíte, na noc se má jíst dietně
nemethova5
ahojte paní jo žiju, a co vy???
Knírači oba super spí teď totuž
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:00
- Nahlásit
Večerkááááááá . Jdu se svalit, běžte taky vy drásalice, modelky musí hodně spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:03
- Nahlásit
leyenda
stolek v obýváku je jen o málo vyšší než gauč, takže moc šikovnosti nepotřebujou, ale nedávám ubrus, stůl má klouzavej povrch a nechci aby si některý z nich zlomil nohu nebo hlavu
makrel
si ty topinky udělej, jsem toho názoru, že si tělo řekne o to, co právě potřebuje.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:04
- Nahlásit
kejtlinhele a co zkusit mesicek???jestli s tim jako pani mate zkusenost,ja jsem se tak nasr.la,ze jsem hajanovy na to nastrikala alomycin,nevim,jestli to pisu spravne,je to neco jako atb,je to pro skot kone atd napaznehty,hajan to jednou dostal jak se osypal na bruchu,jestli mu to v tom vubec zabrani,v tom lizani,zkusim ten cernej caj,jako,ja uz jse vztekla,protoze nemam silu furt na nej cumet 24 hodin denne!no jo aminekje v hermanicich,matka uz jaksi nemuze,je z neho hin!tady to neni tak hrozny v hermanicich,v nove robote je hajan,no jo,hajzlik na zradlo si musi vydelat,tak at se trochu angazuje,hajan jeste furt robi,to by z nej mel ministr prace radost
Montyzasejc v pracovnim nasazeni a tempu,musime se domluvit na ten pristi tejden spolu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:05
- Nahlásit
nemethova5
měsíček, řepík nebo heřman, ty to trochu dezinfikujou a hojí a nelízat teda hlavně.
kejtlin
obávám se, že tělo pěkně kecá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:08
- Nahlásit
makrelbudu mu to macet,jo,jenze jak mu mam rict,at to nelize nervoza stara?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:09
- Nahlásit
si prectavte, ze jsem zjistila, ze z domu do prace to mam vosum kilaku, takze me benzin vyjde na nakejch 32 kc teda jestli dobre pocitam, tim si nejsem jista, protoze ja pocitat moc neumim, ale kazdopadne jestli jo, tak je to levnejsi nez listky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:11
- Nahlásit
nemethova5
na takhle otevřený rány i hypermangan slabej, ale zamezit tomu, aby si to lízal je nejdůležitější, kdybys měla límec pro něj.měsíčkem asi nic nezkazíš, osobní zkušenost nemám, já bylinky ani léčivky neznám, alomycin neznám, nebo nevím, kdybych to viděla tak možná jo, ale možná by to chtělo veta, jestli to má hodně, aby do toho nedostal infekci, že by předepsal atb.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:12
- Nahlásit
nemethova5
no buď ho buzerovat, že nesmí, nebo dát límec, nebo to něčím lehce zakrýt. Já jsem byla takový blázen, že aby pes nemusel mít po operaci límec, tak jsme si brali s našima dovolenou a střídali se, aby nikdy nebyl bez dozoru. Na noc měl košilku a jinak nic. A bylo to břicho, takže tam by rozlízání bylo humus.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:14
- Nahlásit
kejtlinno kdyz tak zkusim ten hypermangan,no on to tak desny nemel,mel to normalni,ale az po tom lizani to ma jakysi rozlizany,furt mokry,asi mu nejaky limec vyrobim,oberu lampicku o stinitko a bude pokoj,nok tomu vetovy jdu,aminovy pro odcervovaky,tam tam potahnu oba dva,na stary kolena mi dela takovej vopruz.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
ty projedeš za 8 km jeden litr?kolik ti to žere, to chci taky.záleží na tom jak rychle jedeš, jestli cukatura v koloně, možná i klimatizace nebo topení-ale to si nejsem jistá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:15
- Nahlásit
makrel no heled,taky mel nocni kosilku po ame,bruch si nelizal,i kdyz to mel teda jako fakt rozsahlou ranu,tomu dal pokoj,nevim,si yslim,ze ten loket ho svedi podle me,proto to lize,jinak ja si taky vzala dovcu i kvuli morceti,jak bylo po operaci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:17
- Nahlásit
nemethova5
tak to jsem ráda, že nejsem jediný blázen
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:19
- Nahlásit
makrelno jo no,co bych pro zvirata neudelala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:20
- Nahlásit
nemethova5
makrel
mí psi co měli za modely, lidi se zastavovali u plotu a nevěřícně čučeli
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:22
- Nahlásit
kejtlinjako myslis limec?jsi ze psu delala taky lampicky?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:25
- Nahlásit
nemethova5
dneska už existujou gumové límce, dá se to na obojek a vypadá to jako kruh pro děcka do bazénu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:29
- Nahlásit
lidi co je totok za svjet, že čovjek bez auta je naprosto nemožnej
koukám, jak se zejtra dostaneme na cvičák, kerej je od nás 6 km daleko, a vychází to, že nejrychlejc bychom tam byli pěšky bo autobusy tam sice jednou jenom 15 minut celkem, ale naprosto nenavazujou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:32
- Nahlásit
Baysha
já nevím, já bych bez auta už nepřežila ani jeden den
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
myslím košilky, speciálně opravený-ještě po mě když jsem byla mimino, po operaci kýly, případně ponožky na tlapky, nebo šátek zavázanej přes oko při zánětu, aby si to nervala kyra, jak je velká tak jsem měla na její velikost jen bandamu s lebkama-moc hezký , límce to je normální
makrel
ten bych chtěla, nevíš kolik stojí?
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Gerda
řeměřovali sme marmínku, měří 89 f kohoutě a váží 75 kil.
Tvoje maminka je tak malá? A kde má kohoutek? Jako psi nebo koně?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
ty jo to nevím, ale fakt vypadá, jako kdybys dala psovi plavací kruh kolem krku.Ani nevím, kde se to dá sehnat, ale můžu to zjistit.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
makrel
no šak my taky nepřežíváme, my jenom tak živoříme
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makreljo?tak to hajanovy asi jeden koupim,bude si hrat n kruh do bazenu.
Bayshapani,ja jsem na tom upa stejne,pres viken chodim s aminem tam a zpatky pesky,bo mi taky houby jede,beru to pomalickou prochazkou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:35
- Nahlásit
kejtlin
no ja nevim jestli jsem to blbe nespocitala - zere to cca 7litru na 100km - prumerne. takze 0,07l na 1km. litr stoji cca 32. 32x0,07x16 = 36kc.
Mam to dobre? ja fakt s matikou moc nekamosim.
Klimu nemam, topeni zatim nepouzivam.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2010 22:35
- Nahlásit
kejtlinaha,tak to byli tvoji hafanci in,to vidim zive.
makrelpani zkuste se nekde podivat,ted by se mi to zrovna na hajana fakt hodilo.
|