Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:54
- Nahlásit

nemethova5
co je noveho
já nevim,akorát pawlinka má nový kozy,to bude mít komyse radost
leyenda
helejte essi vám to pomůže tak já můžu ynzultovat nějakou úču u nás..jako kolektívní vina,chápete..

joooo a zapli topení,tagže se du vmezeřit mezi trupky abisem přežial,tak zatim..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:55
- Nahlásit

čau pakáááá, už mám zase net, můj ajt´ák zapracoval, prosím o výcucu asi za tejden díky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 18:59
- Nahlásit

kejtlinno to jsi na tom vycucu stejne jak ja.
davidkova renatahm,to jsi mi toho moc nerekla,hele a co nana?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:02
- Nahlásit

kejtlin
už mám zase net,

vejcuc bohužel nezvládám,nejsu nadbůch
nemethova5
nána lepší,ale určo páč měla tu injekci a ted ty prášky-movalis teda..snad se to zlepčí rychle bo mě to neba

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
co je s nánou?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:06
- Nahlásit

davidkova renatano a ani jsi mi nerekla,na co prisli jako????co ma s tou nohou teda???
kejtlina co ty s gosou,kdy des za tim musilem?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:07
- Nahlásit

kejtlin
čau pakáááá, už mám zase net, můj ajt´ák zapracoval, prosím o výcucu asi za tejden díky

no čus už na tě chtěly poslat poliše, že se nehlásíš
celej tejden je hnusná zima

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

leyenda

slecno leyendo, jste tu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:09
- Nahlásit

cus lidickove,vypinam interfernet a jdu cumet na telku

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:10
- Nahlásit

kejtlin
Prosím tě, co to bylo s tím placení? Dořešilo se to nějak? A jestli jsi to pochopila tak, že jsou to moji známí, tak mě to mrzí, ale znala jsem je asi stejně jako ty. A navíc, i dkyby to byli moji známí, tak přece nezodpovídám za jejich solventnost...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:20
- Nahlásit

už topíte, pipky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:31
- Nahlásit

Gerda
Netopíme, ale zavřeli sme okna

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:33
- Nahlásit

My jsme konečně zazdili štíty a krov na koupelně.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

hm,tak z televize bude velky kulovy!je tu na guvno signal!jde mi jenČT1 a dvojka a tot vse!pry tu maji i svoji wi-fi,ale muj notas taky nasel velky kulovy,este,ze mam ufona!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

impact
nemyslela jsem, že bys zodpovídala za jejich solidnost, to vůbec ne, jen jsem myslela, že se znáte a nedořešilo, tento týden na to mají do neděle aby mi to doplatili.
nemethova5
mi taky nejde telka kvůli signálu, už 3 dny
Biluška
v práci jo, doma ne, nejde kotel bylo ve sklepě asi 30cm vody po tý bouřce, ale tento týden by měl přijít opravář
Alexa
mi spadnul zuas operační systém

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

Gerda
netopíme, vjetráme

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:53
- Nahlásit

kejtlinja mam TV v notasu,pres USB,jenze tu je na guvno signal,pise mi to signal nenalezen,jeste zkusim politat s antenou,jestli se nechytnu.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

kejtlin
Mám ji na ICQ. Mám se v tom rejpnout? Jakože hele co to bylo za problém?

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:25
- Nahlásit

argosek
ano, ted jsem tu

davidkova renata
helejte essi vám to pomůže tak já můžu ynzultovat nějakou úču u nás..jako kolektívní vina,chápete..
vybornej napad, taky muzem vynadat Makrel

Lola1
no vidíš Holandsko - i kůzlátka tam maj!
to jo, ja si stezovala na nedostatecny vytapeni a hnusny pocasi

pawLINka
Máme holandská zakrslá kůzlátka!!!
no, gratuluju, pani, to asi mate jeste dodatecne k tomu svatku, ze ano? Ale jestli budete mit 3x rocne 2 kuzlata, tak to budete mit docela prekuzlatkovano, jeste ze jsou zakrsla

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:47
- Nahlásit

uz mam auticko doma, ale nemuzu najit zelenou kartu, proste ji nemam. Myslela jsem, ze zustala v kasliku i se servisni knizkou, ale neni tam, v servisu tvrdi, ze tam nebyla a ja mam i pocit, ze mozna jsem ji brala dom, ale fakt nevim. Jela jsem pres cele mesto bez ni ze servisu. Nevite jestli se da vystavit nova?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
Nevite jestli se da vystavit nova?

a nemáš u pojistky ještě jednu???? já dycky dostanu 2. Essi ne tak na pojišťovnu aby ti vystavili kopii a tyhle doklady bych tedy v autě nenechávala

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Rozhovor se zájemkyní o štěně:

Ona: dobry vecer tet sem cetla vas inzerat ze darujete stenatko jacka russla platito jeste a kem bych si pronej mohla dojet dekuji vodickova

Já: Dobrý večer. Přijet si jen tak pro něj není možné, protože darujeme živého tvorečka a ne kus nábytku. Budoucí majitele si přepečlivě vybereme.

Ona:tak poslouchejte nejste nejaka drza visi jako mislyte ze su co zac ani me neznate a chcete me urazet tak odceho mate ten inzerat abyste jeste me servala ze mam zajem o stinatko tak si to vase stebnatko strcte

Já:Já si svoje štěně strčím někam. Někam do rodiny, kde jsou normální lidi a ne hubaté princezny.

Ona: tak hele to ty ses hubeta princezna to tys zacala byt drza normalne sem se zeptala tak si strc do ty tvi smradlavi gajovsky prdele adej mi pokoj uz nebudu si vipisovat z z namislenyma blbkama

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:02
- Nahlásit

impact
to je sila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

impactto je naka pricmoudla,jak jsem to cetla,ne?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:09
- Nahlásit

leyenda
Jsem se pobavila při večeru.

nemethova5
Podle gůglu má nějakých 13 let.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:16
- Nahlásit

Alexa
ta taky nevim kde je uklizela to mamka a ta odjela na dovcu i tu druhou uklizela i servisni knizka tam byla i emisni karticka, achich achcich

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:16
- Nahlásit

impacttak podle te mluvy,nebo pisma,peknej fracek!

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Alexa
k ty ucitelce jeste - holka tu zkousku delala s ni, jeste dostala na konci roku specialni cenu zdejsiho kraje ze mimoradny vysledek, to je proste buzerace, protoze kaslu na jejich tak zvane "jazykove pobyty" . Zorganizujou ausgerechnet vprostred prazdnin tyden v anglicky rodine a mne by sem na tyden soupli anglicky pezetko. My cestujeme sami vic nez dost, holky jsou jazykove dobre vybaveny. Nemam na tyhle akce cas. A vubec uz nemam chut poslat svy decka k neznamejm lidem.
Za pripravu na zkousku odpovidajici jejim znalostem jsem ochotna platit, ale tohle ne. Pokud jim jejich interni predpisy nedovoluji prezentovat pobytu se nezucastnujici deti k vyssim zkouskam, tak holt zadny zkousky, ale taky zadna priprava - placena. Zitra jim reknu, at ji vyhodej z dvojjazycny sekce, stejne se to tak jen jmenuje a skutek utek
Blby je, ze je to jedina soukroma skola v sirokym okoli, dobre to vedi, zajem daleko prevysuje kapacitu, takze do krajnosti to hnat taky nemuzu

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:21 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

lucYnka XIII
lity, lity
ale ta pojistovna vam vystavi novou, nebujte

nemethova5
pani, jakej mate mejl???

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

impact
mooooc pěkný
vůbec mám dojem, že je těch protivnejch PZ ňák moc, esi je to internetem nebo čím... sem jela dneska metrem a seděli tam holčička cca 7, chlapeček o trošku starší a s nima ženská, nevím esi maminka nebo babička, vypadala tak něco mezi. Kluk si tiše četl a holka do něj furt kopala, šťouchala, mlátila ho pěstí a ta ženská na ji jenom tak potichounku "to nemůžeš, nedělej to..." pak začala holka třískat i tu ženskou, nahlas parodovat všechno, co řekla, a dělat na ni hnusný ksichty a babka na ni furt jenom tak potichounku submisivně sem měla sto chutí toho parchanta hnusnýho zkopat do malýho čtverečku

<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání