Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:53
- Nahlásit

Mucholabka
ty vole

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:55
- Nahlásit

Mucholabka

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:56 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Alexa
fotila jsem to taky, ale dopadla jsem podobně jako ty, měla jsem s sebou jen mobil.

Mucholabka
AGINka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:57
- Nahlásit

Nemůžu nikde najít recept jak se dělá pes na česneku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:58
- Nahlásit

Baysha
naše domácí bohužel není slepá a zítra si k nám jede pro psa co jsme jí hlídali...leda bychom to svedli na její tříměsíční štěně :-/

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Mucholabka
a já jsem si myslela, že mám ničitelský štěně beru zpět, mám nejhodnější štěňátko pod sluncem

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 21:04
- Nahlásit

Mucholabka
záleží jaký rasy je to tříěsíční štěně... esli by takhle vysoko vyskočilo třá to projde
mimochodem včera sem předávala domácí klíče od podnájmu a tak sem se jí přiznala k tomu ujedlýmu stolu a chtěla sem jí vrazit litr. koukla na to, začala se hrozně smát a prej že nic nechce, že má pochopení, páč měli dycky psy a stejně to byl starej stůl a eště že je ráda, že sem se přiznala, páč ona by si toho nevšimla podotýkám, že ten stůl měl ujedlé tři rohy, byla tam oloupaná dýha až nějakých pět cm daleko a to bílé dřevo na tmavohnědém stolu přímo řvalo

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 21:06
- Nahlásit

Mucholabka
recepty

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 21:10
- Nahlásit

Aginka je toho tříměsíčního štěněte teta. Řeknu že geny se nezapřou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

leyenda
Lejenda je moje nejlepčí kámoška, ptž se mnou jediná soucítí. A ešče mi poslala krásný vlasy a připravila kadeřnici o ruky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 22:40
- Nahlásit

Ste hodné gdyž nedrásáte
Máte fšechny pochvalu před nastoupenou jednotkou a malinkatý bezvýznamný červený puntík . Gdyž budete hodné dál tak vám třá snížím nějaké daně

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 23:29
- Nahlásit

makrel
my už jsme dneska zmokli... no ani to nepočítám, protože Dear Sophie chčije a chčije a chčije

to zas ta s těma bílejma kníračema
já vím paní, já můžu za všechno

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 06:46
- Nahlásit

fstávat a makat

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 06:55
- Nahlásit

Biluška
bré ránko, pani, já uš usilovně makám - kávička a croissant s vinnou náplní

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 07:24
- Nahlásit

Baysha
croissant s vinnou náplní[/i
Bléééé, fuj bek

[i]já uš usilovně makám

výborně, tak makejte, makejte

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 07:28
- Nahlásit

Biluška
náhodou croissant je vynikající, je v něm takový vanilkovo-alkoholový krém podobný šodó, mňam
mám takovou tichou hodinku v práci, kdy se nic neděje, nikdo po mně nic nechce, jednou za dvacet minut někdo zavolá... prostě pohodička škoda že to brzo přejde

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 07:32
- Nahlásit

Baysha
jo jo, tady taky bývá po ránu docela klídek. Tak do osmi, pak začne drnčet telefon jeden za druhým

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:19
- Nahlásit

Baysha
náhodou croissant je vynikající, je v něm takový vanilkovo-alkoholový krém podobný šodó, mňam
blééé, jediný croissant, který je super, je se sýrem, ale pěkně se z toho tloustně, tak bacha!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:27
- Nahlásit

tě pyc,paka jaxe máte??
já su opjet nasraté a čekám na ty mimozemštany vot aleksy,bestak sem nebyla nigde na dofče,taxe aspon někam podivám..za hranice fšedních dnů jako

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:31
- Nahlásit

ČUS.
Aby toho nebylo málo s tou včerejší fotkou, když na nás Aginka čekala před veterinou, nasoukala do sebe devět rohlíků a půl kila bůčku. Dobře živená :-D

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:34
- Nahlásit

Mucholabka
týbláho, vy si teda užijete
a já sem se včera divila, že štěňula zbodla celý prasečí ucho, co sem si myslela, že jí vydrží aspoň na tři dny... proti Agince je to pořád slabota i když kdyby se jí podařilo potkat rohlíky a bůček, tak myslím, že by taky neváhala

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:41
- Nahlásit

bré tro ve spolek

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:45
- Nahlásit

Ahojda
Se z toho zblázním, už dvě hodiny dřepím v práci a nemůžu nic dělat, protože veškerý dokumenty k práci mám na síťovém disku a ten je rozbitrj. Blbnulo to takhle už v pondělí a evidentně se jim to nepodařilo opravit. Se tu ukoušu nudou dneska.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:45
- Nahlásit

Baysha
no, snědla nám večeři, sfině už šla do kotce. A vyměníme za Bucku, ta nezlobí.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 08:49
- Nahlásit

Monty si hraje se Sophi
http://www.youtube.com/watch?v=kdukC_cedJQ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 09:36
- Nahlásit

Monty
Monty si hraje se Sophi

Baico
máš sms,uš si psala zlatovlásce?

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

davidkova renata
,uš si psala zlatovlásce?
Teď jdu na to, potřebovala jsem něco akutně dodělat, když nám na chvilu funguje ten pos.. servr.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 09:52
- Nahlásit

Guten ták děveny! Kakój krasívyj ufónek aleksoj nikolájevny. Něco zásadního krom toho, že knírači si hrajou?

Už na vás prdim a uzavírám objednáfky tílkůch, nebudu čekat, až se milostivě uráčíte updatovat objednáfku mé drahé dámy, takže kdo si neobjednal dpteď, může jít do řitě. Objednávám i pro irenu z mlékojet a honzu šmoulu. Takže pokud oni chtít nebudou, vy, jejich kamarádi, jim to zaplatíte.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 09:58
- Nahlásit

Dobrej den
čokloj hráblo. Děsně se nudí a přitom odmítá jakoukoliv hru, kterou jindy miluje... disky, míčky... kašlu na něj. Dostává mega porce žrádla s těstovinama, zkouším to zatloustnutí. chtěla jsem mu zapsat trénink kérsingu, ale je mimo Brno a nedá se tam dojet vlakem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2010 10:07
- Nahlásit

Gerda
vy, jejich kamarádi, jim to zaplatíte
nemám kamarády!!!
Maky a Trix
zkouším to zatloustnutí
to je na dlouho,zkus traverzu ta je rychlejší

<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání