Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:58
- Nahlásit

Monty
tak to rači nepiš a zkus jim to vymluvit, nebo pak budeš mít psa na krku nebo půjde bůhví kam.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 08:59
- Nahlásit

makrel
to se třá poddá... jsem taky nervák (proto psa nic neučím, jen s klikrem), o psech jsem měla neskutečně zvlášní představy, prachy nemám vod tý jeho debilní parvy ... ale třá naši pořídili yorka ségře a známou metodou zatloustnutí z ní udělali dokonalýho gaučáka, kterej se za celej den nehne a když jí vezmu ven, prvních sto metrů jí musím táhnout po zemi, protože nikam nechce. Je fakt, že když se po celým dni vrátíme, tak se jí pak nemůžu zbavit, protože je mi děsně vděčná, že byla jinde než na dvoře a na stříhání... ale tím jsem chtěla spíš říct, že naši nemaj vztah ke zvířatům, ale nějak spolu žijou. Netvrdím, že ten pes je maximálně spokojenej, ale když žádný agility, dog dancing a dlouhý procházky nepoznal, tak ho to asi nesere tak třeba se taky takhle nenápadně sžijou. Holt bude bígl na flexině, pro jistotu, celej život. a nebo ne.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:00
- Nahlásit

makrel
nemluvíme spolu, řekl mi to dneska otec, viděli se dneska v práci a ikdybychom spolu mluvili, tak mu to nevymluvím, chce to jeho PZ, tak to bude mít!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:01
- Nahlásit

Monty
a nebo se na to podívej z tý lepší stránky. V půl roce jim čokl zdrhne a budou mít klid. Navíc je to dost pravděpodobně přestane bavit už dřív.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:02
- Nahlásit

Monty
ale věřte mi, že se neumí chovat ke psům
v tom případku nezbývá, než ho natvrdo a narovinu odeslat do pr... a doufat, že si psa nepořídí
(ještě že nechce ridžbeka, tam by mohla padnout kosa na kámen)....ach jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:03
- Nahlásit

Maky a Trix
kde to je? to jako fakt funguje
různě,ale já bych tam stejně nevlezla,je to po vzoru emeryky jako spousta "výbornejch věcí".Osobně na vlastní voko sem to neviděla páč by mě zavřeli.Jsou i "chovatelé" co nemůžou prodat vrh tak to takhle řešej..někde ,snad tady,se jedna taková probírala,ale ta byla fajná ,po skončení prac. doby si je odvezla dom a ráno zas dovalila..umíš si představit jaký zvíře si přitáhneš dom když žije timdle stylem???????????

Monty
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
V půl roce jim čokl zdrhne
tak to vidím já
a z toho se jako nemám strachovat? Mrzí mě když takto dopadají psy a ještě víc když to bude pes z rodiny

makrel
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Navíc je to dost pravděpodobně přestane bavit už dřív.
a co bude pak s tím čoklem?

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:04
- Nahlásit

gabifi
no my v poslední době nemáme moc dobré vztaky mezi sebou...
bohužel už to vidím, že to dopadne špatně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:07
- Nahlásit

Maky a Trix
koukni třá k bratrům
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=16&t=9042

gabifi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
holka kdyš byla pracovně v cizině, tak se chodila na tahle štěnda dívat do zveráčů, ale tam se těm štěňatům personál věnoval, na střídačku je vypouštěli ven a hráli si s nima a tak. Ubytko taky dobrý = lepčí než Bártovic kravín atd.

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
vidím to na fretkách ze zveráče, je potřeba je vymazlit, pořádně, jako socializovat psy a tady si koupíš zvíře, který je z "výrobny" a akorát tě pokouše...
Monty
nejspíš se dostane do útulku, nebo nějakejm lidem. Osobně mi to když popisuješ tvýho bráchu přijde jako lepší varianta. Třeba pak zjistíš, že pro něj bude lepší i když ho zajede auto.
makrel
co já vim, co s ním pak udělaj? Lidi se v tomhle různí. Někeří daj čokla na doživotní vodítko a ten pes skončí jako Bertík, co nemá rád pejsky, ani kočičky a vlastně nikoho, nebo ho strčej do útulku

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:08
- Nahlásit

Monty
holka, tak se na to vys.... a ber to jako věc, kterou nemůžeš ovlivnit, asi jako hlat v Africe.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:08
- Nahlásit

Maky a Trix
no proto by bylo lepší jim to vymluvit, když je tam šance, že to dopadne blbě, ne?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:10
- Nahlásit

makrel
Monty řekla, že jim to nevymluví. A vůbc, tohle řešit je zbytečný, kdo ví, jak to dopadne. Každej s pejskařinou nějak začínal, třeba se změní a vyrostou z nich taky kynekolozi.

Monty: kup jim cajky z Gepeje, voni to asi nemaj zmáknutý, aby zapadli.

Monty
Člen
- Nahlásit

gabifi
bohužel paní já nejsem splachovací a bude mě to s.át, vím, že to nemůžu ovlivnit, ale moc mě to mrzí

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

gabifi
Ubytko taky dobrý = lepčí než Bártovic kravín atd.
dyš to pro mne nejni argument..mě osobně se zvedá kufr při představě takovýho prodeje,je to pro mne naprosto neskousnutelný,něco přes co vlak nejede prostě důvody sou snad celkem jasný,prostě za mne NE!

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:21
- Nahlásit

davidkova renata
já to mám nastavený jinak. Pokud je péče ok, tak to skousnu. U chovatele mají taky štěňata omezený prostor, jednak kvůli smečce dospělých psů a jednak kvůli neustálému kakání, čůrání a okusování.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:22
- Nahlásit

Monty
bohužel paní já nejsem splachovací
se to v rámci ochrany svého vlastního duševního zdraví naučíš...ale chce to čas

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:24
- Nahlásit

gabifi
se to v rámci ochrany svého vlastního duševního zdraví naučíš
hm, no toho se bojím, zatím jsem na to nenalezla recept

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:29
- Nahlásit

Monty
já to mám jednodušší, jsem hodně realista, ze zachraňování zeměkoule jsem vyléčená. Zaměř se na věci, které ovlivnit můžeš. Chce to taky trénink v oblasti "Myslím na to, na co CHCI myslet"
V nejhorším si dej dvojku dobrýho vína

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
V Krnově je zverák co má šťěňátka a koťátka v základní nabídce
Gdyž jsem tam byla naposled (asi před dvěma rokama) tak tam měli dvě čivavy. Teda vydávali to za osmitýdenní čivavy, ve skutečnosti to byli tak tříměsíční voříšci. Už v té době byli větší než stejně staré štěně šoltyje. Neměli čivaví barvu,neměli čivaví uši, ani čumák, ani oči..prostě bych řekla, že to vedle čivy ani nestálo. Docela hnusně jsem se obula do prodavačky -jednak skrz ubytko těch štěňat (v akvárku, na podestýlce z kočkolitu) a jednak skrz to, že prodávají vořechy za 4500,- a lžou zákazníkům. Ona se bránila, že JSOU to čivavy, ona to ví, páč ta paní co je tam přinesla jí na mobilu ukázala fotky rodičů
Ruply mi asi tři céfky, uš jsem tam nikdy nevlezla, tudíž nevím jaká je momentální nabídka štěňátek za výlohou

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:35
- Nahlásit

gabifi
jako já vím, že to nezměním, snílek nejsem stojím nohama na zemi, jen si vše prostě moc beru...
V nejhorším si dej dvojku dobrýho vína
díky za radu, já se ale nechci poblinkat

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:41
- Nahlásit

Monty
však dvojku, ne dva litry!

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:44
- Nahlásit

makrel
teď by mi stačilo jen loknutí
jo to jsi mi připoměla, kdy k nám s Filípkem příjdete?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 09:48
- Nahlásit

Dobré jitro děveny, to je zas den. Neprodávejte furt ta štěňata v drogériji!
Zdravím hlavě násilnickou lejendičku, kerá zabila pančelku a zabije makrel, bo je taky pančelka, ale nepravá. Na uleželou makrelu pak nachytám koťátka f práci.

zuzanaadidasková
Kupujem si skládací domkiiii na pejsky, sou složený do kroušku a vejdou se ti do batohu a zlaťák by se ti do toho jednoho kroušku taky vešel.

Maky
Hele neukázala sem ti to, bo f opchoďácích je moc lidí a já tam nerada chodim. Ale f krámě sem štěnce eště neviděla, ovšem na trhu f kolíně nebo v holešovicích jo.

Děcka mě tak bolí hlava, oči, obličej, uš je to tu zas.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:17
- Nahlásit

Mám nervozního psa. Diskovali jsme a najednou se na něj přišla koukat nějaká důchodkyně a ten mamlas to zase kazil. Tak nám vyprávěla o šikovných borderkách. Ach...

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 10:52
- Nahlásit

Ahoj ženy, sem spala tři hodiny a jsem jak kdyby mě bouchly po hlavě

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:03
- Nahlásit

dnes máme f práci opravdického palácového bišku:

Bojíé se korinky a nemá rád flata ) Je velmi legrační a děsně kouše, když ho chce čék pochovat.

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2010 11:11
- Nahlásit

Maky a Trix
nesnáším větu "pes k baráku patří" a pak taky "pes nemůže bejt v bytě, by se jen trápil".
jak gdyby mluvil můj manžel

<< 1 ... 5094 . 5095 . 5096 . 5097 . 5098 . 5099 . 5100 . 5101 . 5102 . 5103 . 5104 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání