| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 16:56
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/209762-kuriozni-jmen a-koni-na-dostihu-komentatora-dokonale-zmatla.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:15
- Nahlásit
Asi nakonec taky pojedu do mlíkožer, páč chci vidět jak se budou Davídkové operovat žlázky a jak se bude házet makyatriks do Labe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:16
- Nahlásit
Biluška
pojed´
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:17
- Nahlásit
Biluška
to teda nebude...
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
přiject? tůdlenctu neděli jako jo? ste normiš? právje proto, že sem tam furt!!! a někeří to špatně snášej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:50
- Nahlásit
Triniti
ste prostě stále nemožná. ))))
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:51
- Nahlásit
Gerda
sem a hrdě se k tomu hlásím!!! doufám, že vám tu nekazím ňákou morálku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 17:59
- Nahlásit
Triniti
kazíte nám náladu, že vás zasejc neuvidíme, osobo zlá krutá!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:01
- Nahlásit
Gerda
tak proč se to dozvídám tak pozdně??? potřála bych takový vjecy vjedět dopředu aspoň dva mjesíce ... vám je to fuk, vy máte mlíkožery za rohem, taxi tam můžete zaject třá na votpolední kafi, ale já su ze svjeta, to nejni jen tak ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:05
- Nahlásit
Triniti
potřála bych takový vjecy vjedět dopředu aspoň dva mjesíce ...
jenže f tý dobjě sme to eště sami ani nevěděli...to se řeklo minule v mlíkožerech, a to bylo přet necelym měsícem, víte? Proč taky bydlíte v takové řiti, odkud se nedá dojet ani do neratovic?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:14
- Nahlásit
Gerda
f řiti jo? dyk vy f tý perdeli nemáte ani pořátný agi závody, abych tam měla proč ject!!! sem tam chtěla vo prásdninách aspoň na jedny a nic, jen jedny, noční a ty byly vopsazený ... prostě příště dva mjesíce fpřet!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:16
- Nahlásit
Triniti
Pani, tak pojeďte se mnou 5.září do České Třebové. Tam bude nějaký to hopsinky tralala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:21
- Nahlásit
Triniti
dyk vy f tý perdeli nemáte ani pořátný agi závody
no my ve velkoměstě takový blbosti se psama neděláme...my sme slušný lidi....
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:22
- Nahlásit
Biluška
pani, dybych věděla, že tam budete, tak bych jela, já půvotně chtěla, alejkonc sem na to byla sama, taxem to zavrhla a na tu sobotu organyzuju párty f ulycy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:24
- Nahlásit
Triniti
F sobotu taky organizuju výstavu džukelek v Bruntáli. No a f neděli pojedu do Třebové, šak v neděli máte volno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:25
- Nahlásit
Triniti
párty f ulycy
ňákej ulyční výbor jo?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:27
- Nahlásit
Gerda
slušný lidi furt neípěj, dyť povašte uš jen to slovo ... takle běhat a skákat - to je zdravý životní styl!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:30
- Nahlásit
Triniti
slušný lidi furt neípěj,
my neípíme, my jenom žereme. To je taky dost zdravý, si vemte, že kolikrát čék umře, dyš nejí....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:33
- Nahlásit
cus co ti zas resite? Asistovat chci ja, musim trenovat ne? Zitra jdu poprve do te prace tak jsem zvedava. Me zas operace desne ba i me bavi provoz v ordinaci, bavit se s tema lidma ... Docela fakt lituju, ze jsem na veterinu po gymplu nesla. Ted uz se mi nechce tolik ucit, tak mozna pujdu na zemedelku a hold budu sestricka a utulkova kockobaba
A propo uz jste mi nekde koupili ten barak na muj utulek?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:33
- Nahlásit
děcka, tryka a graťasy sou vysoce ohroženy, vůbec nevim, jesi je stíhneme. Eventuilně vám je budu pak posílat poštou. Jedu domki, nazdar.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:34
- Nahlásit
Biluška
hmm, f neděli budu celej den pot lavicí
davidkova renata
pani, nomální strýt párty, máme slepou ulíc a na jejim konci béme pořádat uš druhou takovou, je nás tu ňákých 10 domů, bé to velký
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Zitra jdu poprve do te prace tak jsem zvedava.
tfuj tfuj tfuj, flušu na tebe štěstí, ať se ti tam líbí a daří se a ať si nadšená! Se nedivim, že tě baví si povídat s lidma, když seš tak šílně ukecaná...bestak je to monolok. Sem zvědavá, jesi přehovoříš aleksu, bo to je něco podobnýho jako ty. Čoveče ale Aleksa je možná horší v tomhletom....
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
joo uz jste dal nekdo vedet Lucce Kratochvilove, ze nemam auto? Nebo chude s tim pocita, ze ji povezu a vono prd.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:36
- Nahlásit
Gerda
s tim žranim, prafdu díte, pani, taky si dávám záfdafky abych třá neumříla navíc mám pak lepčí pleť
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:36
- Nahlásit
Gerda
když seš tak šílně ukecaná
ja??? dyt ja jsem tiche a plache stvoreni co sotva obcas prohodi sluvko
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:11
- Nahlásit
cus decka co novyho?mladej blbounek byl v praci tezce vykulenej,ani nepipl,cumel jak jojo!jsem myslela,ze bude unavenej,ani nahodou,ten je cilej,ze se zas cpal do rachoty,ale mel smulu,dnes je tu hajan.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
prosím výcuc! Nebyla jsem tu dva dny.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:49
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
lucYnka XIIIfuj!pani,to az uvidi davidkova,tak ji klepne!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
nemethova5
to je prece spesl pro ni, at ma radost
|