| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:25
- Nahlásit
Gerda
Maky a Trix
ačkoli mám víc psů tak mého psa na zákrok nezapůjčím-leda amálku, ta má pupeční kýlu již podruhé...tak na odstranění tý kýly
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:27
- Nahlásit
kejtlin
mého psa na zákrok nezapůjčím-leda amálku, ta má pupeční kýlu již podruhé...tak na odstranění tý kýly
)))) ty si roura )))))) původně sem myslela třá naučit se vymačkávat análky...ale když řikáš kýlu, tak halt budem operovat kýlu ))
Tohle je Maryje a Bregoslaf, sou spolu mocinky heský (to sem dávám pro pawlinku, aby taky někdy viděla heský psové):
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:27
- Nahlásit
Gerda
my máme ocásek, ale asik nepřijedem ... kdy to máte?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:28
- Nahlásit
Triniti
ale asik nepřijedem
PROČ JAKO??????!!!!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:29
- Nahlásit
Gerda
Tomášek taky nemá ocásek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:29
- Nahlásit
Maky a Trix
kdybys s sebou vzala stříkačky a jehly, mohla si nám cvičně nabrat všechny psy a udělat jim krevní rozbor....
tak jim udělej aspoň krevní obraz - šplíchni tu krev ze stříkačky na čtvrtku. Platit to budou v bodech
leyenda
děkujeme velmi za oblečky dětské. Tak jsem to přebrala (aktivně jsem totiž oba pytle sesypala) a to, co vypadá, že mělo jít na útulek, hodim na charitu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
kachna_
ak jim udělej aspoň krevní obraz - šplíchni tu krev ze stříkačky na čtvrtku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
kachna_
)) jelimanko ) Hele pani, dnes zde mam vše, co vám ještě dlhuju - žumpotryka a vzala sem vám vodní pistol pro housátko a nějaký tryko děcký, co sme dostali v práci, mě se sice na nic nehodí, ale dyš se to rozdává, tak to beru a pak to taky rozdávám, víme? )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:36
- Nahlásit
kachna_
Lilátko se nedrbe. Vůbec. Prostě jenom líná. A Texál jí ty vylínaný místa olizuje, asi mu chutnají nebo co . Ale to dělal dycky, i když ještě Lilátko nebylo naháč.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:37
- Nahlásit
Biluška
třá má cukrofku....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:41
- Nahlásit
Gerda
Při cukrofce se pelichá? Sem měla gdysi psa s cukrofkou a nepelichal teda vůbec. Akorát děsně pil a čůral
Máš uš fotky z plování?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:42
- Nahlásit
Gerda
bo to neni tadyk za rohem ... a řekla byste mi laskavje, gdy to máte?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:43
- Nahlásit
Gerda
análky vymačkávat tě můžu naučit já
s tou kýlou sem to nemyslela vážně
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:44
- Nahlásit
Biluška
dyš děsně pyje, tak děsně čůrá, to dá rozum, né?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:48
- Nahlásit
může být pes alergický na řepík? čistila jsem blbovi malou ranku a jemu to ještě víc otíká, i když je na atb, a zánět tam není...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:51
- Nahlásit
Biluška
Při cukrofce se pelichá?
nevim, myslela sem, jakože jí texál olizuje, tak je to třá slatký... fotky už mám.
kejtlin
s tou kýlou sem to nemyslela vážně
kecáš, sadisto. Nebo sadaři?
Triniti
ne vedělu, v nedělu, v nedělu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:53
- Nahlásit
Gerda
kecáš, sadisto. Nebo sadaři?
sem hysterák co se týče mých psů, ale kdyby ji maky uspala-néé nadobro pochopitelně a dokázala to odoperovat.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
kejtlin
kdyby ji maky uspala-néé nadobro pochopitelně a dokázala to odoperovat.......
v mlékojedech u Gustava v kantýně? ))) Byla bych ten, co omdlí při prvním řezu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
kachna_
pani, nemate zac, doufam, ze to mate gde prechovavat, pac to asi nejni ta spravna velikost, leda by housatko bylo slunatko
Biluška
A Texál jí ty vylínaný místa olizuje, asi mu chutnají nebo co . Ale to dělal dycky, i když ještě Lilátko nebylo naháč.
vidite, nakonec ji Texal ty chlupy tajne vylizuje a uzira, treba na ni zarli, ze je... nejkrasnejsi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:02
- Nahlásit
Gerda
třeba v kantýně, kdyby se dezinfekcí polil stůl
ti vadí kref?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:07
- Nahlásit
kejtlin
čoveče tak nějakm i zákroky vaděj všechny, mě se udělalo blbě, i když sem si vyhodila vlastní rameno a loket, jen jak sem viděla, že je ta končetina jinak. Sekla sem sebou na veterině, když psoj rovnali nohu (měl jí zlomenou), sekla sem sebou, když sme byli za bratránkem v nemocnici po bouračce, sekla sem sebou na kačerově, když bus porazil kluka u zastávky a ten měl otevřenou zlomeninu holeně, spousta věcí mi zvedá žaludek tak, že nekontrolovatelně zvracim, nemůžu vidět odsávačku na mimina, nebo nedejbože odsávání nosu - blééé, už mě to tahá. fuj!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:13
- Nahlásit
Gerda
odsávačku bych taky nedala.
včera jak jsem byla s tou sally, tak ji kanylovala taková mladá bud´ vetka nebo sestra, žílu napíchla v pohodě, ale nepřipravila si ani víčko od konce kanyly, ani hadičku k infůzi, jak se do kanyly šroubuju, takže vyndala jehlu a začala téct krev, paní nebo slečna zpanikařila a místo aby hledala víčko nebo rychle podala hadičku na infůzi, tak ti krev začala otírat, já teda zacpala prstem konec kanyly a řekla jí, at´ je v klidu, že mi krev vůbec nevadí, dala jí hadičku nasadila infůzi, zalepila kanylu k noze a bylo hotovo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:13
- Nahlásit
co tady blbnete???? čék příde urvanej s práce a vy si tu voperujete a kreslíte krefní vobrásky!
btw.koho teda voperujem a s čim???? mi zajímá! navrhuju panu tryksoj fšít dělohu a začít na něm lýnyjovje chovat ))
třiniti
ahoooj,pani přijette,bestak ste tu pečená vařená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:48
- Nahlásit
kejtlin
TĚ ŘIKÁM, LUDVO, ŽE BYCH ŠLA K ZEMI HNET. Nedělá se mi špatně z pohledu na kref, nechce se mi zvracet, to ne, ale prostě vomdlim. Jediný, kdy sem nevomdlela, dyš sme byli vyzvednout babičku v nemocnici, před pavilonem se procházel takovej dědoušek, úplně sám, v županu, pak se mu asi hlava zamotala či co, prostě najednou sebou švih na ty dlašky, rosek si asi hlavu, protože najednou kaluž pod nim, tak to sem chytla paniku, ale nevomdlela, začala sem lítat a hledat lékaře či sestru. tehdá tam dělal sestru můj spolužák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:50
- Nahlásit
Gerda
tehdá tam dělal sestru můj spolužák
hm..to lecos vysvjetluje
tě řikám,fspamatuj se trochu,ty taky howno vydržíš,čověče
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 15:55
- Nahlásit
davidkova renata
že tě huba nebolí! Už sem vydržela víkent s tebou! To je víc neš operace kýly!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 16:01
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
jako nápad dobrej, ale poněkud opomíjí fakt, že veterinu studuji teprve třetím rokem, tudíž jsem ještě neměla žádnej opravdu odbornej předmět a také to, že narozdíl od mých kolegů netrávím volný čas praktikováním ve veterinární ordinaci, ale extrakcí a analýzou DNA.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 16:04
- Nahlásit
Maky a Trix
a aspoň žlázky vymačkat umíš? )))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 16:05
- Nahlásit
Gerda
To je víc neš operace kýly!
fajn...můžem to v mlíkojedech porovnat..děckáááááá operovat se bé gerda a to tak,že kýlně!!
operovat jí bé makyatryks bo si stěžuje že nemá žádnou praksy zatim,tagže tady jí získá..asistovat budu já a dochtor Cvach ))
tagže si před odjezdem do mlíkojet umejte fšicííí ruce kuli týdletý hygyjeně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 16:06
- Nahlásit
Gerda
a aspoň žlázky vymačkat umíš?
twe ty máš nějakou vopsceci s těma žlázama????? byla si s tim uš u dochtora?? todle neni normální
|