| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:04
- Nahlásit
kejtlin
V rámci kauzy "Akéla" fšude líčil (respektive jeho pipky líčily) jak měla Ofce šílený zánět f uchu a co jim dalo práce ho vyléčit. Jak ji on a Tchoř museli držet a Sali jí do ucha kapala kapky. Jsem se jednou někde zeptala proč jí teda kolem ucha nemávl tachyonkem a mohlo být po zánětu.....mi nebylo nikdy odpovězeno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:20
- Nahlásit
kejtlin
tak nějaký vrozený změny pohybovýho aparátu budou hračka
to jo,ale cenově tě to vyjde nastejno
jaxe máte paka?koukám ,že monty exhibuje s bílejma psama vedle
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:22
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:32
- Nahlásit
davidkova renata
už a bych jela domů z práce, asi půjdu na chvíli na blůčko, dlouho jsem tam nebyla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:45
- Nahlásit
Gerdička velkohodná půlmilijoun si zaslouživší
Děkuji velmi, právě jsem dostala info, že věci od Leyendičky byly předány. Jen Michal říkal, že okem obrýleným tam neviděl trička žumposrazí, mohu se poníženě optat, zda jste na nás nezapomněla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:47
- Nahlásit
kachna_
mluvíš jako kniha,děfče ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:50
- Nahlásit
kachna_
neviděl trička žumposrazí, mohu se poníženě optat, zda jste na nás nezapomněla
poníženě se omluvuju! Zapomněla sem je doma, mám tam pro vás aji hračky pro housátko, tzn doma u mě máte ještě jednu tašku, simvás, strašně se omluvuju, bože to sem ale kretén!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:51
- Nahlásit
můžem to uspořádat ještě zítra?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 15:53
- Nahlásit
Gerda
haaaloooo,opakuji haaaloooo ,jak mne slyšíte? přivezeš nějakou flákotu nebo sem to zas blbje chápla?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:09
- Nahlásit
Gerda
můžem to uspořádat ještě zítra?
dyť o nic nejde , až Michal skončí nějak rozumně, tak se ti ozve. On je trochu problém, že někdy ani ten den ráno neví, kdy skončí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:11
- Nahlásit
davidkova renata
přivezu ti dnes flákotu, po osmé hodině, spíš kolem deváté, přines si před dům velkou tašku, možná i haranta, bude to těšký, opakuji, bude to těšký. Ventička to objednávala za ty vyšší ceny krs balení, takže to máš za 326,70 asi....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:14
- Nahlásit
Gerda
326,70 asi....
tak to ani nejezdi..sem právě chtěla vječí balení krs nišší ceny ..logycky ale ty rybyzny nevos,to sem uš nenarvu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:18 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
davidkova renata
ne, počítala sem to, vobjednala to snat za nějaký eště nižší ceny, než to mělo bejt, vychází mi to snat na deset korun...je to divný, je to za ty níské.
Takl hele, neumim počítat, spočti si to sama, mě to vychází každou chvíli jinak. Stojíme celkově 589, dám Ventě 600. Já stojim 12x 18,90 Kč + 6x 15,50 Kč, to je prej 320 Kč. No a ty dáváš zbytek do 600. Tak si to spočti sama. Rybu si nechávám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:20
- Nahlásit
Gerda
no co uš..akorát doufám,že nenastala chyba v metryksu a mám skutečně 6kg křídel a 10kg stechen páč jinak to semka fakt nedám! i tak to bé problém
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:26
- Nahlásit
davidkova renata
jo máš 6 a 10 a ryba de ke mě, když budeš chtít rybu, můžeš si jí ode mě koupit. Za velmi vysokou cenu....
kachna_
On je trochu problém, že někdy ani ten den ráno neví, kdy skončí.
máme to stejně, taky nikdy nevim. Ale vemu to s sebou zítra a nechám tu už tady, ať je to tu připravený. Fakt se omluvuju.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 16:50
- Nahlásit
Gerda čaute pani sem celá omluvná ale asik se tento týden vyvenčit s váma nestihnu velmi mě to mrzí ale jsem furt f práci jinak nedělka samo platí jen mi prosím napište kdy a kde mám nabrat Lucynku stimčíslem
jo a nebyly by fotečky z topení čoklůch bych je chtěla ukázat f práci kvůlivá pozvednutí morálky kuju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:20
- Nahlásit
hancaw
fotky budou, zapomněla sem foťák doma, tak zítra. S nedělí počítejte, budete brát lucynkusčíslemcochodíjenvnoci, davítkovou a nevíme, jak to je s Luckou kratochvílkou, kdyby se dopravila do práglu, naberete jí tam.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:34
- Nahlásit
aby bylo jasno, nesnáším kejtlin. vobojky pro blechy jsou utrpení. bude muset zredukovat stavy, nebo mi přispět na regenerační krém na ruce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:37
- Nahlásit
Maky a Trix
aby bylo jasno, nesnáším kejtlin. vobojky pro blechy jsou utrpení. bude muset zredukovat stavy, nebo mi přispět na regenerační krém na ruce
stavy nezredukuju pokud se nezredukujou stářím a na krém přispěju.
proč jsou obojky pro moje malý myšky utrpení?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:39
- Nahlásit
Gerda panečku to bude f kufru veselo co má Lucka Kratochvílová za čukla?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:44
- Nahlásit
kejtlin
ne, dělám si legraci! Dělaj se nejhůř, protože jak jsou ouzký, ty vlákna jsou až moc u sebe a prostě se tím pěkně pitomě provlíká jehla. ale doufám, že jim pak budou sedět a nebudu to muset přešívat!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:45
- Nahlásit
Maky a Trix
měřila jsem každýho několikrát, tak jim to snad sedne.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:46
- Nahlásit
kejtlin
co měřit, ale abych já to zvládla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 17:59
- Nahlásit
Maky a Trix
a proč jí neuděláš jeden vobojek, kerym sepne všechny blechy dohromady? Se s tím neséř, do jednoho sepne čívy, do druhýho krysky a lilije už sou v pohodě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:00
- Nahlásit
hancaw
panečku to bude f kufru veselo co má Lucka Kratochvílová za čukla?
takovou Blitku přece ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:02
- Nahlásit
Gerda
by museli chodit v chumlech
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:05
- Nahlásit
Gerda
dobrej nápad
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
by museli chodit v chumlech
vypadali by jako animální květina....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 19:09
- Nahlásit
cus decka,mam amina v praci,to je ale magor,neposedi,nepolezi v klidu,zlaty hajan,zlaty hajan!pan hajan je velice smutny,nechala jsem ho doma s mamou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
hele děcka kdo budete závodit v těškym závodě napište v jaký budete kategorii tagle:
Alexa 3.kategorie
Bára 3.kategorie
a gerda to pak zkompletuje. Kejtlin můžeš to zjistit u vás?????
|