| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 11:45
- Nahlásit
pawLINka
džessynka na fotce - Wamiina pomsta - je výýýborná ))) Já bych kůli vám přešla hned )))
leyenda
Nejvic se tady v okoli bojim jednoho ovcaka, ktery napada vsechno, k cemu se muze dostat a vypada strasne rychlej, nekdy je venku sam
Tak to chápu, takovejch se bojim taky, jeden už mi skoknul na maryji, vůbec sem to nečekala a měla kliku, že byl hodnej na lidi a nepojedl mě. Jako majitelovi malýho psa mi vadí, že ty velký, když už ho hryznou, maj výhodu, hryžou ho shora do zad. Zup, co projde žebrama, snadno propíchne plíce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 11:51
- Nahlásit
Gerda
Tadle fotka je asi nejhorší:
Koko
Konečně někdo, kdo je ocení. Gerda furt prudí, že jsou škaredí. Asi jí na týden za trest pošlu pískajícího pinčofku Tomáška.
kachna_
A tak to je jiná.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 11:59
- Nahlásit
pawLINka
f klidu paní, gerda je přesvědčená, že moji velcí psi se tváří jako dementi na fotce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:01
- Nahlásit
pawLINka
Tadle fotka je asi nejhorší
no tak to máte opravdickou pravdu ))))
kejtlin
gerda je přesvědčená, že moji velcí psi se tváří jako dementi na fotce
no ale oni se tam jak dementi tváří, bo sem je tak zachytila....jsou také velmi oškiví, jediný tví hescí psi jsou sindinka a lilije.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:09
- Nahlásit
Gerda
no ale oni se tam jak dementi tváří, bo sem je tak zachytila....jsou také velmi oškiví, jediný tví hescí psi jsou sindinka a lilije.
jak můžeš něco takovýho říct, mám krásný pejsky všechny!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:12
- Nahlásit
pawLINka
Asi jí na týden za trest pošlu pískajícího pinčofku Tomáška.
No ty woe. Gerdo braň se.
Jinak mám nemocný čtěňátko a vetka jak na potforu na dovolené. Naštěstí se večer vrací, tak muší prcek vydržet s čípkem v pérdeli. A jestli je nemocná z toho, jak ji Mafián a Mrcina včera pošlapali, tak jim ty haxny zpřerážím.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
kachna_
pani, ja nemuzu zodpovedne rict, jake plemeno je v mode, rekla bych, ze hodne lidi v mestech maji ustekany vlezly chlupaty malopsy, na vesnici vselijaka lovecka plemena, protoze tu lidi radi lovi, jinak na hlidani baraku ovcaky, pastevci maji bordery a pyrenejsky ovcaky.
dalo by se rict, ze maj lidi vetsinou psy podle toho, k cemu je potrebujou, asi tak, jak by to melo byt
Vsude jinak beha dost krizencu, kteri vypadaji vsichni stejne, pomalu by na ne mohli mit standart
Gerda
ja mam velkopsa, ale stejne nechci, aby mi ho jini psi napadali, on se od meho byvaleho psa naucil nevsimat si psu venku, nehraje si, neocuchava se, ignoruje je, mne to tak vyhovuje, jsem taky takova
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:27
- Nahlásit
kejtlin
mám krásný pejsky všechny!!!
neměla bys bejt nekritická, když všichni víme, že máš Zuzanky )))))
leyenda
pyrenejký ofčáky? Toho sem strašně chtěla, toho s dlouhým vlasem f obličeji, vypadal jako vořech nejvořechovatější, mocinky pěknej pejsek. Tak to by si maryje s vašim rozuměla, taky nemá ráda pozornost jiných psů, nevaděj jí, když se jí nevšímaj ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:28
- Nahlásit
Gerda
jo, pyrenejáci jsou nejhezčejší hned po Trixovi, ale ten je vlastně taky pyreneják, jen byl 68.ve vrhu, tak nemá PP. Ale když se na něj podíváš, je to jasnej pyreneják, takže je čistokrevnej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Maky a Trix
))) ty si blpkááá ))) chovajijou se aji tady? Znáš nějakýho pyrenejce? Krom pana Trikse samozřejmě....ňákýho, co byl první ve vrhu a papíry má?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
Gerda
vím asi o dvou chovkách, v jedný maj tu Trixí barvu a na trekku jsem potkala čubu, co vypadala jako Trix, akorát měla delší chlupy a jemnější kostru.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:33
- Nahlásit
kejtlin
ujela mi ruka, jsi si jistá, že žádnýho ze svých mikropsů nenacpeš do obojku od délce 22cm?!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
zuzanky se naučlily od šeriny spát v posteli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:36
- Nahlásit
Maky a Trix
ujela mi ruka, jsi si jistá, že žádnýho ze svých mikropsů nenacpeš do obojku od délce 22cm?!
možná šerinku ta je nejmenší, asi ji bude, kolik jsem psala že má obvod? nejsem doma, nemůžu ji změřit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
kejtlin
23cm jsi psala.to zvládne, kdyby ne, udělám ho dodatečně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:40
- Nahlásit
Gerda
neměla bys bejt nekritická, když všichni víme, že máš Zuzanky )))))
tím chceš jako říct, že zuzanky nejsou krásný??? já to prásknu kyře a ona dokáže být moc ošklivý kavkazáček, když jí řeknu a goše ta je ošklivá na lidi běžně a ony si to s ošklivou tetou gerdou vyříděj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:42
- Nahlásit
Maky a Trix
jo to šerina dá, mám ve zvyku nechávat psům obojky hodně volné, takže ten 22 ji bude
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:43
- Nahlásit
Gerda
no, muj pes se na verejnosti tvari, jako ze von je jedinej pes na svete, na druhou stranu je nemilosrdnej ke vsemu, co se samovolne vyskytne u nas na pozemku, nepatri do rodiny a neni mnou doprovazene, mela jsem znamou, co mela ve zvyku chodit neohlasene, pes ji to odnaucil uz v utlem veku 7mesicu. Ja bydlim dost izolovane, je to tu oploceny, veliky a neprehledny, takze...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:43
- Nahlásit
kejtlin
ouk, super. mě se pořád nedaří to udělat úplně přesný, kor s těmahle minipopruhama... no ale ty to nějak zvládneš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
kejtlin
ony si to s ošklivou tetou gerdou vyříděj
dospělý člověk by měl umět unést, že nemá zrovna krásné zuzanky..... )))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:54
- Nahlásit
šiš proč sem dáváte ty očkivé psíky??? proč mi ukazujete takovou hrůzu..? nebo že by to snad byla..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
nebo že by to snad byla..
...džessynka! Jo, to je džessynka ) a delinka )))) A et´d řekni - přešla bys kůli nim na jiný chodník? ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
Gerda
dospělý člověk by měl umět unést, že nemá zrovna krásné zuzanky..... )))))))))))
pro mě ale krásné jsou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:00
- Nahlásit
kejtlin
jsou velmi rostomilé ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:03
- Nahlásit
a co já? já nemám rostomilé hafíky???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:05
- Nahlásit
Monty
ty máš bílé narcistické lední medvítky a jesi dorazí Bajko, budete tady f přesile.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:06
- Nahlásit
Gerda
vendulka je pravej krysařík-šerina ve starším a zuzanka je pinč-ricky v mladším , už se na ně těšim dom
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:07
- Nahlásit
Nejošklivějšího psa tu má pro dnešek pawlinka. A hnet dva. Kdo bude zlobit, dá si na den jako tapetu monitoru džessynku a delinku. Kdo bude vyloženě vysírat, dá si tam lilátko.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:07
- Nahlásit
Gerda
džessynka! Jo, to je džessynka ) a delinka
já to tušila
et´d řekni - přešla bys kůli nim na jiný chodník
ted nevim..příde na to jak by byl daleko bo sem líná..ofšem essi by měli ty košíčky,tak v žádným přípatku ne bo je jasný,že dou nahouby či jahody či jiný zplodiny a ne do bitky..logycký ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:08
- Nahlásit
kejtlin
mne pripadaj tvoje zuzanky taky moc roztomile a legracni
Monty
mas
|