| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:49
- Nahlásit
Monty
Helel ale s těma smetákama to neber jako urážku, my teď bydlíme v bytě a jsme vyjevení z toho že to co lidi říkají je fakt pravda, samý jork a jrt na volno...normální je tady akorát jeden chlap s pitem, další se stafordem a jiný se štěnětem německého ovčáka, ten toho psa dokonce i cvičí...jinak to všechno běhá třeba i po dětském hřišti, chčije, štěká, obtěžuje...ale nejen ti malí, abych jim nekřivdila, je tady kamikadze rotvajler. Však se s tím už taky neserem, to naše štěně ještě neví co je obojek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
jo lidi, klíče od vozu byli včera nalezeny v mrazáku , dávala jsem tam maso pro psy a zřejmě je tam odložila s balíčkem masa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:54
- Nahlásit
Mucholabka
ty já se jako neurážím, já vím svoje, měli jsme je OBA na volno a ta osoba??? ani nevím, kdo toho psa venčil si ho nechala x metrů lítat na volno, ani jsem majitele neviděla ani jsem ho neslyšela volat, já si svého přivolala, sice trochu jsem více řvala ale poslechl mě. Neříkám, že poslouchá na slovo, ale nebyla jsem na vině jen já.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:55
- Nahlásit
Mucholabka
Monty
mě teda taky jímá fantas, když se k nám řítí pes at´ velkej nebo malej, majitel na něj řve, pes nereaguje, tak řve na mě, at´ něco udělám, nebo mi zakousne ty malý a pustí se do těch velkejch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:56
- Nahlásit
kejtlin
klíče od vozu byli včera nalezeny v mrazáku
heskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý moc heskýýýýýýýýýýý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:58
- Nahlásit
je jedno jestli neposlouchá malý nebo velký pes.
Prostě neposlouchá a basta!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
K nám taky dneska přiletěl nějaký retrívr a baba se ho marně snažila volat. Sice jak viděla, že si beru psa na odítko, tak volala, ale pes ji měl na háku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
Mě teda nejvíc rozsekalo když jsme asi před měsícem šli přes chatovou osadu, můj čokl má pár kilo, je nekonfliktní a poslouchá, takže šel navolno a najednou se k nám přibližuje nějakej pes, taky navolno. Samozřejmě, že předpokládám, že když panička psa nezajistí, je v pohodě. panička došla k Trixovi a polohlasem řekla "Bobíkovi se nebudeš líbit, von tě pokouše" a odešla. Milej Bobík se dovalil k nám, mýho čokla začal téčkovat a vrčel a čekal na sebemenší pohyb. No, já normálně nezvládla ani reagovat, jak jsem tohle musela vydejchávat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:07
- Nahlásit
Maky a Trix
ty jo ,to bych nakopla nejdřív ženckou a pak psa!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:09
- Nahlásit
makrel
normálně fakt nemám problém psovi dát zavyučenou, jakmile ohrožuje toho mýho, ale tady mi ho bylo i trochu líto, prostě jsem nezvládla zareagovat, kdybych na něj sáhla, vystartuje mi po psovi, prostě na mě to bylo moc adrenalinu, jsem se otočila a řekla jsem příteli, ať ho dá pryč nebo ho zabiju. toho psa, samože
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
makrel
já bych nakopala ty lidi, pes za to chudák nemůže, jak je vychován, ale zase když ti napadne psa, tak co chceš jiného dělat!!!
Lidi jsou svině
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
mí psi jsou odvolatelní od všeho a poměrně poslušní, vždycky když se k náum řítí pes a majitel ječí, že mi ty malý zakousne, tak psa nakopnu většinou do hrudníku naplocho, že letí pozpátku, ještě žádný majitel nic neřekl, jen koukaj divně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:15
- Nahlásit
kejtlin
no to je taky fajn když ječí a neodvolává . Tady už většinu psů známe, takže víme, kdo je kdo. Když je druhý na vodítku, tak beru svého taky, pokud ho míjíme těsně a nejsem si jista, že by se od nohy nehnul, nebo když je pes na flexině a pohybuje se v okruhu xxx metrů. Když vidím psa, kterého neznám, tak beru na vodítko vždycky.Připadá mit o normální a pustit ho můžu vždycky. V životě by mě nenapadlo nechat psa běžet k jinému na vodítku, ještě typu psa od Muchoš a mít kecy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
kejtlin
a co by ti jako měli říct, jejich psi napadají ty tvoje... ještě aby něco idioti říkali!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
makrel
V životě by mě nenapadlo nechat psa běžet k jinému na vodítku, ještě typu psa od Muchoš a mít kecy.
bohužel se toto stává často, alespoň mě.
Ano Monty je na některé psy agresivní, ale když ho mám já na vodítku u sebe a beží k nám nějaký pes na volno a oni by se do sebe pustili, tak jako na to nemám slov, já mám svého psa zajištěného
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
Monty
při pohledu na mě, který říká škody ta idiote že nemůžu radši nakopnout tebe si jakýkoliv řeči rozmyslí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:22
- Nahlásit
kejtlin
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:28
- Nahlásit
makrel
já tak včera odsunula nohou vyžranou fenu jrt, šli jsme po městě se štěnětem které není moje, fena vyběhla z obchodu a majitelka se jako obvykle začala starat až když otravná fena která pořád šla přilepená naší feně na prdeli byla odstrčena. Ani půl slova neřekla. Jo, a před časem mě přes náhubek do dupky kousl labrador, jen tak na chodníku, a šla jsem bez psa, chlapovi říkám "se aspoň omluv kokote", a ani nezavrtěl hlavou, nic.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:29
- Nahlásit
kejtlin
, tak psa nakopnu většinou do hrudníku naplocho, že letí pozpátku, ještě žádný majitel nic neřekl, jen koukaj divně
Já šla kdysi po sídlišti s kočárkem a s Hesinkou (jsem ještě měla jenom ji, bylo to asi tak v raném středověku). Na lavičce seděla taková asi dvěstěkilová kráva a kafrala s jinou dámou. Navolno čubu pekiňáka. Procházíme cca dvacet metrů od nich, já psa taky na volno. Najednou pekiňačka vypálila po nás a s hrozným ňafáním letěla po Hesině. Normálně jsem jí nastavila nohu, nekopla jsem do ní, jenom jsem nastavila nohu a ona napálila přímo do ní. Ty woe, baba se mohla posrat. Ječela po mě, že jsem jí nakopla psa...no ječela tak, že normálně lidi na sídláku otvírali okna, aby se podívali vo co gou. Chvíli jsem se jí pokoušela vysvětlit, že její čuba napadla tu moji a co jí přijde divného na tom, že svoji bráním, ale bylo to dost zbytečné. Tak jsem ji poslala do prdele a šla jsem. Ona pak ještě půl roku vykládala všem po sídlišti, jaká já jsem výcvikářka, že do malinkatých pejskánků kopu.
Bože jak já jsem ráda, že jsem tady v Oryjentu kde nikdy nikdo nechodí se psama ven
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:32
- Nahlásit
Biluška
jo tak takový baby jsou nejlepší!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:33
- Nahlásit
Biluška
To jsem udělala kdysi taky. Ani nevím, koho jsem to měla. Moulinu? Možná. Nějak těsně vzatou z útulku. A baba, tak dva metráky, si to šine po ulici a dva malý smetáky na volno, já psa na vodítku vedle nohy. A jeden smeták, kříženec snad čívy a krysaříka myslím, davaj s řevem na nás. Tak jsem se zastavila, Moulu stáhla za sebe a jak smeták dobíhl, dala jsem mu špičku boty do cesty. No, pěkně, přímo čumákem do špičky boty to vzal. Taky jsem si to chytla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
Biluška
Bože jak já jsem ráda, že jsem tady v Oryjentu kde nikdy nikdo nechodí se psama ven
u nás mám nejradši podzim a zimu-komáři nekoušou, ale to není hlavní důvod, hlavní je to, že tzv. sezónní venčitelé s většinou nevychovaným psem, kterého mají na dvoře, už jsou líní chodit v nepříliš pěkném počasí ven, mají ho totiž zásadně na volno a pes většinou nesocializovaný a neposlušný a když se ozvu, že takového psa by měli mít aspoň na flexině, aby ho měli pod kontrolou, tak mají kecy, že já mám psy taky na volno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:37
- Nahlásit
jsem si to šla jednou tak lesem domů a baba venčila dva psy - velikostně Montyho, ten jeden štěkal, ale dobrý, já měla Montyho na vodítku u nohy, pak se přiřítil ten druhý a začal startovat po Montym, tomu se to samo nelíbilo, ale nakonec jsem ho nějak uklidnila, ten pes šel pořád za Montym a vrčel a dorážel, samo, že jeho "ynteligentní" panička si ho ani nezavolala!
Nevím, co to bylo s Montym, že se do něj nepustil, ale byla jsem ráda, protože by to skončilo bitkou a ta nána by si ho ani nezavolala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:38
- Nahlásit
kejtlin
tady taky jak se ochladí a bude hnusně, tak nevyleze ven ani noha nejlepší bylo těch -20, to tu bylu prázdno, jen pár inteligentů mělo psy uvázané před obchodem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:40
- Nahlásit
makrel
jo už se na to taky paní moc těším, až se budeme lesem procházet jen my
za chvíli budou fdnešní otečky na rajčeti
ještě se ti musím podívat jestli mám od toho ten maluál
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:42
- Nahlásit
ráno mi kolega dal několik bonbonů, větrovejch, bonbon mám jeden v hubě, a má jakousi náplň,její část se mi nalepila na patro a část na zuby
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
kejtlin
bonbóny nejím vůbec
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:44
- Nahlásit
makrel
já většinou taky ne, a asi ani nezačnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Psíček
Má tachyjouny . Ale sem ti to nechtěla říkat, abys nezáviděl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:57
- Nahlásit
Biluška
no, přemejšlím co s gošou,když to bude neoperativní a nejvyšší by jí mohl vyléčit tachyjonama , přecejc, když léčí tu rakovinu tak nějaký vrozený změny pohybovýho aparátu budou hračka
|