| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
Maky a Trix
kdo nemá žehličku, bude doufat, že má žehličku Gerda.
si normální????? )))))) Já nemám žehličku už několik let.......Budeme jí potřebovat? Jako všechny ty žehlicí propriety? Budeme muset jít na náfštěvu ke kámošce, ta nám to vyžehlí, pan Trix si tam aspoň pohraje s Rozinou, tu fčéra ulovil malinkej džek rasl a strašlivě jí zakous, úděsně se spolu řezali. Maryje a Jazz (výbornej maltézák) na ně koukali z povzdálí a tvářili se jako chodící zvratek. Domluvim to s kačenou, že k ní přijdem žehlit. Jestli nebude doma, tak nevim, co budeme dělat. Když už seženu žehličku, pak rozhodně nemám žehlicí prkno.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:23
- Nahlásit
Gerda
pani, vy jste uplna trickova pinsezna, povazuju si, ze ste me zahrnula do objednavky. Uniklo mi, kolik stoji ten potisk a jak to je s tou trickovou dani? 20 procet to bylo, zejo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:29
- Nahlásit
leyenda
Pani zlatá, cenu eště nemám, tílka stojej cca 90 peněs, k tomu potisk, asi zase cca 60 Kč...hlavně mi žádný peníse neposílejte, vám já to tričko koupim ráda, byste zaplatila daleko víc na bank poplatcích neš za celý triko. Pošlu vám ho pak poštou, budem si posílat dárky, já vám tryka, vy mě zlato, dyjamanty, brilyjanty, platynu, mapu k pokladu, k ropě....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:31
- Nahlásit
Gerda
pokud nemáš žehličku, nic se neděje, spíš je potřeba je zažehlit barvy u obojků, co budu dodělávat ve vlaku. ale to si udělá každej sám. tobě to teda zažehlím u nás. Prkno netřeba, jen tu žehličku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:34
- Nahlásit
Maky a Trix
OK, seženu žehličku.
Hele navařim večeři aji panu Triksovi? A kdy vůbec přijedeš? F pátek, nebo f sobotu? A f kolik? A kam? Dnes jedu pro Falco, pan Triks může mít věčeři s Mařkou...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
asi v sobotu, se domluvíme ještě mailem, ještě jsem nad tím moc nepřemejšlela. Můžu přijet na hlavák nebo holešovice, klidně metrem dojedeme kam se ti to hodí. Večeři panu Triksovi vařit nemusíš, neboť papká syrové všechno. Asi mu něco vezmu, nedělej si s tím starosti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:43
- Nahlásit
Maky a Trix
hele tak přijeď v sobotu nějak přes den, dojedeš na Kačerov, tam tě naberu a pojedem rovnou na výlet.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:45
- Nahlásit
Gerda
a krom malinky, kerá si akorát vymýšlí složitostě!
já???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:49
- Nahlásit
malinka
šak to maky řikala, že vy tam máte nějaký speciálnostě )))) proto to máte za 1,5 bodu. Ste strašně problémovej čék, vopravdu ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:58
- Nahlásit
Gerda
dyjamanty???
Pani, ja vam poslu negdy brzo mejl, sem se s vama chtela bestak o necem domluvit, ted musim jit
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:00
- Nahlásit
Gerda
Ste strašně problémovej čék, vopravdu ))))
máš pravdu přecedo!!!
Teprvá teťkons to začíná nabírat vobrátky a začínaj se stavjet překášky. Takže vopravdu problémovej čék.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:04
- Nahlásit
leyenda
prosimvás, pošlete, to sem teda zvjědavá, ale se zlomkama vám neporadim, to si jako nemyslete, jo? )))))))
malinka
Teprvá teťkons to začíná nabírat vobrátky a začínaj se stavjet překášky
vy běháte agi???????????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
Ahoj paní velkohodná, jste dnes v práci? On Michal dnes překvapivě končí už někdy odpoledne, takže by se u Vás mohl v práci staviti a věci odvézti?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:26
- Nahlásit
kachna_
)) pani, dyť to tu máte celou dobu připravený, si přijeďte, kdykoli chcete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:28
- Nahlásit
jo a gustav vzkazuje, že už není gustav, ale hugo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:36
- Nahlásit
Nemáte někdo typ, jak se odchemit a pročistit si játra? Jsem se neúspěšně pokusila otrávit analgetikama a potřebuju to ze sebe dostat ven.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:38
- Nahlásit
impact
phytovet detox?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:40
- Nahlásit
kachna_
jsi taková bylinkářka, myslíš, že ná pásovce mi pomůže konopná mast? přímo od známýho co pěstuje konopí, ne z lékárny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:41
- Nahlásit
ACHOOOOJ
kejtlin
můžem doufám přijet v neděli dříf třá na 10???? abysme to připravily a závot moch začít ve 12??????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:43
- Nahlásit
už mě Monty s tím obránářstvím začíná pěkně štvát... před chvíli se málem pustil do pitbula!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 11:44
- Nahlásit
kejtlin
gustav vzkazuje, že už není gustav, ale hugo
nemůže nám v tom dělat takovej masakr, to ne, jednou je Gustaf, tak je Gustaf. Dyť už teď nebudem vůbec vědět...
|
impact
Člen |
- Nahlásit
kachna_
Co to je a dá se tou koupit v lékárně?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
snad jo, prostě přijed´te a bude to
máš sovu ode mě, posílala mi zuzka návrh na bodování
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:12
- Nahlásit
kejtlin
nejsem bylinkářka, vůbec, ten phytovet detox je psí a konzultovala to mamča s bylinkářkou. Ta říkala, že složení by bylo OK i pro člověka. Tak jsem si na to vzpomněla.
Nicméně mamči vlkošpic má nějaký autoimunitní problém a mamča jí lístky konopí (ty mají mnohem nižší obsah účinné látky) přidává do krmení občas. Prej na kožní problémy super a konopná kosmetika má být úplně super
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:19
- Nahlásit
Monty
Ty jsi z OV? Doufám že Dan zrovna nevenčil, on bytostně nesnáší když "smeták bez násady" vletí do našich psů...ještě víc než já, a zrovna máme Aginu v bytě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:34
- Nahlásit
Jenom procházím, dělá něgdo výcuc?
impact
Essi chceš tak tu mám ještě skoro celé balení ostropestřce. Jsem ho měla dávat psům jak měli tenkrát tu otravu. Od tý doby to tu leží a zavazí. V pondělí asi pojedem do Kromclu kouknout na ty koně tak ti to gdyž tak vezmu a odvezu si ty doklady .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
Biluška
Do pindělí už musím být odchemená. Kdy jedete? Sjela bych tam klíďo s váma.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
kachna_
díky, nabízel mi ji pepa, alias gustav, alias hugo, že známej to pěstuje. nemyslím, že by se po ní ztrácel, ale mohla by zmírnit průběh, že by to třeba tak nebolelo a nebylo tak horký a zhnisaný
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
impact
Hej ale mohla bys do Kroměříže převézt toho psa od Pinchera, když píše, že z KM pak má odvoz.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 12:42
- Nahlásit
Mucholabka
jo jsem z Ovy
|