| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:58
- Nahlásit
Vlčáčkovádrzime pesti,hura pokrok,hele ty mas psiska v praci a co delas?pokud to neni statni tajemstvi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:00
- Nahlásit
nemethova5
Účetnictví. A tento týden je Bekynka skoro každý den v nějaké práci. Všude už to zná, akorát zítra odpoledne to znát nebude. A budou tam dva retrívři. Ä už fakt jdu. Zdar.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:01
- Nahlásit
nemethova5
Jo a díky za to držení pěstí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:01
- Nahlásit
Vlčáčkováa ty nemas doma intronet?ze by jsi pokracovala?tak to jo,tak to se maji pesani fajn!dobre pani uz jedte,ja vas furt zdrzuju.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:03
- Nahlásit
Vlčáčkováneni zac,neni zac!
PRO VŠECHNY!!!!!!!!
akce PRÁCE VYŠLA!!!!zitra jedu domluvit ostatni nalezitosti.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
makrel
já necu paní aby pršelo, my už vás chceme vidět!!!!!
nemethova5
nikam nechod,ted to tady rozebirame,co by kdyby!
hele, já teď nedávno dostala vynadáno kvůli bráchovému PZku a fakt by mi to asi úplně zkazilo náladu
Vlčáčková
já cu taky pséky do práce
taky držímě pěsti a pacičky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:05
- Nahlásit
nemethova5
akce PRÁCE VYŠLA!!!!zitra jedu domluvit ostatni nalezitosti
jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:05
- Nahlásit
Montya proc si dostala vynadane???no svagrova vi,ze na simonu jsem v poho,ale kdyby neco,na prdel muze dostat vzdycky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
nemethova5
pani, ja nebudu nikomu radit jestli jo nebo ne deti, to je kazdyho vec, stejne jestli nosi cervenej nebo modrej svetr, ale stejne jako u psu, i u pezetek je to tak, ze to hodne zalezi na vas, jak si je vychovate, takove je mate, aspon v tom detskem veku a navic si myslim, ze po nejakych kolempubertalnich revoltach se ten dobry zaklad nezapre a muzou z nich byt i slusni dospelaci. Smutne je, ze stejne jako spousta lidi si porizuje psy, ktere neumi vychovat, si kazdej porizuje deti. Kouknete se kolem sebe, kolik lidi, kteri si poradne nevi rady ani sami se sebou, se rozmnozuje.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:07
- Nahlásit
Montyja ti zitra napisu na icq co a jak.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
akce PRÁCE VYŠLA
bezváááááá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:09
- Nahlásit
nemethova5
PRÁCE VYŠLA
moc gratuluju, pani, doufam, ze tam budete moc a moc spokojena
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
jo jasně napiš, zítra ráno snad seznámím pinceznu Sophyji s makrel a jejím hafušem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
leyendano bylo i receno!ze ty PZby byli vycepovani jak mi psiska!ze by to pry byli chudaci,hele,ale mas recht!nekdo plodi decka a neumi je ani vychovat,ja to rikam furt,jestli vychovany pes nebo decko,ono to vyjde nastejno,ty blaho a v tom mate upa recht,nekdo plodi a plodi a nevi si sam rady,v tom mate upa moji podporu,ted jste na to kapla,pac jsem posuk,tak zadny decka nebudou!
Psíčekdiky,diky,od vas zvlast me to tesi pane.
Montydekuji i od vas pani.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:16
- Nahlásit
Alexa
leyendadekuji vsem za moralni a psychickou podporu!!!!!!!!
dokonce dostanu vic,nez bych cekala,coz je taky pekny a nejhezci je na tom to,ze budeme mit s hajusou svoji krasnou novou vratnici.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:19
- Nahlásit
nemethova5
taky gratuluju a nevěřím svým očím, tj.gratulaci od Psíčka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
je tu něgde kejtlin????
našla sem na jednom cvičákovským webu tudle nabídku:
přijmeme muže i ženy na ostrahu ,kteří chtějí pracovat
s praxí na PC ,
základy EPS,EZS.
směny krátký dlouhý týden
BB Centrum - FILADELFIE, a.s.
Praha 4, Michle, Vyskočilova 1461/2a
kontakt.osoba - Kubík OTO
Nástup září.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:19
- Nahlásit
proboha neprobírejte furt pézetka! to vám nestačej ty katastrofy f poslední dobje?
nemethova5
šiš tak hurá snad konečně!!!
du se svalit,sme dovalili z obran,zlatovláska je velmi statečná a velmi děravá od wurstekurta,figurovala f ortézce ,nána chvilinku myslela,že je to manžeta ,zlatovláska trošku pobledla ,ale žádná katastrofa se nekonala Konečně zlatovláska uznala to co řikám uš dlouho..že ten pes je prostě magor ..de do dža tim pádem..bude mi po něm smutno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:23
- Nahlásit
makreldiky diky a jeste jednou diky,vsak pan psicek mi drzel skrz roboty pesti
davidkova renatapezetka jsou katastrofa,jo stacej katastrofy,prave ze stacej.diky za robotu,hele burtik uz jde do afganistanu???takovej dobrej cokl!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
no de..uš brzo.nevim esi je ho škoda,jako fakt bo neni úpe normální,něco jako ten NO jaks tudle vyprávěla,prostě mu křáchne zničeho nic a za chvilku by tě lízal a dělal mocinky hodnýho pejska,jenže je to vo nervy a vo zdraví
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
davidkova renatajj,presne se tak choval andy,nez malem zakousl vaska,kdyby vaska neodvezl jeho syn tak vykrvaci,and ysel okamzite utratit,ten byl total nevyzpytatelnej.mas pravdu,je to o zdravi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:32
- Nahlásit
nemethova5
to je ho zas škoda,má skvělej rodokmen,ted byli 3 jeho sourozenci na táboře s dvouma zkouška IPO aji národák,všichni hodně přes 90 bodů všude,jedna ipo obrana dokonce za 100,jinak 97,98 a tak...šak voni se najdou lidičky na takový magory,těm to zas tak úpa neva
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:35
- Nahlásit
Večerkaje dnes ve 21.45, páč pokud nebude ráno pršet, tak mám e sraz s malým bílým kníračem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
makrel
tak mám e sraz s malým bílým kníračem
tak pak poreferuj, to víš panička naň kouká krs růžový brejle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
makrel
Večerkaje dnes ve 21.45
ok to mi vyhovuje ,tak já letim a pozdravujte toho knírače ))) hlavně ho prosim vás nefotte a nedávejte sem fotky,úúúúpa stačí monty
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:37
- Nahlásit
davidkova renatano jo no,kdyby se s nim delalo od mala,choval by se jinak,ostry by byl jak ziletka,ale ovladatelnejsi,jo a ja dneska mela malem hubu rozervanou od ucha k uchu,vypadala bych jak muf!ten blb,amin jsem na neho foukla a ten mi cvakl milimetr od obliceje,az jsem se orosila,magor!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:38
- Nahlásit
Alexadavidkova renata
to víte, že tu nebudu cpát fota a ni ho vychvalovat, je to přece jen psí PZ
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
davidkova renata
hele dyž tě tu vidim nepojedeš se mnou v říjnu do Mělníka na Mistrofství obranářů????? Je to lehčí než Rakovice. Startovný za stofku a jídlo zadáčo ubytování za pade nebo tak ňák vemu do Mlíkožer propozice ju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:40
- Nahlásit
Alexa
jaké růževé brejle???? ten svok malej dneska venku dostal takový lítací amok, že jsem jí nemohla ani za boha chytit, pak vzala do své držky nevymáchané slimáka, no fuj, prostě byla hrozné torpédo na přizabití!!! Dneska na veterině ječela jak píšťalka a to ji prosím nikdo nic nedělal.
Růžový má maximálně obojek, ale panička brýle ani náhodou, uvažuju, že ji vrátím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:41
- Nahlásit
Alexavy me pekne nasi.ate!ja chcu jet taky,ale ted budu makat,az se ze me bude kourit,ale pristi rok nas cekejte s aminem v jilovem.
|