| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:25
- Nahlásit
Mucholabka
Psíček
nejen tam
Jo, nejen tam, já je taky nerozeznám . A taky od sebe nepoznám stofárda a amstafa Mě prostě přijdou úplně stejný
Mucholabka
čus. Je to omezené, na Slovensku byl rok, někde jsem viděla deset měsíců. Ale v PL se třeba nikdy neřešily ani očkováky...
Aha. No oni poláci jsou obecně známí tím, že stran psů toho moc neřeší. Třá nikdy nikde jsem neviděla tolik toulavých psů jako v Polsku. Teda ne úplně toulavých - oni mají majitele. Jenom si prostě vyrazí na procházku jak se jim zachce a až jí mají dost tak se prostě vrátí domů.
Psíček
Pochop, spousta majitelů a chovatelů pitbulů je přesvědčena, že to pes dělá z lásky k nim a pro ně. Tudíž pak je jasný, že se mu stát nic nemůže
To je ale dost dobrej názor. Taky budu chtít, aby čokli dělali z lásky ke mě a tím pádem se jim nic nestane . Začnu Lilátkem, za její léčbu už jsem vyhodila dost velký prachy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:35
- Nahlásit
Psíček
Je to stejný jestli jsou to zápasy nebo psochranářství, z lidskýho pohledu jde zásadně vo emoce.
Vedle jak ta jedle, Hafane.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
Jo, katolíci..., a v Číně zase skoro o psa nezakopneš. Na rozdíl například od Nepálu nebo Indie. Proč? Že by se tam o ně tak pěkně starali? Ale ne, nejsou tam proto, že jsou sežraný nebo umlácený.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:47
- Nahlásit
Vlčáčková
No jo no. Indové se třá zase diví jak se u nás chováme ke kravám....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:50
- Nahlásit
Biluška
To jo, trošku jsem to přepsala do srozumitelna. Krávy jsem tam nikde neviděla, zato parkoviště pro osly a koně ano. A taky pěknýho Inda se dvěma bílými načesanými špiclíky. Ale toulaví psi jsou trošku problém. Protože je jim tam hodně i ve městě se vzteklinou. Takže když potkáš zraněnýho psa, je docela nebezpečný mu pomáhat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:52
- Nahlásit
Biluška
Jo a ke kravám se chováme dost hrozně, takže tomu divení se vůbec nedivím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:58
- Nahlásit
Vlčáčková
To jo, trošku jsem to přepsala do srozumitelna.
jsem tomu rozuměla i předtím. Mě v zásadě neva, že číňani mají psa jako jateční zvíře. Dokázala bych to pochopit. Ale ať si ho žerou v Číně Dost mi va když se v rámci zvyšování životního standartu přestěhují do Evropy a tady pokračují ve svém "tradičním stylu života" k němuž patří i žraní psů. Chtěli zvýšit standart, OK, takže budou jíst vepřo-knedlo-zelo a hotovo Nebo ať táhnou zpátky do Asie.
Kdyby Čech emigroval do Indie tak se taky bude muset přizpůsobit a jíst ovčí oči, nebo co tam mívají běžně k obědu. POchybuju, že mu dovolí ukrást někde krávu, za barákem si ji zabít, kůži hodit přes plot a nadělat si řízky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 11:11
- Nahlásit
Biluška
No, tak s tím psem bych to viděla úplně jinak. Mě vadí, že je vaří zaživa, stejně tak stahují z kůže. Kočky, psy, nakonec i kožešinová zvířata. Oni ti Číňani jsou nakonec schopní rituálně zabít a sežrat i člověka, stává se to například vojákům, kteří slouží daleko od domova. Takže co bychom po nich chtěli, že?¨
A tady jsou spíš Vietnamci než Číňani. A je to taky pakáž. Krom výše zmíněného ty psy ještě navíc kradou. O jiné jejich kriminalitě ani nemluvě.
Máš pravdu. Měli by táhnout zpátky do Asie. Jen bych podotkla, že vidím poměrně dost velký rozdíl mezi šikmo a nešikmookými Asiaty. Ti druzí se mi zdají být "civilizovanější". Ale kdo na zeměkouli je civilizovaný, že? Mám dojem, že skoro nikdo z druhu zvaný Homo s.s.
Co se týče stravy v Indii, tak tam jsou mraky vegošů. A krom toho jsou všichni většinou velmi chudí. Takže o mase to tam asi moc není.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 11:31
- Nahlásit
čuste, na případnou pomoc Goši se taky připojím. Z té operace bych ale měla strach, stačí kousíček blbě ušmiknout kosti a nebude chodit vůbec, nevím, na jaké úrovni jsou u nás doktoři, kteří tyto operace provádějí... (tím nechci nikoho urazit nebo podceňovat), jen bych se asi bála, kór když se neví, zda to přinese výsledek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 11:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Mám dojem, že skoro nikdo z druhu zvaný Homo s.s.
Psíček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:03
- Nahlásit
makrelcau,ty zijes,samozrejme ze bych prispela taky!no mam taky obavy,fakt obavy,ten musil je pry kapacita,jen me stve ten nejisty vysledek,ze se to vrati znova,je to potiz s psekama!hajan mi zacal hrozne spatne chodit,tak jakoby cupita,dela drobny kroky,on ma tezkou artrozu,ale to je vekem,ted je mu jeste spatne,zas ma nateklou slezinu,takze ve stredu beru amina,i kdyz je jeste relativne psychicky malej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:08
- Nahlásit
nemethova5
no je to naprd s těma psama, pořád něco. To je nevýhoda těch větších a těžších psů, u středních a malých ta artróza a klouby tak moc nevadí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:11
- Nahlásit
čus eště furt mám pms
kejtlin
to je nadělení teda ,no neházej flintu do obilí,konzultuj s více vety ona někdy si ta příroda poradí celkem snesitelně i bez nás..ale na nějakej výcvik to asi moc nebude
nemethova5
cupita,dela drobny kroky
hele todle může znamenat třá inějakou bolest v břiše..což by odpovídalo tej slezině
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:15
- Nahlásit
davidkova renatareni,to je ta jeho atrofovana kycel,ted jsem dosla od horaka,bricho v pohode,akurat je hajanek trosku zaplynovanej,pustil tam radnej vitr,az se vet chcechtal,no ta noha vypada sice blbe,se ptal jestli mam jeste prasky,ze by mi napsal recept,jak na chondrosulf800,tak na movalis,vse zatim mam,tak dobry,hele ja to pozoruju jak ma byt zmena pocasi,jako skarede.
makrelvsak prave,hajan je priklad,amin nebude takova muskulatura,je lehci,lepsi pro me,sice je vetsi amin nez hajan,ale je stihlounkej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:17
- Nahlásit
nemethova5
však prší, tak to bude tím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
makrelno vsak jo.
davidkova renataas cas,ze bych ti brnkla na upc,pokud zrovna nejdes do rachoty!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
nemethova5
bych ti brnkla na upc
jo pod
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:04
- Nahlásit
jsem zpátky z hub našli jsme moc hub a samý zdravý a nezabloudili jsme-kupodivu, jdu sušit, obalovat a zpracovávat houby
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
Tak dámy, na základě Vašich odkazů ze včerejška jsem si objednala síť 4 x 14 metrů (na vagóny) s očky 3 x 3 cm z poměrně pevného materiálu. Rozstřihnu na 4 kusy podélně, tj. na výšku 1 metru, navleču na lýko a roztáhnu mezi sloupky a přenosná lehká ohrádka pro psiska je na světě. Síť stojí 552 Kč celá a dobírka 118 Kč a mají ji už ve výprodeji. Teď ještě pořešit ty sloupky. Zkusím nějaké stojany na vánoční stromečky a tyče od košťat, ne? Nebo máte zase někdo nějaký dobrý nápad na sloupky?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
Gerda
Vy ste strašně hodnej a uznalej čék, Ventičko, myslíte na bližního svého, moc díky, že ste nám to tak krásně vobjednala, vopravdu!
díky za uznání. Zítra se teda pani ozvěte, kdy se pro to stavíte.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
Vlčáčkováhele a co jste to pani koupila za sitky?ty tenisovy??no a co tycky podperny na rajcata,no a jak ty tycky maj asi vypadat,tak priblizne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:14
- Nahlásit
Biluška
Tak ten teda jo!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
nemethova5
Ne, tuhle: http://www.kvrezac.cz/katalog/prumyslove-site/site -na-zeleznicni-vagony/
Druhá se shora, první už je vyprodaná.
Tenisový by vyšly v této velikosti na cca 6 500. Tohle mám za 680.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:42
- Nahlásit
Vlčáčkováno to je bombovni,to by me nenapadlo,to mate pani za hubicku!
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:45
- Nahlásit
Prosím, můžete mi někdo objasnit existenci psíčka na této diskuzi?
Přijde mi že ho znáte, bavite se jeho příspěvky. Děkuji.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
nemethova5
Jó, došly peníze, tak musím kombinovat .
greyhound
Existenci Psíčka asi nikdo nevysvětlí. Je to něco jako UFO.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:53
- Nahlásit
greyhound
Přijde mi že ho znáte, bavite se jeho příspěvky. Děkuji.
byly doby,kdy se jeho příspěfky i četly a reagovalo se na ně,ted už se jen bavíme ,jestli mi rozumíš
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 13:56
- Nahlásit
Jedete někdo na NVP do Brna?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
já tu čubu zatratila, protože až to bude posuzovat musil, tak to bude jenom horší, nebude to lepší
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
paní vy jste genius, presne todle potrebujem! ted jeste presvedcit chlapa... este nam prosim vymyslete ty sloupky misto plota by to mohlo stacit, ne? Myslíte, kdyz to poradne napnem, ze tim rozzureny 12kilovy picbum probehne a zabije okolojdouciho psa?
|