| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:21
- Nahlásit
Gerda
vypni zvonění a vylež se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:21
- Nahlásit
kejtlin
bílí knírači
a mě byl nějakej divnej ..no voni knírači hodně vystupujou f cirkusech a tedle uš trénuje
du do dža,nepište zas debilové
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:24
- Nahlásit
kejtlin
paní to je super fotka
kujíííííí
ostatně to bílí knírači bývají
kuwa paní, nese.te mě, fám říkám!!!!
teď to už Davídková asik nerozdýchá
nebafky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:25
- Nahlásit
Monty
Hele, nezašlápne Ti ten lední medvěd, co si stoupá na zadní, až vyroste, toho psa?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:29
- Nahlásit
Vlčáčková
až vyroste, poputuje do Grónska přece tady nebudu trýznit ledního medvěda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:30
- Nahlásit
Monty
Do Gronska? Slyšelas někdy o globálním oteplování? Ty ho chceš v Gronksu spařit nebo co?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:33
- Nahlásit
Vlčáčková
tak na Antarktidu to je jedno, někam za ledem a pokud se i tam oteplí, tag má smůlu a bude muset z ní být letní medvěd, místo ledního
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:34
- Nahlásit
Monty
Tak na Antarktidu jo. Tam snad led ještě chvíli vydrží.
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
add video: Zaražený intelekt, stejně jako zaražené prdy uvolnit potřebuje ! Jinak nemáte za co
Monty
bě-láskové
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 11:32
- Nahlásit
Nazdar žumpo to je hrozný kolik jste toho načmáraly za týden
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 11:51
- Nahlásit
Akky0Aime
já nečmárala, já kreslila
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 11:53
- Nahlásit
Monty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
bolí mě celá huba, nesnáším zubaře, beru si prášek a jdu si zase asi lehnout
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 13:21
- Nahlásit
makrel
paní, to vás až tak moc bolí????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
Monty
No jo, předtím měl bolel jen 1 zub, ale jak mi to vrtal a čistil, tak teď už celá levá polovinu ksichtuaž k oku a uchu.Doufám, že to do zítřka přejde. Ve středu ráno bych se už ráda konečně seznámila s malou bílou kníračkou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 13:58
- Nahlásit
makrel
jo jo a malá kníračka s váma taky
Montíkovi je už po Filípkovi smutno
No nic, jdu tu bílou bandu vyvenčit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:10
- Nahlásit
Holky je mi čim dál tim hůř, ty vole, mám fakt asi angínu, teď mi volali z fotobanky a děsně se mi smáli, že mi vůbec nerozuměj...sem řikala (z ňáký scénky f televízi to bylo): No řikám, von je brácha takový huhňadlo, že mu nigdo nerozumí ani slovo. ))) Du zase spát, strašně mě bolej nohy, jak dybych měla kyčelní endoprotézu. Hele co si mám czít, dyš mám jen poslední dva ibalginy (uš sem si je vzala) a jinak nic?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:15
- Nahlásit
Gerda
pokud nepůjdeš k doktorovi, tak si skoč do lékárny pro Bioparox a lichořeřišnicový kapky. Vřele doporučuju obojí na angíny a podobný sračky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:17
- Nahlásit
Maky a Trix
Bioparoks u mám! Ten tu mám! Narvu ho do nosu i krku? Možná zejtra s dochtoroj skoknu, nerad bych přišla o těšký závot, navíc musím zadat ty tílka do tisku, prostě zítra musím do práce.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:18
- Nahlásit
Gerda
osobně si ho stříkám jen do krku. mělo by se ti po něm ulevit, až budeš schopná, fakt si kup ty kapky, pro mě to je jediná věc, co mě zvládne vysekat z angíny tak, aby se mi nevrátila do měsíce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:26
- Nahlásit
Gerda
ty vole, mám fakt asi angínu
velká gratulace!!!!! konečně se ti splnil sen!!! si pamatuju jaxi chtěla furt angýnu a konečně tě nebesa vyslyšela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Maky a Trix
a maj to všude ty lichoořešnice? Určitě to zkusim, díky moc!
Jo a poslóchala sem naprosto výbornou hru, menuje se to Adresát neznámý, čte to marek eben a ivan trojan, je to o dvou karamádech, jeden je americkej žit a druhej je němec, němec se v roce 32 octěhuje do německa a celá hra je formou dopisů, jakože korespondence. Z němce se postupně stává přívrženec hitlera a mění se mu názory. V době, kdy je pgrom na židy hooodně hustej, řekne němec židoj, aby si s ním už nepsal, že tím korepondenc končí. Jenže židoj sestra, dřív měla f americku s němcem techtle mechtle, je dívadelní hérečka a odjede na přectavení do berlína. Žit požádá němce, aby na ní dal pozor, že má o ni strach. Ten ji ale vyžene ode dveří svého domu ve chvíli, kdy ji pronásledují SAmanni, pročež ji před jeho domem zabijí. Židoj se vrátí do kalifornie dopis pro sestru s nápisem - adresát neznámý. Žit pak vykoná pomstu svou zámořskou, začne němcoj při vší té megacenzůře psát domů dopisy jak ho zdraví celá židofská obec v zámoří a naznačovat jakýsi smyšlený komplot zaheslovaný v kódech, označený - Velká výstava v květnu, píše mu o lize madých německých malířů a spoustě štětců, co židé z americka dodají. Němcoj jsou postupně odebírány úřady, je předvoláván, je podezřel, je nucen kód vyzradit, až se nakonec židoj domů vrátí poslední dopis pro němce s nápisem - adresát neznámý.
Hustááááá hra, až mě mrazilo, jak na to někde narazíte, vřele vřele doporučuju, vlastně je to naprosto strašné.
Dobrou.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:35
- Nahlásit
ahojte, Gerda má angýnu? to se asi velkoraduje, ne? slyšela jsem o Nessi...
jinak jste všichni v pohodě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:36
- Nahlásit
mamka
velká gratulace!!!!! konečně se ti splnil sen!!! si pamatuju jaxi chtěla furt angýnu a konečně tě nebesa vyslyšela
Až na to, že nemám telku na ty seryjály, ve středu musim pro maso a zítra zadat ta tílka, páč dyš to bude takhle, nmůžu jet do mékojet, tzn nebude moct dojet ni makýsek, leda by jel z oryjentu rovnou do nerátek. Takže f těchto podmínkách je mi angýna na prtku seryjálů nevidě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:39
- Nahlásit
Gerda
Tak to nebyl říšský Němec, ale sudeťák, ne? Ti byli údajně daleko horší, než Němci z Říše.
Na bolení v krku Stopangin.
Na bolení kloubů nic. Ibalgin je asi k ničemu, zkus paralen nebo něco takového, co Tě bude léčit a ne jen utlumovat bolest.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:51
- Nahlásit
teda lidi, dneska mě to sere v práci extrémě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:53
- Nahlásit
Vlčáčková
němec z mnichova, po válce první odjel do usa, založil s kámošem galerii s vobrazama a pak se vrátil do nemeska. Iblgin je výbornej, je protizánětlivej, mámě ho v nemocnici doporučovali jako bezva věc na záněty. Pro stopangýn i skoknu, dochtorka mě stejnak nechce vzít, že maj moc lidí a sedět jako kokot f čekárně fakt nebudu. Takže du zas do sprchy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:54
- Nahlásit
Gerda
žádný marodění, když mám už celý ruce rozpíchaný od šití vobojků, tak asi těžko budu doma!
Lichořeřišnici bys měla sehnat všude,nebo ve zdravý výživě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:57
- Nahlásit
Maky a Trix
dej sem prosím fotku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 14:58
- Nahlásit