Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:00
- Nahlásit

Gerda
Aha. No, prosím. Takže on má i nějaké jméno? To je jako podle skutečné události?
Ibalgin mi nikdy na nic nepomohl, takže jsem k němu více než skeptická.
Někoho si pošli, nikam moc neskákej. A na horkou vodu bacha, ať se Ti neudělá špatně. To se může stát při angíně. Na bolení v krku je taky dobrý koupit acylpyrin, vycucat v puse a pak aspoň půl hoďky nic nepít a nejíst.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:01
- Nahlásit

Tak máma si vzala Máňu a šly nakupovat do lékárny, na dochtor pekám, máte recht, děfčice!

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:01
- Nahlásit

Gerda
na anginu nebo boleni f krku vubec nechavat decka kloktat nasledujici smes
2lzice medu, 2 kapky Teatree olejicku (je lepci manuka, ale tu asi nesezenes), stavu z pul citronu a trosku horke vody
a jinak litylity dys nemate tu telku
adresata neznamyho znam, tu knisku teda

pernik se povedl a us je sezran, protoze mi zbyly zhmozdirovany bylinky, upecu dneska dalsi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:03
- Nahlásit

jbat
čus jébate,gde a jak žiješ?? a co prdinoška,uš má nohy?? .-))))
Gerda
Až na to, že nemám telku na ty seryjály, ve středu musim pro maso a zítra zadat ta tílka, páč dyš to bude takhle, nmůžu jet do mékojet, tzn nebude moct dojet ni makýsek, leda by jel z oryjentu rovnou do nerátek. Takže f těchto podmínkách je mi angýna na prtku seryjálů nevidě.
no to nevim co se ti jako nelíbí,to je normální staf při výskytu angýny,jen se drobně liší ta negatýva,jinak ale klasika,taxe možná na ní uš příště nebéš tak těšit,páč se nehodí nigdy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:05
- Nahlásit

leyenda
Na teatree ať se vykašle a kloktá radši slivovici! Co nevykloktá, ať vypije. Rusové se zase na horečku natírají vodkou. Co se nenatře na tělo, to se taky vypije.
Prej teatree - fuj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:07
- Nahlásit

děcka,skuste se za mne pomodlit..mám tu neznámej luks na praní koberců,nevim co kam strčit ani co kam nalejt,přinutim děcko at ho rozebere a pak na mne uděljte zbírku páč ho natuty zničim a budu ho muset platiti

du..lidé ,bděte..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:08
- Nahlásit

Maky a Trix
pani ste velmi šikovná, jsou ty obojky pevný?
leyenda
si dělala ten perník podle mě?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:10
- Nahlásit

davidkova renata
Platí modlení od ateisty?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:10
- Nahlásit

kejtlin
děkuji!
pani, nevim jak přezky, ale za švy dám ruky do ohně. Je to šitý 4nitěma zaráz, místama i dvakrát, mělo by to bejt dostatečný pro všechny pejsky. Důležitý je, aby to vydržely přezky, ale to by neměl býti problém.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:11
- Nahlásit

davidkova renata
jak se jmenuje ten lux? půjčuju si značku karcher nebo tak nějak už mám s ním zkušenosti, pokusila bych se ti poradit po
netu

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:13
- Nahlásit

Vlčáčková
gúúúút, slivovicu tu mám, ze slovencka, du na to!

lejendička
ste se ňák rozpekla, ne? A děcko už je vrácené? A co dělalo v dáncku?

davidkova renata
modli modli modli, ať to nerozbiješ ty bláznivá megero! ))))))

kejtlin
si dělala ten perník podle mě?
nene, podle mě! )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:23
- Nahlásit

kejtlin
jak se jmenuje ten lux?
fčéra řikala něco jako Jaromír...myslim....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:27
- Nahlásit

Gerda
tak s jaromírem neporadim....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:28
- Nahlásit

tak děcka,bylo to rychlý..napřed něco jako smrdělo trošku a uš to nebježí
menoval se alto clarke technologý

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:30
- Nahlásit

davidkova renata
Upřímnou soustrast.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Upřímnou soustrast.
dík
zatim se může dohodnout kolik gdo pošle nebo to vodnese můj pes
kejtlin
karcher znám,ale uš ho právje nemáme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:31
- Nahlásit

davidkova renata
nesmíš tu vodu s tim sajrajtem na čištění lejt do motoru!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:33
- Nahlásit

kejtlin
nesmíš tu vodu s tim sajrajtem na čištění lejt do motoru!
ty vole nevim gde je motor ne?!
tam byly takový dvě nádoby co vypadaly jako na vodu,na co taky jinýho,dolu sem dala tu čistou a nohoře bejvá vidět ta špinavá jak tam cirkuluje..no moc dlouho tam necirkulovala
motor má bejt skovanej tak abysem k němu nemohla!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:39
- Nahlásit

mamka
alto clarke technologý
ty si rozbila pumpě psa??????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:40
- Nahlásit

davidkova renata
tam byly takový dvě nádoby co vypadaly jako na vodu,na co taky jinýho,dolu sem dala tu čistou a nohoře bejvá vidět ta špinavá jak tam cirkuluje..no moc dlouho tam necirkulovala

tak by to mělo bejt-to, že cirkuluje, ale v tu chvíli, kdy to začlo smrdět bych to okamžitě vypla a zkoumala, kde je chyba. a jde ten vysavač?

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Na teatree ať se vykašle a kloktá radši slivovici! Co nevykloktá, ať vypije. Rusové se zase na horečku natírají vodkou. Co se nenatře na tělo, to se taky vypije.
Pani, napadlo vas negdy, ze alkohol nici mozkove bunky, mimo jine
kejtlin
si dělala ten perník podle mě
ano, stejnak mam jenom hladkou mouku
Gerda
pani, ve vasem receptu byla polohruba, omlouvam se, dys mi poslete recept na mrkef s hladkou, opakuji, hladkou moukou, upecu pernik podle vas
A děcko už je vrácené? A co dělalo v dáncku?
bylo na nafsteve u svych prarodicu, velmi hogofogo lidi, museli koukat, dys vypat z letadla v zumpim tryku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:44
- Nahlásit

kejtlin
ty si rozbila pumpě psa
asi jo
kejtlin
jde ten vysavač?
ne..sou tam dva čudly,jeden nornálně jako na lux,to začlo vydávat zvuk jako normál lux a druhej na to aby to stříkalo,pak to trošek smrdělo a vypla sem to.uš to nevydává ten normál zvuk luxovací,jen to bzučí jako dyš zmáčkneš ten na vodu.seru na to du dokoukat homolky

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:51
- Nahlásit

leyenda
já chci bejt taky vaše děcko!!!!!!!!!!!!!! Proč musim vyfasovat davítkovou, kerá je nemožná, ani luksovat neumí, a nevyfasuju vás, kerá ste takovej slušnej čék s prarodičema v dáncku, holancku, španělsku, francousku....ach joooooooooooooo.

Jo a místo lichořešnice mám nějakou kabalu, všecko sem to snědla najednou, je mi parádně, bezva, ještě jeden spánek a du ven.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:53
- Nahlásit

leyenda
Pani, napadlo vas negdy, ze alkohol nici mozkove bunky
Ani nevím, už si nemůžu skoro na nic vzpomenout.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:53
- Nahlásit

frajerovi se rozbil kamion přímo na křižovatce, už tam stojí půl hodiny. včera jsem jela z liběchova na mělník což je max 10km hodinu a půl, jsou tam semafory+večer tam byla bouračka sem myslela, že vzteky sežeru ten volant, hlad jsem měla, žízeň, na záchod se mi chtělo nikde žádná pumpa v dohledu.
davidkova renata
jdi dokoukat homolky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:55
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a nevyskočil tam jen takový ten "plovák" na to mokré čištění? Nám to vysavač dělal. Stačilo vypnout a zapnout. Když ne, tak stačila rána shora. Ono si to sedlo, chvíli luxovalo a pak to vylítlo znova - třeba po 10 minutách. Takže zapnout - vypnout - dát pěstí. A tak furt dokola.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:56
- Nahlásit

Gerda
myslím si, že jsi nemocná shválně, protože mám přijet. Minule byla schválně nemocná Maryje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:58
- Nahlásit

Maky a Trix
)))) trupkáááááááá - hele už je to skoro dobrý, neboj sa, fčéra sem kvůli tobě dokonce trošku uklízela )))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 15:59
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerda
na závot přijedeš i v horečkách a s amputovanejma nohama
maky txy povalíš aš z moravy?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 16:00 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
ježiš, takový věci nedělej! já uklízela celej čtvrtek a pátek, protože měla přijet kámoška a nikomu takový trauma nepřeju.

kejtlin
áno, z Brna.

<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání