| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 23:47
- Nahlásit
venku fičí vichřice, blýská se ze všech stran, mám vyvenčeno, i želvy jsem vzala pro jistotu domů a psy zavřela do kotců, tak jdu do peří
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:05
- Nahlásit
to už všichni spíte? ???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:05
- Nahlásit
leyenda
nasla jsem skoro vsechno koreni z toho Dines seznamu, krome noveho koreni, jo a samozrejme nemam kravsky mliko, ale pouzila jsem mandlove, delam z nej palacinky a jde to
Líbíte se mi paní, taky vařím tímhle stylem . Co se mi zdá zbytečné, drahé a složité (třá takové kraviny jako muškátový oříšek a pod) to tam prostě nedám . Ostatní věci se vždycky dají nahradit
Akorát dneska jsem měla trošku prekérku. Jsem dělala bramboráky a zjistila jsem, že nemám polohrubou mouku. Chtěla jsem ji nahradit hladkou a neměla jsem ani hladkou . Na hrubou jsem se ani nedívala, tu jsem v životě na nic nepoužila a tudíž ji vůbec nekupuju. Chvíli jsem přemýšlela čím by tak šla mouka nahradit. Napadla mě rýže, nebo strouhanka.... ale nakonec jsem vyměkla a poslala jsem Mášenka do obchodu. Zpětně se za to stydím, to je řešení nehodné mého kuchařského gényja, měla jsem použít tu rýži
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:06
- Nahlásit
Monty
Paní, Pisezna je opravdu velmi krásná, líbí se mi čím dál tím víc . Šoltyje L2 jsou tedy mnohem hezčí, ale Pisezna by mohla uhrát třetí místo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:13 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
Šoltyje L2
co to je L2????
Já vám dám paní třetí místo!!!!!!!!!!!!!!!!
první místo a druhé místo má Monty a Sophi, jen jestě nefím, kdo bude mít první a druhé asi se to nigdy nedozvím, bo už teď fím, že je mám ráda stejně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:15
- Nahlásit
Monty
co to je L2????
Přece Laila a Lassie . Zkráceně L2 . Uš na ně voláme "elka" a chodí mi na to obě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:20
- Nahlásit
Biluška
to máte paní fikané
ségra od Sophi se prvotně jmenovala Demi a teď je to Haluška no chudák, až budou v restauraci volat halušky, tak přiběhne
Tag v f tom případě se moje malá měla jmenovat D2
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:25
- Nahlásit
Montyno ja nechrapu,ja byla venku a cumela na hvezdicky,to by se libilo pani vlcackove,jinak pincezna sofie je moc pekna,ja tu mela taky psi mimi,maleho bobtaila,ten je sladkej!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:29
- Nahlásit
nemethova5
děkuji paní za pochvalu zapnu si ICQ jestli nejdete ještě spát, g kde jste přišla ke štěněti Bobtaila, na hlídání???
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:40
- Nahlásit
tady asi bude taky burina, fouka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:57
- Nahlásit
Vážené dámy, víte o tom, že je dávno po večerce? Tagže sypejte zalehnout, ráno se vám zase nebude chtít fstávat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 01:02
- Nahlásit
Biluška
chtít - nechtít, já asi vstanu za dvě až tři hodiny
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 01:43
- Nahlásit
Zdar fšicí, co noveho? Potrebuju vejcuc! Zaregistrovala jsem jen Montyho mazlíka fotky - moc hezke a činené. Jinak vim prd, makam jak šroub (
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 05:39
- Nahlásit
Montyno ja tezko spat,kdyz jsem v praci,celou noc jsem byla venku,pekne jsem lezela na dece a hajan taky,sestra hlida kamosce bobtaila,tak se vcera tu na chvilku stavila.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:01
- Nahlásit
nemethova5
aha, vlastně, tak malá mě dneska přes noc nechala spát a vstávali jsme v šest
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:36
- Nahlásit
dobrý den všem tady
tak houbičky včera nějaký byli,část červivá,ale byli
jdu uklízet ten bordel v bytě,psiska dostanou ranní dávku a pak na velkou vychajdu s pojenou s prací
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:54
- Nahlásit
Dobrý den pipky, dnes nejdu do práce, je mi katastrofálně nedobře, už nemluvim. Máma šla s máňou, já musim ležet, páč nejpozději zítra musim objednat tílka na závot. Doufám, že mi v nojbůku půjdou pustit cedka, fčera sem si koupila Fše o mé matce a Traffic, nadvláda gengu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:03
- Nahlásit
Dobré ráno. Včera kolem osmé jsme dorazili ze Slovenska. Cesta byla mazec, narvali jsme do auta 4 lidi, 5 psů a hadry a jídlo na tři dny, cestou tam bylo jednomu členu osádky blbě a blil na každém kilometru. Dojeli jsme tam o půl dvanácté v noci a spát jsme šli až nad ránem. Hned první den se Frizo chytil pod krkem s místní šéfkou a tak zbytek víkendu trávil na úvaze s oteklým okem. Náš blbeček. Až budou fotky, tak je sem hodím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:22
- Nahlásit
Co tím myslíš, Psíčku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:31
- Nahlásit
Psíček
Těma hvězdičkama? To škaredé slofo, co jsi napsala ty, ale nechtěl jsem ho fypsat, abys mi sa to nedala přes dršku pšípadně.
Prosím tě, to není škaredé slovo. Škaredá slova jsou třá "vař.t,žeh.it" a tak podobně. Fuj, hned si pudu vypláchnout pusu, málem jsem je řekla
All
Fstávat a makat, Gerda nemusí gdyž je skoro mutvá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:00
- Nahlásit
jsem dávno vstalá a makám taky, psiska co hlídám mi v noci roztrhali kalendář na minikousíčky, měla jsem tam napsaný všechny hárání a objednávky ke zvířecím a lidským doktorům, takže vím pikaču
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:13
- Nahlásit
Mucholabka
Bodejť soudružko.
Na Slovensku po slovensky !
Podívejte labko, jak jsou potíže, český bratr intrikuje, u nás na slovači dostane **** po papuli.
Je to efektívnější
Biluška
Škaredá slova "vař.t,žeh.it"
No fuj ! Třikrát otčenáš. Zdravas a Sláva.
Práci Čest !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus,su nasraté,mám pms atak vůbec
Fata Morgana
gdo si,přelude??
Práci Čest !
a rukám klit a to se mi právě nedaří
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:05
- Nahlásit
vona mě Davídkovic nezabila????
To je difné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:07
- Nahlásit
Monty
očekávej nevítanou náfštěvu ,pochopitelně to nezůstane bes odezvy,ale budu to řešit kontaktně a né přes foru bo to de blbje
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
mám pms
http://www.topshop.cz/predmenstruacni_potize-16300 7-4047-av.html?ils=55
rukám klit
Aplikujte kuličku na praní !
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
ok, tak se připrafte, že vás přivítají tito dva narcističtí bílí psové
Jen vám tady hodím fotky, co gdyby jste náhodou zapomněla, jak vypadají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:15
- Nahlásit
Fata Morgana
no tak to ti děkuju! zrovna to co se nemá(to je ale skoro fšecko jak tak koukám) považuju za jedlý,takže to asi neklapne
http://www.youtube.com/watch?v=rslUo8Er_K8
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
Monty
paní to je super fotka a sofyje je moc krásná-ostatně to bílí knírači bývají
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:20
- Nahlásit
Děcka, tak já du spáti, už mám dopráno a nohy mě bolej jako čert. Furt mi volají z práce, snat už mě nechají být.
|