Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 23:47
- Nahlásit

venku fičí vichřice, blýská se ze všech stran, mám vyvenčeno, i želvy jsem vzala pro jistotu domů a psy zavřela do kotců, tak jdu do peří

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:05
- Nahlásit

to už všichni spíte? ???

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:05
- Nahlásit

leyenda
nasla jsem skoro vsechno koreni z toho Dines seznamu, krome noveho koreni, jo a samozrejme nemam kravsky mliko, ale pouzila jsem mandlove, delam z nej palacinky a jde to
Líbíte se mi paní, taky vařím tímhle stylem . Co se mi zdá zbytečné, drahé a složité (třá takové kraviny jako muškátový oříšek a pod) to tam prostě nedám . Ostatní věci se vždycky dají nahradit

Akorát dneska jsem měla trošku prekérku. Jsem dělala bramboráky a zjistila jsem, že nemám polohrubou mouku. Chtěla jsem ji nahradit hladkou a neměla jsem ani hladkou . Na hrubou jsem se ani nedívala, tu jsem v životě na nic nepoužila a tudíž ji vůbec nekupuju. Chvíli jsem přemýšlela čím by tak šla mouka nahradit. Napadla mě rýže, nebo strouhanka.... ale nakonec jsem vyměkla a poslala jsem Mášenka do obchodu. Zpětně se za to stydím, to je řešení nehodné mého kuchařského gényja, měla jsem použít tu rýži

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:06
- Nahlásit

Monty
Paní, Pisezna je opravdu velmi krásná, líbí se mi čím dál tím víc . Šoltyje L2 jsou tedy mnohem hezčí, ale Pisezna by mohla uhrát třetí místo

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:13 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Biluška
Šoltyje L2
co to je L2????
Já vám dám paní třetí místo!!!!!!!!!!!!!!!!
první místo a druhé místo má Monty a Sophi, jen jestě nefím, kdo bude mít první a druhé asi se to nigdy nedozvím, bo už teď fím, že je mám ráda stejně

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:15
- Nahlásit

Monty
co to je L2????
Přece Laila a Lassie . Zkráceně L2 . Uš na ně voláme "elka" a chodí mi na to obě

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:20
- Nahlásit

Biluška
to máte paní fikané
ségra od Sophi se prvotně jmenovala Demi a teď je to Haluška no chudák, až budou v restauraci volat halušky, tak přiběhne
Tag v f tom případě se moje malá měla jmenovat D2

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:25
- Nahlásit

Montyno ja nechrapu,ja byla venku a cumela na hvezdicky,to by se libilo pani vlcackove,jinak pincezna sofie je moc pekna,ja tu mela taky psi mimi,maleho bobtaila,ten je sladkej!

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:29
- Nahlásit

nemethova5
děkuji paní za pochvalu zapnu si ICQ jestli nejdete ještě spát, g kde jste přišla ke štěněti Bobtaila, na hlídání???

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:40
- Nahlásit

tady asi bude taky burina, fouka

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:57
- Nahlásit

Vážené dámy, víte o tom, že je dávno po večerce? Tagže sypejte zalehnout, ráno se vám zase nebude chtít fstávat

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 01:02
- Nahlásit

Biluška
chtít - nechtít, já asi vstanu za dvě až tři hodiny

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 01:43
- Nahlásit

Zdar fšicí, co noveho? Potrebuju vejcuc! Zaregistrovala jsem jen Montyho mazlíka fotky - moc hezke a činené. Jinak vim prd, makam jak šroub (

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 05:39
- Nahlásit

Montyno ja tezko spat,kdyz jsem v praci,celou noc jsem byla venku,pekne jsem lezela na dece a hajan taky,sestra hlida kamosce bobtaila,tak se vcera tu na chvilku stavila.

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:01
- Nahlásit

nemethova5
aha, vlastně, tak malá mě dneska přes noc nechala spát a vstávali jsme v šest

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:36
- Nahlásit

dobrý den všem tady
tak houbičky včera nějaký byli,část červivá,ale byli
jdu uklízet ten bordel v bytě,psiska dostanou ranní dávku a pak na velkou vychajdu s pojenou s prací

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 07:54
- Nahlásit

Dobrý den pipky, dnes nejdu do práce, je mi katastrofálně nedobře, už nemluvim. Máma šla s máňou, já musim ležet, páč nejpozději zítra musim objednat tílka na závot. Doufám, že mi v nojbůku půjdou pustit cedka, fčera sem si koupila Fše o mé matce a Traffic, nadvláda gengu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:03
- Nahlásit

Dobré ráno. Včera kolem osmé jsme dorazili ze Slovenska. Cesta byla mazec, narvali jsme do auta 4 lidi, 5 psů a hadry a jídlo na tři dny, cestou tam bylo jednomu členu osádky blbě a blil na každém kilometru. Dojeli jsme tam o půl dvanácté v noci a spát jsme šli až nad ránem. Hned první den se Frizo chytil pod krkem s místní šéfkou a tak zbytek víkendu trávil na úvaze s oteklým okem. Náš blbeček. Až budou fotky, tak je sem hodím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:22
- Nahlásit

Co tím myslíš, Psíčku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 08:31
- Nahlásit

Psíček
Těma hvězdičkama? To škaredé slofo, co jsi napsala ty, ale nechtěl jsem ho fypsat, abys mi sa to nedala přes dršku pšípadně.
Prosím tě, to není škaredé slovo. Škaredá slova jsou třá "vař.t,žeh.it" a tak podobně. Fuj, hned si pudu vypláchnout pusu, málem jsem je řekla

All
Fstávat a makat, Gerda nemusí gdyž je skoro mutvá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:00
- Nahlásit

jsem dávno vstalá a makám taky, psiska co hlídám mi v noci roztrhali kalendář na minikousíčky, měla jsem tam napsaný všechny hárání a objednávky ke zvířecím a lidským doktorům, takže vím pikaču

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:13
- Nahlásit

Mucholabka

Bodejť soudružko.
Na Slovensku po slovensky !
Podívejte labko, jak jsou potíže, český bratr intrikuje, u nás na slovači dostane **** po papuli.

Je to efektívnější

Biluška
Škaredá slova "vař.t,žeh.it"
No fuj ! Třikrát otčenáš. Zdravas a Sláva.

Práci Čest !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus,su nasraté,mám pms atak vůbec
Fata Morgana
gdo si,přelude??
Práci Čest !
a rukám klit a to se mi právě nedaří

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

vona mě Davídkovic nezabila????
To je difné

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:07
- Nahlásit

Monty
očekávej nevítanou náfštěvu,pochopitelně to nezůstane bes odezvy,ale budu to řešit kontaktně a né přes foru bo to de blbje

Fata Morgana
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
mám pms

http://www.topshop.cz/predmenstruacni_potize-16300 7-4047-av.html?ils=55

rukám klit
Aplikujte kuličku na praní !

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
ok, tak se připrafte, že vás přivítají tito dva narcističtí bílí psové
Jen vám tady hodím fotky, co gdyby jste náhodou zapomněla, jak vypadají

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:15
- Nahlásit

Fata Morgana
no tak to ti děkuju! zrovna to co se nemá(to je ale skoro fšecko jak tak koukám) považuju za jedlý,takže to asi neklapne
http://www.youtube.com/watch?v=rslUo8Er_K8

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:18
- Nahlásit

Monty
paní to je super fotka a sofyje je moc krásná-ostatně to bílí knírači bývají

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:20
- Nahlásit

Děcka, tak já du spáti, už mám dopráno a nohy mě bolej jako čert. Furt mi volají z práce, snat už mě nechají být.

<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání