Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:30
- Nahlásit

kejtlin
No, může to mít jak ta moje. Klidový režim to hodně spravil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:30
- Nahlásit

jdu si dát dalšího panáka a zkusit usnout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:33
- Nahlásit

Vlčáčková
klidovej režim pro štěně NO z pracovního spojení, to by byla její smrt a moje taky, ta týden nedělá a ničí všechno co ji přijde do cesty a co nepřijde, to si najde a mít ji v kotci jen ji pouštět na vyčůrání, vykadění a zas zpátky, tak to ne, to ji radši budu doživotně píchat metacam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:39
- Nahlásit

kejtlin
Však já mám agilního lovečáka, takže vím o tom svý. Ze začátku hrozný, pak se dalo trošku povolit, když si odvykla ty nejhorší věci.
Jdu spát, dobrou noc.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:41
- Nahlásit

kejtlin
klidovej režim pro štěně NO z pracovního spojení, to by byla její smrt a moje taky,
no prave... takovej pes potrebuje makat, jinak je to pro ni stejne zivot na houby
zavolej mu zejtra a objednej se na co nejdriv, at vis na cem jsi, necekej na prachy za hlidani

Lájoš
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:45
- Nahlásit

kejtlin
To je mi líto a připojuji se k leyendě. Objednejse co nejdřív.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:54
- Nahlásit

Lájoš
zdravim do Oryjentu
jak to, ze ponocujete, Biluska vyhlasila vecerku uz snad v 9

Lájoš
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 00:56
- Nahlásit

leyenda
Biluška jo, no já v podstatě taky ale pak jsem se nějak kousl a šel jsem a tu čtu a dočítám a nějak se mi nechce spát.

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 01:01
- Nahlásit

Lájoš
tak to jo, ale upozornuju, ze taky dost casne vyhlasuje budicek
Dobrou

Lájoš
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 01:05
- Nahlásit

leyenda
tak to jo, ale upozornuju, ze taky dost casne vyhlasuje budicek
tak dnes to nestihne tak vstávat a makat.

ps. tak dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 06:54
- Nahlásit

fstávat a makat a neflákat se . Mášenkovi pustím do pelechu fšechny psy, oni ho proberou

kejtlin
nemám ponětí co to je a jak se projevuje osteochondróza, to jsme díkybohu ještě neměli. Ale mám dost velké zkušenosti s luxací pately a špatnýma šlachama - psa jsem nasvalila co to šlo, svaly pak držely ty špatné klouby a celý život prakticky bez omezení odzávodila. Teď je jí jedenáct a půl a co se noh týče je naprosto OK.
Dalšího takového psa má kámoška - v sedmi měsících prakticky nezměřitelná DKK, pes skoro nechodil, po sto metrech si lehal na zem a kníkal. Poradila jsem jí nasvalit na maximum. Minulý týden jsem je potkala na závodech agi, běhají fakt dobře
Poradila bych ti to samý - nasvalit a neřešit to. Občas si holt zakulhá. Dokud nemá nějaké otřesné bolesti (a ty píšeš, že nemá) tak bych to vůbec neřešila, kor když to stejně řešit nejde.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:13
- Nahlásit

leyendaLájoš
nemůžu se objednat, když mám 300kč v peněžence!!!!!!!!!!!!!!!!
Biluška
zatíám boelsti extra nemá, ale co až zesílí za rok-dva, kdyby doživotně kulhala tak bych na to kašlala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:16
- Nahlásit

Vlčáčková
vím, že máš lovečáky, ale ti váží podstatně míň, goša má momentálně skoro 31 kg a je jí 9 měs

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:28
- Nahlásit

kejtlin
zatíám boelsti extra nemá, ale co až zesílí za rok-dva, kdyby doživotně kulhala tak bych na to kašlala
Heska má taky bolesti když se mění počasí. Nakonec já taky. Řeším to Rymadilem u psa a Tramalem u sebe a žijem dál. Nakonec co chceš udělat jiného? Když se to nedá operovat a nic? Ještě se teda můžeš užírat v sebelítosti jak je ten život nespravedlivej, ale to nikam nepovede.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:38
- Nahlásit

Biluška
nemůžu dělat nic, max. zeptat se do brodu musila ortopeda na jeho názor, at´ to mám potvrzený

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:40
- Nahlásit

ahoj fšici!

kejtlin
to je hrůza ať už se stane cokoliv, můžeš počítat s mou plnou podporou, morální aji finanční

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:44
- Nahlásit

kejtlin
nemůžu dělat nic, max. zeptat se do brodu musila ortopeda na jeho názor, at´ to mám potvrzený
No to jo, to bych udělala určitě. Přece jenom,ty taky nepůjdeš na operaci k obvoďákovi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 07:50
- Nahlásit

Biluška
to je jasný, že tam pojedu i mého veterináře zajímá co na to řekne on, s musilem se prý dobře znají
lidi jedu na ty houby, když se sem nepřihlásím, tak bloudíme s renčou po lese.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 08:42
- Nahlásit

kejtlinahojky,pockam si,az reknes co musil,jinak zdar hribum.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:00
- Nahlásit

Muchoš eventuelně jiní picbuláři
Při těch pitích soutěžích je fakt normální, že se závodí se sedmiměsíčníma štěňatama? Silový a skákací sporty? . To není věkově omezené skrz řád na ochranu zvířat? Co na to vet. správa? Páč u agi dělají děsný bordel když při neoficiálních závodech otevřou třídu štěňat . A to agi štěňata neskáčí ani omylem. Neznám agiliťáka, který by nechal psa skákat dřív jak řekněme v deseti-dvanácti měsících

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:12
- Nahlásit

Dobré jitro bombarďácíí!

kejtlin
Hele to je teda sodovka s Gošenou! Ale třeba Wami od ksindlic má čubíse, co přes katastrofální dysplázku nemohla snad vůbec chodit, teď jí čuba chodí, snad i běhá, nevim to přesně, vim, že sme si s ní psali krz kámoščinýho briárda, jak s čubou dělala a co jí pomohlo. S těma prachama to nějak splácáme, neboj, aspoň na ty vyšetření všechny.

Jinak nic, su děsně poštípané z fčerejší prochajdy, svědím sa jako čert.

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:29
- Nahlásit

Dobré dopoludně
Gerda
su děsně poštípané z fčerejší prochajdy, svědím sa jako čert
já téš, večír na stopje se na mě sviňuchy komáří vrhly a ruce mám samej pupenec, bo sem trupka mělá krátkej rukáf.

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:31
- Nahlásit

Stran těškého závotu
Je asi blbost tahat hárafku, co? Bo Kokyna začala v sobotu.
F kolik hodin se má bejt v neděli na místě? A gde vlasně to místo v mlíkožerách najdu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

Koko
Já bych pro Máňu rači hárafku, co už dajná, jí to pak frustruj, když se snaží a hárafka eště nechce, je pak smutná a nešťatná. Podrobnostě krs vejlet doladíme ešt v průbjěhu tejdenku, zejtra už budu f práci a aktualizuju disciplíny od aleksičky.

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:46
- Nahlásit

Gerda, davídková
Nerada se Vám sem pletu, ale jen k tomu Falcu - objednala jsem Vám místo chovatelskýho balení stehen balení po 2 kg. To chovatelský totiž je celých 10 kg v jedný zmrzlý kostce. Tak snad je to OK? Vyjde to prý asi o korunu na kilo víc.

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:55
- Nahlásit

Gerda
Já bych pro Máňu rači hárafku, co už dajná
Kokyna eště teda dajná nebude, ale vona je nabroušená, i když dajná Aby jako voskoušela, esi maj ti samci drajf.

Koko
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

Gerda
Podrobnostě krs vejlet doladíme ešt v průbjěhu tejdenku
budu napjatě sledovat foru uš sem vysledovala, co dám Maky za vobojky, co tobě za tílko..... a startovný a pohárky nevimkolik, každopádně i dyš hárafka zustane doma zaplatim co má vobjednanýho

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:06
- Nahlásit

Biluška
čus. Je to omezené, na Slovensku byl rok, někde jsem viděla deset měsíců. Ale v PL se třeba nikdy neřešily ani očkováky...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Venta
Vy ste strašně hodnej a uznalej čék, Ventičko, myslíte na bližního svého, moc díky, že ste nám to tak krásně vobjednala, vopravdu!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 10:19
- Nahlásit

Psíček
nejen tam

<< 1 ... 5031 . 5032 . 5033 . 5034 . 5035 . 5036 . 5037 . 5038 . 5039 . 5040 . 5041 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání