Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5040 . 5041 . 5042 . 5043 . 5044 . 5045 . 5046 . 5047 . 5048 . 5049 . 5050 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 22:58
- Nahlásit

kejtlin
z výcucu mám v háji psa-gošu resp. ona má v háji lokty, zřejmě naprosto v háji
no to mě mrzí, jinak srdečně zdravím.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:01
- Nahlásit

leyenda
pani, ja nebudu nikomu radit jestli jo nebo ne deti, to je kazdyho vec, stejne jestli nosi cervenej nebo modrej svetr, ale stejne jako u psu, i u pezetek je to tak, ze to hodne zalezi na vas, jak si je vychovate, takove je mate, aspon v tom detskem veku a navic si myslim, ze po nejakych kolempubertalnich revoltach se ten dobry zaklad nezapre a muzou z nich byt i slusni dospelaci. Smutne je, ze stejne jako spousta lidi si porizuje psy, ktere neumi vychovat, si kazdej porizuje deti. Kouknete se kolem sebe, kolik lidi, kteri si poradne nevi rady ani sami se sebou, se rozmnozuje.
svatá pravda, paní, opakuju, svatá pravda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:05
- Nahlásit

Monty
my s dědou jsme houbožrouti, přinesla jsem o trochu větší tašku než je velká penny igelitka-plnou a nezbylo na zamrazení, vše jsem zpracovala a část asi čtvrtku rozdala

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:05
- Nahlásit

sakra chtěla jsem jít spát a probralo se mi to torpédo a je půné energie, narozdíl ode mě

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:07
- Nahlásit

kejtlin
naši párkrát na hřibách byli, ale bohužel nic nedonestli, je jen jednou a to bylo jen na smaženici, tu mám sice taky ráda, ale raději mám polévku a na tu už jaksik nezbyl materiál

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:12
- Nahlásit

boha jeho něco takového teď dělá http://www.youtube.com/watch?v=FmUe81bVeIc akorád teď ještě u toho likviduje kolem všechno co se dá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:13
- Nahlásit

Monty
já to našla -asi těch 10kg hub za hodinu a půl, nevím jak to dělám asi nějak švidrám přisleplejma očkama, ale vidím převážně ty velký, kamarádka měla velkej hřib jeden a ostatní malý já měla 2 obří s 20cm průměrem klobouku-zdravý nečervavý a ostatní kolem 10cm-sme narazily na flek, kam nikdo nechodí, jen asi 3 malý vyloženě malý hříbky

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:16
- Nahlásit

kejtlin
tak já za tebou pošlu naše, ať už něco konečně donesou

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:19
- Nahlásit

dobrou noc houbařky a pincezny, je po večerce (asik).

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:19
- Nahlásit

no nic, jdu se jí pokusit utahat a snad půjdeme brzy spát
Brou noc

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:23 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

jsem ted vyndala z trouby dalsi! pernik a strcila do ni svestkovej kolac, zacinam tomu peceni nejak propadat

kejtlin
to vsechna ta jidla dneska snite? Nebo jsi to tak zavarovala?

tady zase zaclo lovecke silenstvi, jsem toho vyuzila pro overeni ne-reakce na strelbu, ale docela jsem se bala, aby nas neco netrefilo, nevim, co strileji, ale rany jako v kamenolomu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:39
- Nahlásit

Monty
Ten Tvůj mrňous mi rozštěkal maroda!!! Tak to teda prrr!!!!!!! To ať si to výžle nezvyká.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:40
- Nahlásit

leyenda
nesnědli jsme všechno, jen část, druhou asi až zítra, zbyde asi i na pozítří ale to je nejistý, bo jdu zejtra do práce a děda bude hladovej
já taky často peču a někdy i ráda, co mě nebaví je vánoční cukroví

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:47
- Nahlásit

kejtlin
pro me osobne by kuchyn vubec nemusela existovat, povazuju vareni a peceni za ztratu casu, ale chapu, ze ostatni prislusnici me domacnosti tento muj nazor nesdili, tak jim holt uvarim a napecu
Cukrovi jsem vzdycky pekla strasne moc co do mnozstvi i druhu, ale v roce 2006 jsme zrusili vanoce a je klid, kdyz maji na neco chut, upecu jim to prubezne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 23:52
- Nahlásit

leyenda
na vánoce dělám 5-6 druhů nejoblíbenějších, to se sní, děda je děsně na sladký, ale jinak vánoce neřeším, což zbytek rodiny nechápe, že jdu na tzv, štědrodenní dloooouhou procházku do lesa s psiskama než abych na poslední chvíli cídila a čistila co se dá, takhle přijdem-pokud nejsem na štědrej den v práci, udělám si kafe, postupně rozmrzáme u tv u pohádek, i když rok od roku je ten program v tv horší a horší.
jdu zalehnout s knihou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:03
- Nahlásit

ahooj co delate? ja furt resim kotata, vsude mnoho kotat a neni pro ne nikde misto

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja resim seno, nenasytna pezetka a nebezpecne lovce
neni to trochu pozde, ted kotata? To je druha letosni varka?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:19
- Nahlásit

leyenda
na kotata neni nikdy pozde mozna v prosinci to trosku polevi, uz je druha varka, ale oni se rodi prubezne furt

ty krmis pzka senem? aspon usetrite :P

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
aha, tak tady jsou kotata videt jen koncem jara
ty krmis pzka senem? aspon usetrite
ne, seno potrebuju pro kone, pz musi jist, co dum da

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 00:41
- Nahlásit

jdu vencit a spat jsem naka zmozena. zitra bych mela jit na krev, ale asi se na to vybodnu nechce se mi vstavat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 01:32
- Nahlásit

Koukám, že jsem tu dneska poslední.

Lola1
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 04:55
- Nahlásit

Vstávat a cvičít!!!! Šup, šup!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 06:35
- Nahlásit

Fstávat a makat, bože jak mě se dneska nechce

Lola1
Takže ta kobylka s hříbětem nebo bez nebude? Chápu to dobře?
Ne, nechce se mi starat o cizí hříbě. A mám strach, že ze mě bude chlap tahat další prachy, kdyby náhodou hříbě onemocnělo, nebo se mu něco stalo, nebo tak něco. Takže sháníme další. Mám dva tipy od MaggieM, asi v pondělí se tam zajedem podívat. Pokud teda stihnou spravit auto. Páč máme prasklý výfuk, takže to dělá rámus asi jako vytuněný traktor Původně to chtěli spravovat v pátek. To jsem zatrhla, páč jsme v sobotu museli do Práglu na to plavání. Tak se to posunulo na pondělí odpolodne. To do toho zasejc cosi vlezlo pánovi opravářovi. Momentální termín je čtvrtek odpolodne - to znamená dneska do Opavy a zítra do Ostravy musím jet traktorem Do Kroměříže s tím fakt nepojedu, ani gdyby tam ty koně rozdávali zadarmo

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:20
- Nahlásit

Dobrééé ránko fšeckým!

NESNÁŠÍM KATASTRÁLNÍ ÚŘAD!!! Byt už je ve stadiu těsně před přepsáním na mě, všecko schválili a nejsou schopní přiklepnout ten poslední štěmpl já ho potřebuju převzít tenhle týden!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:35
- Nahlásit

Bayshanazdarek!ja cetla KASTRÁLNÍ úrad!jsem trupka,se mi nejak pletou oci,sotva jsem vstala a uz me boli palice!jinak pani to jsme na to stejne urady nesnasim taky,hlavne ty samoliby idioty co tam delaji.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:38
- Nahlásit

nemethova5
brej den pani, gratuluju k práci, ať se vám tam daří!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:40
- Nahlásit

Bayshadobrej den pani,doufam,ze bude!nejak jsem blbe vstala,boli me hlava,boli me celej clovek,jsem cela naka dobita.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:49
- Nahlásit

volala jsem do brodu a musil má tento týden dovolenou, je tam ještě ortoped doktor david, ale asi počkám na musila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:54
- Nahlásit

kejtlincus houbova pani,pak dejte vedet.takze me neboli jen hlava,ale i zuby a v krku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

kejtlin
to budeš mít lepší, ten týden nehraje velkou roli a je lepší počkat na opravdovýho odborníka
jak seš na tom s prachama? můžu půjčit, není problém...

<< 1 ... 5040 . 5041 . 5042 . 5043 . 5044 . 5045 . 5046 . 5047 . 5048 . 5049 . 5050 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání