| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 19:43
- Nahlásit
krasny slunecny letni vecer,
kachna
pani, jestli vam gerdicka dala 2 pytle, tak vezte, ze jeden z nich
obsahoval hadry pro utulek, abyste si nemyslela, ze jsem silena,
jsem si akorat nepamatovala kterej byl kterej, tak jsem ji poprosila, aby se do toho koukla sama
nemethova5
tak si, pani, berte psiky oba, budete tam mit veselo a treba vam daj prispevek za druhyho psa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 19:49
- Nahlásit
leyendanemuzu nevzali by mi oba dva do busu,coz je problem,ten maco cerny si jeste nelehl,furt tady snupe!no veselo by bylo,ale sd vouma cestovat nemuzu,jsou u nas kreteni soferi!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:01
- Nahlásit
jdu se dívat na ty tlouštíky, Nemocnice nevímkolik XXXXL, aby mě přešla chuť se pořád něčím cpát.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:07
- Nahlásit
nazdááár fšicííí!
hurááá, bytešek je přepsaný na mě!! taxe to tendle tejden stihne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
Bayshavelka gratulace!!!hip hip hura!
makrelfuj taky se divam,primo odstrasujici priklad.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:11
- Nahlásit
Baysha
gratuluju a at jste tam moc spokojeny a stastny
nemethova5
a jo? tam muze jeden cek jen jednoho cokla?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:12
- Nahlásit
leyendapani vy jste me spatne pochopila,klidne i deset,kdybych je mela,ale jsou ridici totalni kokoti,nevezmou me s dvouma psama!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:15
- Nahlásit
nemethova5
nemuzu nevzali by mi oba dva do busu,
hele a to už neplatí že když jsou to 2 psi jednoho majitele takže je veme????
Baysha
bytešek je přepsaný na mě!
gratuluju
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:16 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
nemethova5
aha, a proc? Tak koupite druhymu coklu listek, jestli ma cestujici cek narok jen na jednoho cokla zadarmo.
jo tak jestli dobre chapu Alexu, tak do ceskyho busu muze celkem jeden pes?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:19
- Nahlásit
Alexajo to plati,ze muzes dvouma,ale jak jede proste kokot,tak ho to nezajima a ty se muzes hadat jak svina a nic s tim neudelas!kdyz jedou znami,je to v poho.
leyendau nas se za kazdeho psa plati polovicni,ale tezko vam tady budu vysvetlovat tezkou demenci a stupiditu nekterych ridicu,to bych rovnou mohla napsat diplomku o dusevnim zdravi ridicu v cechach!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:21
- Nahlásit
leyendajo podle nekterych jo,stupidni nazor jednoho z ridicu!jsou to dva psi tak se servou a ja jsem za to zodpovedny a zaboha takovemu kretenovy nevysvetlite,ze jsou oba dva tvoji a jsou vychovani!!!!!!!!na to proste uz nemam nervy a asi to zacnu strilet pekne jednoho po druhem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
nemethova5
jo to plati,ze muzes dvouma,ale jak jede proste kokot,tak ho to nezajima a ty se muzes hadat jak svina a nic s tim neudelas!kdyz jedou znami,je to v poho.
no a co si na ty kokoty stěžovat, páč essi je v přepravním řádu že můžeš se dvouma tak se máš o co opřít. Jo a buď ráda za poloviční jízdný v Praze platěj plný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
makrel
a co ten zítřek, už víš?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:26
- Nahlásit
Alexazkousela jsem zkousela,je to marny boj s vetrnymi mlyny,bylo mi receno,ze to zalezi na ridici!!!rad,nerad,jsou to dementi,kdyby moji psi delali bordel,nereknu ani slovo,ale oni jsou tak hodni,ze to neni ani mozny.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 20:53
- Nahlásit
V přepravním řádu je "jeden pes". Dva psi jednoho majitele už dávno neplatí. Jsem se o tom zrovna nedávno bavila s kámoščiným tatínkem - je řidič busu. Říkal, že záleží čistě na řidiči, některý těch psů povolí třá deset, jinej řve kvůli jednomu a druhého nepustí ani omylem.
Jsem jednou zažila docela prekérní situaci když jsem byla jako vedoucí na táboře se slepýma děckama. Vraceli jsme se do tábora z výletu a poslední kousek jsme měli jet busem (cca deset-patnáct kiláků). Jeden kluk tam měl vodícího psa. Plus já Hesinu a Pumu. Puma měla taky papíry coby asistenční pes. Hesina byla schovaná v batohu, byla tak naučená jezdit. TAkže o Hesce vůbec nevěděl. Nastoupili všechny děcka, druhý vedoucí, ten kluk s retrívrem. Nastupuju já s Pumou a řidič začal řvát, že mě nepustí. Ten autobus byl jinak skoro prázdný, pár babek co se vracelo od doktorů a nějací houbaři. Nás bylo asi deset plus mínus. Hádka jak blázen. Řidič řval, že mě nepustí, že dva psy nevezme. Já řvala, že nevidím ani jednoho psa, vidím dvě kompenzační pomůcky. Lidi řvali po něm ať jede. On řval, že nepojede, že druhého psa nevezme. Pak jsem prohlásila, že chci okamžitě jeho služební číslo, že jdu volat jeho nadřízenému. Zavřel dveře a jelo se . Ale nasral mě na několik dní dopředu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
nakej teskej empatyk asik to byl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:05
- Nahlásit
Biluška
to se bavíte o jakém přepravním řádu??? u nás je povoleno dva psy jednoho majitele
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:12
- Nahlásit
Alexa
Dotas stran teškého závotu: s Kokynou sem chtěla soutěžit v 2. kategorii, ale začla hárat, asi ji teda nemam brát s sebou, což??
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:13
- Nahlásit
Biluška
Dva psi jednoho majitele už dávno neplatí.
a co vlaky? nevíš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:52
- Nahlásit
Tak holky. S Bekynkou je to moc špatný. Po sobotních skvělých rentgenech, kde nebyla vidět žádná rakovina, se znova prohlížel výtok z nádoru. A je to velmi agresivní nádor, která na 70 % už metastázy vytvořil, jen zatím nejsou vidět. Mohla jsem udělat tři věci:
1) nic, jen tlumit bolest ze zánětu, který nádor vytváří,
2) vyříznout nádor,
3) vyříznout celou lištu, neb jí má nateklou čili je tam zánět.
Pravděpodobnost vyléčení:
1) 0, 2) taky prakticky 0, 3) asi 30 %, tady naděje je, ale nádor má cca 3 a něco centimetry a tento typ metastázuje při velikosti 2 cm. Takže prognoza vyléčení veškerá žádná.
Nakonec jsem se rozhodla pro nedělání ničeho, jen tlumení bolesti.
Bohužel Bekynka má stále zájem o vše, chodí za mnou (když může a jde jí to), hlídá atd. Takže je to bojovnice a možná dělám chybu. Ale je jí už 13,5 roku, což je zhruba věk, kterého se toto plemeno dožívá.
Takhle má před sebou 2 - 7 měsíců. To nikdo neví.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Pani, to je blbý rozhodování, ale asi bych taky udělala bod 1. Metastázy už s největší pravděpodobností jsou, takže bys operací stejně nic nevyřešila
malinka
Ve vlaku je to jedno, můžeš mít psů třá dvacet. Se čtyřmi-pěti jezdím bez problémů.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
Biluška
V přepravním řádu je "jeden pes". Dva psi jednoho majitele už dávno neplatí. Jsem se o tom zrovna nedávno bavila s kámoščiným tatínkem - je řidič busu.
No, já bych si zase tak nevyskakovala. Ono taky záleží s jakou společností jedeš, víš..
To není jak vlak - že to platí pro všecky. Což zasejc vím, páč já auto nikdy neměla a nikdy mít nebudu a se psama jezdím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:09
- Nahlásit
impact
. Ono taky záleží s jakou společností jedeš, víš
A jo, to je možný. Já teda autobusy nepreferovala nigdy, dokud jsem neměla auto tak jsem jezdila hlavně vlakem. Autobus je fujbek. Nedají se tam otevřít okýnka a vystrkovat z nich hlava, řvou tam kvůli psům, jezdí to pomalu a když sluní svítídlo tak tam bývá děsný vedro
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:13
- Nahlásit
Mám půjčenej Kruch dva. Jdu se bát . Ne, abyste tu drásaly přes večerku .
Gdyby se tu náhodou oběvila Makrel, Monty, Leila, Muchoš, nebo něgdo jiný z Ostraváků - mám děsně moc modrých bobulí (švestky), žlutých bobulí (špendlíky) a nějakých zelených bobulí, o kterých vůbec nevím jak se menujou, ale sou fantastický. Fakt bombastický, ale nevydrží, jak je natrhám tak se hrozně rychle kazí . Se musí sníst ještě ten samý den. Gdybyste nějaké z toho chtěli tak písněte, zítra ráno jedu do Ovy tak přivezu. Ale písejte hned, vyjíždím o půl osmé ráno.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
Biluška
Ryngle? Já ci švestky. Klidně ze pět sudů.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:49
- Nahlásit
Vlčáčkovácau pani,ja uz bych do ni nerezala,tak jak pise biluse,jestrli tam uz jsou ty metastazy,to je fak ttezky rozhodovani!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
Koko
Dotas stran teškého závotu: s Kokynou sem chtěla soutěžit v 2. kategorii, ale začla hárat, asi ji teda nemam brát s sebou, což??
mě to neva já mám čupky ale essi by to jako někomu vadilo není problém abys startovala poslední, jak se to běžně dělá. Takže jí klíďo vem a když bude mít někdo problém holt jí nepustíš na začátku na plac ju.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 22:55
- Nahlásit
Vlčáčková
vím že je to děsně těžký rozhodnutí, ale po vlastní zkušenosti, kdy jsem mojí první milovaný maliňačce nechala operovat nádor mléčné žlázy a za 14 dní po operaci, kdy nádor vyrostl opět jsem jí stejně musela nechat uspat. Takže v tomhle stavu bych určitě neoperovala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:04
- Nahlásit
přátelé, moje smůla pokračuje, ted´ jsem přijela z veteriny s dalmatinkou co hlídám-divně chodila, nebyla vyloženě špatná, ale nezdála se mi, má kámen v močovém měchýři-takže kapačky, atb, a injekce proti bolesti a zejtra kontrola, ten kámen se začal hýbat, proto ta bolest a divná chůze
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:12
- Nahlásit
jop a honza od zuzky nesoutěží-kim má hematom v uchu+zánět, se vším pomůže, bude fotit a točit jen nestartuje-docela ho to mrzí, ale jeli se mnou na tu veterinu já s dalmatinkou,honza s kimem.
|