Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5049 . 5050 . 5051 . 5052 . 5053 . 5054 . 5055 . 5056 . 5057 . 5058 . 5059 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:14
- Nahlásit

[bVlčáčková][/b]
je to hrozný a těžký, znám to dobře, ale nenchala bych ji operovat

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

já jsem se dneska večer na procházce zasmála.
Přišel pán, že mám krásný psy, že se mu strašně líbí jen si nemůže vzpomenout co je to za rasu.
Já že westíci.
On se rozplýval nad malou a ptal se kolik má.
Já že včera dva měsíce.
Pak se mě zeptal jestli si ho nechám.
Já na to, že Monty není fena její máme
Takže si myslel, že Monty je máma od Sophi

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

Vlčáčková
To je mi líto. Taky bych nenechávala na základě zkušeností s naším psem operovat, další problém je totiž v hojení. Nechávali jsme operovat akutní pyometru (doktoři nám neřekli o jiné možnosti), buď tam už ta rakovina byla, nebo se tím rozjela. Ale ten nemocnej organismus se strašlivě dlouho a špatně hojil .

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:47
- Nahlásit

Montyno jo kazdy si zase mysli,ze hajan je mama od amina,taky sranda.
kejtlinprosim te,kde ty na tu smulu chodis?to uz neni prece normalni,nebo te nekdo proklel,nebo nevim,fakt.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:49
- Nahlásit

kachna_

Ano, taky jsem nechala operovat pyometru. Hrozně jsem nechtěla a oni do mě hučeli. Asi jsem neměla, děloha nebyla zaplněná, všechno odtékalo. No a tohle je hned na to. Takže asi spojené s tím. Jsem na sebe nasraná, že jsem se nechala přemluvit.

Ale tohle už operovat nenechám.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:52
- Nahlásit

nemethova5
jo to je, přišlo mi to strašně legrační

Vlčáčková
držte se paní, musí to být hrozné

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2010 23:56
- Nahlásit

Vlčáčková
je mi to líto, ale myslím že je to správné rozhodnutí, drž se
n emethova5
asi mě někdo fakt proklel,já už se tomu směju, ale dneska jsem se zhroutila mě musela vézt zuzka sem nebyla schopná řídit,je toho už moc

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:08
- Nahlásit

nemethova5 a Monty
Tak o nás to s oblibou tvrdí maminky svým dětem nebo babičky svým vnoučátkům. Veledůležitým hlasem jim sdělují, že je ten velkej černej je maminka a ti malí bílí okolo jsou její dětičky. Většinou jen s úsměvem přikývnu, abych nekazila všeznalost maminek a babiček.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:08
- Nahlásit

kejtlinno,tak to ti nezavidim,ale pevne verim,ze se smula fakt uz prolomi!to neni preci mozny,aby se ti lepila smula stale na paty!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:14
- Nahlásit

nemethova5
mám smůlu už spoustu let,n evím proč prostě si mě ten nahoře vybral a dává mi to sežrat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:19
- Nahlásit

kejtlintak doufejme,ze uz se smula protrhne!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:22
- Nahlásit

nemethova5
já už nedoufám,nakrmila jsem,vyvenčila,jdu do sprchy a spát

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 00:51
- Nahlásit

hoj

Gerda
hele me ze startu vyskrtnete, ja se prijdu jen jukat a asi Skubyho brat nebudu at nema hancaw moc plno a i se bojim krz to srdce. A on fakt nic neumi. Sedni jste mi skrtli, takze i kdyby jel zavodit nebude, ju?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 07:33
- Nahlásit

Fstávat a makat

impact
švestky f sudu už zabavil otec

All
My tak měli na sídlišti trafikantku co mi děsně lezla na nervy, páč mým psům furt házela nějaké zbytky Měla trafiku hned vedle brány na stanici gde jsem předstírala pracovní činnost. Měla jsem Hesinku a Belinku. Belince bylo cca čtyři-pět měsíců když jsme našli v lese vrh vyhozených štěňat. Jedno si vzala kolegyně z práce. Byli to kříženci NO, čili v šesti týdnech už mnohem větší než Hesinka . Ráno si jdeme do práce, se fšema psama. Bába málem vypadla z trafiky a přes celou ulici řve "jééééé, Libuško, vy máte novýho psa?". Já na to "ne, to je Marcely".
- "Jéééé, Marcelko, vy jste si pořídila pejska? A jaký je hezký...To je štěňátko od Hesinky a Belinky, viďte?"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:34
- Nahlásit

Holky, díky.

Ještě mi včera zdechnul NB. Nejde mu větráček. Tak dnes "za studena" tisknu nějaké doklady do účta a pak ho balím a pojedeme do opravy. Ale domnívám se, že stejně jako Bekynka už asi opravit nepůjde.
Bekynce se po prášku trošku ulevilo, dneska chodí líp.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:47
- Nahlásit

Ahoj žumpo, už aby byla neděle

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 08:51
- Nahlásit

Biluška
To je štěňátko od Hesinky a Belinky, viďte?"
Poslouchejte, to je ňáký divný. Vždyť homosexuální páry v registrovaném partnerství nesmí adoptovat děti.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:01
- Nahlásit

Chcete někdo ročního staforda který majitelce roztrhl ruku? Ona už ho nechce ani vidět. Zítra ho dovezou, myslela jsem že ji překecám ať s ním dělá. Zjistila bych jestli je úplný magor a nechala ho odejít nebo ji naučila s ním dělat, ale její přítel říkal že o něm pak už nikdy nechce slyšet.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:06
- Nahlásit

all
Po dlouhé době dobré deň fšem.

Mám v poslední době šílený sny. Před pár dny jsem porodila děcko, další den jsem čekala dvojčata, včera nám pes zakousl Jessu a já celou noc šílela, že bez ní nemůžu být a dnes v noci Lukáš přejel autem štěně ofčáka.

Jsem magor?

Koko
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

Alexa
Takže jí klíďo vem a když bude mít někdo problém holt jí nepustíš na začátku na plac ju
OK, tak šak je to jen srandamač Takže pojedem ve složení Kokyna háravá a Čilina kulhavá, to to vytrhneme

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Koko
v jaký fázi hárání bude?

Koko
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:43
- Nahlásit

Maky a Trix
v jaký fázi hárání bude
bude 8 den, hele kdyby se to někomu nehodilo já ji brát nemusim, fakt to beru jako sranda závot, takže tam stejně nic než tu srandu nepředvedem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:45
- Nahlásit

Koko

nee, v poho, my s tím zatím úspěšně bojujeme, preferuju závod u háravky, kde budu moct případné nedostatky v tréninku svíst na ní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

já budu mít sebou háravky 2,jezevčici a mladou NO ani s jednou nebudu závodit

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

kejtlin
dobře, tak teď už to budu považovat za promyšlenou sabotáž.

Koko
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:54
- Nahlásit

kejtlin
Proč nezávodíš? Doufám, že se to závodění nebere moc vážně, jinak budu za dementa, až čuby předvedu s Kokynou tedy cvičíme, ale s Čilinou možná tak sedni, lehni když má výbornou náladu. Já to furt beru jako pobavení, tak mě dyš tak vyveďte z omylu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:58
- Nahlásit

Dobrého jitra, milí lidé.

Vlčáčková
Pani, je mi vás velice líto, nevim, co bych dělala já...můžu vám jen říct - držte se!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 09:59
- Nahlásit

Koko
já budu závodit, ale jen s jednou fenou-mám 13 psů

Koko
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:01
- Nahlásit

kejtlin
no a závodíš navážno, nebo pro pobavení? že bych si eště narychlo něgde vypučila psa co něco umí

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2010 10:02
- Nahlásit

Lišák bališák:

Zakousl nám všechny šelmyje, neboť je to picbum:

<< 1 ... 5049 . 5050 . 5051 . 5052 . 5053 . 5054 . 5055 . 5056 . 5057 . 5058 . 5059 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání