| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:10
- Nahlásit
Gerda
Kdo bude vyloženě vysírat, dá si tam lilátko
pockej, as pride Biluska, da te na seznam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
Gerda
navíc mladší medvěd je akrobatka
dneska skákala po spícím Montym a dělala si z něho průlizku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:12
- Nahlásit
leyenda
děkuji
a já vím co by byl největší trest pro Davídkovou, kdyby si musela dát jako tabetu moje narcistické lední medvědy/knírače
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda
Kdo bude vyloženě vysírat, dá si tam lilátko
myslim že to neklapne..votchytil by ho antivirák..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda
Kdo bude vyloženě vysírat, dá si tam lilátko.
Si na seznamu Aš tě příště potkáme tak tě Lilátko zplive od hlavy k patě
Chuďátko Lilátko je totiž nemocné . Je celé opelichané a pořád pelichá dál Uš má obrovské místa úplně holé . Furt nemůžou přijít na to co jí je. Asi béme mít Lilátko-naháče
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:14
- Nahlásit
Biluška
a není votrávená? Že ty jí cpeš do žrádla thálium! Přiznej se
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Monty
a já vím co by byl největší trest pro Davídkovou, kdyby si musela dát jako tabetu moje narcistické lední medvědy/knírače
sim tě vynech slovo by a máš celkem popsanou realitu
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Taky si na seznamu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
je jasný,že dou nahouby či jahody či jiný zplodiny
myslíš, že dyš má pes košíček, hledá dvanáctero mněsíčkůch? Takže každý pejsek, co má košíček, je maruška. Maruška v zimě. Z toho logicky plyne, že maruška je picbum. Jak může mít někdo za sestru děfče, co je picbum? Já ti nevim holka.
leyenda
mne pripadaj tvoje zuzanky taky moc roztomile a legracni
vidiš, taky nepoužilas slovo heské )))
Monty
stejnak tě přestane bavit, až vyroste a dáš jí do útulku, známe tu dnešní mládeš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:17
- Nahlásit
Maky a Trix
a není votrávená? Že ty jí cpeš do žrádla thálium! Přiznej se
Ani nevim co to je. Cpu do ní fšechno co do ostatních - vetamiks,droždí, vajíčka, mrkef, švestky, ty divný zelený bobule co nevim jak se menujou, ale sou dobrý, nudle (jako těstoviny, ne impaktiny nudle), sem tam granule....prostě to co ostatní. Plus teda neustále žere kravince Furt jí to zakazuju, ale dost často mě přečůrá a nějaký si zobne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:18
- Nahlásit
Biluška
dej sem prosím fotku, moje kamarádka má velmi zlobivé pézetko co nechce chodit spát, myslím, že až uvidí opelichané lilátko,tak zalítne do postele jedna dvě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:18
- Nahlásit
Biluška
A nějaký stěry? Dělali ste stěry, nebo už se z larvy líhne holý mimozemšťaň? myslíš, že lilátkova podoba byla jen dočasná a nyní se připravuje na dospělce? Třá motýl je taky hnusnej, když je eště larva.....
Maky a Trix
samozřejmě že jí dává thálijum, chce s ní vyhrát tu filmovou cenu thálije, tak si pomáhá dopingem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
kejtlin
to vypadá na hormonální nerovnováhu, mě takhle pelichaly čivy zničehonic a bylo to hormonama
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
Biluška
co štítná žláza?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:22
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že lilátkova podoba byla jen dočasná a nyní se připravuje na dospělce? Třá motýl je taky hnusnej, když je eště larva.....
jako vetřelec!!!
někerej motýl je hnusnej furt třá lyšej smrtihlaf
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
vy jste paní pako, dovopravdy nemůže z vás, kdybych něco pila, huž bych měla voprskaný monitor
Biluška
chudák lilátko, no Monty má zase a opět zánět kůže a další atb
Gerda
stejnak tě přestane bavit, až vyroste a dáš jí do útulku, známe tu dnešní mládeš
tak to už jí dávám, vod prvního okamžiku
Si myslíte, že se asi nechám zavřít do cvokhausu ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:25
- Nahlásit
Gerda
Začalo se tím, že se dělali stěry na demodeks, páč to prostě vypadalo jako demodeks. Nebyl tam. Přišel druhej vet, kouknul, řeknul "demodeks, uděláme stěry". Nebyl tam Celkem se to opakovalo štyřikrát, nebyl tam nigdy. Pak se začali dělat kultivace na plísně. Mockrát. Furt nic. Fčil pudem na kref a začnou se řešit hormony a tyhlety věci. Chtěla sem jít dneska, ale cestou z práce sem dostala pokutu (stofku po mě chtěl, no moje nervy ) za nesvítící svjetlo, ojetou pnojmatiku a prdlej výfuk Tak jel Mášenek s Miňonkou k miňonkodoktorovi a Lilátko pojede aš zítra.
Jo a ráno Lilátko kulhalo. Hodně. Na přední nohu. Přitom se jí nic nestalo, neporvala se, nesportovala...nic. Prostě se vzbudila a kulhala. Uš nekulhá. Ona prostě furt musí mít něco ekstra
kejtlin
Vyfotím ji a pošlu .
Jako pelichá fakt hodně, má úplně olysalé fleky. Vypadá jako kdyby ji ožrali moli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:30
- Nahlásit
Gerda
Lilátko není žádná larva Dostaneš strašlivě do dršky až tě uvidím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:32
- Nahlásit
davidkova renata Gerda
džessynka! Jo, to je džessynka ) a delinka
já to tušila
Vy jste bubééé!!!
Dobře, jak chcete, posílám vám expres pískající pinčofku Tomáška. A ne jen na týden, ale na měsíc ke každé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:42
- Nahlásit
pawLINka
Dobře, jak chcete, posílám vám expres pískající pinčofku Tomáška. A ne jen na týden, ale na měsíc ke každé.
Pošli jim ho, pošli, to mají za to, že řekli o Lilátku, že je larva
Jinak si ale myslím, že se na Toma vztahuje zákon o přechovávání a prodeji zbraní . Toho asi nemůžeš jen tak poslat, by tě mohli obvinit z terorismu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:50
- Nahlásit
Biluška
hele slovo demodeks sem slyšela poprvé docela nedávno, jen když sem si o tom hledala jakési info, co to vlastně je, četla sem, že někdy je nutný dělat stěry dosti hluboko v kůži...že se na povrchu nemusí projevit...nevim, fakt nevim, jen mě napadlo, že sem to někde četla. A co svrab? A štítka se vyšetřuje z krve?
Lilátko není žádná larva
ne že je, že byla a fčilkaj se z ní klube motýl...třá už bude krásná...
pawLINka
Vy jste bubééé!!!
ale máme krásné psy....Tomáška si nechaj, pískací pinčofka určitě chytila výraz od džessynky a delinky a dělala by nám tutkaj v prhééé velikou ostudu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 13:56 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
štítná žláza se bude nejspíše vyšetřovat z krve, demodex se dělaj seškraby, tudíž až do krve, na rozhraní zdravé a nemocné kůže. Pak se to dlouho louhuje a takový kraviny a pak vidíš malý roztomilý doutníčky, což je pan demodex.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:01
- Nahlásit
Maky a Trix
tak ať ti biluše pošle kus lilátka a strč si ho pod mikroskop, ne?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:02
- Nahlásit
Biluška
myslím, že se na Toma vztahuje zákon o přechovávání a prodeji zbraní
Tak ho osobně přivezu. A budu ráda, když se ho aspoň na chvíli zbavím. Zrovna před pár minutama jsem na něho ječela ať už konečně zavře tu svou zrzavou hubu, lehne si a napíská. Degen. Odměnil mě ščastným pískotem, protože si myslel, že ven přece jenom půjdem.
Gerda
Ale né, Tom se umí tvářit jedinej normálně.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:02
- Nahlásit
Gerda
to úplně není tak jednoduchý, ale každej veterinář by to měl zvládnout bez problémů a pokud jí ho už dělali dvakrát... spíš bych to viděla na nějakej problém štítný žlázy nebo něco podobnýho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:06
- Nahlásit
pawLINka
Tom se umí tvářit jedinej normálně.
Tak sem vrať raději zas tu džessynku ))))
Maky a Trix
kdybys s sebou vzala stříkačky a jehly, mohla si nám cvičně nabrat všechny psy a udělat jim krevní rozbor....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:11
- Nahlásit
Gerda
to bych nemohla, protože to nejde. Musela bych si to všechno zaplatit, platím i Trixoj, když tam dávám krev. Ty slevy, co máme jsou naprosto minimální a přístup do laborky, abychom si to dělali sami nemáme.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:17
- Nahlásit
Biluška
Milouš se dělaly odběry krve, stěry atd. atd. atd. Nepomohlo nic. Prý jí nic není, teda kromě toho, že se už dva roky drbe do krve a tuhle vylínala, že se sousedi ptali, jestli jí mamča neoholila. Asi má nějakou alergii, snad.
Zkus přidat zelenou řasu - chlorelu a phytovet detox. Tím nemáš co zkazit (esli nebude alergická na řasu a phytovet)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:19
- Nahlásit
Maky a Trix
ale mohla bys vzít stetoskop a poslechnou cvičně můj důchod´ák.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 14:22
- Nahlásit
Maky a Trix
a nějakej zákrok bysme si mohli vyzkoušet, mohla bys nám udělat přednášku mladého veterináře o nějakejch zajímavejch věcech a u toho poslechnout ty kejtlininý geronty )
Jo a přijede Huanakr s Bregoslavem, chudák nemá ocásek.
|