| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:23
- Nahlásit
makrelno jo tak marny,kdyz musi mit pes dietu,tak holt musi byt maso zavarene ve sklenicich.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
no jo,a jen jsem si u toho připadala fakt divně, ale zase mu nebylo nic a lítal v pohodě po lesích, tak to za to stálo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:24
- Nahlásit
Budu muset končit. Zdá se, že poslední den bez ledničky, zato s česnekovou pomazánkou, bez ledničky bezprizorní a zvlčilou, udělalo svý.
Tak zatím.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:25
- Nahlásit
makrelna druzicku se zeptejte pani vlcackove,nemuzu mluvit za ni.
kejtlinna houby jedu pristi tyden uz se tesim.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
dá se, že poslední den bez ledničky, zato s česnekovou pomazánkou, bez ledničky bezprizorní a zvlčilou, udělalo svý.
tak to teď nechápu
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
JO a eště sem vám chtěla říct, že sme byly odpo s mámou koukat na lednice, telky a vysávače, pán byl děsně zpruzenej, že mi přijde telka za desítku drahá, že to, co mi nabízí za třináct je bomba telka. Řikala sem, že dyš na to skoro nekoukám, přijde mi desítka hodně, že chci jen malinkou obyč telku, že sem myslela, že do bůra se v poho vejdu, koukal na nás fakt krz prsty, že nechcem ty drahý věci, i u vysavače se kroutil, že nechcem ten jeho doporučenej za bůra, vzali sme nakonec elektroluks vobyč na patnácet, snažil se nám eště vnutit šestiletou záruku v hodnotě toho vysavače, sme řikali že nechcem, vypadal skoro naštvaně, řikl, jak děláme chybu a že nikdo neni dost bohatý, aby si mohl kupovat levné věci...jako na jednu stranu to chápu, ale chtěl nám to vnutit na splátky a fakt mi to tam bylo celý nepříjemný. Už telku nechci.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:26
- Nahlásit
Gerda
taky mě to čeká, lux mám novej a drahej a dobrej, ale do telky taky nechci moc investovat, bo se na ni dívám tak 4x týdně hodinu, víc asi nee.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:27
- Nahlásit
Vlčáčkovápani,jste se nam nejak dokonale odcervila,budete tam kam chodi sam i pan kral.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:28
- Nahlásit
jo a decka zejtra se dozvim,jestli budu mit tu robotu nebo ne!!!!mam zas nejaky nervy a tlaky v zaludku,asik pujdu tam na onu mistnost jak sla pani vlcackova!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:29
- Nahlásit
nemethova5
tam je teď přece obsazeno! já si dám ještě deci, abych usla a nebála se zítřejšího zubaře.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:31
- Nahlásit
makrelja tu mam svuj v praci a krasne vykachlikovanej!muzu si tam i zazpivat a nikdo me eslysi,pardon slysi hajan a kocky.to zas bude ujma na zdravi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
nemethova5
já si zpívám jenom v autě, na záchodě nee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:35
- Nahlásit
makrel
já si dám ještě deci, abych usla a nebála se zítřejšího zubaře.
Chci taky deci, páč já jdu zítra ke kundohrabce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:35
- Nahlásit
Biluška
Gerda
sme s renčou říkaly, že nebudeme chodit daleko od auta , ale protože se znám tak trochu strach mám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
makrelno doma na zachode taky ne,to by sousedi asi umrely,nebo se hromadne odstehovali.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:38
- Nahlásit
Biluškajezis,jeste,ze jste mi to pani pripomnela!musim taky.
kejtlinvy jdete s davidkoj,jo?no tak to se urco ztratite a byt tam jeste semnou,tak to je upa konec.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
jo a zas jsem ztratila klíče od auta-ty co jsem tenkrát našla ve sklepě, ještě ráno jsem s nima jela na cvičák a odpoledne už nebyly,mám ještě jedny, ale na těch ztracených mám čip do práce, trochu se bojím, že jsem je nechala v autě a něškdo je vzal a v noci že by mi odvezl auto, radši ho dám za vrata, ale tady jsou nebezpečný stromy, jestli přijde zase siberie, tak je nebezpečí stromu na autě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:41
- Nahlásit
nemethova5
ne s jinou renčou-od nás ze vsi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:42
- Nahlásit
kejtlinaha,ja myslela,ze jedete s pani davidkovou,hm,hned bych jela s vama,zitra budu cekat dulezity hovor,snad vyjde dobre.neboj klice se najdou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:43
- Nahlásit
nemethova5
biluška
já mám chlapa a nevadí mi, zubař je 1000x horší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:44
- Nahlásit
kejtlin
sme s renčou říkaly, že nebudeme chodit daleko od auta, ale protože se znám tak trochu strach mám
To máš fuk, ty se ztratíš za prvním stromem. Sypejte aspoň cestou hrášek, jinak se fakt už nikdy nenajdete.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:45
- Nahlásit
makrel
jako luks je asi dobrý mít pořádnej, já teda pořádnej nikdy neměla, dycky ňákej vobyč, co akorát shrabal psí chlupy a vysál dropky, nic antibakterálního...mě to stačí, alergii nemam a psí srst celoživotně ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:45
- Nahlásit
makrelja mam doktorku i zubarku doktorku
Biluškaprosim te,nez to dosypou tak to zver pozere,tak jako by nic nesypali.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
Gerda
mi pes líná tak, že vyluxujum, vyčešu ho Terminátorem a do hodiny mám chlupy všude a to mám spešl na psy a kočky lux. No komu to vadí, tak tady holt nemůže chodit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:46
- Nahlásit
kejtlin
sme s renčou říkaly, že nebudeme chodit daleko od auta, ale protože se znám tak trochu strach mám
docela to chápu, vem si s sebou stopovací křídu a dělej si značky. Na lomu )) Koneckonců můžeš požádat bjěšce, aby ti na lom nasral a ušetříš za křídu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:47
- Nahlásit
nemethova5
teď už mám i zubařa chlapa. mi to asi víc vyhovuje,ale bojím se stejně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:49
- Nahlásit
makrelja se taky bojim jak hrom!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:50
- Nahlásit
Biluška
Gerda
důležitý je, že si věříme, že se neztratíme a krom toho chcem ject na kokořín a tam je hodně členitej terén, nejhorší je rovnej les, kde sice nemusím se drápat do kopců a z kopců, ale taky je to všude stejný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
kejtlin
Mášenek ti vzkazuje, aby sis vzala stopovačku. Jeden konec přivážeš na sebe a druhej k autu Pak se možná neztratíš
důležitý je, že si věříme, že se neztratíme
. Tohle přesuň do "tak při pátku"
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:57
- Nahlásit
Dobry vecer vsem co se bojite i nebojite tmy, ja se nebojim, mam rada tmu a pustotu, duchove mi nevadi, mam v baraku tri a jsou moc hodni. Vemte me do klubu nevaricu a domacich budizknicemu, neumim plest ani sit, nemeju okna, oryjentacni schopnisti jsou takove...no, ne uplne Kejtlin, ale z Jilovyho do Rokycan jsem jela 3,5hod
Ted me napada, nemate nekdo JEDNODUCHY recept na pernik?
takovy ten co se da v Cechach koupit v pytliku od Vitanavarizavas, co se tam prida jen voda+olej??? Zitra se vrati z Danska Colin a ja
mu ho slibila, ofsem nemam pytlik
|