Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
Zdarec Biluško- Liduško.
Proč když klepnu na tvého člena to háže error? Potřebují ti něco napsat a nemám emilka.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 13:15
- Nahlásit

pawLINka
Alien, kdyz neni opravdu vas

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 13:39
- Nahlásit

pawLINka
Ali. a až k vám přijde nějaká kočičí žencká můžete jí řikal alibaba.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 13:53
- Nahlásit

kejtlin
Psala jsem to zde:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_11195_0.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 13:54
- Nahlásit

pawLINka
Antares

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 14:00
- Nahlásit

Tak jsme zpátky z veteriny. Metastáze se nepotvrdily, ani do plic ani do kostí. Tak vlastně nevíme, proč je psovi tak špatně, proč skoro nechodí. Dokonce i teplotu už má v normálu. Zánět taky nikde, kromě toho v mléčné žláze. No, tak tedy záhada, proč jí bolí to břicho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 14:39
- Nahlásit

pawLINka
adonis-to byl můj první koliák
Vlčáčková
to je dobrá zpráva a krevní testy prokázaly něco?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 14:45
- Nahlásit

kejtlin
Nejdřív dobereme ATB ve středu ráno. Večer k vet. asi už na odběr krve a kontrolu té mléčné žlázy. Pak se uvidí podle výsledků. Pokud by odběr krve byl OK, byla bych pro odstranění rakoviny dokud nemá metastáze. Možná už má, možná je to rozesetý, kdo ví. Ale dýl než týden od minulého pátku ta boule tam být nemohla, protože já si holky prohlížím a vždycky kontrluju struky. Takže to musí být hodně mladý útvar, i kdyby měl půl centimetru, myslím, že bych ho našla. Tohle je boule plochy cca 5 cm!
Jdu se na chvíli vyspat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 15:46
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle nám říkal veterinář: rak. ml. žlázy metastázuje v prvé řadě do plic. Doporučuje se (v závislosti na stavu psa samozřejmě) spíš odstranění, pozor nedělat biopsii! Ale taky se jí bulky objevily z ničeho nic a rychle. Vet. chtěl brát celou mléčnou žlázu, ale protože byly problémy během inhalační narkózy, vzal jenom ty dvě bulky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 17:02
- Nahlásit

leyenda
ahoj, pošli mi prosím maila na tebe pošlu ti ty věci od neméthky, mám místo internet explorer google chrom a přeinstalováním mi zmizely všechny adresy z adresáře.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 17:02
- Nahlásit

tak já byla plavit pisska do rybníku a zpátky jsem našla krásný hřiby 15 kousků + asi 50 malejch a normálně bude smaženice a hostina )
a to je v praze
a zejtra hurá do pořádnejch lesůůůůůůůůůůů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:15
- Nahlásit

tě bůch děcka,sme spjet s plavání,albertííííí to byl ale krásnej den!!!!!
P.S. plavala sem daleko..přes celej rybnik a spjet,ségra
pawLINka
Máme novýho kocourka. Asi.
gratulujééém,méno mi nenapadá,ale volila bych něco nefšedního,třá alchajmr nebo tak
Vlčáčková
tak to je sice gůt,ale psovi je stejnak na hovno,tak to zas tak gůt nejni....todle nesnášim

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:34
- Nahlásit

kejtlin
mas mejl a diky moc

davidkova renata
sme spjet s plavání,albertííííí to byl ale krásnej den!!!!
a do ktery si patrila skupiny? Do kamaradu?
koukni na MP

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:40 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kejtlin
Krevní test bude po ATB - to je ve středu odběr.

kachna_
Proč nedělat biopsii? Aby se to nedráždilo? My to stejně dráždili, protože z toho šel hnis, takže to zpočátku vypadalo na zánět a bral se ten hnis na rozbor.
Na biopsii jsem se ho ptala, jestli budeme dělat. A on to tak trošku nechápal. Pak říkal, že pes není člověk a některé věci se v psovi netroří a tudíž nejsou poznat.

davidkova renata
snad je to jen proto, že je jí 13,5 roku a tak těžce to celé snáší už od té zatracené kastrace.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:47
- Nahlásit

leyenda
koukni na MP
coto?? nakopněte mě,pani,nerorumim
Vlčáčková
že je jí 1,5 roku
počki jí je rok a půl?????? nebo si blbě udělala čárku?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
13,5 roku. Jsem se překlepla. Jdu to opravit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Proč nedělat biopsii?
tak to si nepamatuju, myslim, že se do toho nemá šťourat. www.vetlhotka.cz Myslím, že by ti to i vysvětlili

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:56
- Nahlásit

Vlčáčková
13,5 roku
jj..no věk je to pěknej..tohle je prostě dycky na hovno,no..já třá dodnes nevim na co jsem vlastně nechala uspat předešlou ovčandu,10 let,nevěděli to ani veti,furt jí akorát cpali další a další sračky,který stejnak nezabíraly anebo zcela minimálně,psa sem furt tahala na veterinu jak debil,kde sme strávily x hodin,psovi zle jak kráva a výsledek nula..jednou v noci jsem to už prostě nevydržela a skončila to..věděli hovno do poslední chvíle,umělci

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
ste nebyly plavat s Biluskou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:58
- Nahlásit

leyenda
ste nebyly plavat s Biluskou?
jo byli..ale su nějaké natuplé asik,taxem nechápla co myslíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:00
- Nahlásit

Nazdar albertííííííí! Už sme taky domki, krásně sme si užili den, bylo to bezvadňácký, povašte, že sme zabloudili jenom dvakrát!!!! Sme navigatelští bozi! Byla s námi bojová vemena, krom rotvice stále plavala. Maryje byla dvakráte plavána, neb bylo kruté vedro. Nanynka plavala sama, pak spinkala na dece. Ale jenom chvilku. Potkali sme lagunu, má velmi rozmilé leoní štěňátko. Aji poseroni byli, opravdu vypadají jinak neš piksla )))) Džína nevylezla celý den z vody, došla Nandě pro kládu do vody, je to dobrý pes. Kučali sme šelmyje. Biluše vzala aji Kofolku, óóó děcka, ten je tak roztomilý!!!!!! Aji to plesnivé šeltě, to je velmi ošklivé. Nejlepčí ze fšech byl jendoznačně grifonek v plovací vestě, kterak plul přes celý rybník a ještě si u toho vrtěl ocáskem. Sem upečená a jdu plavat do sprchy a k mamince na veeři. Hancaw mě zachránila dvěma houskama s hermelínem!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
No, tak takhle nějak bych charakterizovala doktory v nemocnici, kde mi pohřbili tátu. Taky furt věděli hovno a navíc se ani moc nestarali. Byl hodně starej, tak co. Až zavolali jednoho, kterej věděl. Ale pozdě.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
jsem mela doposud kliku, teda krome jednoho, otraveneho, to bylo hrozny ale taky rychly, mi vzdycky umre "padici pes", je to sice sok, ale pokazdy najdu obrovskou utechu v tom, ze se aspon netrapil

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:05
- Nahlásit

Gerda
Jestli je plesnivé šeltě ošklivé, měla bych o nej zájem. Sem s ním!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:08
- Nahlásit

Vlčáčková
no von mezi vetama a těma lidskejma nejni valnej rozdíl,proto je požehnání z nebes když člověk najde někoho slušnýho..
leyenda
to máš velmi velkou kliku,si toho važ,páč ten šok je zcela zanedbatelnej proti tomu tápání,zoufalství a konečnýmu rozhodnutí,humáč kterej se nedá vůbec slovama popsat

a dost uš s těmadle sračkama,rači mi řekněte proč tu nejsou všude vyfocený bílý čoklové a s jakou komysej se pawlinka stihla vychrápat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Jestli je plesnivé šeltě ošklivé, měla bych o nej zájem. Sem s ním!
je velmi ošklivé,leč biluše zasažena mateřkou slepotou jej tuty nevydá

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:10
- Nahlásit

Vlčáčková
osobne se snazim neprijit s doktorama vubec do styku, chodime jen k zubari a se zlomeninama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:12
- Nahlásit

leyenda
osobne se snazim neprijit s doktorama vubec do styku
pani vy ste můj čék))) sou to nebespečný šílencíííí!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:15
- Nahlásit

davidkova renata
,si toho važ,
velmi si toho vazim
asi ted taky rychle zabiju toho zbejvajiciho psa, je celej ale CELEJ zapatlanej pryskyrici, kterou si snazi vodrhnout o bilou pohofku nevim, jak ho vycistit, at delam, co delam, je to spis horsi a rozpatlanejsi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 19:15
- Nahlásit

leyenda
poslala jsem ti to.

i my byly dnes plavat v pískovně, hned jsem se pohádala s nějako bábou, měla jsem sebou axu, kyru a sindu-NO,KAO, kolie, goša ted´ nemá namáhat tu nohu, což bylo pro prudící bábu dost podstatné, že jsem ji neměla sebou. halava na hlavě, po asi 400m jsem našla místo, kde byl i stín, rozložim deku, pustím psy, aby se namočili, svlíkla jsem se a bába co byla asi 10m od nás začala ječet, že to snad nemyslim vážně, já zas nandala brejle, sem myslela, že se třeba holkjy oklepaly u její deky, ale nic, ty byly pořád ve vodě, tak jsem se zeptala co jako nemyslím vážně a ona že se tady koupou lidi a zejména děti a já tam pustím psy-psy se tam koupou normálně, není to tam zakázané, je to přírodní nádrž, já na to, že to gtam není zakázaný a ona že sice ne, ale že bych tam neměla s nima chodit, já na to, že když jí to vadí, at´ sem nechodí, at´ chodí na koupaliště, nebo někam, kam psi nesmí a bába prudila dál, kde mají ti psi košík já na to, že jsou na vodítku, že košík mít nemusí, psi vylezli, já je přivázala pro jistotu ke stromu a šla do vody, praštila jsem sebou na deku a usnula jsem-jsem po noční, vzbudila mě kyra jak vrčí, tak otevřu oči a ta bába kolem těch psů chodila a napřahovala klackem, já vyletěla rychlostí blesku, bába se lekla, já na ní, že má velký štěstí že sebou nemám jiný psy, že tihle jsou klidný, ale že mě ohrožuje, takže je pouštím a odvárala jsem axu a kyru, dala jsem jim v nestřeženým okamžiku pozor-štěkej a ty spustily-nepúotřebovaly moc pobízet, bába jim byla vyloženě nesympatická, bába se zdekovala a šla pryč, ale já zážitek z koupání zkaženej

<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání