Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

Tak cus, jdu si cist
kejtlin

Dej pak vedet, jak jsi dopadla na rentgenu a co a jak dal. Ja budu pristi tejden v praci, tak se sem moc nedostanu, ale dycky vecer snad budu mit cas nakouknout. Tak se drz a hlavne bud v pohode!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

Nazdar pipky, přidávám se do klubu milodarníků, taky ráda pomůžu, nicméně čistě kůli svý kamě, znáte to, dyš čék celej den krade, lže a podvádí, sprostě mluví, obžerství si dopřává, neváhá bližního svého požádat, pak to musí něčim vyrovnat, aby si pak moch říct - gerdičko ty si ale vopravdu hodnej čék. )))
Jinak už sme domki, mařka měla ňákej záchvat poslušnosti, řekla, že by ráda cvičila a že eště nezapomněla OKOLO, pročež chtěl poloudit mnoho jogurtových bombónů, tak sme museli cvičit na přechodě pro chotce.
A su taky velká špína, děcka, nboť máma ráno řiká - dneska poteče voda, slíbil to vodovodník sousetce, že už dneska může plavat ve vaně, tož to do práce ten vercajk zase netahaj, okoupeš se řádně domki. Tak přijedu těšíce se, a voda neteče!!!!!!!!! Musim se mejt letmo v lavórku!!!!!! Dnes budu spát jako špína ošplíchaná v lavóře.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
kejtlin
nemethova5
už tam stojej i v džínách, občas jezdím po E55
my sme videli v sortkach a ve velmi minisatickach, dorostence to strasne zajimalo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:32
- Nahlásit

kejtlinod zuzany znamy syn je na hlavu,ma na to duchod.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:32
- Nahlásit

kejtlin

Syn nasi uklizecky ma invalidni duchod na hlavu a myslim, ze uklizecka taky, ale neprizna to, ale ja znam doktorku, ke ktery chodi. A pak si k tomu strihne uklid a ma vydelano

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:33
- Nahlásit

leyendahlavne tam stojej ty hnedoobcanky,nemuzu napsat cikanky,bo to je rasova nesnasenlivost.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemám nárok bohužel, už jsem si to zjišt´ovala, známý po 3 infarktech a silný cukrovce ho vzali
nemethova5
sem taky dělala brigádu za barem, když někdo chtěl jiný pití tak dostal po někom, čaje jsem se napila tolik jako nikdy v životě to já znám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:35
- Nahlásit

Gerda

Ty se mejes kazdej den jo? Neni to nezdravy? Ja mam nejradsi, kdyz manzel odjede, ja zrovna nemam zadnou praci a to se pak nemeju vubec

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
na rentgen jdem v pondělí večer určo sem napíšu co a jak

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:36
- Nahlásit

Gerda
gerdičko ty si ale vopravdu hodnej čék.
a to ja s vama souhlasim
ja sem si svoji karmu dneska strasne zaneradila tim strasenim decek, nevim, jestli vubec usnu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:36
- Nahlásit

kejtlinno za kazdou stamprdli pajda,se hodi,ne?tak tam se furt objednavalo,takze jsem jako s nema chlastala ten caj!od te doby nemuzu caj ani citit,no kdybych chlastala,tak se rano asi nedopocitam!a za druhe nepiju.bo mi to nechutna,maxialne neco sladkeho a jeste k tomu jednu pulku a stejne to citim v nohach.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
Gerda
jo dříf se taky nemyli a žili

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:38
- Nahlásit

zuzanarosakovano nezdravy to urco je,furt se rachat ve vode.
leyendano cetla jsem,jak bude mala simona zlobit,muzu ji postrasit vama,ze prijde jedna carodejnice?????

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:38
- Nahlásit

leyenda

Šiš pani neni ten váš pes gay?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:40
- Nahlásit

ste strašně hodný čéci všici, třeba vás goška ani nekousne, děkuju

nemethova5
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakovaneni,protoze jsem chtela po hajanoj stene a byla jsem u feny trikrat a nic,nema zajem,no,ale za to ta druha svina amin,ten velkej zajem ma,ze by uz jako nakryval,i kdyz se fena nehara,dobytek jeden.

leyenda
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ty se mejes kazdej den jo? Neni to nezdravy? Ja mam nejradsi, kdyz manzel odjede, ja zrovna nemam zadnou praci a to se pak nemeju vubec

mas awaard za dnesni nejftipnejsi prispjevek, doufam, ze sem nechodi spijonit moje nejmensi holcicka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:40 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

kejtlin

jo dříf se taky nemyli a žili

Akorat je blby, kdyz se manzel vrati driv a ja mam tejden nemyty vlasy a nohy jak neandrtalec chlupaty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:42
- Nahlásit

leyenda
k tý háravce, třeba ještě není správný den, nebo to nemusí být hárání, ale zdravotní problém, co vypadá jako hárání, nebo je nastříkaná nějakým sprejem, aby psům nevoněla

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:43
- Nahlásit

nemethova5
no cetla jsem,jak bude mala simona zlobit,muzu ji postrasit vama,ze prijde jedna carodejnice?????
jasne, at se mi rozrusta klyjentela

zuzanarosakova
Šiš pani neni ten váš pes gay
no, prave, to me taky napadlo, je to mozny? U psa?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
Akorat je blby, kdyz se manzel vrati driv a ja mam tejden nemyty vlasy a nohy jak neandrtalec chlupaty

ty si megahustá a já vždycky myslela, že modelky jsou na sebe pintlich

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:46
- Nahlásit

leyendadobre pani,dekuju,ja vas doporucim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:49
- Nahlásit

leyenda
mi přijdeš jako velmi atraktivní, nejsem na ženský, ale dokážu to posoudit, tak nevim, kde vzali, že čarodějnice

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:52
- Nahlásit

kejtlin
k tý háravce
nastrikana pochybuju, on ten jeji majitel je pomerne sverazny a hlavu si nelame, ja mu ji kolikrat privedla a rikala mu, at na ni dava pozor, ze u nas muze prijit k urazu nebo zabreznout a on jen pokrcil ramenama a rek, ze ji asi driv zajede auto
Ona uz k nam ted leze jen kdyz hara, protoze pes ji jednou pridusil, tak dostala strach, ale zrejme je touha rozmnozit se silnejsi, dneska tu byla behem vecera 3x, uz me to fakt neba, normalne vleze az pred dvere

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:54
- Nahlásit

kejtlin

modelky jsou na sebe pintlich

Ja to nehrotim, nejradsi mam kdyz je muz pryc, prijede na vikend segra a spolecne si tu se psama tak nejak vagusime

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:55
- Nahlásit

kejtlin
bejvavalo...
ja jsem se strasne ksichtila a mracila na pezetko co mi furt behalo pres rucnik, hazelo na me a na psa pisek a rodice se zasnene usmivali, jak je lostomily... sem ho normalka rozbrecela

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:58
- Nahlásit

leyenda

Hele nasi psi jsou taky nekdy divny, traba jeden jde po haravce jak smyslu zbavenej a druhej si ji ani nevsimne. A jinej den zas opacne. Treba Rambik kolem ni chodi a nic, Koky se muze zblaznit a pak vecer se to Rambikovi rozlezi a zacne zbesile ojizdet Kokyho

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 00:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
nasi psi jsou taky nekdy divny,
no, budu to sledovat, jako rozhodne lepsi, nez kdyby to bylo opacne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 00:07
- Nahlásit

Tak bábofky, už to mám za sebou, trvalo to dlouho, ale přišla sem na způsob, jak se umejt pomocí dvouch lavorkůch, varné konvice, žínky a sprcháče. Jako když sme byli v mlíkoších nebo na tom tartim mistráku, tak tam sem se teda nekoupala, to mi nevadilo, přišlo mi to jako čistá špína, taková venkovní, normál bahno a psí sliny, ale vadí mi ta špína z práce, z města, jak se za den přece jen opotíš, celej den v tom sedíš, prostě smrdíš prací, no. Kdybych jela pod stan, někam, kde máš jen potok nebo třá louži, tak v poho, nemám s tim problém, ale v tom městě mi to prostě va.

leyenda
pani, jak vás se mohlo nějaký pézetko bát? Šak ste jak víla amálka...děcka jsou blbá.

zuzanarosakova
Treba Rambik kolem ni chodi a nic, Koky se muze zblaznit a pak vecer se to Rambikovi rozlezi a zacne zbesile ojizdet Kokyho
))) sou to blbounci )))

Právě začíná Divadlo noc, du poslouchat hry, jinak teď skončil koncert jižanckýho rocku. Se obávám, že sem sedlák čim dál tim víc, fakt se mi to líbilo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 00:10
- Nahlásit

Gerda

Divadlo noc - dobra vec

<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání