| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Hmm, snad teda tvoje cuba neni ten pripad, ale prijde mi, ze posledni dobou je rakoviny strasne moc, jak u lidi tak u psu, nasim umrely dve cuby na raka, kazdou chvili ma nekdo raka, podle me je to tim co jime a co vsechno na sebe placame
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
Vlčáčková
ach jo, to je mi moc líto
snad to bude dobrý paní, musíte věřit a doufat
kejtlin
copak se děje s Gošou???
Jak jí vzal, prví den úplně super, pak jak se mala hrnula k miskám tak trochu vrčel a teď jak kdy, někdy ji ignoruje, někdy k ní chodí a ňufákuje ji
Gerda
se mnou taky ne, protože maj úkol, flundry!!!!!!!!!!!
jsme to ale chudáci
jakej úkol???
impact
kolik těch pséku, už paní budete mít???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:56
- Nahlásit
Biluška
Můj švagr před dvěma lety v září už asi 4 měsíce přesluhoval přes svou plánovanou smrt. A dneska už je prý stabilizovaný. Takže ono to je vždycky dost pofidérní, ty předpovědi. Ale pes je teď opravdu hodně špatnej. Nemůže se zvednout, skoro nechodí.
Zato se dneska fajnově vykadil, a to dvakrát, a to pořádný kusance. To taky potřebujeme. Vlastně původně to vypadalo na problém se střevy a nějakou špatnou stravou. Prostě bolení bříška, když pes trouba něco sežral. To se nám to fakt moc hezky vyvinulo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:00
- Nahlásit
Baysha
Nejede odkaz.
Ale našla jsem si to. Pěkná sporťačka.
Monty
Mafián, Mamba, Merci, Mordor, Meggie jsou tu. Moulinka je naša a je v Praze. A teď budu mít dočas prcka a od čtvrka novou Atinku. Doufám. Jestli dobře dopadne vyšetření. Ale nevím, jak ju přejmenuju. Matinka jí určitě říkat nebudu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:00
- Nahlásit
Monty
goša má loket v hajzlu a jestli se v pondělí prokáže osteochondróza tak nemám 15000 na operaci, že to bude osteochondróza je velmi pravděpodobný
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:05
- Nahlásit
No jo, tady doufám, že to bude jen ten zánět a vykřeše se z toho. Její maminka ale nádory měla. Půjdu spát, dobrou noc.
Jo a na ty homeopatika jsem samozřejmě hrabala rukama. Tak jí to budu sypat rovnou z trubičky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:07
- Nahlásit
impact
Hlasuju pro Mandy, to se mi moc líbí . Asi si taky někdy časem nějakou pořídím, už jenom kvůli tomu jménu
Na gulaku jsme gdysi dávno měli jorkšírku Monkey, říkala jí Manky a okamžitě z ní fšichni udělali Manku. Manka taky není špatná,ale musela bys Mordora přejmenovat na Cipíska a Máfu na Rumcajse
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
Vlčáčkováz trubicky rovnou do syra,nebo pastiky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
kejtlin
goša má loket v hajzlu a jestli se v pondělí prokáže osteochondróza tak nemám 15000 na operaci, že to bude osteochondróza je velmi pravděpodobný
do prčic, snad už vás paní ta smůla opustí! MUSÍ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:14
- Nahlásit
Biluška
Ty jsi fakt nemožná.
Btw. co doklady? Jsou na cestě?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:16
- Nahlásit
nemethova5
Ještě jsem tu. Já myslela rovnou do tlamičky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
Vlčáčkovátak jestli to spolkne,tak i do tlamky,mi taky nic nez homeopatika nezbyvalo,vzhledem k tomu,ze hajan uz mel po sobe popate ATB,tak uz by to ani nezabralo a total vymlacenou strevni mikrofloru,tak jsem zkusila homeopata,je to fakt nadlouho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:19
- Nahlásit
impact
Ty jsi fakt nemožná.
Pche takový krásný jména ti vymýšlím a ty pohrdáš jo?
Btw. co doklady? Jsou na cestě?
Leží v obálce tady na okně. Nějak se vždycky zapomenu stavit na poště. Ale zítra to nařídím děckám a bude
All
Večerkááááááá. Essi tu budete drásat tak laskavje potichu, ti slušnější jdou spát
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:22
- Nahlásit
nemethova5
Zrovna ona na to polykání moc není. Ale když to budu zatlačovat do sejra, tak zase rukou. Nebo lžičkou? To asi taky ne, že?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:22
- Nahlásit
Biluška
Tak dobrou a můžu si ještě chvilku v posteli číst?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:25
- Nahlásit
Vlčáčková
lžičku musíč mít skleněnou nebo keramickou nebo umělohmotnou
Monty
mě smůla neopustí nikdy to je naprosto jasný, tak naivní nejsem
impact
náhodou mandy je hezký
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:28
- Nahlásit
kejtlin
To jo. Mandy asi bude to štěně.
Biluška
No, to je mi prd platný. Zas jim to budu posílat počtou.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:28
- Nahlásit
impact
a co Money? Zajímalo by mě, co by to dělalo s lidma na ulici, kdybys volala money-money.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:32
- Nahlásit
Vlčáčkovávyklepes kulicku jednu do syra,enbo kolik ji mas davat a kousickem dalsiho syra zakryjes,ja takhle delala jatrovy kulicky pro hajana,mel to jak cukrovi.
kejtlinhele ty smulo!ty za nic nemuzes,tak se laskave prestan bicovat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:32
- Nahlásit
Lola1
Money nemám. Jsem chudá jak myš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:35
- Nahlásit
nemethova5
nemůžu to už mi pochobradský vysvětlil, ale kurva, proč mám zasranou celoživotní smůlu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:38
- Nahlásit
Už jsem to do ní nasypala. 2 vyplivla, tak jsem je sebrala do vršku od nádobky na ně a znova nasypala a snad už dobrý.
Takže už opravdu dobrou noc.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
Biluška
Ahoj,
tak sem se dočetla, že scháníš koně jo? No do tamtý poničky bych asi nešla, přeci jen když chce to hříbě vracet... A měli byste s tím spoustu práce a nedej bože kdyby nastaly komplikace... Jinak doporučuju sem tam projet inzerci na equichannel.cz Tam je toho dost ;)
co třeba tahle? http://www.equichannel.cz/prodam-spolehlivou-ponic ku-po-langaas-trinket sice tu cenu paní nepíše, ale ten samej inzerát už dávala a tam bylo 48 000kč. Tak třeba byste se na těch 40 000 nějak dohodli ;) krom toho že to není šiml, tvoje požadavky snad splňuje. Jinak si to tam projdi sama, je tam toho dost.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
kejtlin
Hele to neni smula, dyk ti Davidkova psala, ze to je strasne casty, ze to ma hodne psu. Kazdopadne, kdybys potrebovala pujcit, tak ja ti klidne neco pujcim, vim, ze jsi rikala, ze to nemas z ceho splacet, tak ale nejakou castku bych urcite mohla dlouhodobe postradat, proste nez budes mit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:46
- Nahlásit
kejtlinhele,je nas vic,co by se na tebe slozilo,tak zas nedelej krky,jedna osoba je na tom daleko hur,kterou opravdu moc lituju,proti ni jsme upa babraci!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to častý, ale ne běžný a já kdybych se posrala tak na mě spa
dne hajzl i s kadibudkou.
já nevím za jak dlouhou dobu bych ti to mohla splatit, pokud nenajdu jinou práci, což mě nikde nechtějí, tak asi nikdy, nevím co budu dělat fakt nevím a brát si další půjčku na to nemám
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlin
prosim te, nenervuj se, pockej do pondelka, az bude jasno a pak to spolecnejma silama poresime, jo? Rikej si "furt lepsi, nez kdyby ji prejelo auto"
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlinjak pise leyenda!pocki do pondelka!ty kadibudko,jak ta muchy neposeru,tak aj z tebe neco bude.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:55
- Nahlásit
nemethova5
já so toho vážim, že byste se na mě složili a i tomu věřím, ale problém je, že vám to nemám z čeho dát, že jsem na tom blbě, že odbejvám sebe to už delší dobu, ale ža ne tom budu až tak blbě, že budu muset odbejvat psy to mě ve snu nenapadlo.
leyenda
do pondělka počkám, ale na situaci se nic nezmění,můj vetzerinář je opravdu vynikající a bohužel se nemýlí, v mém případě za 12 let se to ještě nestalo, že by se splet.
to je jasný,že je to lepší než aby ji přejelo auto, ale koukej na chromý štěně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 22:58
- Nahlásit
kejtlina proc?kdyz se kazdy slozime,kazdy neco malo da,to bych se nebala,ze by na to prachy neklapli,kdybych te neznala jen po netu,tak bych ti osobne rekla neknuc!ja to zpatky nechci,uz jsem ti psala,kolik ze me vytahala mila sestricka,toz tohle je pakatel!
|