| Autor |
Zpráva |
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:59
- Nahlásit
Biluška
teď jsem se vrátila od koní. Kámoška má na prodej 2 kobylky(1 šimla s hříbětem a 2 tmavá ryzka, no spíš skoro černá ) Tu šimlu i s hříbětem nebo až v září po odstavu hříběte.
Stáj je kousek od Kroměříže. Můžeš se jí ozvat, ví o tobě
http://www.al-kham-sa.wz.cz/index.php?akce=prodej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:09
- Nahlásit
ALL
řikám vám, že si cvrnknete, až uvidíte logo na Těšký závot! Je tam kráva na bedně. Moooooc heský!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:14
- Nahlásit
Gerda
rozbil se mě stroj.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:15
- Nahlásit
Gerda
jo zuzka startovat nebude, odpíská to, ale nestartuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:19
- Nahlásit
Maky a Trix
rozbil se mě stroj.
co budeme dělat?
kejtlin
stejnak tílko nechtěla, viď?
zde je logo:
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:22
- Nahlásit
Gerda
já nevim, já už se z něj asi zblázním.
Logo je úžasný!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:23
- Nahlásit
Maky a Trix
a stíháš, nebo nestíháš? Kdyžtak se nic neděje, aby ses tim netrápila, kdyby to nešlo opravit do závodu, naděláš nám obojky dodatečně, stejnak ti tam ten matroš normálka zaplatíme, s tim v klidu počítej.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:25
- Nahlásit
Gerda
ještě uvidím, jak to půjde, zatím to spíš vypadá, že oprava bude stát víc než novej. nějak to vymyslím...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:26
- Nahlásit
Maky a Trix
ajajajajajaj, to je prekérka!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:33
- Nahlásit
Gerda
stávaj se i horší věci, no. nějak to bude.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
ne tílko nechtěla, logo hezký
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:47
- Nahlásit
kejtlinach jo,to je k hovnu,kdybych mela prachy,tak ti je poslu,o par tisic se neposeru,kdyz me dobre sestra vyzdimala,asi tak nejak,no koukam,ze ty jsi na tom podobne jak ja,akorat s tim rozdilem,ze ja mam jen dva hafy.
Maky a Trixpani to mate vysivaci sici stroj,nebo overlock???se jen tak ptam,bo taky siju,postroje hlavne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:50
- Nahlásit
nemethova5
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:51
- Nahlásit
kejtlinco je?napsala jsem neco blbe?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:51
- Nahlásit
nemethova5
prosim tě, já absolutně nevim. Je to něco hodně starýho a já tomu beztak moc nerozumím. můžeš mi prosím dát mail, chtěla bych se na něco zeptat...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:52
- Nahlásit
nemethova5
říkal, že po rentgenu budeme chytřejší, ale taky řekl, že to bude velkej problém a že to asi bude to co psala davídkojc
ty umíš šít? na stroji?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:54
- Nahlásit
kejtlinjo i vysivat,proc?
Maky a Trixjo nemethova5@seznam.cz
ja mam sice starou vychodonemeckou veritasku supr prace,vychodonemecky stroj,pred tydnem jsem se divala na novou veritasku a malem jsem vystrikla jak knedlik!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:56
- Nahlásit
nemethova5
nenapsala, já to podělala, omylem jsem odeslala jen tvůj nick
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
kejtlinjo a proc by jsme se na tebe nemohli slozit?neznam te osobne,ale jsi mi moc sympaticka!hele,jsem moc zvedava co ti rekne po rentgenu,do riti,ted abych skoncila s hazenim balonku,kdyz ten silenec amin tak hrozne rad lita!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 18:58
- Nahlásit
nemethova5
jen kdybys byla tak hodná jestli b ys mi neušila oblečky pro psy, kdybych ti poslala látky.
za úplatu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:03
- Nahlásit
kejtlinno jo,ale ja potrebuju vedet rozmery,mam jeden primo strih,co mam na velky ovcouny,na maly sit neumim,hele musela by jsi mi poslat rozmer!ja bych ti nakreslila jakej a jak to ma vypadat,aby jsi vedela miry,hele ted mimentalne rychle nic necekej,pokud budu hlidat dva objekty,tak to budu mit srumec a jeste budu delat pro O2 nejaky nabidky,tak zas cosi,to jeste malince jsem slibila hajanuv stary overal,ten zeleny!tak ji to do zimy dodam,doufejme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:05
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
děfčata, byla sem přítomna důležitému měření krs ty obleky, myslim, že vim, kde to změřit, aby byla co nejvyšší pravděpodobnost dobré míry.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:06
- Nahlásit
Gerdaja taky,nasla jsem to na netu,jak psa merit a kde psa hlavne merit,jinak ja chcu taky triiiiiko!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:06 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
nemethova5
poslala jsem ti email... když budeš mít chvilku a budeš vědět, tak odpověz, prosím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:09
- Nahlásit
nemethova5
nemyslím ted´ že bys to šila, až budeš mít čas
do toho jsem se trochu chytla ze zuzkou, která začala něco otom, že to může být tím, že jsem ji nekrmila ANF kterou má ověřenou, já na to že to tím není, jen prostě blbá náhoda a že když si myslela, že ji krmím špatně, tak proč si čubu nevzala zpátky. první co mi řekla, když jsem jí to volala, tak jestli ji ji chci vrátit na to já, že rozhodně ne, že kvůli tomi jí nevolám, pak dobrý pochopila, že už se s tím nedá nic dělat jen operace, bud´ klasicky,což je levnější, ale to můj vet nedoporučila a je tak přímej, že řekl, že to nikdy nedělal, že to neumí, proto ho mám tak ráda, že se nestydí říct nevim, neumim, jed´ tam a tam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:12
- Nahlásit
nemethova5
sice říkal, že to nemusí být tak blbý jak to vypadá, ale bohužel, se nikdy ještěnezmýlil , řekne vše narovinu, nemá cenu aby mi mazal med kolem huby žew to bude dobrý, když ví, že ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:15
- Nahlásit
MaggieM
Díky moc paní, určitě se tam ozvem. Září by vůbec nevadilo, osobně to spíš vidím až tak na říjen . Tu šimlu jsem na stránkách našla, ale nenašla jsem cenu. Skoročernou ryzku jsem nenašla vůbec .
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:17
- Nahlásit
kejtlinach jo,hele krmivem to teda zasadne neni,nemusi to byt ani tim pohybem,ja se proto kroutila jak had a ovcaka nechtela,hlavne kvuli tem problemum s klouby a celkove,kdyz to neni panostitida,tak je to ku.va neco jineho,si nevyberes!mas dobreho veta,je fajn,ze rekne na rovinu co a jak a netaha z tebe prachy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:20
- Nahlásit
nemethova5
ovčáci šli posledních několik let do hajzlu zdravotně, neznám snad jedinýho kterej by neměl potíže
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:25
- Nahlásit
kejtlinhajan jako male stene hodne mohutnej jak byl malej daleko mohutnejsi nez amin,zadne problemy nic,v poradku,amin panostitida jak prase,hajanovy se zacalo srat jak ztratil imunitu,mel po te operaci co je z nej kastrat a nador vyndanej,tak pak jo,jinak zdravy jak ripa.jak ti pisu,hodne jsem se kroutila,nechtela jsem jit kvuli tomu do ovcouna,jeden priklad zir hartis bohemia,maj i pracaky,ne jen exterieraky,ve ctyrech mesicich mu zjistili,ze mu upa chybi v lokti kloub,pes stal nejakych dvanact litru a kcemu je ted?k nicemu,nemuze sportovat,nemuze nic!
|