| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:52
- Nahlásit
nemethova5
děkuji paní a pročpak by se k sobě nehodí Hajánek a Aminek???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:54
- Nahlásit
nemethova5
nevím, omezovat v pohybu asi nemá cenu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
osteochondroza? to je děsně častý,nemyslim,že bys za to mohla,prostě to má ted kdekdo
jj to je ono tak tomu říkal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:12
- Nahlásit
kejtlin
jj to je ono tak tomu říkal
achjo,ale artroskopicky je to sice dražší,ale za to šetrnější,lepčí rekonvalescence a tak..každopádně je to voser
jedna dobrá zpráva ))))
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/209102-roz zureny-byk-vtrhl-na-tribunu-koridy-a-podupal-30-li di.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
tak já na to tak či tak nemám, takže nic podnikat nebudu, nemám 15000kč, nemám ani n a nový pneumatiky, už nemaj skoro vzorek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:41
- Nahlásit
kejtlin
njn,chápu..blbý ale je,že se teda udělá artroza a ta je teprve ten správnej průser..s tou neuděláš nic,akorát se zhoršuje,pokud tam eště nejni nebo minimální,po operaci problémy zmizej,myslim,že nedávno to tady měla pekrato..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
může se to zhoršit,ale nemusí a co mám dělat, když mám plat 10400kč max. 11200 když mám směny navíc, platím 5000kč půjčku, 1000kč projezdím do práce, kolem 800kč měsíčně moje léky, nájem přidávám dědovi 1500kč, tak si spočítej kolik mi zbyde měsíčně-velký hovno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:53
- Nahlásit
davídkova renata
a 500 internet, ale ten bych přinejhorším oželela, ale ostatní bohužel nelze a když máš 500kč na týden, někdy ani to ne, tak je to zatraceně na kundu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:55
- Nahlásit
Psíček
prosím tě, ser na mě, nikoho o pomoc nežádám a i kdyby tak tebe rozhodně ne!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:13
- Nahlásit
přestaň si o mě otírat špinavou hubu, škoda že nejsi zaplavenej zy, skutečně obrovská škoda!!! a zaplavená nejsem, nikde jsem to nepsala až budu tak pro tebe ta informace rozhodně nebude, prosím všechny ignorujte psíčka pokud se v příspěvku objeví nick kejtlin, je to lživá informace, děkuji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
čus žumpizny, jenom probíhám. Co je novýho? Gdo dělá výcuc podstaných informací? Zahlídla jsem akorát na začátku inzoš na poníka od Pawlinky - Paw, ten je fakt moc malý, to by Lála tahala nohy po zemi.
Taky jsem zahlídla, že mi Vlčáčková nabízí útulkové koně. To fakt nechci . Jednak co jsem si všimla jsou tam samí starci. Nechci koně, který umře sotva si na něj zvyknem. Taky starci bývají většinou nemocní, stejně jako u lidí a u psů. Nejsem milionář . Bohužel. A do třetice, chceme toho koně na to rekreační ježdění, nechci takového co je dojde akorát ze stáje na pastvu a tam padne vyčerpáním. Taky chci, aby ten kůň nebyl úplně v háji s nervama a neplašil se při každém prdnutí. Nepotřebuju se nervovat pokaždé když holka vyjede ven essi se zase vrátí, nebo essi ji kůň někde rozmázne o strom páč zahlídl veverku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:33
- Nahlásit
kejtlin
Vykašli se na provokatéra. Dělá to schválně, aby Tě ještě víc vytočil, když vidí, že zrovna nejsi ve formě. Nedělej mu tu radost.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:38
- Nahlásit
Valím s fenou k homeopatce. To jsem padla hluboko!!! Na takovéhle věci vůbec nevěřím.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:40 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška hele on poník a ještě vhodný pro děti se shání hodně blbě ale dá se - spíš bych prostě nepodléhala tlaku a vyčkala nejvíc se koně prodávaj buď na podzim - není čím krmit a pak na jaře z podobného důvodu. Já jsem takhle kamarádce pomáhala s ponclem pro mladou a hledaly jsme rok. A pak jsem ho ještě pro ní přijížděla aby byl opravdu bezpečnej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:40
- Nahlásit
můžu sem dát další fotky, nebo mě vyfa(u)ckujete?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:42
- Nahlásit
hancaw
No dyť mi nespěcháme, prostě až bude tak bude. Jako holky by ho chtěly hned, to je jasný, ale to neřeším. Holt se budou muset dlouho těšit
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:49
- Nahlásit
Biluška holt jim zatim kup pucle škoda že jsi tak daleko bych se ráda podívala jak to teď s ponclama vypadá naposled jsem ho sháněla právě pro tuhle kámošku a byla jsem celkem v šoku inzerát poník vhodný pro děti a milej poncl jí málem ukous hlavu jen jsme vlezly do dvora - děti měl nejradši s kečupem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:49
- Nahlásit
Vlčáčková
já nejsem vůbec vytočená, takových trenérů mojí trpělivosti je, a takových ubožáků co si dělají legraci z neštěstí druhých, těm se jen směju
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:51
- Nahlásit
kejtlin
Myslim, ze to stejny mel Rambik. Vet nam rekl, ze ho mame omezovat v pohybu a ze se to treba spravi samo, ale hovno, pak jsme sli k jinymu a rekl, ze tim, ze na to slapal, tak jak tam byl ten ulomenej kousek, tak to tam udelalo strasnej bordel. jinak loket na jaggy artroskopicky stoji 12000 no, to je dost, nemas moznost si nejak popujcovat? Ja bych ti cast mohla pucit, kdybys chtela. A peci jsi urcite nezanedbala, my taky rvali do psu to nej co muze bejt a Rambik mel tu nohu stejne spatnou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemůžu si půjčit, protože to nemám z čeho splatit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:55
- Nahlásit
psíček
je vidět, že mě fakt neznáš , protože to jak se vyjadřuju tj sprostě je u mě normální zcela co si o tom myslíš ty mi je u prdele absolutně, a vytočená skutečně nejsem, takový jako ty mi za to nestojí a proč bych ti přála vytopení? aby sisi nedělal z těch lidí, kteří zaplavení jsou legraci tak proto. jinak s tebou odmítám komunikovat je to o hovně.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:08
- Nahlásit
ahoooj fšicííí!
bajša uš je doma s přítulou, zbodla hladově granulky aji maso a fčil prej chrní
a hlavně - nic to není, nějakej malej výrůstek na měkkým patře, máme to nechat bejt do dospělosti a pak se případně uvidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:33
- Nahlásit
Baysha
roste jí tam nová zubatá hlava, co bude jíst za dva labradory. Ach bože!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:35
- Nahlásit
Gerda
Hele jdem od sesti do kina, tak asi do osmi, prijedes az potom, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
klidně děte i na noční film, vůbec nevim, v kolik dnes odejdu - máme problém to nechat na příští tejdenek, kdy to už snad bude slušnější? Fčéra sem taky odešla z práce f sedum, ale v 9 už sem tu byla zase zpět...prekérka, pani, prekérka.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:38
- Nahlásit
Gerda
pani vy ste na to kápla aji bez rengénu, vy ste ženyjální dyjagnostýk!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
Gerda
Probuh, co mas za praci?? pristi tejden v poho, ale budu doma az ve ctvrtek vecer, do ty doby hakuju v Brne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám zlou práci, proto tady asik hledám ten půlmegáč a toho milijounáří ty blázne! Jesi je tvůj muš bohatý, nabrnkni mi jeho bratra. Ale musí být bohatý, ne že mě vošulíte!
PS: Burka mi neva
Baysha
vy ste ženyjální dyjagnostýk!
s dovolením si to trošku vybolduju, aby ot tolik nezapadlo:
vy ste ženyjální - psala Bajša Gerdě a myslela to vážně.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:48
- Nahlásit
Gerda
Bohuzel bohaty je z rodiny jen muj muz a zbytek rodiny se z nej snazi neustale neco vymacknout treba muzovo sestra se vdala za muzovo kamarada a sup uz jsou na to zdimani dva ( to je ten svagr, co dostal veceri z vetamixu)
A kde teda pracujes, ze vas takhle vykoristujou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
bohaty je z rodiny jen muj muz
možná trpim chudobou eště za ty, co trpět nemusej!!!!!!!!!!!!!! a kerý nacházej milijounáříííí snadno a rychle. Doufám, že f příštím životě budu aspoň pisezna!
A kde teda pracujes, ze vas takhle vykoristujou?
v reklamce.
|