| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:00
- Nahlásit
kejtlin
Dlouhodobe postradat jsem myslela opravdu dlooooouhodobe proste az bys mela, tak bys mi to dala, co vis, treba jednou dostanes pohadkovej job a kdyz ne, tak zadnej stres
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:01
- Nahlásit
nemethova5
mě je z toho tak blbě,tohle je jedna ze situací, kdy mě sere že ty prachy nemá, že je nemužu vzít a říct,tak tady máte a konejte
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:02
- Nahlásit
kejtlin
Presne jak rika Nemethova, kazdej by mohl dat castku, ktera ho nebude bolet a nebude mu dlouhodobe chybet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:03
- Nahlásit
zuzanarosakovatak,tak pani,reknete ji,at neknuci!klidne se na to slozime,ze jo pani???
kejtlinu me dlouhodobe postradat myslim tim,ze je vubec nechci,ach jo,jak ti to mam jinak vysvetlit?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:06
- Nahlásit
nemethova5
Jako ja samozrejme bych je taky nechtela, ale tra by Kejtlin mohlo vadit, ze ji jako nabizime naky milodary, tak bych to podala takhle, jako dlouhodobou pujcku, kterou splati jen kdyz na to bude mit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:08
- Nahlásit
zuzanarosakovanemethova5
holky nevím jak mám poděkovat,jsem v práci a řvu tady jak kráva, řidiči a ukrajinci jen čumí,protože mě tak absolutně neznaj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:09
- Nahlásit
kejtlin
neboj, to dame dohromady a gosa nebude chroma
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Bud v poho, ber to tak, ze to nedelame pro tebe, ale pro Gosu
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakovaupa jste to pani krasne napsala,lip bych to nezformulovala,jste dobra!
kejtlindoufam,ze to neberes jako milodar?jsem zvedava na to pondeli!jak klapne ta robota,zitra se dozvim,tak jsem prvni darce!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:11
- Nahlásit
kejtlinjj,pro gosu!tim nechci rict,ze jak neklapne robota,ze nic nedam,v to zadnem pripade,neboj se,ze se neslozime a nebul porad!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
leyenda
zuzanarosakova
nemethova5
nevím jak vám mám poděkovat, to nejde vyjádřit slovama
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:14
- Nahlásit
kejtlin
usmevem?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:15
- Nahlásit
sem normálně vážně uvažovala, že si půjdu stoupnout na silnici jako šlapka, bez prdele
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:17
- Nahlásit
kejtlin
Nedekuj, dokazu si predstavit, jaky to musi bejt, kdyz nemuzes psovi pomoct. Pamatuju si, jak kulhal Rambik a jakej to byl pohled. Hlavne se uz nestresuj, vsechno bude dobry, kdyz tomu budes verit, mas napul vyhrano
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlinno mozna by jsi si videla vic,nez si myslis!jako tra ja,nebo ty hlidanim,na tom neni nic spatneho,jen muj nazor,kdyz se divam,za kolik delame,je to k smichu,nebo k placi,za jakou almuznu delame?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:21
- Nahlásit
kejtlin
sem normálně vážně uvažovala, že si půjdu stoupnout na silnici jako šlapka, bez prdele
Šiš ty seš bubá! tak eštē s tim počkej, eštē nekupuj sítovany punčochy, ñák to dame dohromady snad
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže goša skoro nekulhá to je divný, je teda hodně tvrdá od štěněte
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:22
- Nahlásit
zuzanarosakovasitovany puncochy uz nejsou IN!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:23
- Nahlásit
nemethova5zuzanarosakova
zuzka říkala, že by mi stejně nikdo nic nedal a jestli vydělám něco, tak mi bude dělat pasáka
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Me napadlo, jestli bys nemela mit s tema vsema tvejma nemocema invalidni duchod? Ze bys pak vzala nakou praci k tomu a mela bys vic. Treba syn nasi uklizecky ho ma a jednou tu byl a je to normalni nabouchanej frajer, nechapu podle ceho se to dava
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinnestresuj,zadny sitovany puncochy,hlavne jsem zvedava na to pondeli.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
zuzanarosakovah,tak to musi byt jedine znamosti,protoze posudkovej ti jen tak neco nedaruje!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
nemethova5
Nejsou in
Aha tak pardon, se v tom tak nevyznam, no v tomdle voboru
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
zuzanarosakovano ja taky,ale onehda jsem cetla,ted nevi kde,ze knezky lasky se uz oblekaji jinak a ze sitovany puncochy(neboli bordelky)uz nefrci!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
nemethova5
On to ma na hlavu a to uz vubec nechapu, neni nijak nesvepravnej, proste se jen obcas citi tak nejak blbe no..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemethova5
už tam stojej i v džínách, občas jezdím po E55
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
zuzanarosakovahm,tak to ja bych ho uz mela davno,asi to zahraju na nejaky spatny stavy nebo co.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:28
- Nahlásit
kejtlin
jsi cvok , to by prece zumpa nedopustila
uz si s tim nelam hlavu
Hele, je normalni, ze muj pes absolutne nereaguje na haravou fenu? Normalne ji zene svinskym krokem pryc z myho pozemku
a zle. Jsem se celou dobu bala, ze mi sem bude pak jeji majitel hazet pres plot stenata, ale jak se zda zbytecne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
kejtlinhm,jenze tohle jsou fakt spinavy slapoty,to nee!mas cluby,ne?delala jsem skoro pet let za barem,nez si to mirek(majitel hodil),skoda no,byla s holkama sranda a ja si pekne vydelala na chlastu i kdyz jsem nepila,takovej malej podvudek s cajem,no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdo má co na hlavu?
|