| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
doufám, že teda existuje něco, co mám já a nemáš ty!
Poslušnej a vychovanej pes!! Bohužel teda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:43
- Nahlásit
Mucholabka
jsem vděčná za strojaře
sem právě měla konsktruktéra leteckejch motorůch, ten mě k tomu přived, že se mě líběj doteď )) Ale jen líběj, letení fakt neoblibuju.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:47
- Nahlásit
Gerda
Ja litani nenávidim, dycky se musim vožrat, bo jinak bych to nedala!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak ve velkém letadle mi to nevadí, ale ultralight-tam jsem vždycky měla strach a nechtěla jsem lítat. Stejně v tom ten zmrd pak začal vozit baby.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Mucholabka
tak ve velkém letadle mi to nevadí
Mnē to vadí v každym, do ultralightu bych nikdy nesedla, to bych se radši dobrovolnē zabila na zemi. Nesmim na to dycky myslet, že jsme tak vysoko, jinak dostanu histerak. Jeden čas jsem byla schopná lítat jen za podpory koktejlu xanax-vodka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:53
- Nahlásit
Dēti, mējte se tu krásnē, jdu pobalit čokle a jedem na rodinnou oslavu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:56
- Nahlásit
Mucholabka
P.s. Nedokážu si predstavit víc u mē neuspēšnou techniku baleni než : nechceš se proletēt ultralightem?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:08
- Nahlásit
Malým letadlem sem letěla jednou, to byla prča, sme jeli s cimbálkou hrát do Jaroměře, nic sme o té akci nevěděli, dojeli sme tam v halenkách a lodičkách a vono to bylo v hangáru! Kosa jak sviňa, přes halenku jsem narvala svetr a bundu a hráli sme letcum, pak nás vzali proletět Andulou, tak sem v těch lodičkách vyskočila nahoru, sedla sem si na tu dřevěnou lavicu zádama k vokýnku, s náma tam nastoupilo eště pár lidí, moc sem je neřešila... vystoupali sme nahoru a vtom se půldruhýho metru vode mě votevřely dveře a ty lidi začali skákat ven! voni to byli paragláni!!! kolem hlavy mi fičel vítr a usilovně sem se držela jakýhosi madla, abych náhodou nevystoupila taky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mnē to vadí v každym, do ultralightu bych nikdy nesedla, to bych se radši dobrovolnē zabila na zemi. Nesmim na to dycky myslet, že jsme tak vysoko, jinak dostanu histerak. Jeden čas jsem byla schopná lítat jen za podpory koktejlu xanax-vodka
Ty vado, mam to úplně stejně, jenom místo koktejlu mám 2-4neuroly pravidelně už den před letenim. Úpa nenávidim letení, strašně se bojim, mám po těch 4 neurolech natočený turbulence nad franouzskou rivyjérou, jak mi pak už ani moc nevadily, pak se ale začaly nad alpama zhoršovat, tak už sem tu kameru vypla a zeptala se kámošky vedle, jesi si myslí, že nás ta smrt bude bolet, že to bych nerada. Vzala si taky jeden neurol....letení je prostě strašný!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:31
- Nahlásit
Gerda
pani pokud pozadal mestskou cast tak oni to povezou do mestskeho utulku, maji s nimi smlouvy, pochybuju, ze by to vezli do soukromeho depozita
zuzanarosakova
zdravotni, na sale a tak Vv podstate skolu mit nemusis, zalezi vzdycky na vetovi jestli ma chut te zaucovat. Skola na to je stredni veterinarstvi, ale muj znamej vet rika, ze by odsud sestricku si nevzal, ze mel nejake na stazi a byli uplne dute. Tahle vetka rikala, ze si me klidne zauci, navic ja se u kastraci vyskytuju docela casto takze nejake zkusenosti mam, ale uvidime furt jeste nevolala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
nikdo je nepožádal, oni se ozvali sami )) A ano, povezou to kastrovat do měcholup a pak nám je vrátěj zpět a možná bych mohla dát ta koťaka k vám na převýchovu, co myslíte? Našly se všechny tři, dala sem jim teď čistou vodu a plátkovej sýr a už si lebeděj, svinky, sem je úpa přehlídla, choděj spát na stůl na sachrátku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:47 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
aha tak tak. Ja zkusim zajistit nejake misto. Velkou at pustej to nema smysl, to uz je divoka kocka, ale kotata by mozna jeste vymazlit sli.
edit a kdy to bude?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:47
- Nahlásit
Děcka, mám tu blechy od Biluše, opakuji, mám tu blechy od Biluše - Bajko, Hancaw, jimmi, akky, aleksička, lucynkasčíslem - kdy vás, čůzy uvidím?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:50
- Nahlásit
Gerda
tak misto by pro ne bylo, ale v Liberci. Musime poresit odvoz, ale nejaky se risuje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
ve středu v 19.30 přiletí sklopec, opakuji, přiletí sklopec.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:06
- Nahlásit
No do háje, jedno auto kikslo, myslíte že pět pitbullů, hafo bagáže a čtyři lidi se vejdou do třídvéřového sportovního Brava?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
zuzka má už žloutenku potřetí.
ty budeš dělat sestru na veterině?
děcka nemužu zas vůbec spát
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:15
- Nahlásit
kejtlin
co zkusit meduňku? mě pomáhá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:17
- Nahlásit
Mucholabka
No do háje, jedno auto kikslo, myslíte že pět pitbullů, hafo bagáže a čtyři lidi se vejdou do třídvéřového sportovního Brava?
No při troše snahy se vejdou, ale nesmí vás chytit policajti . A nejspíš se tam ti picbuli sežerou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:17
- Nahlásit
Maky a Trix
kejtlin
co zkusit meduňku? mě pomáhá.
Cihla - na hlavu, z vejšky. je to spolehlivější
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:20
- Nahlásit
Biluška
Jet musíme, protože s náma jede jedna z Holčovic, když už jsme ji chudáka tahali z Oryjentu, tak musíme dojet i do druhého Oryjentu...a zrovna ta její fena je nejhorší...mě napadlo že Aginu dám na sedadlo a budu na ní sedět, aby někoho neojedla. Živě mám v paměti když jsme takhle jeli se třema a z toho dva na sebe nadržení samci....štěkací auto :-D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:34
- Nahlásit
Mucholabka
Živě mám v paměti když jsme takhle jeli se třema a z toho dva na sebe nadržení samci....štěkací auto :-D
No právě. Asi bysem určitě dala fšem náhubky (radši na každýho čokla dva ) a posadila bysem to střídavě- pes,čuba,pes,čuba...ale nejspíš se vám to serve i tak Určitě pak písni popis cesty. Zaručeně to bude triler
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:36
- Nahlásit
Maky a Trix
zkusím ji až budu doma, mezi nočníma se bojím cokoliv na spaní zkusit
kachna_
Cihla - na hlavu, z vejšky. je to spolehlivější
bubá úpe bubá
Mucholabka
my jeli se 4 velkýma psama 3 NO a 1KAO opelem corsou, dva NO se neměli vůbec rádi, majitel toho jednoho seděl vzadu a vždycky toho svýha zašlapal pod sedačku, doslova a ten druhej toho svýho uřval-ten byl v kufru, dost mazec to byl
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:37
- Nahlásit
Biluška
Kurec, náhubky měli mít už i tak když měli jet dva a tři...a už víme kdo je na vině, samozřejmě můj drahý bratr, včera jsem mu stokrát říkala Nejebej do těch pojistek, zaprvé bych zítra ráda dojela a za druhé je moc hodin, chci ještě nakoupit...ale on ne, ještě prý nám zapojí zapalovač na rádio aby nám to líp fungovalo. Jákdybych mohla být veřejně sprostá, to by kancl lítal. Jak na to auto příště sáhne, já ho vyliskám že bude prosit nebesa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:46
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, dej samečkovi novou hračku To já moc dobře znám.
Víš co udělal Mášenek když jsme jeli do Jílovýho? Plný auto psů, děcek a jahod (jsme vezli asi třicet kilo, ale dovezli sme akorát marmeládu). Ve Vrbové Lhotě čekáme na chlápka. Takový dobrý tři minuty jsme tam stáli Což Mášenek samozřejmě nemohl vydržet, takže si zapnul větrák a rádio. Zničil baterku Totálně, museli jsme tam sehnat a koupit novou. No to jsem ještě vydýchala. O blbé dva týdny později na mě kdesi čekal. Přijdu k autu a ten kretén má zapnutý větrák a rádio Jsem se ho jedovatě zeptala essi má prachy na další baterku a on s výrazem tupouna řekl "ahá" Bože, proč si pramáti Eva neochočila nějaké chytřejší zvířátko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
No a brácha dojel Danovi pomoct, nastartoval kabelem a jel do pi.. jako sakra když je problém tak snad mají jet spolu, ne? Samozřejmě to během minuty přestalo jet.
A taky nemá ještě sbalené věci, a to mě mají za 5 minut vyzvednout.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:56
- Nahlásit
furt nevolala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:05
- Nahlásit
Když Vás, dámy, tak čtu ... úplně se mi udělalo špatně od žaludku. Vzpomínky na doby, kdy jsem byla vdaná, a denně řešila, jak vhodně manželovi připomenout již asi tak 10x připomenutou a stále neudělanou věc, jak mu stále dokola vysvětlovat kokotiny, které by průměrné inteligentní člověk musel pochopit za cca 10 sekund, jak ho stále směřovat k něčemu kloudnému, co by bylo dobrý udělat... Fuj. Už tolikrát, když jsem slyšela tchýni, jsem si v duchu říkala, jak jsem ráda rozvedená, jak jsem osvobozená a v klidu!
Když to srovnám s mým přezodpovědným a přespolehlivým tatínkem ...
Díky, zlepšily jste mi náladu, že už to mám za sebou!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
kdo?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:49
- Nahlásit