Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:21
- Nahlásit

Ještě 4 hodiny a jedeme se všema psama a ještě jedním navíc na víkend na Slovensko hurá hurá, už se nemůžu dočkat, doufám že se to nepozabíjí než tam dojedeme.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:32 - Změnil/a: Lájoš
- Nahlásit

a

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:32
- Nahlásit

Děcka, a zejména Lucynkashonzíkem - na základě článku v mfd, kde dělal náš říďa rozhovor a vyprávěl o našem baráku a zahradě a rajčatech a psech a KOČKÁCH, se mi ozvali z městské části, že přijedou a pomůžou mi kočky odchytit. Příští středu jsou tu i s makrelou a sklopcem, budeme lapat micky, jesi se to povede. Pak je všechny odvezu k lucynce. Připravte se na to, že každej z vás vyfasuje jedno bílé koťátko. Už jsou velká, takže neochočitelná, budou to šelmy a budou chytat myšky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:41
- Nahlásit

Gerda
Super, ci bílý divoký koťátko . Klidně vezmu aj víc

All
Právě jsem dala vařit dvacet vajec Mám takový dojem, že Magdalena Dobromila barfovala pro dvaadvacet psů, akorát to v té slavné kuchařce zatajila

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:43
- Nahlásit

Biluška
ty ne, tvoji psi by ho snědli, bo to sou kreténi.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to mazlík, umazlená

Gerda
paní tři a půl dne???
dneska v pět hodin to bude 48 hodin

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
OK, Lucinko, nehádám se. Jen tlumočím, je možné, že blbost. Paní doktorka mi nesedla ještě cenou výkonu, tak nevím, zda jí mám věřit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:51
- Nahlásit

Psíček
Takže až tam?
Tam by taky nemuseli vzhledem k tomu že budeme u majitelky feny kterou by Frizo v budoucnu mohl krýt, bych byla celkem ráda kdyby to oba všichni přežili bez újmy na zdraví.

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:53
- Nahlásit

Vlčáčková
Lucynka má pravdu, hepatitida b i c se dá zničit sterilizací nástrojů poměrně snadno. Paní doktorka si to asi spletla s priony - "nemoc šílených krav", ty sterilizaci dost tvrdošíjně odolávají...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:56
- Nahlásit

dnešní socializace

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:58
- Nahlásit

Gerda
ty ne, tvoji psi by ho snědli, bo to sou kreténi.
To není pravda Arman jí jenom malé hloupé koťátka. Velké akresifní kočky akorát honí, ale víc si netroufne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:59
- Nahlásit

ahoj
dasty je na přes držku,bo to tady ted hárá kde se dá,takže zas už nežere,jako jo,ale tak půlku toho co mu dávám
a s holkama jedu v neděli na houby,dasty ne,bo to už nedá
a jsme vobědnaný na voči aby mu odstranili to 3 víčko a pak půjde elis na kastraci až dohárá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:04
- Nahlásit

Baysha
A co A?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:06
- Nahlásit

sice naseeeeru Davídkovic, ale co už
Tady Monty malou brání

tuli tuli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:06
- Nahlásit

Monty
Taky bych chtěla být socializovaná takovou krásnou plesnivou borderkou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:10
- Nahlásit

jo a dasty si ted hodně lebedí v mé posteli,takže na stará kolena se přesunul do mé postele,už tam i spí celé dopoledne )

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:13
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to ses měla narodit jako pincezna Sophyje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:14
- Nahlásit

lucYnka XIII

Je tak gratuluju k jobu skoro teda jakou tam budes delat asistentku? Jako administrativni nebo zdravotni? Zajimalo by me totiz, jaky je potreba vzdelani, aby mohl clovek bejt vet sestra? Nebo ta asistentka teda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:14
- Nahlásit

Monty
dneska v pět hodin to bude 48 hodin
dyť přijela f úterý dopoledne, ne? Co je teda dneska za den? VOn neni pátek??????? jesi neni pátek, zabiju se, myslela sem, že už je.....

Děcka, vono vás to asik nebude vůbec zajímat, ale do ostravy už brzo přiletí bombardér B52 z lujzijany se vokázat. Mě se tuty ajroplány mocinky líběj, sem byla na přehlítce v hratci..nebo v roudnici, dyš tam proletěly B1 taky s americka. Mocinky heský to bylo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:15
- Nahlásit

Monty
Dobrá, příště.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:16
- Nahlásit

Gerda
Uvažuju se na dny nato zajít kuknout,dělají tam vždycky předváděcí akci kynologové, ale nerada bych potkala bývalého...bych mu musela dát po hubě za to co způsobil. Tak ještě nevím.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:16
- Nahlásit

Gerda
Je pateeeeek!!!

Letadla me nezajimaj, ale muj manža je bejvalej pilot, heč!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:18
- Nahlásit

Gerda
paní je pátek, ale Sophyjke přiletěla ve středu v pět hodin večer

tak přijeď do Ovy, my tě rádi poznáme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:19
- Nahlásit

Gerda
Když jsem bydlela v Brně Masarykově čtvrti, dívala jsem se na přehlídky z okna. Bylo vidět všechno, ač z dálky, tak ale ty letecké produkce všechny. Teď co bydlím na vsi, přese mě přistávají letadla. Na poslední letecký den letělo s AVAXEM a déééésně pištělo. A asi před 3 týdny valil s dopravním letadlem nejspíš stíhací pilot, neb co ten tam předváděl ... pasažéři museli mít nablito až do výše kotníků.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:22
- Nahlásit

Gerda

Jezdila jsem jako malá na CIAF, do Hradce, naprosto stíhačky miluju. takže tě chápu, skoro mě dneska mrzelo, že nejsem v Ostravě.

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:24
- Nahlásit

Vlčáčková
A? jako hepatitida A? Ta se hlavně moc nepřenáší krví, spíš běžným kontaktem - třá v šalině chytneš madlo, který před tebou držel nějakej žloutenkář, co si po záchodu neumyl ruce...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
doufám, že teda existuje něco, co mám já a nemáš ty! Ale ať přemejšlim, jak přemejšlim, napadá mě jenom nadváha....

Monty
Sophyjke přiletěla ve středu v pět hodin večer
to sem to ale popleta.

Vlčáčková
jojo, nejlepší sou tydle vysloužilí stíhači, dělaj s dopravníma letadlama slušný ródea )) blila bych taky, lítání nesnášim, jen ráda koukám na letadla.

Maky a Trix
naprosto stíhačky miluju.
Já spíš ty bombardéry, ze stíhaček, ty od sebe moc nepoznám, spíš tak možná nějaký ty suchoje....oblibuju b17 flájinkfortress. tak to někdy pojedem na leteckej den, jo? Ale bes čoklůch, přece jen je tam dost bordel.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:37
- Nahlásit

Gerda
O dovolené jsem letěla 9x! Ke konci už nezřízený strach, ač předtím jsem letěla skoro dvacetkrát. Letěli jsme například s Yeti Airlines a podobně. Bylo to děsný!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:40
- Nahlásit

Tak BEkynka má v Pes přítel člověka článek s paní doktorkou, u které jsme včera byly pro homeopatika. To je náhodička!
Jen mám strach, aby to nebylo tak trošku In memoriam.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
po osmi letech s řídícím letového provozu jich mám taky plné zuby a jsem vděčná za strojaře

<< 1 ... 5013 . 5014 . 5015 . 5016 . 5017 . 5018 . 5019 . 5020 . 5021 . 5022 . 5023 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání