| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
kachna_kup si krouzky,at jsou hlavne poradne zabodovany,nevim,prave,ze ja v zelezartsvi nikdy nic nesehnala,no karabiny muzes pouzit,ale lepsi jsou kolecka,ja vim,ze jsem ti moc nepomohla,ale je to slaby,co se tyce matrose,jedine si najit na netu primo vyrobce karabin a krouzku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:11
- Nahlásit
davidkova renata
no já nevim,ale my tak s gerdou mluvíme furt
Ou nou, poznám originál.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:22
- Nahlásit
Vlčáčková
Pani, pokud to má být to špatný, pak ať je to radši co nejrychlejší...je mi vás moc líto, vždycky je to strašně smutný, když je zvířko starý a má potíže. Přesto pořád máte naději krs ty rentgény. Moc moc moc vám přeju, ať je to "jenom" zánět žlázek.
Jinak děcka na to plavání zítra jedem ve skupině - já, mamka, hancaw, pikslovi nemůžou, ale je jim to líto, a náfštěva z oryjentu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:24
- Nahlásit
gabifi
Pani, to je vám krásná golyje!!!!!!!My potkali s pikslovejma a džínovejma golyjáka v krčáku, pán řikal, že maj se srstí takový potíže, že se čokloj zapíchávaj osiny krs srst až do kůže a kůží putujou tělem až k páteři, že už měl čokla rozřízlýho jak frankenštajna od zadní nohy až na záda. Neni to hrozný?
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Gerda
na to plavání zítra jedem ve skupině - já, mamka, hancaw, pikslovi nemůžou, ale je jim to líto, a náfštěva z oryjentu.
ať se vám daří a neplafte daleko!
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
paní máte mejlíka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
brezen2008no mam,ale zadnej overal tam neni!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
Tagže žumpáci, zalehnout a bucat ať jste zítra svježí na plování
Vlčáčková
Je mi to líto paní, přeju ať se rozhodneš správně ve správnou chvíli
All
Orinka je taky nějaká divná Jsem s ní před chvílí byla venku, napřed normoš běhala jako vždycky. Pak zpomalila a šla, poměrně pomalu.Pomalejc než jindy. Najednou se zastavila, rozjely se jí nohy, stála a klepala se. A funěla. Vůbec nemohla jít, jakoby najednou ochrnula na fšechny čtyři. Motali se jí nohy jako kdyby byla ožralá a kroutila hlavou. Trvalo to pár minut. Pak se zase rozešla a za chvilinku byla naprosto normální . žere v pohodě, ale málo pije. Přitom normálně je jak velbloud, jak vidí vodu tak je k neudržení. Dneska nepije snad vůbec. Ze slušnosti si dvakrát lízla když jsem jí do toho namočila čumák, jinak nic . Mám docela nerva jet zítra na to plavání a nechat ji doma samotnou . Přijde k nim ópérka, ale až odpoledne .
Otravu zcela vylučuju, snad celý den byla doma a venku šla na vodítku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 01:40
- Nahlásit
cus jste tu nekdo,venku je tak desna klemra,nebo se mi to jen zda?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 02:09
- Nahlásit
Nevim jak kde ale u nás je teplo možná to dělá te gin.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 02:33
- Nahlásit
lagunano mne moc teda teplo neni a alkohol to radsi ne,me by bylo moc spatne.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 02:50
- Nahlásit
hm,ani kejtlin tu neni,tak ja jdu zas ven!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 06:22
- Nahlásit
fstávat, makat a plavat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 06:55
- Nahlásit
Gerda
že se čokloj zapíchávaj osiny krs srst až do kůže a kůží putujou tělem až k páteři, že už měl čokla rozřízlýho jak frankenštajna od zadní nohy až na záda
kdybych neměla zapíchlej psí chlup v noze, tak bych tomu nevěřila. Jó, cizí tělíska sou svinstvo nechutný
štěně chvilku spí, si můžu dát kafe
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:11
- Nahlásit
Biluška
Teda hnus s tou Orinkou.... Doufám, že to byla jen nějaká momentální indispozice třeba z nedostatku nějakýho minerálu...
Jinak asi sama tušíš co mimo otravy by to mohlo podle popisu být ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:37
- Nahlásit
Dines
Jinak asi sama tušíš co mimo otravy by to mohlo podle popisu být ...
Netuším a nechci tušit.
Doufám, že to byla jen nějaká momentální indispozice třeba z nedostatku nějakýho minerálu...
Doufám taky. Nebo, že třá nějak prudce vstala, nebo tak něco (i když tomu sama nevěřím, ale chci aspoň doufat )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:46
- Nahlásit
Biluška
co ta ora?
jinak čau všichni, jdu spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:48
- Nahlásit
Biluška
ještě mě ted´ napadlo, jestli to nemůže být lehká epilepsie
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:48 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Biluška
Souhlasím s kejtlin bohužel - pokud si odmyslím o 90% intenzitu toho co popisuješ..... takhle nějak bych popsala záchvaty našeho psa, který byl těžký epileptik - jen místo pár minut bych dala pár hodin, přidala pěnu u huby a povolené všechny svěrače a křeče... Takže to co popisuješ ty, je vlastně něco úplně jiného
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:56
- Nahlásit
Dines
Jsou jí asi tři-čtyři roky, mám ji skoro dva a něco takového jsem u ní viděla poprvé. Přece epilepsie nezačne jen tak z ničeho nic, ne?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 07:58
- Nahlásit
Biluška
U nás z ničeho nic myslím ve dvou letech? Nechci kecat - byla jsem malá...
Epi je velice pravděpodobně dědičná, a pak to jako " z ničeho nic" klidně vypadat může.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:27
- Nahlásit
Dobrého jitra pipky, už vstáváme, vařim kávu a za chvilku jedu pro hancuw. Co Ora? Myslela sem si taky na epilepii, ale jen podle toho, co tu čtu, jinak sem psa s epi eště nikdy neviděla. Co Vlčáčkovi? Něco novýho?
Máňa pracuje na morkový kosti a nevadí jí, že mi dlouho trvá výprava. Děcka, my se do toho autí nevejdem )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:40
- Nahlásit
Gerda
Bekynka teď po ránu na své poměry poměrně "čiperně" vyrazila na vyčůrání. Ani jsem jí nemusela zvednou, ani snést z toho jednoho schodku, ani přenést přes kamínky. Ale zpátky sebou flákla skoro hned za dveřmi, tak jsem jí dala jídlo a ATB a pak jsem jí přemluvila, aby šla do postele. Taky došla sama, ačkoliv zvednout se šlo dost těžko. Teď leží pod dekou. Pořád má teplotu. K lepšímu to asi nepovede.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:44
- Nahlásit
Biluška
Běž radši co nejdřív k veterináři. Na epilepsii snad lze dostat léky, které to upraví, ne? Je stará? Já jen, jestli to taky nebyl vestibulární syndrom.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:03
- Nahlásit
No, tak teď jsem viděla buď UFO , anebo letadlo bez křídel.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:26
- Nahlásit
Gerda
hlavně dodejte fotkyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 11:52
- Nahlásit
Vlčáčková
co je vestibulární syndrom?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 12:06
- Nahlásit
Hezké odpoledne
Gdo říká, že štěňata hodně spí???? Sophy je asi na nějaké kvalitní baterky. A když už konečně spí, tag jen na chviličku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
dobreho dna preju, jak se mate co delate?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 12:25
- Nahlásit
Máme novýho kocourka. Asi.
Před dvěma dny jsme se vraceli z procházky a u brány přišel ke psům černý kocour (máme stejného) a my hned - Ahoooj Apači! Pak jsme na něho hleděli, že je nějaký malý a zjistili jsme, že to Apač není. Prostě se k nám přidal cizí kocour, teda odrostlé kotě. Předl a předl a šel s náma. Tak jsme mu dali kozí mlíčko a masíčko a mysleli jsme, že do rána zdrhne. Ale von se ráno protahoval na králičáku po těžké noci.
Potřebuju proto vymyslet jméno na A.
Kdysi jsme si totiž řekli, že budeme kočky pojmenovávat na A. Už tady byl Adam, Alex, Alf, Artur, Apač 1., Atos, Amálka, Apač 2.
Ňák mi dochází fantazie.
A pro zasmání:
Jsem ráno vyvenčila čokle, Delinu jsem zavřela do kotce a šla jsem pryč a než jsem stihla zjistit co se stalo, tak jsem ležela na zemi v bahně. Byla jsem celá - i s vlasama a xichtem. Nemohla jsem se ani zvednout, jak jsem se smála.
|