| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
leyendaa o co se mam delit s pani bajsovou,no vim,ze byla na vystreni,tot vse s malou,no jezis pani,zas to tak ty palce nedrzte,bo do nich chytnete tu krec a pak budete mit kvuliva me zdravotni problem.
zuzanarosakovadietka je takova,ze byl jen jeden banan a jedno jablko za cely den,dal jsem to radsi nepokousela,bo se posrat primo na pohovoru,radsi nemyslet!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:21
- Nahlásit
nemethova5
Dietka je takova,ze byl jen jeden banan a jedno jablko za cely den,dal jsem to radsi nepokousela,bo se posrat primo na pohovoru,radsi nemyslet!
Tak vidite pani, budete mit supr praci a este budete modelka!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:21
- Nahlásit
nemethova5
myslela jsem delit se o drzeni palcu, teprve zitra jde na ta dulezita
velevysetreni
A to byla jen legrace s tim rezanim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
leyendajo tak,ja to blbe pochopila,dnes mi to nemysli,to je malym prisunem jidla.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
ted si to precte tvoje kolegyne Davidkova a zacne litat po pohovorech, aby byla jeste hubenejsi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:25
- Nahlásit
zuzanarosakovaja modelka byt nechci!!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:25
- Nahlásit
leyenda
Neee, Davidkojc je ostrilene modelka, ta to ustoji
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:27
- Nahlásit
nemethova5
modelka byt nechci!!!!!!!
Mas smulu, budes!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
nemethova5
ja modelka byt nechci!!!!!!!
jo, nevodmlouvej skusenejm modelkam, budes modelka a hotovo,
koukej si koupit zlaty vobojky pro cokly, at nedelas vostudu na molu, budes predvadet specyjalni kynologycky modely
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:42
- Nahlásit
Biluška
omlouvám se, že sem lezu
jakýho koně přesně hledáš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:00
- Nahlásit
Biluška
ta cena je trochu vyšší, ale ne přehnaná, je to barvou-šimla je populární a velmi dobře tzv. prodejná barva, březost by mi vadila ne kvůli kloubům a šlachám, ale kvůli tomu, že s hříbětem je dost práce, to voddřeš i s rizikama ty a on hříbě jen de facto prodá
Monty
sofyje je domááá
nemethova5
co ta práce?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:02
- Nahlásit
leyenda
zuzanarosakovazadny korzovani na molu nebude!zlaty obojek mam doma sity,ten je exkluzivni,jak jsem jeste sila.no nic jdu chrapat,zitra zas jedu kvuli jedne robote,toz se tu mejte krasne a skladejte basne,nevim jak vy,ale jdu chrapat!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:03
- Nahlásit
kejtlindzrte pani palce i na nohach do patku,v patek me bude volat i kdyby me nevzal,vypadal solidne i solidne mluvil,tak doufam,ze jsem udelala dojem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
nemethova5
do pátku držet-úkol to nelehký, ale zařídím se podle toho , kéž by to bylo něco solidního za dobrý prachy
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:27
- Nahlásit
nemethova5
palce držíme fšecky aji tlapičky
my sme byli dneska na malym vyšetření a domluvit se, doktor na ni jenom kouk a poslechl si ju, no ale zejtra to bude komplet i s narkózou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
jdu do peří
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 23:48
- Nahlásit
skoro dobré ráno všem,
ted teprv dorazila jedna brigáda a jdu dávati dohromady aby od 6 ráno měli llidi co čísti
Baysha
paní držíme malé palečky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 00:01
- Nahlásit
cus vsem, zitra jdu na veledulezity pohovor o praci, prosim drzte mi palecky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 05:09
- Nahlásit
Fstávat a makat
MaggieM
jakýho koně přesně hledáš?
Pro holku. Pro začátečníky (celá rodina jsme pakovikuně, vím akorát to co jsem načetla v knížkách). Pod sedlo i do tahu, ale vše jen rekreačně, žádné závody a pod neplánujeme. Nesmí to být úplně velký kůň - to nechci jednak stran žrádla a jednak stran malé holky, co by se občas chtěla svézt taky, ale je jí teprve osm. Ani úplně malý poník, páč na tom by velká holka tahala nohy po zemi. Ideálně tak kolem metru a půl plus mínus. Určitě ne hřebce, buď klisnu, nebo valacha. Nejsem ochotna za něho platit statisíce, řekněme tak těch 40K je absolutní strop. Když to bude míň budu jenom ráda (víš, že jsem po Davídkové druhý nejlakomější člověk na světě ). Měl by být někde na Moravě - Moravskoslezský, Olomoucký, max. Zlínský kraj. Nechci platit za dovoz stejnou částku jako za koupi koně No a úplně nejdůležitější je povaha. Chci hodného, klidného, nelekavého, neplašivého koně, ideálně bez zlozvyků. Když bude mít coby zlozvyk ožírání muškátů tak to přežiju, ale pokud jeho vášní bude šlapání po malých pejskách tak ne Nechci moc starého, ale ani neobsednuté hříbě. Řekněme tak od tří do sedmi let, opět plus mínus. Barva je mi jedno, ale grošáci jsou nejhezčí . Kdybys o nějakém věděla tak dej echo
Jo a coby plemeno absolutně nejvíc vedou český sportovní pony.
kejtlin
Mě tam to hříbě taky vadí moc . Nebít toho tak jsme ji asi vzali.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:36
- Nahlásit
Tady jako dneska nigdo nedře, nebo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:37
- Nahlásit
Biluška
já jo ..jak taky jinak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:38
- Nahlásit
davidkova renata
U vás mě to ani nepřekvapuje paní kolegyně. Ale nigdo jiný evidentně ne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:46
- Nahlásit
Biluška
ja uz dru davno, to vis - mam kone
hele, nechci ti do toho kecat, ale neni rozumny holku poslat nejdriv rok, dva jezdit a drit do jezdeckyho klubu ?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:48 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno!
Biluška
Co se týká té kobyly, tak jak to popisuješ, tak ta cena se mi zdá přiměřená vzhledem k popisované kvalitě kobyly.
Co se týká věku při zapuštění. Záleží jak dlouho je březí a jestli je zjištěná, tak musí být březí min měsíc, dřív to na sonu nezjistíš. A vezmi si, že březost u koně trvá 11 měsíců, tudíž bude rodit ve 3 a půl letech. věk je naprosto o.k. Ale je fakt, že hříbě by si u sebe měla min půl roku do odstavu a je stím piplačka. Musíš očkovat, odčervit, zvyknout ho na manipulaci a na kováře. Je to daleko náročnější na čas neš šťěňata. No a pak když todle zvládnete, tak hříboše odevzdáte. Pro vás velmi nevýhodný obchod.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:49
- Nahlásit
leyenda
No to už něco přes rok jezdí. Akorát, že mě to tam dost sere, páč platím za obě 400,- na hodinu Oni by tam byli nejradši pořád, každý den otravují, že chtějí jet na koně a chtějí tam být nejmíň celý odpoledne. Copak jsem milionář? Mě vyjde mnohem levněji jim toho koňa koupit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:07
- Nahlásit
Biluška
No to už něco přes rok jezdí
to jsem nevedela, teda fakt je, ze moje holky chodily, i kdyz jezdily doma, do klubu dost let paralelne, zkousky vykonnosti, zavody a tak, teprve posledni rok zavodily sice pod hlavickou klubu, ale pripravovaly sebe i kone samy - se mnou a s obcasnou intervenci klubovyho trenera.
letos uz Karo muze zavodit sama na svy tryko, ale nebude, protoze nebude mit kvuli skole cas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:19
- Nahlásit
leyenda
Tak u nás se o žádných závodech nějak neuvažuje, chceme koně prostě jenom coby společníka. Na vyjížďky po okolí a na vypásání zahrady. Na sport a závody mi bohatě stačí psi
Psíček
Jistě, přesně na tyhle rady čekám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:04
- Nahlásit
Baysha
jsi tu???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:05
- Nahlásit
Biluška
Jsem našla na bazoši: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6909829/Daruji-pon yho.php
|