| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:15
- Nahlásit
Maky a Trix
taky sem měla za to, že červená je jasně daná. Ta ferarijová.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda
jo, ferárijová čebrená, uzavřela bych to. Píše se to od začátku. Stejně jako vobojky, i trička by měly mít dedlajn a pevně daný podmínky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:28
- Nahlásit
Maky a Trix
musim s tebou prostě souhlasit bez výhrad a úplně jistojistě!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:32
- Nahlásit
Gerda
všem se stejně nikdy nezavděčíš
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:35
- Nahlásit
Gerda
tak ok, tam teda brnkni, kdy se pro tu směsku zastavíš, jinak příště bych ti klidně něco objednala a pak si to vyzvedneš. Ten fík je drubeží, já jsem ho chtěla jen jako nouzofku, když někam pojedu nebo když mi hlídaj naši. Nebo když má krmit můj hloupej manžel, pokud jim ho zrovna nedá celej najednou jak dneska ráno
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
a zkoušela jsi i mlsíka? já kupuju obojí, pes to miluje... ostatně jako všechno, co se dá sežrat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:37
- Nahlásit
Maky a Trix
mlsíka neznám, z čeho je?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
zavolam ti až na konci tejdne, jak to budu stíhat, bo teď vůbec nevim, kdy můžu a bestak to nenajdu a zabloudim, takže budu potřebovat víc času k nalezení a znovunalezení trasy ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
kuřecí, vepřový, těstoviny, hrášek...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:42
- Nahlásit
Gerda
akorát v pátek večer nebudu doma a v sobotu tak v 18h už odjíždím do Brna na týdení hoknu a kde ty bydlíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
já sem z krče, do průhonic to mam kousek, ale v pátek přijdu pozdě z práce, v sobotu sme na plavání a přijedem až večír, takže k tobě stejnak musim zejtra ))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:50
- Nahlásit
Gerda
hele tak snad to dáš a kdyby ne, tak zavolej a já ti to někam přiblížim, když budeš někde ztracená, tak mi dáš adresu a já tam dle navigace štanglu přiblížim jinak bydlíme kousíček od restaurace Hliněná bašta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 18:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
uvidíme, zavolám ti teda asi zejtra, vůbec nevim, jak dlouho budu v práci, proto to mam s tim masem komplikovaný, potřebuju mít maso tak, abych si ho mohla vyzvednout, až pojedu z práce, a to je velice různé, takže bych potřebovala nějakou nonstop masnu. ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:03
- Nahlásit
Dámy od koňů
Sme se dneska byli podívat na prvního nabízeného koňa. Teda nebyl v zásadě až tak nabízený, ale po chvíli ukecávání chlap souhlasil, že by ho prodal. Je to samýca, jsou jí dva roky (teda dva a půl), je barvy šiml, vysoká cca metr a půl. Plemeno český sportovní pony, čistokrevná s původem. Toliko technické údaje. Je ježděná pod sedlem i v zápřahu, prý nemá žádné zlozvyky a je děsně hodná. Strávili jsme tam celý odpolodne a je fakt, že se žádný zlozvyk neprojevil. Hodná je. HOlky ji jezdily obě dvje a f pohodě. Chlap za ni chce 35 táců. Co mi dost va - je březí, rodit má na jaře. Je 35 za takového koňa moc? Jak moc va, že je březí? Je normální, že je dvouletá kobyla připuštěná? Není to brzo? Nebo jsem jenom zblblá od psů? Domluvili jsme se tak, že pokud bychom ji potencionálně koupili tak hříbě mu musíme vrátit.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:12
- Nahlásit
Pjekný podvečír, dámy....
Sem tu po dlouhé dobje, otřete slzy.
Clarke je velký marod, dnes je pár hodin po operaci, vyndavalo se stracené varlato. Schovávalo se mrcha jedna v břiše aš něgde pot ledvinou. Má tam štyry vrstvy šití a poslední je hlacevobrace, aby byl fešák.
Biluška
já se f tom teda vyznám málo, ale asi bych počkala, co vím, tej naší megeře uš dva sou nebo brzo budou a plánuje se mimi aš na příští rok bo co, ale může to bejt jen názor....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
ahojte baby, tak už jsme tři a půl hodiny doma s pinceznou Sophyji
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:33
- Nahlásit
Pumpadobry pani!pekne ho za me pohladte,hajanek tim prosel taky,to hnusne varle,jak mu ho vet vytahl bylo desne zdeformovane!pani nebojte bude mu o hodne lip,ja porad cekala,az malem bylo po hajovy,jeste mel velky nador na prostate,hned hodku po operaci teda dost pookral,takze drzime marodovy palce!!!!
Montyahojky a co na to montik,jak ji prijal?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:34
- Nahlásit
Biluška
nevim, jak to chodi v Cechach, ale vetsinou se kobyly pripousti az ve 3 letech, plnokrevne treba ve Francii ani driv nesmi, ponicky sice smi ve 2 letech, ale malokdo to dela. Osobne bych brezi kobylku s tim, ze musim vratit hribe nekoupila. O cene nemuzu nic rict, nevim, jak to v Cechach je. Tady bys papirovyho ponyho na sport za ty penize nekoupila, ledazeby se ho nekdo chtel z nejakeho duvodu zbavit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:34
- Nahlásit
Monty
A kde je nějaká fotka?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:37
- Nahlásit
nemethova5
Monty malou přijal super
Vlčáčková
ještě jsem je nestihla stáhnout, už se na tom pracuje. Řádila totiž přes tři hodiny v kuse a to teda pěkně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:38
- Nahlásit
Gerda
No u nas si to muzes vyzvednout ldykoli vecer, pokud to teda nebude treba v jednu rano
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:40
- Nahlásit
Monty
Mazlik mazlik mazlik je domaaa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
ano paní, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teď stahuju fotky a mám jich přes sto !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:43
- Nahlásit
Sofyje už přiletěla, opakuji Sofyje už přiletěla
leyenda
No mě na tom právě ta březost dost vadí . Jinak je ta kobylka fakt super, ta její povaha se mi hrozně líbí. Ale ta březost mi dost va . Jednak kvůli ní - si říkám, že nemůže mít přece ještě úplně vyvinuté klouby a tak, vždyť je to skoro hříbě. Přitom je jednak březí a za druhé dost cvičená - umí jak tahat, tak pod sedlem. Mám strach aby se to nějak nepodepsalo na kloubech, šlachách a tak. Aby třá k stáru nezchromla
No a za druhé - co gdyž mi to hříbě zdechne předtím než ho odevzdám? Netuším na co fšechno může zdechnout hříbě. Nebo co gdyž si třá zlomí nohu? Pak po mě ten chlápek bude chtít ještě další prachy za hříbato, který de facto nechci
Budu koukat ještě dál, ale nevím no. Zasejc jinak se mi ta klisnička fakt moc líbí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:46
- Nahlásit
Biluška
ano přiletěla a asi má v sobě baterky energizer (nebo jak se to píše)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
Řekni mu, že mu dáš 20 táců a za hříbě neručíš. 20 proto, že není dost stará na to, aby hříbě měla, a jsou možné velké zdravotní problémy. Čili riziko v pozdějším věku. A další riziko je samotný porod. Stejně asi není úplně o co stát, když jí nechal zabřeznout tak brzy, kdo ví, jaké další problémy ještě můžou vyvstat třeba z blbého krmení. Když je někdo nezodpovědný, tak většinou ve všem.
Buď kejvne nebo si najdeš něco jiného.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:52
- Nahlásit
Biluška
mne by ta brezost taky vadila, muze se stat cokoliv,
treba i komplikace u ni, jako lidi brezi kobyly prodavaji i kupuji, ale vetsinou teda i s tim hribetem
ja jsem zadnou svoji kobylu nikdy nepripustila, prave kvuli tem rizikum, co to obnasi
A co kdyz si ji necha porodit a koupis ji az pak? nebo na to spechas mit konika?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:57
- Nahlásit
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
sophi je doma
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:59
- Nahlásit
Baysha&Monty
holky, vy jste cvoci
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:02
- Nahlásit
jo a nazdar fšicííí
sme byli dneska s příšerkou na klinice s tim jejim chrochtánim, toš na ňu koukl a řekl že to asik nejní nic vážnýho, ale že neví - tag jak ty přetchozí dvje dochtorky.
toš zejtra f poledne deme na rengén, rhinoskopiji a laryngoskopiji, hlavně teda netuším, jak jí vysvětlím, že nebude od půlnoci nic baštit
ale doktor moc milej a fajn, krom toho na něj mám ty nejlepší reference, toš snad to bude fšecko dobrý, akorát škoda, že musím zdrhnout na druhou do práce, ale vjeřím, že přítula to zvládne
|