Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:55
- Nahlásit

Gerda
do kdy je prosím ta akce na hrubomletý hovězí? a na kolik tě vyšlo těch 20kg? díky ceník aktualizují jinak bych si to vyhledala.

dorotka1
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

Dobrý večer fšecky paní, musím vzít teď dráhu, tak dobrou.

Gerda
bejt příjemce tvý správi, tak jsem s toho dogouš docela. Pa

nemethova5
Člen
- Nahlásit

kejtlinto jsou blbouni,mela jsi rict sefovy,ze chces priplatek za ty stresy,jako preklad z nemciny do cestiny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mě by ráno v 6, dokonce ani v 8 nikdo nic neprodal. Protože ten, kdo mi volá před osmou hodinou, dostane takový kapky, že už si podruhé v tuto dobu zavolat nedovolí. A v 8 mi to ještě moc nemyslí nebo právě závodím do některé práce autem a neberu telefon.
"Ranní ptáčata" by se měla střílet!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:01
- Nahlásit

Gerda

Tak si pro to prijet, vemes si tu jednu stanglu na zkousku, to jsou akorat dve kila. Prijed si kdykoli vecer, pisnu ti na mail telefon a cinkni kdy bys prijela.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale chapes ze mi minule ten kokotek volal v 6:30, ze je pred barakem s tim masem. Jako servala jsem ho, ale pak jsem si to maso stejne sla prevzit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:04
- Nahlásit

Gerda

Dej mi mail

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

dorotka1
musím vzít teď dráhu
no vidíte!!!! a pak že s dráhama nemáte co dočinění!
zuzanarosakova
v 6:30,
ráno?????????????????????????????????????????????? ????????

Baysha
Člen
- Nahlásit

Gerda
pani, neříkejte mi, že maryji stačí kilo masa na tejden

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:09
- Nahlásit

Baysha
to je divný, kilo má aj pan Trix, i když on teda žere jak dvacetikilovej

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:13 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

kejtlin
jo holka, to já nevim. Při těch 20 kg to má vyjít na 26 za kilo, jinak stojí kilovka 35,50.

dorotka1
no dovolte, to je krásná zpráva.....už vás to sem pustilo?

Baysha
maryje má kilo masa na 5 dnůch, řekla můdr, tak se toho držim, doplňuju níkzkokalorickejma blbostma, aby zhubla, ale vona stejnak eště dostává mimo svý hlavní jídlo svačiny a odpolední svačiny...piškoty, pindíky, morkáčový kostě...ona nejí pravidelně, jí jako já - hodně a furt a cokoli. Přirozeně prostě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:17
- Nahlásit

Jedu domki, pipky, už sem okópané krs tu našu odstáfku, koupám f robotě, solvinou.

Triniti
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:18
- Nahlásit

davidkova renata

pani, f pindělí budu eště na dofče nechtěla sem na ni jít a sem s toho celá nesvá, zlatá práce, dyš sem pracovala, taxem se cejtila jako na dofči, votpoledne sem si pjekně užívala, športóvala, se psojm řádila a tak a tejkonc abych vječně uklýzela, nebo vařyla, gdo dovolený vymyslel povynně byl blp

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
Ano v 6:30 rano !!!!

Gerda
Tak mas to v mailu

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:24
- Nahlásit

Gerda
týbláho, já teda nevim přesně, kolik zbaští bajša, páč to nijak nevážím, ale odhadem kolem půl kila masa (teda včetně masovejch kostí) na den jeden den měla fakt žravou a navíc sme se s přítulou nedomluvili, tak zbodla asi 800g, pak teda úúúkrutně prděla, ale jinač jí nebylo nic plus nějaká ta zeleninka, ovoce a mlsky, ale toho není tak moc...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:40
- Nahlásit

u n ás už zase chčije a je hnusně
nemethova5
mě by ani nevadil překlad z němčiny do češtiny, jenže německy umím max. kynologický povely což mi je dost k ničemu,jinak umím pozdravit a poděkovat, to je všechno

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:50
- Nahlásit

Psíček
Nechci tu teorii mamky Davídkové podporovat ani vyvracet, ale je už prokázáno, že i změny dané vlivy prostředí se mohou dědit, a to prostřednictvím "vypínání" a "zapínání" regulačních genů, které se takto "zapnuté" nebo "vypnuté" přenáší i na následující generace.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:54
- Nahlásit

Bayshano,tak na to,abych misto grancli krmila masem a jeste kvalitnim,tak na to bych musela dat celou vyplatu,nehlede na to,ze psiska maji stravu pestrou,no nevim,jak jsem mela psiska a krmila jen masem,tak to byl tezky humus to varit,se divim nasim sousedum,ze nas jeste nevyhodili za ten rygol!!!
kejtlintak tam musis asi uplatnit technickou nemcinu?

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:56
- Nahlásit

nemethova5
šak říkám, že teorii s granclema ani nepodporuju, ani nevyvracím, to bylo jen info pro Psíčka, jak funguje mimogenová dědičnost a jak by to teda případně teoreticky mohlo bejt

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

Psíček
o těch granclích nevím, ale o mimogenové dědičnosti obecně ti klidně něco pohledám, jestli chceš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:59
- Nahlásit

Psíčekjo pane,tak to vam nepovim,bo nevim,ale tra kdybych psum chtela koupit jehneci,tak to bych se asi nedoplatila,nebo teleci,to jsou takovy sumy,ze to je k posra.i!hele,ale kdysi jezdila na nuceny vysek,jo tak tam bylo fajnovy maso,ale tra takovy vemeno jak jsem varila,tak to uz nikdy v zivote,takovy smrad,kdo nezazil nevi.
Bayshahele,nejsem rypalista,ale taky by me velmi zajimalo kdy nebo jak se na to prislo,nebo nemate pani nekde odkaz?ja jen,ze je to zajimavy tema.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

zuzanarosakova
V 6:30 ráno? Tak to bych ho seřvala a musel by za trest přijet v 6:30 odpoledne.
Moji zákazníci mi před rokem až dvěma nevolali dopoledne, pak jsem to posunula na 10. hodinu, nyní na 9. hodinu. Ale dřív ani o 5 minut!!! I když už jsem v práci, tak si to prostě zvykat nebudou.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:05
- Nahlásit

Psíček
nemethova5
velmi zběžným hledáním třeba tady
můžu pohledat hlouběji, esi chcete

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:06
- Nahlásit

nemethova5
já tam neuplat´uju nic,dokud nepřijede řidič co umí německy tak si prostě na toho řidiče počká,já umim hovno německy, on i hovno česky a vysvětlit jim, jaký papíry potřebují, jaký si mají vyžádat v kanceláři kde umí německy další hovno je docela škub na nervy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:08
- Nahlásit

kejtlin
hele ptá se bambi,essi by se nedal v neděli u vás trénink jen tak..taxem mu řekla,že těško...sem řekla dobře že jo?

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

Psíček
muselo by se prokázat, že určité látky ve stravě březí feny mění u plodů funkci genů směrem k vyšší labilitě nervové soustavy a že se takto pozměněná funkce může přenášet i na další generace

hele já bych v tomhletom ten "selský rozum" nezavrhovala a priori, ony generace chovatelů už dokážou ledacos odpozorovat, a teoreticky to rozhodně možné je - problém pro vědce je ten, že strava obsahuje desetitisíce různých látek a zkus identifikovat, která působí jak na který gen...

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:21
- Nahlásit

Psíček
ale každopádně už je prokázané, že u myší vysoký přísun kalorií v březosti způsobuje u následujících 2 - 3 generací vyšší pravděpodobnost obezity a cukrovky 2. typu, což už nemá k té Davídkovic teorii tak daleko

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:24
- Nahlásit

Psíček
Prosím tě co furt řešíš. To je přece jasný. Kastrovaná fena je klidnější a dává klidný štěňata. Nekastrovaná je drajvová a dává drajvový štěňata. Jasný? Podle stejné rovnice fena krmená granulema bude dávat štěňata co chtějí grancle a fena krmená masem bude mít štěnce co chtějí maso. Jednoduchý jak facka Bože, vy chlapi máte prt starosti a pak furt ve fšem hledáte nějaký záludnosti

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:25
- Nahlásit

Biluška
jó tak proto bajša nechce grancle! uš je mi to jasné! dík

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

Jak máme doma ty štěňátka tak se semo tamo poeají. Páč se mi nechce běhat pokaždé ven k popelnici tak to řeším tím stylem, že do sáčku vezmu bobek, zavážu a vyhodím z okna k popelnici. Až jdu ven tak to seberu a hodím do té popelnice. Před chvílí se Lajenka podělala. Mášenek šel uklízet. Vzal bobek, zasáčkoval, došel k oknu, odrhnul záclonu, hodil....řekl "kurwa"...
asi by nebylo od věci gdyby to okno předtím otevřel

<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání