Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:04
- Nahlásit

leyenda
Jsem agresivní, když jsem vždycky chtěla mít červené auto? A proto jsem měla první žluté, druhé modré a třetí zelené (kamarád říká: jak když pes vysere špenát) - fakt hrozná barva. Nicméně ten zelený maskovaný tančík rozbil náklaďáček a sám zpod něj vyjel po svých.
Červená barva je nejlepší, ta je dobře vidět. Statisticky mají taky žlutá a červená auta nejmíň nehod.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:09
- Nahlásit

čau všichni, jsem v práci, byli taky šéfové a neudělali mi radost, prý mám v září hodně směn
Biluška
rozpis volna ti pošlu, slíbil mi šéf, že mi to pošle mailemdnes, řekla jsem, že to potřebuju kvůli doktorům, tě,ma prý hodně směnama mě nasral

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:12 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Dobré jitro krásní lidé, jenž v pase dlaňmi se objímáte, vy stíny modra nebe, vy truchlenci jenč rusmutnivše sebe, f tiché se slzy celí rozplýváte!
Dnes je den D a přiletí Sofyje! Opakuji, přiletí Sofyje!
Dnes držíme palce nemetce a davítková jí drží hubu, aby to mělo ten vlif.
V neděli jedem trénovat do mlíkojet? A f sobotu plavat? Měli bychom trénovat už v sobotu nějké dyscyplýny. Dnes vám sem dám tryka. A počítejte s tím, že nepočítejte s novým logem, upravíme žumpí logo na pohár mléka.
ty kroupy a déšť mi smyly špínu z balgonových skel, cítím se tam teď divně, když je na mě tolika vidět.
Co nového krom dne D?
Co se aut tejče - dycinky sem chtěla červený, ale uš mám druhý modrý. Tohle mě zaujalo posilovačem řízení a plastovou vaničkou f kufru pod náhradními koly. Mohu také krmit kombinovaně? Dnes budou krs tu modrou granule.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:18
- Nahlásit

Šortky pánské á 200,-Kč
Barvy: černá, žlutá, červená, azurově modrá

Kvalitní pánské šortky sportovního střihu z polyesterového mikrovlákna. Sedlo zadního dílu, boční partie a vnitřní strana nohavic z prodyšné síťoviny usnadňující větrání. V pase všitá pruženka se šňůrkou na stažení. V členících švech předního dílu všité kapsy.

Tílko pánské á 100,- Kč
Barvy: bílá, černá, navy, royal blue, olive

Tílko dámské: á 90,- Kč
Barvy: černá, žlutá, královská modrá, červená, oranžová, azurově modrá, růžová, jemná zelená, čokoládová
velikosti - specifikované v tabulce - tu sem dám, až mi někdo udělá z pdf jpg ))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:21
- Nahlásit

Tak moje Bekynka má zánět u struku a teplotu a taky zánět očí, no prostě jak Cimrman je velmi zanícený. Horší je, že má asi něco se slinivkou a při rozboru vzorku ze zánětu struku se objevila degenerace buněk, která by odpovídala rakovině. Nicméně prý i ten zánět může buňky tak nějak podobně deformovat, takže se uvidí po jeho vyléčení, jestli pod ním je rakovina. Ale zatím to vypadá špatně.
Prý jí nejspíš dala zabrat ta kastrace při zánětu dělohy před asi dvěma měsíci. Od tý doby furt nějaký problém.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Jsem agresivní, když jsem vždycky chtěla mít červené auto?
to nevim,ale nehovorilo se o agresivite, ale o chaosu...
Ze je cervena barva dobre videt, o tom zadna pochybnost, proto ji take doporucuju pro chaotiky A ze maji cervena auta min nehod je treba prave tim, ze nejsem sama, kdo je miji se zvysenou opatrnosti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:24
- Nahlásit

Vlčáčková
kastrace je velkej zásah do organismu. u mě byli taky doktořin přesvědčený, že mám raka v ledvině a nakonec to byl zánět, ale už mě posílali na onkologii

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:29
- Nahlásit

kejtlin
No jo, já zase v močáku například. Už párkrát mi hrozili rakovinou a pak nic. Ale u toho psa mě to tak nějak víc štve. Navíc tohle je pejsek, kterého jsem dlouho chtěla a vypadalo to, že ho mít nebudu. Pak ho vyhodili z domu, a když jsem si ho chtěla vzít, tak zase bývalý manžel ho nechtěl. Nakonec nemám nic, co jsem měla původně, ale pejsek mi zůstal a všemu se přizpůsobil. Jinak má dle rentgenu orgány v břiše naprosto v pořádku, takže by mohl být ještě pár let naživu. Tak doufám, že ho nepoloží nějaký debilní zánět nebo rakovina.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

leyenda
A ze maji cervena auta min nehod je treba prave tim, ze nejsem sama, kdo je miji se zvysenou opatrnosti
No tedy! Takhle mě na to nenapadlo koukat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

Vlčáčková
šiš to je radost,teda

Gerda
Barvy: černá, žlutá, královská modrá, červená, oranžová, azurově modrá, růžová, jemná zelená, čokoládová

ty si debííííl,jaxi mám tet vybrat???!!!! daj se té barvy naživo at to vidíme a nevyptávaj sa!
monty

konečně paní!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:33
- Nahlásit

davidkova renata
ty si debííííl,jaxi mám tet vybrat???!!!!
já nejsu debíííl, ty si debíííl, dyš se řeklo, že dámy maj černenej tílek, můžem vybrat barvu graťas pro páni a barvu tílka pro páni, jesi nebude jen jedno tílko páni pro Standu, bo jedno bysme asi nedělali.
Kejtlin tohle musí zjistit u nich a Aleksa u nás.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
Ke žluté barvě bych podotkla, že na ní půjde hmyz! Kolem černého trička se spálíš, královská modrá je co?, červená a oranžová jsou agresivní, růžová je přeslazená barva, jemná zelená - no nevím, jestli jsi zelená na kůži jak já, tak by to byla dostr hrůza. Čokoládová podobně jako černá, jestli je tmavá. Takže akorát tak azurově modrá.
Doufám, že jsem Ti poradila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:35 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Vlčáčková
dámy maj červený, řeklo se už na začátku, že Pohár mléka je závod v červené barvě. Čekuládová byl žumpa mítynk.

Muše máme jenom: Honza Šmoula, Bambi, Malinka_muš, Gustaf
měli by mít: Kraťasy s nápisem O Pohár mléka vpředu a Těšký závot vzadu
Bambimu je uděláme určitě, vostatní se musej domluvit. Ale už to spěchá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Gerda
já temu nerozumííím,fšecky pisezny maj teda černý tílka??????? proč teda menuješ fšecky ty barvy??????
mě černá nevadí,mě ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
,fšecky pisezny maj teda černý tílka???????
ČERVENÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže akorát tak azurově modrá.
no to je moje barva,jak je něco modrýho,du po tom)))(neplatí pro blůčko.-)))))))) ),ale černou mám taky f oblibě,na voblečení určitě.
du pa nepište
červenou nesnášim!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

Gerda
Ty brďo! Takže žumpa je komunistický hnízdo! Pryč odsud!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

Gerda
standa určo tílko, barvu asi tmavou
jí tílko červený, irena je na modrou barvu takže modrý

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:41
- Nahlásit

krom standy tílka ne chtěj jen irena a já, ale my chcem dámský

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:42
- Nahlásit

kejtlin
Rošáda s barvami, pokud tomu dobře rozumím, byla jen k upoutání pozoronosti, protože jinak máte všechna tílka prý červený a přes to nejede vlak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:44
- Nahlásit

Vlčáčková
mi to je jedno, mám, ráda červenou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

kejtlin
mi to je jedno, mám, ráda červenou
Já taky, ale na autě.

Jdu psíkovi ošetřit očíčka. Zatím ahoj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:05
- Nahlásit

Takže nechcete červenou? Chcete jinou? Musíte se shodnout na barvě a to co nejdříf. Je mi jedno, jaká to bude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

Tak tedy udělejme světle modrou kvůli přiblížení bílé krs mléko, bílo mít nemůžem, uznejte, že bysme byli hned jak prasata.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

Uš má něgdo to logo co mám dát na gogardy??? Ale fofrem Nemám na starosti jenom vás

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:09
- Nahlásit

Biluška
nemam ještě logo, naše grafička má strašný práce, bude mi moct jenom upravit žumpí logo na Pohár mléka, budu to mít v neděli či na začátku týdne.

Jo a budu chtít jeden pohár pro Míšu, za to, že nám vyrábí ty potisky.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:11
- Nahlásit

ještě 5 a půl hodiny

Dvě hodiny jsme s kolegyněmi vytahovali zboží z obchodu a dávali zpátky na naší firmu, jsem KO
Příjdu domů se Sophyjí a usnu ve dveřích dneska jsem toho moc nenaspala, jen necelé 4 hodiny a to jsem se ještě budila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Monty
ještě 5 a půl hodiny

ty seš jasná))))
Gerda
šiš tak já nevííím,no..essi je to problém,tak at je teda červený,no..se poseru maximálně

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:14
- Nahlásit

Gerda
Essi bude až na začátku týdne tak to do neděle nestihnu . Ten balík s odblešovákama šel do Prahy čtyři dny. Tohle taky určitě nepůjde rychlejc. Takže bych to musela nejpozději v úterý odeslat, aby to do pátku dorazilo . Dám tam teda tu Pumu co byla na žumpamýtingu jo? A vezmu ti je na plavání. Ale potřebuju alespoň vědět co tam mám napsat + rozpis kategorií. Chceš tam psát "1. kategorie - 1.místo" nebo "lehká kategorie, těšká kategorie" a tak? Nebo "začátečníci, pokročilí..."?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:15
- Nahlásit

Monty
sophyjy to moc přeju

<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání