| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:23
- Nahlásit
Lola1
aha a ty neplacatý se nenosej
no dřív se přece ten kšilt vhejbal ta jakoby do účka a ted musí bejt placatej, jak to nosej gangstří a hiphopeří! ale nevim teda, to je moda tědlectěch týnejdžrů a to já už dlouho nejsem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
hele a jaxi na tom...že bys dovalila ty fíky a já ti dala ty hotspoty..
moc špatně, budeš muset počkat do vejkendu. Mám masakr.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
aha, dík za info, synovi je 24, ten přes to bude mít asi přehled, ještě to s ním skonzultuju.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:37 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
nazdaaaaaaaaaaar jsem zde, to byla hruza des
auto uz je v servisu, pojistovna to proplati, spoluzucast je 1000kc takze pohoda. Dala jsem to do nejakeho co se specializuje primo na opravy po kroupech. Ale bude tam 14 dnu, takze asi nebude hotove nez budou mlikojedy
edit - servisak rikal, ze skoda je cca 40 000
Navic ty kroupy nam proderaveli strechu na panelaku a doted jsme byli bez proudu, fakt super... A to jsem na dnes objednala vetamix, nastesti to uz pustili. Vetamix zase nesklamal a misto 60kg hrubomleteho dovezl 20kg (((((( takze chudak Maryje a jeji kamosky budou o hladu, fakt super...
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:40
- Nahlásit
hancaw
Gerda
holky šla bysem, ale je mi nějak divně, tak doufám, že na mě něco neleze a je to jenom z toho stresu , já jsem fakt případ
jdem do tý baňky, čus
jo a jinak jsou to modřany
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:49
- Nahlásit
Gerda
penizky jsem poslala
fakt me to sere, ze to takhle zbabrali. Ja uz si rikala, ze tu objednavku zrusim uplne,, ze mam starosti s autem... ale pak jsem si rikala, ty cekas na maso tak at to dovezou a oni blbouni nakonec tobe nedovezou
biluška
taky jsem poslala za exspot
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je dobře, že pojišt´ovna to proplatí, s mlíkojedama je to na pikaču
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:00
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak mlíkojedy dyštak pořešíme s Vládikem, jo? Pak se dohodnem mailem, jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:01
- Nahlásit
ahoj všem,chlapi šli hlídat,takže jsme tu doma samí ženský
takže člověk to tu uklidí,vokna se nedají mejt,ale to neva,snad ještě bude někdy hezky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:01
- Nahlásit
kejtlin
s mlíkojedama je to na pikaču
počki, to jakože vůbec nebudou?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:06
- Nahlásit
Pavlii sa neštrézuj simťa! budeš mít střechu nad hlavou ! a k nám kousek - máš teda kliku! Ve středu to proberem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
budou,myslím,stran lucynkystimdivnymčíslemcochodíjenvnoci
all
brutálně v práci usínám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
lucynkystimdivnymčíslemcochodíjenvnoci
lucYnka XIII
blechy máš u mě !
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:06
- Nahlásit
davidkova renata
co se tlemis, mam nejdelsi nick
blechy si nekdy predame
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:14
- Nahlásit
Gerda
Mařenka bude hladováááá
kdyby ti nevadilo, že to rozmrzne, můžu zkusit objednat vetamyks zítra, že by to Michal vzal v pátek do Prahy a vyzvedla by sis to ráno v krči jak jsou koberce trend?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:17
- Nahlásit
kachna_
Pani, ste moc hodná, děkuju moc, jenom pro mě je prostě problém si to maso v průběhu dne někde vyzvedávat, musim být v práci a jedu domki až večír. A dovolenou si ještě vzít nemůžu a kvůli masu upřímně ani nechci. Spíš teda zkusim zmermomocnit děfčata s berňákama, aby si objednaly masa víc a udělaly sme objednávku přímo u nás, se závozem přímo k nám, kam si můžu dojít kdykoli večer.
Kdy si vyzvednete lejendí věci?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 16:25
- Nahlásit
Gerda
dám Michalovi na tebe číslo, ať se staví, až půjde mamče zalejt kytky, nebo přijedu nejpozději příští týden.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:08
- Nahlásit
Mnē z Vetamixu zásadnē volaj treba v šest ráno a vnucujou mi nējakou akci! A já jak jsem rozesoalá, tak to vētšinou prijmu, aby mi už dali pokoj ted jsem koukala to mrazaku a mam tam strasne moc hovezi a drubezi smesi, treba 15kg, sem fakt dement.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
mam tam strasne moc hovezi a drubezi smesi, treba 15kg, sem fakt dement.
Kdyby ti tam vyloženě překážela a nechtěla si jí, což je teda asi nesmysl, ale jen to zkoušim, klidně bych si těch 15 vzala...ideálně spíš tu hovězí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:01
- Nahlásit
Psíčekze by grancle meli vliv na povahu???????
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:08
- Nahlásit
renata davidkova peclive voli slova
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:15
- Nahlásit
Gerda
Ona je to prave hovezi+drubezi smes, jakoze namichany. To bys brala takt? Ja to asi nechci, radsi bych driv objednala dalsi objednavku, abych do nich necpala furt to samy, se snazim to dycky kombinovat, aby meli od vseho trochu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:20
- Nahlásit
argosek
renata davidkova peclive voli slova
tak tadlecta básnička je rozhodně lepčí naš ta posledně!! i dyš ta se zase víc rýmovala,ale byla lživá narozdíl vod týdle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:30
- Nahlásit
lidi jsem doma z roboty a jsem nějaká zdechlá
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:32
- Nahlásit
Stále jste mi drahá nevysvětlila, jak ten pes nervovaný tím, že jí pouze granule předá tu vynervovanost pravděpodobně potomkům. A mne to tak zajímá!!
Psíček
Asi stejně jako matka feťačka porodí malého feťáčka, ne?
a to nejsem dráha - ničí!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
kejtlinsi mela denni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:48
- Nahlásit
dorotka1
a to nejsem dráha - ničí!
ani horská nejste??? dráha jako...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:49
- Nahlásit
nemethova5
denní a jezdili zase němci s cisternama co tam nikdy nebyli, papíry měli so jsem nikdy neviděla,psaný německy pochopitelně, jezdili hodně kamioňáci a umí povětšinou německy dost slušně, tak mi hodně pomohli, navíc každý z nich měl ty papíry jiný, únavný to bylo a zejtra znova
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
čoveče zkusila bych to, když to bdue namíchaný hovězí s drůbežim, nemusel by to být problém, stejně to vařím, teď sem dala kachní žaludky a k tomu krůtí, to jí taky problém nedělá, tak třeba kombinace hovězí/kuřecí by taky nemusela. Myslíš, že bych si od tebe na zkoušku mohla vzít na dva týdny, tzn 2 kg masa, pokud vše klapne dobře, klidně bych ti to odebrala celý? teda víc než 15-20 kg do mrazáku stejnak nenarvu, ale aspoň by se ti uprázdnilo a nemusela bych k tobě jet v přesně určenou dopolední hodinu. myslíš, že bych si mohla zajet třeba i nějak večer, nebo o vejkendu? Fakt sem na tom s časem blbě. Kdybys klapla ty, asi bych počkala s objednávkou Falca. Jnak mi maso úplně došlo, takže nutně potřebuju nakoupit, buď teda u tebe, nebo u Falkáče. Tak řekni, jak chceš ty, kdyžtak objednám Falco, Venta to zařizuje a můžu se přifařit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 19:52
- Nahlásit
bilušééééééé
máš emila s tim linkem )))
|