| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:10
- Nahlásit
nemethova5
držíme pani.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:11
- Nahlásit
nemethova5
jupi jupi jupi jou! Držíme fšecko! Davítková místo palců bude držet hubu (jednou už taky konečně)
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:13
- Nahlásit
nemethova5
simvas, pani, hlavne si v tom vasem pocatecnim entuzyjazmu neopomente poradne prostudovat podminky, at to zas neskonci nejakym zklamanim
drzim vam palce at je to nakej slusnej podnikatel
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:14
- Nahlásit
Gerda
Maky a Trixdiky diky vsem za podporu,ze by konecne slusna normalni firma????plat od jedenacti tisic cisteho,to jde!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:17
- Nahlásit
nemethova5
to je supéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééér
zítra bude ten nejlepčí den ty dostaneš prácu a já budu mít pinceznu Sophyji
gabifi
vy jste ho paní zabila a sklidila pod gauč a teď mu jen čouhají nožičky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:18
- Nahlásit
pro ženštinu s pásofcem
tak tohle sem dneska našla, tak třeba.....
Lněné semínko můžeme s úspěchem použít i na obklady a zábaly při zánětech, otocích, křečích, menstruačních bolestech. Obklad se zhotoví tak, že pomletá lněná semena smícháme s horkou vodou, ihned nanášíme na kousek látky a přikládáme na bolestivá místa.
Tento obklad lze použít i při zánětu a zbytnění prostaty. Působí též úlevu při pásovém oparu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:19
- Nahlásit
Tak jsme od doktora v práci. Že prý je to zánět očního váčku. Dostali jsme léky a mažem a prokapáváme. Akorát pes k tomu kulhá, což se mi od zánětu oka nezdá, že? Ale možná, že jen blbě skočila z postele, protože u vet. kulhat přestala a teď zvedá tlapku i při ležení.
Ufff. Tak jdu makat. Baysho, ať je pes brzo zdravý.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:21
- Nahlásit
nemethova5
Monty
ten vůl se tam nacpe stokrát za den sám!
Gerda
vy nemáte mezoneta?????
máme, dyk se na něj koukáte!
nemethova5
gratuluji k nový práci, ať se vám tam líbí, ať máte dlouhý přestáfky a pjeknej plat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:23
- Nahlásit
nemethova5
šmarjá to byl ftip, co se tak divíte, jakože dyš furt mluví, tak místo palcůch jednou bude držet to, co normálně nikdy nedrží, ne? vy ste jak malá simvás )))
Monty
už toho smetáka bílého dovalte, děsně vás to rozněžňuje, počkejte, až se vám vyválí v hovně.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:25
- Nahlásit
Pro odpovědnýho organyzátora
Na těškej závot se může najíždět aš ve 12 hod??
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:26
- Nahlásit
nemethova5
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:32
- Nahlásit
nemethova5
no kóónečně!!!!!! Teťkons uš budete i radostně koukat a vrtěť
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:33
- Nahlásit
Bayshatak pani,vy jste nelepsi,mate radost jako ja!!
pro ostatni
Monty
Gerda
Maky a Trixmoc vam dekuju za podporu!zejtra povinne drzet vsecky pesti a navrch matka davidkova bude drzet hubu jak pise gerdicka!
leyendapani,takhle jsem nevedela ani,jestli me vubec bude platit abas,co jsem u nich delala,to jisto jiste nevite vlastne u zadneho zamestnani a abas me platil kralovsky,ostatni firmy taky,ale malo,proto jsem odesla tra z toho pegatronu,nevyplatilo se mi jezdit takovou dalku az do hrabove.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:35
- Nahlásit
malinkaja doufam,jak rikam,jak pise pani leyenda,nikde nevis,jestli dostanes za praci zaplaceno,u toho kretena jsem to odhadla vcas a nastesti jsem tam byla jen tyden!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:36
- Nahlásit
nemethova5
tak to gratuluju moc a budu držet všechny palce
malinka
díky, ale já ho potřebuju léčit a vyléčit, to že mě nebude tolik bolet je sice dobrý, ale ve finále k prdu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:38
- Nahlásit
kejtlinpani drzte,drzte,protoze pokavad bude prace,budou prachy a ja konecne budu moct jet do prahy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:43
- Nahlásit
nemethova5
doufám,že to klapne uš!
Gerda
jakože dyš furt mluví, tak místo palcůch jednou bude držet to, co normálně nikdy nedrží, ne
vo kom je řeč?????
Vlčáčková
Že prý je to zánět očního váčku
tak to de eště..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
uš to porušila, uš to porušila )))) Všichni držej palce a ty hubu, aby měla nemetka práci a mohla bejt bohatá a přiject do prahééé.
Hele neměla zánět očního vaku Tonka vot Hipíka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:48
- Nahlásit
Gerda
Tonka vot Hipíka?
nefim..ale šárina nebude ted k dipozici asi ,prej se stěhuje nějak do menčího eště bo to neutáhne,tak má asik jiný starosti
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:51
- Nahlásit
davidkova renatano mohlo by vid???zitra mam pohovor,tak jsem fakt zvedava!
Gerdase me nemuzete nak dockat,jen ale s aminem,stareho pana bych nechala doma.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:55
- Nahlásit
Gerda
už toho smetáka bílého dovalte, děsně vás to rozněžňuje, počkejte, až se vám vyválí v hovně
až se fyfálí v hofně, tak ju vrátím
gabifi
ten vůl se tam nacpe stokrát za den sám!
kecy, kecy, sprostě jste ho paní zabila
nemethova5
a tobě to paní výjde, ufidíš
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:01
- Nahlásit
lidičci, toš přítul se definitivně rozhod, že kopne stávajícího zaměstnavatele do zadnice a pude k nám bude o dva kancly ode mě, bude mít víc peněs, vlastní stůl, pohodu f práci, nigdo ho nebude buzerovat že o dvje minuty přetáhl přestáfku, eště se aji naučí zase něco novýho akurát ho nepustěj na dohodu a musí mít standartní dvouměsíční výpověď, takže může nastoupit aš od listopadu... naštěstí na něj růžoví počkaj
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:01
- Nahlásit
ježiši, kejltin je vedle měsíc a už do všeho kecá a odporuje. dostane přísun vitaminů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:03
- Nahlásit
Montydiky moc pani,taky bych si to prala a to dost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:04
- Nahlásit
Maky a Trix
nevodporuju
a s vitamínem počítám
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:06
- Nahlásit
kejtlin
to vidím, vodporuješ každýmu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:08
- Nahlásit
Maky a Trix
jen petře a mám pravdu, jinak nikomu jo a pak když se do mě někdo navezl, že vpodsatě tejrám psa hlady a že ho mám asi jen na dvorku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:09
- Nahlásit
kejtlin
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:11
- Nahlásit
kejtlinty tejras psi???na to jak te vidim ja,tak to neni pravda,vim,ze mas svoje vsechny psi rada a staras se o vsechny.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:15
- Nahlásit
toš se vám musim svěřit, že jsme včera byli na 1. prohlídce bytu a muš rozhodl, že ho berem a dnes jdem podepsat rezervační smlouvu a do baňky a su z toho vyštrézované, pomoc
|