Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:16
- Nahlásit

nemethova5
a v kolik tam půjdete paní???

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Pavliii
ty nejsi ráda? My vybíráme byt a já už se nemůžu dočkat, až něco vybereme a bude to naše...

malinka
Člen
- Nahlásit

kejtlin
no mi jen napadlo, gdyš je to i na ty viry:
Lněné semínko obsahuje látky zvané lignany, které mají příznivé účinky na různé hormony a pomáhají v boji proti rakovině, bakteriím, virům a plísním. Lněné semínko obsahuje až 800x více lignanů než většina ostatních potravin.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:17
- Nahlásit

nemethova5
ano, že když jdu se psem cvičit, tak ho ráno nekrmím, tudíž ho týrám hlady a že argument, že když je pes nepřežranej, tak líp cvičí na pamlsek je argument člověka, který má psa celoživotně na dvoře

Pavliii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:24 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem a už se taky těším, až si ho budem zařizovat a tak, ale tyhlencty formality mě štrézujou

no a navíc to byla naše úplně 1. prohlídka, tak jsem se na to ani nestihla psychicky připravit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

kejtlinhele,kdyz jdu s aminakem na cvicak,taky nedostane nazrat,uz jen kvuli tomu,ze je furt v pohybu,tak neriskuju,aby se mi zas zblil,na pamlsky moc neni,cvicime na pesecka,nebo balonek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:28
- Nahlásit

Pavliii
gratuluju k bytu, vždyt´ je to super, tak nebud´ ve štrézu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:29
- Nahlásit

Pavliii
jo... já se strašně těším na zařizování, formality bude vyřizovat muž. Od toho tady je. ale chápu tě, no, já mám teďka dva favority, jeden byteček hned u lesa, ale daleko od centra a jeden blízko centra, větší... no, ten se mi líbí víc, je tam u něj i výběh a někam do lesa je to kousek, taky... a teď čekám, kdy se nám ozvou, že můžeme na prohlídku... hodně se těším a přítel je nervní, že ho furt otravuju, jestli už napsali...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:29
- Nahlásit

Pavliiiat vam ten bytecek vyjde,bytecek jako klicka!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:30
- Nahlásit

nemethova5
goša bal=onek nechce, peška miluje, a taky miluje piškoty.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:32
- Nahlásit

nemethova5
haló paní, na kolik tam jdete zítra?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:34
- Nahlásit

kejtlinno piskoty kazi zuby,jsem zjistila na aminovy,takze dostava froliky,ale jak cvici,tak zadny pamlsek nechce,jede po balonku nebo peskovy,pamlsek vetsinou vyplivne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:37
- Nahlásit

nemethova5
goša nevyplivne nic k jídlu, piškoty kazí zuby? já je dávám psům často i dospělým a nic zkaženýho nemají.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:38
- Nahlásit

Maky a Trix
Pavliii
Šmarjá, mě na novym bytě nejvíc vadiolo, že ho musim přestavět a zařídit. Jako přestavět bylo jasný, byl po staré paní, smradlavej a špinavej a taková ta zaschlá špína tam byla, tak to šlo celé vybourat. Podobu vymysleli manželové mojich kámošek, pardálka tomu dala architektorsky ksicht a nabriefovala staviče/bourače, který dodal děda ispidich, vybrala mi linku a nakreslila jí a zařídila truhlika, taky vybrala pracovní desku, lino, já si vybrala jen červené dlašky do koupelny a baterie. Jinak sem byla dost nešťastná, dyby mi tihle čéci nepomohli, bydlim asi na staveništi. nemám ráda změny a neumim si přectavit, jak má ten byt vypadat. Ale myslim, že je moc heskej, akorát sem to podělala výběrem sprcháče, kerej je strašně malej.
Tak ať se vám krásně vymejšlí, zařizuje, vybírá, barvoladí! Hlavně čtěte ty smlouvy, počítejte si splátky a ouroky, hlavně ať vám to čte něgdo chytrej, abyste nepodepsali nějakou bejkárnu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:38
- Nahlásit

kejtlinfakt,i jsem se bavila kvuli tomu na cvicaku,amin ma kaz,furt zral piskoty!
Montypani pardon v osm hodin rano!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:40
- Nahlásit

kejtlin nemethova5
Dík!
Maky a Trix
No my jsme právě nejdřív vyřešili místo a teď jsme asi 2 měsíce čekali, až se tam objeví něco malýho, páč tam byly samý velký byty, no a ve středu se tam objevil inzerát a dneska teda jdeme podepisovat, takže docela rychloakce

Pavliii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:47
- Nahlásit

Gerda
tak v tomhle to máme mocinky jednoduchý, páč tam nebudem dělat nic, abysme ušetřili, maximálně vymalujem a vyhodíme koberce. je to taky po starší pani, ale docela zachovalý, čistý, sice koupelna a záchod papundeklový, ale to nám až tak neva

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:51
- Nahlásit

Pavliii
jo, my taky nemáme peníze, takže všechno bude postupně, nebo ruční práce... jsem na ty bytečky moc zvědavá a moc ti to přeju, ať se vám v novým líbí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:51
- Nahlásit

Pavliii
koberce sme mohli hodit do kralup...

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:53
- Nahlásit

nemethova5
se neomlouvejte paní, já jen ať vím v kolik přesně na vás mám myslet, tak pak mi dejte určitě hnedka vědět, ju?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 11:55
- Nahlásit

Pavliii
koberce prosím nevyhazovat, kdyby je nechtěli v kralupech, vezmu si je já

Pavliii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:10
- Nahlásit

Maky a Trix
já ti taky moc přeju, at dobře vyberete, my sme se třeba báli, aby to nemělo moc tenký, páč to jsme měli v jednom podnájmu, vedle bydlela stará pani, co celou noc kašlala a bylo to hrozný
a to hledáte v Brně? tam budou ceny tak asi jako v praze, co?

koberce
vlastně nevim, jestli tam nechaj, každopádně včera tam byly, tak je kdyžtak zabavíme

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:18
- Nahlásit

Pavliii
jj, hledáme v Brnu, ceny jsou šílený, když to srovnám s ústím, odkud jsem...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:30
- Nahlásit

aho všem, co nového? včera mě kous komár do čela a v noci jsem dostala hroynou zimnici a bolí mě celý tělo. jakoby chřipka, ale zničeho nic a vůbec nesmrkám ani nekašlu, ale je mi kurevsky blbě. A ps ito bohužel vůbec nerespektujou a dožadujou se procházky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
jdi k doktorovi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Taky jsem z Ústí a nyní skoro v Brnu. Jsem v Brně nic nenašla, nastěhovala jsem se 9 km z hranice Brna na vesnici a jsem naprosto spokojená. Jezdí sem i IDS.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:39
- Nahlásit

kejtlin
myslíš? já nechodim většinou s chřipkou k doktorovi, to ňák vyležim to myslíš, že by mohlo bejt od toho komára??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
tož mám kámošku obvodačku a už nějakej čas se vyskytujou různý často úpa neznámý reakce ne jebnutí podobnjech potfor..
P.S. doufám,že nemáš na čele flek?????????????????? twe to bys byla úpa out !!! rači nevycházej..modní polycije,chápeš..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:42
- Nahlásit

davidkova renatano,me teda jeblo hovado a mela jsem nateklou nohu jak svina a zle mi bylo taky,beztak ty svine infikovany sednou na popraskovany nebo nejak zahnojeny pole!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 12:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tomu doktorovi aspoň zavolej.

<< 1 ... 4995 . 4996 . 4997 . 4998 . 4999 . 5000 . 5001 . 5002 . 5003 . 5004 . 5005 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání