| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jak zničily??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
kinta
dulky, vysypane zadni sklo, predni pred vysypanim, i dirky v predni masce
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
kejtlin
ale sorry za to si můžou některý ženský sami, že s ním jsou a nechají si to líbit
Jojo, jasne, souhlas
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:26
- Nahlásit
lucYnka XIII
A do prdele! Po čem houno, to je hned! Pojištění máte, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jsi pojištěná?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jezis, to tam musely bejt megakroupy! ze se az sklo vysypalo. Mas havarijni aspon?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
kroupy jak pingpongove micky i vetsi, jela jsem zrovna z odchytu, ale s jednou pani nastesti jeji auto vydrzelo, projizdeli jsme zrovna pres les, padali nam vetve na auto doma hned letim kouknout na svoje a ono toto
pojistena jsem, i zivelny mam, ale nevim jestli i na kroupy se to vztahuje. Nejhorsi je, ze chcije znova jestli povoli to predni a natece to vsechno do auta.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kroupy velké nebo menší, ale rychlé.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
lucYnka XIII
Lucí, pořiď si plachtu na auto. Nejlíp takovou s tím staniolem na povrchu. V létě v něm nebude vedro po nastoupení a plachta může zabránit i mechanickému poškození.
Na to přední sklo si něco hoď.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
No ty voooooe, to je psycho
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:35
- Nahlásit
zadni to vysypane jsme olepili igelitem, aby tam neprselo, predni jsme nezalepili bo uz zacinala bourka a je to na strese parkoviste tudiz nejvyssi misto v okoli a ja mela nahnano, aby do nas nenapral blesk. Je zase slejvak, takze tam pudem asi znovu jestli se nevysypalo i predni.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:38
- Nahlásit
Na seznamu pisou, ze je sest lidi zranenejch z ty bourky a jsou tam vyfoceny ty kroupy, tim bych nechtela dostat do hlavy teda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:39 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
Kroupy, ale nejde to videt asi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani, hlavne davejte pozor, at se vam nic nestane
vaseho cervenyho auticka je mi moc lito, ale to se spravi, nebujte, bude jako novy
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:46
- Nahlásit
leyenda
nebujte, bude jako novy
nebudeee plechy nikdo nevyklepe uz
ted koukam do papiru a o zivelnem je tam gouno, tak nevim jestli ho mam, ale zenska na prepazce rikala, ze jo
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:52
- Nahlásit
Dobrou s kobrou, už to balím.
Zítra se nemaká, bo se musí držet palce nemethove kvulivá práci.
Tak nezapomeňte.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
No, ti se samozřejmě budou kroutit. Protože toho bude víc, nebudou chtít vyplácet. Je potřeba si pořádně přečíst smlouvu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:57
- Nahlásit
sme bez proudu, přišly obří kroupy, držela jsem nalkonový dveře silou,otvíral je vichr,bojím se o auto
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 00:04
- Nahlásit
kejtlin
pani drzim palce, moje auto uz je v prdeli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 00:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
na moje spadla silná větev stromu, ale asi dobrý,koukala jsem i v tom dešti, v kuchyni se otevřelo větrem okno stojí tam voda,vytřu až zapnou proud
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:13
- Nahlásit
Tak fstávat a makat. A prtínat se
lucYnka XIII
Co máš za pojišťovnu? Kooperativa má živelné automaticky, přímo v základu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:26
- Nahlásit
Bré ráno,
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
♥ 2 dny ♥
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:41
- Nahlásit
v autě mám jen 2 mělký delší vrypy na střeše od větve, popadaný stromy na zahradě, samo zelenina v háji, vyvrácený vrata od garáže, ale dobrý celkem, známýmu spat strom na barák
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:46
- Nahlásit
kejtlin
vy fakt paní máte štěstí jak c.p.
A co ten známý a ten jeho barák?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:55
- Nahlásit
Monty
to mám vyjímečně štěstí pozor, jsou na tom lidi mnohem mnohem hůř to co máme my není nic
známej má rozbitou střechu a zed´, ještě v noci hned jak jsem nemusela držet balkonový dveře jsem uháněla ke známýmu, kterej uvíz v práci v praze, měl v kotci středoasiatku se štěňatama, přenesla jsem je do verandy do domu, jsem jediná cizí koho pusrtí a štěňátka mu občas chodím přikrmovat, tak v pohodě, klíč má pověčenej od baráku zevniotř kotce, bo tartuga nikoho krom mě nepustí. naštěstí má lepší kotec než já, neměl tam vodu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 07:58
- Nahlásit
Dobré ráno!
Jsem po víkendu uplně mrtvá. Ten obývák nám dal zabrat.
Pro pejska jsme nejeli. Máti nechtěla, prej za rok si mám klidně přinést štěně, ale teď ještě ne
kejtlin
lucYnka XIII
Ty vogo, u nás byla jen pekelná bouřka. Byly to rány jak hrom a prudkej déšť. Jinak naštěstí všechno o.k.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 08:03
- Nahlásit
kejtlin
ale i tak je to hrůza paní
no ještě, že se nikomu nic nestalo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 08:05
- Nahlásit
Baico
a to nás to jen lízlo bokem, ted´ jsem ještě zjistila důlky po kroupách ve schodech na balkon a veškerejma oknama natekla voda do baráku, koberec v ložnici asi bude na vyhození, od 5ti hodin vytírám
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 08:47
- Nahlásit
dobré ráno fšici!
upřímně lituju fšecky, co jim hurikán nadělal škody, zvláště pak lucynku nám jenom trošku nateklo oknama do pokoje, bo rámy vůbec netěsněj, ale to je fuk
uš mám zase doma svoji příšerku zlatou, byla jakási zaražená, tak nám dlouho trvalo, než sme dorazili dom, pak zhltla celej velikej kuřecí hřbet, chvilku mordovala plyšovýho zajíca a pak upadla do bezvjedomí, asi má spánkovej deficit, jak ju ségra furt mordovala, a taky prej její máma si ju uš nepamatuje, je to pro ňu cizí štěně, tag ju dost nevybíravě vyhazovala z pelechu a chudák bajša nevěděla, kde by se uložila asik je ráda, že uš je zase doma ve svojí postýlce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:22
- Nahlásit
kejtlin
No to je děsný. Já včera ráno jela od Pumpy, domů dorazila až kolem 9:30 plus mínus přibližně a tady po dešti, ale nic hroznýho. Celou dobu jsem jela v suchu a pěkným počasí. Dneska v noci tu asi zprchlo, ale ani mě to nevzbudilo. Vůbec bych neřekla, že někde lilo, tady je moc hezky.
Na otevírání oken by stačily okenice otevíratelné ven, ne?
|