Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4986 . 4987 . 4988 . 4989 . 4990 . 4991 . 4992 . 4993 . 4994 . 4995 . 4996 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:16
- Nahlásit

Maky a Trix
Věřte mi.
my ti, soudružko, věříme, jen to zas neposer, znáš se )))))))))))))))

kejtlin
řekla jsem startovný-pohárný kilo
super, to je paráda, musí přijít aleksa a vzít finanční stránku věci pod svá křídla. Já toho bohužel nejsem schopna, nebo´t jsem krom jiného blbá i na počítání.

přišel o zrní veškerý,asi o 200 andulek a o kus střechy+než ji vzala smršt´ tak mu napršelo do baráku střechou.
ty vado! Řemeslníky na opravu střechy máte? Máte známý?

Vlčáčková
"Odložení za pochodu vleže"????
Co to je za disciplínu, to se bude psovot plazit po zemi?

to by mělo bejt, že jdeš, jdeš, řekneš Lehni, jdeš a pes už nejde, ale leží, ne?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:18
- Nahlásit

Gerda

tak holt si vaši psi urvou pořádnou vostudu s hrůzama kolem krku :-D

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:21
- Nahlásit

Maky a Trix
))) a tvůj jako ne nebo co? Pan Triks snad taky bude mít modrej, ne? Budou ti vizitkou v hodně velkém počtu, rozlezlí po celé republice, budeš veřejně vystavena hanbě...)))

Triniti
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:23
- Nahlásit

Servus Gerda, japak se máte pani? A cák Maryje?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:23
- Nahlásit

Gerda

tak to každej dostanete povinně vizitku s emailem, telefonním číslem a já si založím živnost na tom, jak mě budete propagovat coby stvořitelku vobojkůch na přání. Pan Trix bude mít modrej, ale u něj se budu snažit.

Koko
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:30
- Nahlásit

Heský den, ženy
Gerda
Budu závodit s oběma čupkama - tudíš Koko 2x
A je něgde zveřejněný, kam a kolik prachůch se má Aleksičce poslat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:30
- Nahlásit

Triniti
jééé brej den pani Třinyty! Ste duch? Jak žijete? A kdy přijedete? Nechcete přiject do mlíkojet? Za 14 dnů na neděli a pindělí? Maryje dostala v sobotu pochvalu od vetky, že vypadá moc dobře, že krásně zhubla, že je ve velmi dobré kondici, tak sem řikala, že se jí to zdá, že je furt stejná, akorát vypelichala, a ona zas že ne, že má mnohem menčí bříško, že musela děsně zhbnout, tak sem zas řikala, že ne, že je furt stejná a tak vona řekla, ať jí zvážim, no tak sem jí zvážila a má o půl kila víc, než měla, když sme tam byli naposledy a chtěli psa hubnouti )) Jen je fakt trošku plešatá a vypadá jako z ústavu. No a pak sem viděla ty máminý porce, co jí dává k večeři a je to jasný, holky se neodbejvaj )

Maky a Trix
Napiš na ně Baj Maky kopyrajt ) Máš jinak tu nevýhodu, že jako stvořitelka tam budeš jediná, kdežto nás, vošizenejch zákazníkůch a jejich čoklůch tam bude asik třicet - malý ti urvou lejtka, velký hlavu. Anebo vobráceně. Vyber si )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:32
- Nahlásit

Koko
A je něgde zveřejněný, kam a kolik prachůch se má Aleksičce poslat?
ne, to právě musí aleksička zveřejnit sama, ale myslim, že to budeme komplikovat aš na místě, různě po sobě budeme házet po italsku penězma, rozhazovat rukama a volat - madona míja, frančesko zavolej bratry!

Koko
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:37
- Nahlásit

Gerda
budeme házet po italsku penězma, rozhazovat rukama a volat - madona míja, frančesko zavolej bratry!
tak to uš jenom pro to stojí za to jet

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

čauky,tak kukám že to bylo skoro všude to noční lámání větví a kroupy....
tak jsem byla docela naivní,když jsem si myslela,že lidi co maj psi u baráčku a maj i zahrady někteří veliký,že že venčej,po pár dnech jsem přišla na to,že asi z 300 baráčků venčej psi tak jenom sotva 10 a to chodím jak hodně brzo ráno a pak k večeru do stejné oblasni i víkendy,takže už mám trochu přehledu,většinou jsou to ovčouni,argentinská doga,kokři,novofundladan,belgický ovčáci a hlavně nádherná smečka 4 dobrmanů,fen a jedné kníračky,ten pán je venčí ráno skoro 1,5 a pak k večeru je potkávám na louce a tam jsou taky dlouho ,jinak nikdo nikde až pak lidi normálně z baráků jako paneláků...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

Gerda
to by mělo bejt, že jdeš, jdeš, řekneš Lehni, jdeš a pes už nejde, ale leží, ne?
To máme nacvičený ve verzi: jdu, jdu, řeknu Lehni, nic, zařvu Lehni, pes sedne, jdu, jdu, pes se nenápadně plíží za mnou, řvu Lehni, hovno platný...

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:45
- Nahlásit

Koko
Jsou hrozný, netěš se na ně, rovnou ti řikam, že Aleksa mluví, dokud dejchá, tu prostě nezastavíš, mluví furt, je děsně povídavá, kejtlin taky, takže maj rozdělený publikum na dvě části, tyhle dvě části se různě křížej, takže jen pokud jsi žena, dokážeš působit ve dvou paralelních diskusích a ještě u toho jíst a ňuchňat okolojdoucího psa či štěně, nebo prostě to, co je pod nosem a šťouchne tě to studeným čumákem do ruky. Davítková zase furt řve, je jedno jestli v rozhovoru, či na psa, či na komáry, nebo taky furt něco jí a furt chce něco podávat a různě vstává a natahuje se a tak. A hlavně furt strašně hlučej! Sou strašná skupina a bolí mě z nich migréna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:46
- Nahlásit

Gerda
ty vado! Řemeslníky na opravu střechy máte? Máte známý?

to nevím, snad ale ve vsi někoho znají

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:47
- Nahlásit

Vlčáčková
To máme nacvičený ve verzi: jdu, jdu, řeknu Lehni, nic, zařvu Lehni, pes sedne, jdu, jdu, pes se nenápadně plíží za mnou, řvu Lehni, hovno platný...
))) já sem maryji řikala - maryje, dyš dem, tak dem, dyš řeknu Lehni, máš si lehnout a du jenom já, chápeš to? Je to normálně cvik. Teď di a desetkrát si to zkus sama, pak ti dám piškot. Anebo dva. A vona nikam nejde, lehne si a tváří se.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:48
- Nahlásit

Koko
gerda kecá, já jsem tichá nenápadná osůbka, vpodstatě éterická víla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:50
- Nahlásit

Vlčáčková
tak vem psa na vodítko a někoho za sebe a dotyčného popros, ža až řekneš lehni tak at´ přišlápne dotyčný za tebou vodítko a ty jdeš, ze začátku stačí tak 5 m

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:53
- Nahlásit

Gerda
Moje feny se nejen tváří, ale ještě to zvukově podbarvují soustavným řvaním. Zvláště když jsem od nich - hrůza!!! - dokonce dva metry.
My jsme na cvičišti nikdy neměli problém s cvikem "ke mě". To ho dělali s jinými pejsky, stačilo když zařval jejich páneček, dělali ho i na můj neopatrný pohyb, někdy i jen na pohled.
Problém byl vždy v tom udržet je sedět na prdeli, nedej bože ležet, než tento povel nebo nějaký posunek nebo vyzývavý pohled vyšlu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:54
- Nahlásit

kejtlin
Éterická vílo, různé triky jsme zkoušeli. Všechno marné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:57 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Vlčáčková
My jsme na cvičišti nikdy neměli problém s cvikem "ke mě".
my taky ne, zejména pokud někdo odměňuje, tak to má každej z těch lidí několikanásobný ípo, bo mu dou předsednout všichni přítomní čokli. Jinak Mařka podbarvuje jen když je v odkládačce, už to naučila i Nánu )))

Vlčáčková
různé triky jsme zkoušeli. Všechno marné
a když nejdřív prodlužuješ čas a pak až vzdálenost?

Triniti
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 19:59
- Nahlásit

Gerda

a depa to je, ty mlíkojedy pani? dyk to bé kus svjeta a cák bysem se tam dostala? a jako aji s fenoj?
Maryji gratuluju, já bysem taky potřála shupnout tak, že by to bylo jen vidět, né cítět

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:01
- Nahlásit

Triniti
Pani, to je u neratovic, dybyste se tam dostala, tak aji s fenoj samosébně, budeme závodit a už máme aji poháry pro každého.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:02
- Nahlásit

Jedu za lucynkoj zaplatit to maso, nebo pošle honzíka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:06
- Nahlásit

Gerda
My už teď necvičíme nic. U staré mi řekl veterinář, že ta už nepotřebuje cvičit, ale v klidu dožít. Mladá má teď roupy, protože po přestěhování nebyl čas a taky na cvičák do Brna je daleko. Navíc ona je nemocná na páteř, takže nějaké skákání a běhání není pro ní.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:23
- Nahlásit

Nerada bych to zakřikla, ale zdá se mi, že se dneska moje fenečka zlepšuje. Už jen neleží, ale pomaličku oblejzá po baráku, taky jednou běžela hlídat ke dveřím a má troškuk přítomnější pohled.

Baysha
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:25
- Nahlásit

Gerda
brej večír pani, esi jedete za lucynkou, vemete mi prosim ten termynátor?
a taky se voptejte lucynky, jak to s ňou vypadá, esi ona neb kočenky nemají nějaké ekstraškody, že bychom pomohli ňák... třá finančně, manuálně či aspoň morálně

Triniti
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:26
- Nahlásit

Gerda

pani!!! dyk to je aš u práglu! to je jak f cyzyně ... a taky abysme vám to tam s Jájou šecko nevyhrály

Koko
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:28
- Nahlásit

Gerda
Jsou hrozný, netěš se na ně, rovnou ti řikam, že Aleksa mluví, dokud dejchá, tu prostě nezastavíš, mluví furt, je děsně povídavá, kejtlin taky, takže maj rozdělený publikum na dvě části, tyhle dvě části se různě křížej, takže jen pokud jsi žena, dokážeš působit ve dvou paralelních diskusích a ještě u toho jíst a ňuchňat okolojdoucího psa či štěně, nebo prostě to, co je pod nosem a šťouchne tě to studeným čumákem do ruky. Davítková zase furt řve, je jedno jestli v rozhovoru, či na psa, či na komáry, nebo taky furt něco jí a furt chce něco podávat a různě vstává a natahuje se a tak. A hlavně furt strašně hlučej! Sou strašná skupina a bolí mě z nich migréna
vy ste pani blpka balšája
rozdvojovat se paralelně f publikum nezvládnu, bo su prostá, až jednoduchá, toš dám rospočítadlo, koho řeči budu hltat s otevřenými ústy jináč tedy na čupky řvu velkým volume, neb trpějí selektývní hluchotou

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:29
- Nahlásit

čuste žumpizny, uš mám konečně fšechno hotový, akorát nakrmeno ještě nemám. Ale do prvního je ještě čas, takže f klídku

Lehni za pochodu moji pejsci umí. Akorát to máme tak nějak obráceně. Já stojím a oni pokračují v cestě .

Musím se vám pochlubit jak mám genijálního foxteriéra. U nás je děsně moc divočáků, na podzim skoro při každé vycházce nějakého potkáme. Já vždycky začnu ječet a velím k okamžitému ústupu. Arman vyběhne dopředu, postaví se divočákovi a já s malýma uteču. Armánek pak přijde sám domů. Sice jsem posraná strachy, že se mu něco stane, ale na druhou stranu jsem ráda, že je tak odvážnej páč jinak nevím co bych dělala a asi by mi ti pitomí divočáci zadupali všechny psy
Dneska jsme nepotkali divočáka, ale souseda v autě Je to takový osmnáctiletý ouchcapek a od té doby co mu Bela natrhla prdel (doslova) když k nám lezl přes plot se vůbec nemusíme. Jsem se vracela se psama domů (měla jsem jich osm, samé malé - šeltie, Lilátko, Puma a tak) a akorát když jsme byli před jejich bránou tak on vyjel ven. Nemáme tady silnici, jenom takovou polňačku a ta slouží coby příjezdovka ke čtyřem barákům. Jejich je první, náš poslední. Půlku smečky jsem měla před sebou, půlku za sebou. On je hajzl, do těch za mnou by s klidem najel. Tak jsem se mu normálně postavila před auto, zavolala jsem ty psy co se courali vzadu, nahnala jsem je před sebe a šla jsem. On, místo aby odbočil k silnici odbočil k našemu baráku a jel za mnou. Normálně schválně, hajzl Takže šla psí smečka, pak já a mě za prdelí krokem na jedničku jel on. Je to kousíček, tak třicet metrů. Jenže psi nepochopili vo co gou, začali se obracet a chtěli se dívat na to auto, nebo dokonce nastoupit. On samozřejmě nezastavil, ale pořád na nás najížděl. Najednou naběhl Arman, postavil se před auto, stál a čučel na něho. Volám na něho, poveluju a Arman nic. Občas na mě mrknul a furt stál před tím autem. Tak jsem se rozběhla s malýma domů, že jako zavřu malý, vrátím se pro Armana a děsně ho zmlátím, páč neposlouchá Zahnala jsem prcky za bránu a ve chvíli kdy poslední šeltice proběhla branou se Ari otočil, vyprdnul se na auto a šel domů. Tak nad tím přemýšlím a říkám si, essi to auto vzal stejně jako divočáka - že nás jako musí chránit, nebo co to mělo znamenat .
Normálně se aut spíš bojí, vyhýbá se jim . Co myslíte, je pes schopen takové dedukce, nebo proč před tím autem stál?

Koko
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:30
- Nahlásit

kejtlin
já jsem tichá nenápadná osůbka, vpodstatě éterická víla
uviju ti věnec tedy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 20:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
Divím se, nevím, co dělal ten pes. Možná chránil. Ale být na Tvým místě, tak v tuhle chvíli bych volala policajty. Okamžitě. A pokud bych měla něco po ruce, propíchla bych mu kolo, aby neodjel, než policajti dorazí, a bylo vidět, že je u Vás. A pak bych si to ještě došla vyřídit s rodičema.

A proč vůbec k Vám lezl? Přes plot? Minule, myslím.

<< 1 ... 4986 . 4987 . 4988 . 4989 . 4990 . 4991 . 4992 . 4993 . 4994 . 4995 . 4996 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání