| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
kejtlin
ale před tim jsem měla 10 let manžela z Alžíru, ten byl civilizovanej o hodně míň, ale taky jsem to dala
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:41
- Nahlásit
kejtlinvsak ja vim,mela jsi si vzit naky papundekl na hlavu,aby te to nepotriskalo!tak aspon,ze jste to vsici ve zdravi prezili,vcetne zelv.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:44
- Nahlásit
kinta
Tady se rozjel jednu dobu hroznej humbuk kolem toho, jaký jsou ženský v islámu chudinky, viz "Bez dcerky neodejdu"
jako nesmíš si vzít kokota anesmíš si nechat star na hlavu. Já měla manžela z Alžíru, modlil se 5krát denně doma na koberečku, byl to echt muslim, ale na mě si nic nedovolil, v životě jsem neuvařila, on pral, já jezdila do zahraničí pracovat, prostě jaký si to uděláš, takový to máš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:46
- Nahlásit
zuzanarosakovapani,ja chci taky takovyho samecka,tak to jste si vzdycky dobre vybrala,asi si budu zhanet nejakeho bohateho zenicha a zacnu nekde u sejka.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
manžela z Alžíru, ten byl civilizovanej o hodně míň
Já mám brňáka a někdy pocit, že civilizace ho naprosto minula.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:48
- Nahlásit
ted´ mi psala kamarádka po icq, že se žene další vlna, ale možná nás to lízne jen bokem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:49
- Nahlásit
kintapani vy jste blbka!no,ale mate kolikrat pravdu,co se kolem prozene za stado opic!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:49
- Nahlásit
nemethova5
nejakeho bohateho zenicha a zacnu nekde u sejka
no ten muj první nebyl bohatej, jeli jsme každej s prachama na svý triko. Pak už jsme byli tak trochu spolubydlící, co spolu občas spěj no ale zkušenost dobrá nestěžuju si
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
kinta
tak jako zas nemůžeš mít přehnaný nároky, nikdy nebude upa v poho, bo je to prostě chlap
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
zuzanarosakovahm,hm,tak to je hodne zajimavy a ja si vzdycky myslela,ze to sam fanatik,no tak se budu muset nekde porozhlednout,hele a s tim alziranem jste byla jako jak dlouho vzata?a nedelal pak problemy,kdyz jste chtela rozvod?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:54
- Nahlásit
nemethova5
Blbka sem, pani, byla, doufám, že už to mám za sebou. Já jsem byla ta echtgold hospodyňka a pipka. Celá natěšená, že má děcko kompletní rodinu, von ambulanťák jako otec byl a je skvělej, ale jako manžel - blé. A já jsem mu jenom nahrávala až došlo na to sraní na hlavu. Tak teď se snažím to nějak znormálnit, bo si nemůžu dovolit se osamostatnit zatím. Takže taky jsme takoví jako spolubydlící, občas je do fajn a občas na houno. Třeba v pátek jsme měli super odpoledne a večer kecací a potom to úplně posral. Má na to talent.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:57
- Nahlásit
nemethova5
Byli jsme manzele 10 let. Problemky trochu delal, bo vedel, ze chi bejt s jinym chlapem, taky Arabem. Musela jsem mu nechat byt, delal silenyho chudaka, ze se zabije a tak. No dement
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:57
- Nahlásit
kintahele tu blbku jsem myslela ze srandy,vsak jak psala zuzana,je to jenom chlap,tak co by clovek mohl chtit.tak chtela jste udelat radost jak chlapovy,tak decku,no ja si od urcite doby,co tyce chlapu vubec iluze v dobrem nedelam,asi tak nejak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 22:58
- Nahlásit
zuzanarosakovacha,cha,psychicky vydiral,tim jsem taky prosla,jsou to proste herci,no,no tak dlouho jste s nim byla teda.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:00
- Nahlásit
kinta
Já jsem byla ta echtgold hospodyňka a pipka
To je prave to nejhorsi, ja sem dycky na zacatku vztahu naprosto nekompromisni - toto delat nebudu, toto taky ne, smir se s tim. Pak v prubehu vztahu treba povolim a pro nej je to pak prijemny prekvapeni.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:00
- Nahlásit
kinta
pani, nejlepsi jsou samostatne cestujici manzele, ten muj se mnou pobyva pod jednou strechou tak zhruba tretinu casu a muzu vam rict, ze prave tohle nasim detem zachranuje tu kompletni rodinu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:01
- Nahlásit
Koky mi tady nak furt pochoduje, jdu s nim radsi ven
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:01
- Nahlásit
zuzanarosakovaradsi bez,at se ti doma treba nepoea.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:03
- Nahlásit
nemethova5
Tu blbku si vůbec neberu, v pohodě. Tituluju se mnohem hůř.
zuzanarosakova
Je vidět, že jste skutečně moudrá žena. Mne snad omlouvá jen to, že jsem byla mladá a předtím mi chlap hrozně ublížil. Tak jsem měla pocit, že jsem potkala štěstí a chtěla jsem mít to nejlepší manželství na světě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:06
- Nahlásit
kintanikdy neni zadny manzelstvi nejlepsi a nikdy nebude,na to vzdycky musi byt dva,jinak ja furt hledam a nic,bud narazim na desnyho kokotenka,nebo flakace,co nechce delat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:11
- Nahlásit
kinta
No jasny. Dys je clovek Mladej Ja mam hrozne moc vlastnosti, co se prisuzuje chlapum, jsem bordelar, nechci se vazat, nechci deti, chci furt kalit, jsem nezodpovedna, nevyzrala. A hlavne dost sobecka, takze ja ani jinak jednat s tema chlapama nemuzu.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
nemethova5
Tak asi přestaň hledat. Třeba najde někdo Tebe.
Zrovna nedávno jsem říkala, že neznám ve svým okolí skoro žádnýho chlapa, kterej by nebyl v nějakým ohledu duševní mrzáček a nehojil si mindráky na ženské. Fakt smutný.
leyenda
Jj, můj manžel je také pouze ambulantní, odjíždí na montáže a to jediný ještě jaksi drží naše manželství pohromadě.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:15
- Nahlásit
Jako ja to vubec venku nedala, sileny blesky, sem se strasne bala, se vycurali a valili jsme dom na delsi prochazku musi jit muz!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
nechci se vazat, nechci deti, chci furt kalit, jsem nezodpovedna, nevyzrala. A hlavne dost sobecka
Máš samý důležitý vlastnosti pro vztah. Hlavně si je hýčkej a pěstuj, aby náhodou nezačaly zakrňovat. A to myslím naprosto vážně. Já jsem debilka vstřícná, ochotná, obětavá. Dokud se to neodnaučím, nemám si nač stěžovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:16
- Nahlásit
zuzanarosakovajj,ja jsem taky sobecka,decka taky nechci,kaleni me nebavi.
kintano ja uz nakych pet let nehledam,bo to nea smysl,tak vzdycky to tak je,vetsina chlapu takhle existuje,dusevni mrzaci,pekny slovo.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:17
- Nahlásit
kinta
duševní mrzáček a nehojil si mindráky na ženské. Fakt smutný.
Tak todle nejvic nenavidim. Mam znamy, kterejm chlapi treba rikaj, ze jsou tlusty a hnusny a pritom ty chlapy jsou samy naprosty loosri a hnusaci!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:19
- Nahlásit
zuzanarosakovano,to je zajimavy,ze nejvetsi hnusaci a humusaci se tak chovaji,asi se nedivaji casto do zrcadla.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:21
- Nahlásit
ty skurveny kroupy mi znicili auto, muj milacek, me cervene zlaticko
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:23
- Nahlásit
lucYnka XIII
lity lity lity
Jako jak zničily? Důlky v plechu máte, pani? Nebo ďoury snad?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 23:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak todle nejvic nenavidim. Mam znamy, kterejm chlapi treba rikaj, ze jsou tlusty a hnusny a pritom ty chlapy jsou samy naprosty loosri a hnusaci!
ale sorry za to si můžou některý ženský sami, že s ním jsou a nechají si to líbit
lucYnka XIII
do hajzlu!!!!!co je s autem
|